071129

nu sitter jag för andra gången idag i vår datasal som är varm och luktar illa! uuh ta mig bara bort säger jag=D men jag måste säga att jag är mätt och belåten iallafall efter pitabröd och nåt kött och sås:) och sen längtar jag bara till min säng och där får det gärna ligga en viss philip! igår iallafall var jag med elin, sandra och linnea som ni vet! det var riktigt mysigt och efterlängtat:) ikväll ska jag plugga till mitt no prov som är imorrn! inte det roligaste men det ordnar sig, allt ordnar sig=D på lördag kanske vi tjejer ska fara nånstans och åka snowboard sen på kvällen ska jag och några till philles mamma och allt blir super! men nu ska fortsätta med datakunskapen och dagge, jag tror han är lika dum som jag! han vet inte vad grafikkort är och han ska vara en datakunskapslärare, funkar endå?
sköt om er puss ♥

tjugoåttonde

nu ligger jag i sängen med noböckerna framför mig och en kisse på ryggen(klart det är abbe jag snackar om). jag har just sovit i nästan två timmar men nu är jag bara tröttare och vill bara sova mer mer mer, men jag rycker upp mig tar en prommenad i kylan sen umgås med sandra, elin och linnea! det verkar som att den här kvällen blir ännu en bra kväll:) igår var jag hos älsklingsphille, you know who=D och nu vill jag bara pussa på honom igen men det hinns inte riktigt med! nu är det snart julkalendern och första advent iaf, nån som vet vad det är för program? det är nåt man måste följa så jag gör samma sak i år:) jag ska iaf röra på mig nu, skriver senare eller nåt om det hinns med. cya!

men iaf eftersom jag var så tråkig idag så får ni lyssna på den här!
http://www.youtube.com/watch?v=uw8q4uDCHIQ

ännu en avklarad dag!

idag har varit en soft dag! spenderat en lektion på skolan för att sedan fara till tandläkaren och dra ut 2 tänder. igen=D nu är jag fröken tandlös som får räls på måndag!
sista helgen utan plåtkeft alltså, får se till att det blir en bra helg. men det brukar sluta så=D
ska till storklinta med flickorna och åka bräda, det kommer inte funka så där super bra men. jag och moa får ta ett steg i taget!
har ätit tårta med stina idag. ska egentligen bara äta flytande men vad gör det om man ändå smälter glassen i munnen? nej just det!

blir guld=D
nu ska jag se Nanny och sedan se OC med stina, eftersom oth inte existerar längre. KEWK säger vi då:)
hey!


moamoamoamoamoamaomaomamamoamoamoamoamoamoa.


här kommer cecilia synd

shosanshosan, idag är det måndag och snöigare än nånsin tror jag. ska det vara såhär snöigt i november? knappast. jag vill bara ha julafton sen snabbt sommar igen=D jag bor inte rätt när jag inte tycker om snö och kylan. drömmar om att flytta utomlands direkt jag gått ut skolan, får se om det händer eller om det bara är en dröm. iaf så har den här helgen varit helt perfekt, bara softat hela helgen! skyltsöndag, sovit med ida linnea stina kajsa och philip under helgen, sett pojkar skejta, sawmaraton, sovmorgon, lovdag och massa annat. och nu vill jag bara kasta sönder teven tror jag, det är alltså inte one three hill! ne nu har dom bestämt sig för att det ska vara oc istället, idioter säger jag då! får väl fixa avsnitt på annan väg men nu måste jag följa oc också. eh det ordnar sig, överlever nog det också, skulle jag tro:) ikväll ska jag vara med ida sen får vi se vars vi hamnar! nu ska jag se oc igen då och äta lite mer chips, puss!


petter-fredrik snortare och cecilia synd


chickenburger

mmmmumms! satt för kanske en halvtimma sen på mcdonalds med fröken M och åt en chickenburger. eller det var moa som åt men det funkar med att bara tjuvsmaka lite också:)
vaknade av ett kurrande ljud vid mitt öra. det var såklart abbeklabbe som bestämmde sig för att ligga vid mitt huvud fastän han vet att jag är allergisk mot honom.. skulle aldrig börjat mata honom med skinka.
bestämde mig för att jag hade sovit klart vid  10 tiden och därefter gick jag och såg skidåkning med bettan, funkar det med. gjorde även ett patetiskt försök att väcka moa vid 12 tiden, passade inte drottningen!
drog däremot till stan efter ett tag och fikade på waynes och softade, jag drog till med nåra knäck och chokladbollar också!

och visst är snön här ovanligt tidigt? det brukar ju börja snöa vid julafton. känner än så länge ingen stämning för julen men det hoppas jag kommer på en lillstund! kanske när man skrapat ihop alla pengar och fått lönen så man får köpa lite julklappar och slå in dom:)
ska nog gå och skriva en önskelista nu. och plugga litegrann på musikprovet till imorgon, annars blir inte Cuba de lasé så otroligt lycklig. måste hålla upp betygen nu innan jul.
hey!


image2
vi är dom som förlorar men jublar ändå!


förfesten har börjat

klockan som börjar närmar sig fyra vill nog sova mer än jag skulle jag tro, och min lilla tös ligger bredvid mig och mummlar "alltså nykter". hon är allergisk och tröttare än berget, så hon får en puss på pannan och somna så sött under mitt hjärttäcke. det ser faktikst lite skönt ut måste jag erkänna men jag som sagt trivs att sitta här mitt i natten. ikväll har vi varit med ida micke och oliver och då haft sawmaraton(för att sen avsluta med taxi och mat). inget jag rekomenderar för nu kommer jag inte kunna sova bra på ett tag, direkt jag blundar ser jag clownen på cykel, funkar ändå? nemen iaf så mår jag toppen och allt rullar på bra nu:) och imorrn är det skyltsöndag där jag ska traska med lillgrisen, det kan bli bra det också att få lite julstämning och fika! jag hoppas vi ses där iaf, nu ska jag borsta tänderna och lägga mig vid linnea! sköt om er:)


RSS 2.0