att vara lättfotad (linnea)

om man nu kan kalla det lättfotad. moa har tvingat med mig på en prommis nu, jag är däremot inte svårövertalad;-) men jag kan behöva få lite frisk luft istället för denna isoleringcell. seeeen ska jag göra mig klar till modevisningen på station som vi ska på ikväll, innan det blir det middag på waynes med moa, kajsa & rebecca!

camilla: vänta nu, festar vi i pulkbacken ikväll eller:D???
varför inte? någon gång ska allt brytas

lata lördag (linnea)

usch jag har fått två ''torrfläckar'' på vardera sida av kinderna, när jag her på mig smink ser det ut som ett misslyckande av brun utan sol. inte king. annars läser jag bara bloggar och har varit hos farmor idag med pappa och träffat min faster med, alltid lika kul att höra lite news från kusmarktrakten.
föressten ni.. pappa har träffat min plastpappa för första gången idag (dom har varit tillsammans i 2.5 år snart) ni som känner pappa kan gissa hur han reagerade?

mamma & min plastpappa i turkiet 07


sista lördagen i januari!

mammas ringsignal kan vara den mest störande i världen-polyfonisk, maxvolym & "ingen vill veta var du köpt din tröja" melodin fast det låter ju såklart "dadadadad dadada dadada" alltså ingen såkallad realtone. och jag lyckas vakna av den iprincip varje morgon, ostörande? men som tur var så var klockan kvart över 1 då den ringde imorse och det tackar jag gudarna för eftersom den brukar ringa vid 9 och då kan jag såklart inte somna om. men jag har hunnit fika lite, se griniga gamla gubbar, gjort ett försök att titta igenom kemin men la rätt snabbt ner. och jag tänkte hinna gå ut och gå, bleka tänderna, städa mitt rum och duscha & fixa mig innan halv sex. det kan bli tajt men jag ska göra mitt bästa! halv sex ska jag linnea kajsa & rebecca träffas på wayne´s för att äta sen gå på mode/hårvisningen på station:) det känns king och jag har en bra dag idag, väääldigt bra till och med! men är det någon mer ska som ska till station ikväll? efter modevisningen ska jag förmodligen till amanda osv som festar ikväll, så min kväll kommer bli king! vi hörs senare, pusspuss! nu kom jag att tänka på att jag har absolut inget att ha på mig ikväll..kanske skinnbyxorna? återstår att se, men jag kan lägga upp en bild senare! vilken supergullig outfit tjejen på bilden har, nu vill jag bara ha lite vår och kunna slänga att tjocka kläder och ta fram ballerinaskorna igen..mmhHHM!

lookbook.nu


löshårstävling av skellefteåtjejer!

www.skellefteatjejer.blogg.se har en tävling i samband med www.rapunzelofsweden.se där de lottar ut ett startpaket med löshår i äkta remy. Och nu ska jag skriva en motivering varför jag vill ha det så jag krånglar inte till det-jag vill vinna för att löshår är en räddning för mig! jag klippte page för sisådär ett och ett halvt år sen & från dag ett drömde jag igen om att få locka håret igen..jag har aldrig sagt att jag blev missnöjd men att få pyssla om ett långt fräscht hår & ha tusen möligheter att fixa det på är underbart. därför har jag använt löshår isytt/limmat/klämmor allt du kan tänka dig, i iprincip ett år nu. nu har jag ett löshår isytt sen några månader tillbaka men skulle precis köpa ett nytt(det jag har i håret nu har jag tappat hoppet för, det liknar mer en stor tjorv) och känslan av ett nytt löshår i håret är tametusan obeskrivlig, det är till och med mjukare än mitt babylena hår! jag vill såååå gärna vinna det så nu håller ni tummarna för mig va? det skulle vara obeskrivligt! kram/ moa:)

blondinbella lägger ner bloggen?(moa)

från aftonbladet:
"Hon är en av bloggsveriges största succéer.

Men snart kan det vara slut.

Blondinbella flaggar för att hon kommer att lägga ned sin blogg i år.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 18, kallas ofta för Sveriges bloggdrottning. Men snart kan det vara slut med det.

I en intervju med DI Weekend flaggar hon för att den framgångsrika bloggen kan komma att läggas ned i år, kanske redan i höst, då Löwengrip börjar på juristlinjen.

- Jag vill inte alltid ha den här karaktären. När jag blir jurist vill jag skriva om mer seriösa saker och tror inte att jag bara kan byta inriktning på bloggen. I så fall får jag lägga ned den och starta något nytt, säger hon till tidningen."

kvällen har varit toppen som sagt hos emelie med brudarna sen kom amanda och hämtade mig så följde jag med henne till grabbarna. och avslutades med ett minst sagt underbart kvällsfika-en burgare från statoil! men nu ska jag försöka sova så jag tar mig upp imorgon, jag kommer somna lyckligt ikväll då jag vet att jag har världens finaste tjejkompisar! love u

lookbook.nu


fredag (linnea)

en helmysig kväll med helmysiga brudar. sandra moa nathalie & emelie. vi har snackat om allt mellan utlandsresor till argument om min skada i magen (som inte nathalie & emme visste om, hur kan det komma sig!?) och såklart en hel del skratt.  jag och natha lunkade mot våra hus för ett tag sedan och nu sitter jag här, i väntan på att mamma ska rulla hem från krogen. jag är för mörkrädd för att få leva på planeten jorden, och skall även sova ensam. balllll

imorgon kommer pappa hem(!!) från stockholm med bilen, dock inte för vår skull utan för att hämta alla saker i luleå. men han har lovat att jag & han ska förbi farmor och fika, sedan ska vi några brudar på modevisning på station, mest troligt middag innan och det är kingking. 

Whyred-sommarfräscht!(moa)


be careful what you wish for you just might get it(moa)

var det oväntat att jag skulle försova mig till 10 över 10 imorse kanske?
och vara på skolan halv tolv och mötas av en minst sagt arg lärare, hmm nej!
 men jag måste försöka få mig upp ur sängen, men hur skönt är det inte att ligga där och veta att du egentligen måste upp för att duscha sen vara i skolan till 4 men istället stänga av väckaren och vakna pigg 3 timmar senare.
 det syns dock på frånvaron, men än är det ingen fara:) jag for ju som sagt på ett spinningpass efter skolan också som vanligt på fredagar, med en huvudvärk hunger och trötthet men jag tog mig igenom passet.
nu vill jag helst lägga mig och slumra in men då slutar den här fredagskvällen med att jag ligger i soffan så jag har just ätit pasta bolognese och nu står mamma och lagar pommes&kebab. haha om jag är hungrig? svar ja!

kvällen är oviss än men jag tror att jag har bestämt mig för en tjejkväll med emelie, sandra natha & linnea.
det är så lockande att det finns inte, en ordentlig godispåse & mycket prat i munnen på varann, aah sounds good:)
så nu ska jag bara duscha och annat sen hörs vi senare, puss!



ett perfekt stilrent modernt & nybyggt hus är min stil och man kan inte annat än
älska det-ljust, högt tak och långa gardiner, jag är i en fantasivärld!
sen en inredning som faller mig i smaken nu är det vita och guld/bruna &
lite enklare men samtidigt snyggare. förr gillade jag starka färger som tog
igen sig i stora delar av rummet. men nej det ska vara harmoniskt & stilrent!
här hittar ni mig om några år!

ingen nitlott som ni ser (linnea)


snart är det fredag och jag jublar!(moa)

vi gick på karamelltåget så min kväll blev fulländad! annars såg vi sveriges värsta bilförare(eller visst heter programmet så?) och det är nästan så att jag utan dåligt samvete kan säga att jag är bättre än alla dom på köra. haha och det vill inte säga lite det;-) nemen det var riktigt sjukt och de kunde verkligen inte köra bil nån av dom, linnea kommer förmodligen hamna där om några år..jag sitter inte med dig gumman tyvärr! annars har jag faktikst varit ute och fickparkerat idag och kört lite i stan, om jag skriker då jag får motorstopp och är beredd att öppna dörren och springa för livet och tror att alla bakom mig kommer hata mig för resten av livet-jo men sån är jag! tur att jag kör med mamma som måste vara världens lugnaste person som då bara säger "...hmm jaramm starta om bilen då moa(hennes tonfall kan tolkas som-jhmmja moa du får starta om bilen nu eller om 3 timmar, det spelar ingen roll..)" så det gör mig lite lugnare men hur ska jag klara mig utan henne i trafiken? det är frågan! men nu skriver jag för mycket igen om allt som egentligen inte betyder något, men jag hoppas ni gillar att läsa eller om ni gett upp såhär i slutet av texten..hoppas jag inte! säg till om jag skriver för mycket, okej? för nu ska jag slita mig från tangenterna och se lite tv med mamma och duscha om jag orkar, det är inte så troligt så det blir förmodligen mössa ytterligare en dag..men jag trivs! sköt om er och fortsätt läsa, ni är king:)

skor från www.laredoute.se som är riktigt läckra!

men du (linnea)

rätt osliten efter jobbet.. stod i bil-kö i möjligen 34856 timmar efteråt. sen skulle en buss dö i rondellen så det vart megakö. men nu är jag hemma och har tagit bort sminket. har insett att jag aldrig vill vara utan smink, men ni vill nog inte höra mitt utseende-klagande om man ser föregående inlägg! bra sagt mosse (king, kom på ett nytt smeknamn moa!). men jag vill bara ändra så mycket att jag har gett upp all ork just nu;-) det kommer, det kommer.. när ska vi beställa från h&m mosse?


svar på en kommentar

jag fick just en kommentar:
"sluta fixer på HUR du/vill se ut och hur era kroppar ska vara. det är MÅNGA som skulle vilja se ut som ni! men ist för det ska man tänka på HUR man ser ut nu och är själv och gilla sig själv för det! skit i HUR man vill och ist HUR man ser ut."

det är verkligen inte såhär jag menat att ni ska se mig för det är så fel. jag trivs med mig själv, tränar för att det är förbannat roligt och att jag mår så mycket bättre, köper kläder varannan kvart för att jag älskar det och jag älskar att sköta om mig själv för att känna mig finare. och det är väl klart att jag bryr mig hur jag ser ut för det, men bara för att jag älskar det. alla är ju fixerade på något sätt, skulle vi annars sminka oss, använda skor med 10 cm klack som du får skavsår av eller köpa jeans som skaver överallt och ändå använder vi dem i stort sett varannan dag? hur jag ser ut är så stor del av mig & ett intresse jag har. och jag tänker just på HUR jag ser ut nu och jag har aldrig sagt att jag inte gillar det(ta inte det där som att jag avgudar mig själv för så är inte fallet) och har ni aldrig sett en kändis på röda mattan och sagt: ojojoj hennes utseende skulle jag vilja ha? har ni aldrig sagt det? det tror jag! och för det behöver man inte ogilla sitt utseende, bara älska deras den stunden då de blivit sminkade i 3 timmar och ha en klänning värd minst 10000! men vi måste nog inse hur de egentligen ser ut, de har finnar precis som oss och de åldras de med. men är man fixerad för att man älskar att sköta om sig själv? tack för att ni vågar kommentera /moa

alla våra drömmar kan gå i uppfyllelse om vi har modet att hålla fast vid dem.

hur har eran dag varit? min har varit helt okej & ni kanske förstår vad den innebar;-) skola träning & one tree hill? helt rätt, bra gissat! haha nemen, en helt vanlig dag men för det är den inte tråkig nånstans det vet ni hoppas jag. och jag borde egentligen plugga för jag har ett berg av böcker som väntar på mig, men jag strejkar och tar det dan innan proven..som vanligt kanske jag ska säga. men det går bra då, det kan iofs gå bättre om jag skulle ha orken att sitta med skolböckerna vid näsan varje kväll. men nej som sagt!

ikväll ska jag till jesper och jag hoppas på godis & en bra film. jag behöver det, I need sugar! men först en tur med övningskör-skylten på bakrutan. wish me good luck, puss!

om jag hette Adriana Lima skulle jag nog aldrig klaga på mitt utseende!

heidi klum


inom kort ska denna tisha med trycket av heidi klum finnas i min garderob. den är ruskigt snygg och jag har fått upp ögonen för den först nu, skämmes:) en sommardag med ett par jeansshorts, tishan, höga klackar och alldeles för mycket smycken. can´t waaaaaait! moa)

jag menar vadå, vem vill ens se ut såhär? jag vill


en skoldag (linnea)

nu ska vi egentligen sitta och skriva världens tråkigaste referat. våran lärare sa t.om att det var det tråkigt arbete. men jag kan säga att ingen i den här datasalen arbetar, vi tittar på galna filmklipp då killar skär av sig sina kukar och skriver söta mail till varandra på fc isället. och jag får massvis med söta bilder på camilla
snart är det lunch och det är fisksoppa. idag har vi mjukisar så jag mår king. efter skolan far jag till stan en snabbis. ikväll går jag till jobbet från stan, lång sträcka.


citerar bara mig själv som avslut ''om jag inte får hugg så tar jag med mig yxan''


från dag ett till graven (linnea)


jag ska aldrig sluta käka safari-yougurt. har käkat dom så länge jag kan
minnas och jag kan inte sluta. frukost, middag, lunch, kvällsfika, eftermiddagsfika
u name it. men nu ska jag ta den sista med banansmak och lämna kvar den enda
äckliga (persika) och sova. jag orkar inte skriva referatet tyvärr Ellenor. du får den
sent inlämnad imorgon istället. tjing-a-ling!

känn ingen sorg för mig skell (linnea)

nu är jag på gång, ska försöka fixa sommarjobb i stockholm hos min käre far. hoppas bara nuuu♥
men med min tur vet vi alla hur det slutar

kvällen bestod bara av slappt gymmande och en promenad till ica-m.h med mosan. sen körde hon hem mig, hon är rätt så duktig den där bruden!


linneas onsdag

sitter nyduschad och dricker en kopp (kallt) te som mamma var snäll och gjorde. dagen har varit grymt skön - r&r, subway, föreläsning.. sen kom matten. jag var så tårögd när karin stod och spårade ur med whiteboard-pennan. jag förstår noll. jag kommer inte klara matteb och min mamma föreslår extratimmar med matte. vem vill sitta extra med matte? inte då jag ska ni se 

moa har varit..

[x] varit i slagsmål
[ ] varit otrogen
[x] blivit dumpad
[ ] blivit dumpad för någon annan
[x] skolkat
[ ] åkt polisbil
[x] snattat
[x] däckat
[x] svimmat
[ ] haft ett one night stand
[x] badat naken
[x] varit på en festival eller liknande
[x] fått nya vänner
[x] förlorat kontakten med en eller flera vänner
[x] piercat mig
[x] kissat på mig
[x] blottat mig
[x] haft sex utomhus
[x] tagit någons oskuld
[x] tagit någon sorts drog (akolhol only)
[ ] försökt ta livet av mig
[x] rymt hemifrån
[x] varit kär
[x] blivit slagen
[x] haft prov och inte pluggat till det
[ ] fått IG i ett ämne eller flera
[x] fått MVG i ett ämne eller flera
[x] haft ångest över något
[x] varit utomlands
[ ] haft en/flera könssjukdom/ar
[ ] flyttat hemifrån
[x] badat i havet
[x] varit på en vild fest
[x] varit på en död fest
[x] tjänat pengar
[x] jobbat
[ ] fått sparken från jobbet
[x] mobbat någon
[ ] blivit mobbad
[x] färgat håret mer än 10 ggr
[x] brutit ett/flera ben
[ ] opererat mig
[ ] skönhetsopererat mig
[x] sovit bort en hel dag
[x] varit vaken en hel natt
[x] varit vaken i 24 timmar eller mer
[ ] lanat
[x] haft fest hemma
[x] varit på badhus
[x] slösat pengar på något helt onödigt
[ ] blivit arresterad
[x] kört rattfull
[ ] åkt dit för rattfylleri
[x] fått kontakt med gamla vänner

en onsdag från bithén

jag borde verkligen sätta mig ner och ta tag i plugget=matteläxa(vilka sidor ska man läsa?), engelskaglosor(vilka glosor är det?), och skriva en labbrapport i kemin. men mitt pluggliv går rätt bra nu, ingen aning vad jag ska kunna och det är till imorgon. men just nu har jag gett upp om ingen ringer mig och säger vad jag ska kunna, asch det löser sig ändå. idag har jag iallafall haft en riktigt bra dag, två lektioner, fika på wayne´s med rebban & julia sen har jag shoppat ett par skinnbyxor och ett nitbälte också(visar det imorgon.) sen kom jag hem & han powernappa som vanligt, middag med mamma & pappa sen har jag varit ute och gått med linnea och hämtat mina skor..wihooo dom är king(lite knepiga att få på sig bara)! men jag känner mig trött..men av vad? jag har bara brytt mig om mig själv idag men ändå är jag trött som att jag jobbat en hel dag. det känns fel att jag är trött hela tiden, måste nog till läkarn och kolla mina blodvärden för nåt är det som inte är rätt! men nu vill jag krypa ner under filten igen och äta resten av popcornen sen får jag en gäst i sängen inatt(undra vem?!) jag måste bara säga att jag rekomenderar att aldrig fara på en powerpass och sen direkt efter aerobics, för jag har aaaaldrig..jag menar ALDRIG haft sån här träningsvärk. jag har inte kunnat gå på två dagar (och än mindre tränat) och nu kan jag inte vika ut ena armen, den har alltså fastnat i ett läge typ. det är sjukt men sant. jag brukar gilla träningsvärk men då det gör ont riktigt ont så är det inte roltigt. ett smart råd som jag inte kommer lyda själv, måndag är det samma visa om jag lever då. puss & kram:)

när det är sommar i stan ska jag leva livet, 18 och lycklig!

ljuva tisdag (linnea)

slubetyg i forumspel: MVG
jag har aldrig fått mvg förr och det är kingking för mitt humör flög upp i taket nyss. dagen har varit helt okej alltså, vi hade skid-handboll (man spelar handboll på skidor, utomhus) och jag misstolkade ''kroppskontakt tillåten'' och började slänga mig över ante och slå honom. jag kom först i mål iaf och vi var king. tror jag coh camilla ska bilda något slags lag i denna sport, skriv för vidare intresse. vart även skrov till lunch och han på anderstorpgrillen är våran homie nu. ''tjena tjejer! dela på en pizza?''

bara en sak till..

är det nån som vet vart man kan köpa bruna el svarta(helst bruna) skor med fransar? och gärna klack, skulle vara king om nån visste det för jag är riktigt sugen:) typ den här modellen:


vår hos topshop!


mer från moa!

eftersom vi bara hade en lektion på morgonen så bestämde jag mig för att ta en långhelg och det gjorde jag helt rätt i. jag sov till halv två då jesper ringde och jag hade ett x missade samtal från julle, men då jag sover så soooover jag verkligen! julia & rebban var och fikade där jag egentligen skulle sitta om jag hade vaknat, men det hände inte idag så jag fikar igen mig på onsdag med brudarna:) nu på morgonen har jag ätit frukost och...nae inget mer! hur skönt är det inte att bara ligga och slappa och verkligen inte göra nånting egentligen? men senare väntar ett minst sagt jobbigt pass, jo jag har bokat två pass från kvart i fem. ett powerpass & ett aerobics(med stinis) sen tänkte jag gå hem, om stina är sugen såklart. men det känns ändå king att röra på sig efter allt godis vi åt igår och sola ska jag hinna med idag me, nu är det bäst att jag slutar skriva..puss & kram!


kan inte sluta titta på alexander wangs uuuuunderbara kläder!


vilken outfit är snyggare?


becki newtons eller charlize therons? jag vet vad jag tycker, vad tycker ni?:)

älskade brorsdotter


puss!

har glömt säga att jag fick skorna, efter en månads försening. (linnea)


dagen efter "dagen"(moa)


en romantisk middag gjorde susen såhär dagen efter! jag & stina bestämde oss för att laga tacos till mig kära mamma för att hon var så otroligt gullig igår & for hemifrån för att vi skulle kunna festa jävel här(lokalen var dubbelbokad) sen då hon hem så packade vi ihop och tänkte fara någonstans. då säger hon "men nejnejneej varför stökar ni ihop? jag kan lägga mig och lyssna på en ljudbok..fortsätt ni!" så vi stannade till två och hon hennes natt var nog inte som en dröm, men jag hade jätteroligt & hoppas att alla hade det. vi var 13 stycken om jag har räknat rätt och vi spelade kort, sjöng snapsvisor & bara hade det king! kvällen fortsätter lika bra, jag & stina ska gå till linnea sen maxi och inhandla godis. varför har jag fått det största sockersuget någonsin..halvjobbigt då jag bestämt mig för att sluta men jag får helt enkelt bara trappa ner. men nu ska vi gå & jag skriver nog senare(lovar inget) men bilder kommer senare också! puss & kram

såhääääääääär glad blir jag..

..när camilla säger att min idiotiska, försvunna mobil låg i hennes bil!
 
(pdol 2008)
ikväll kommer moa och stina förbi mig, vi drar vidare till maxi och sedan till moa herself för att mysa och se film. kunde inte ha önskat någonting annat efter gårdagen. alla smärtor har börjat stiga fram nu.. mina underarmar, vader & mina lår är döda. men jag är just idag nöjd med livet! ska aldrig sluta leva och insåg att imorgon har jag sovmorgon till 10.40 

gårkvällen (linnea)

gårkvällen var kingking! vi var hos moa hela kvällen och alla hade humöret på toppppp. kommer nog få ångest när jag får bilderna från julia däremot.. har för mig att det finns ett antal bilder som kan göra mig rosig om kinderna.
jag och kajsa ranglade nog hem tidigast. jag fnissade gott när jag ramlade in genom dörren och hade problem med mina skor haha. bilder får julia skicka senare så lägger vi ut dom, tjing-a-ling!


fest!

spence är king=)
& det är johan spence själv som säger det, vi är hos mig(moa) vi är & vi super oss fulla med massa king folk. hoppas ni har det jättebra också, vi hörs imorgon. för ikväll lär jag knappast skriva. oyss & kram ni är king! linne SÄGER HEJ HNON MED! AAAAAAAAAAH

mitt liv är som ett rum som inte går att städa, för det kommer ändå förbli stökigt (linnea)

min mobil är borta, är den inte i camillas bil så är den dead and gone.
inget oväntat eller hur? och jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll. det går bra nu.
men jag vet att jag får spendera kvällen med ett x antal personer som kommer göra det här bra. skitbra faktiskt

vi bröt då inga ben, men vi körde in i träd


linnea i backen kan bara sluta på ett sätt


just det. käpprätt åt helvete

bettan bithén (linnea)

här sitter vi oss myser med moas brorsdotter och bettan säger (moas mamma):

(bettan drar ett skämt)
moa: fattar ni eller?
stina & linnea: njaaa...
bettan: jamen hon buy-on-sea
moa: va? (förstår noll) menar du beyonce?
bettan: HIHI jaaa hon!

klädsel(moa)


1.ikväll blir det en mysig klädkväll, mörkblåa jeans, vit lite större tröja, grå kofta & den svarta nya mössan.
2. det här var den märkblåa tröjan jag köpte, vad tycks? 199 kronor dessutom.


bithén med h!

jag har äntligen fått mitt visakort efter ett x antal månader i tjat på mamma. men varför stavar dom inte med h då alla i min familj har det och jag har aldrig i mitt liv skrivit något annat..jag måste gå in och klaga för jag känner ingen moa bitén!!!!

men annars har dagen har varit skönaste i veckan, började halv elva & putsade på en skomodell i 1.5 timmar, åt kebab sen åkte jag och sanna mot stan. där köpte jag ett nytt "indianband", en skitsnygg ring, en blå tröja & en ny svartstickan mössa. jag lägger ut det senare men jag har lite bråttom för jag och mamma ska till min kusin & gratta honom på 18:års dagen och fika en massa gott, mmhm! och kvällen kommer inte bli sämre, ska till linnea & mysa med en massa godis.stina ska du komma? hoppas det iallafall, en dag av mys & imorgon är det fest! kingkingking, puss! ps.det är farligt att kunna handla på internet, då man är ett knapptryck ifrån nya grejer. men idag har jag beställt skitsöta stövlar, perfekt i vår tillsammans med svarta leggings, svarta kappan & en burrig halsduk. perfect! ds.


sista inlägget för ikväll(moa)

  
nicole richie med outfits som jag inte skulle tacka nej till, hon är grym förresten!

det gick king att jobba & alldeles för roligt för att kalla jobb! men som sagt så är jag inte trött men nu ska jag tvinga mig själv att lägga mig och sova för det kommer gå, det vet jag. ska bara ringa till jesper & säga godnatt annars ringer han och väcker mig där vid ett och tror att jag är vaken..nehedu det går inte för sig. sen imorgon har jag sovmorgon till halv elva sen skola till fyra och därefter träna! fredagkväll? några planer? inte ens 1 men det känns bra, kanske en lugn & mysig kväll. men nu ska jag sussa & drömma om ett par christian louboutin klackar. innan jag dör ska det stå ett par i min skohylla, trust me! puss & kram=)

oh happy day (linnea)

har haft en slamsig, rolig jobbardag med moa. det händer alltid mycket som man har att berätta efter en match. alltid något miffo som har gjort något (miffot kan även vara en arbetskamrat). gillar däremot inte att jag ligger delvis på golvet när vi jobbar för att isak ska bryta sönder mina armar.
nu försöker jag skriva referens-kritik och det går.. såhär bra -.-
idag fick jag också reda på att min granne här på bild ligger inne på sjukhuset för diverse anledningar. tråkigt att vi skulle ha moröbackemys imorgon, tänker inte ha det utan dig. och sen vill jag att du frisknar till för jag måste säga förlåt för att jag sa ''idiot'' åt dig för att du hade av mobilen idag.
krya på dig lilla vän.

I´m a barbie girl in a barbie woooorld


jadu paris..om man har pengar så har man!

svar på alla frågor

favoritaffärer i skellefteå?

linnea: h&m har alltid bra kläder, och även gina.
moa: vero moda, gina tricot och enklare köp på hm.

sandra: ska vi göra något snart eller? saknar er ju.

linnea & moa: haha om det hör till frågestunden så svarar vi-ja gullet!

skriv mer om kläder!

linnea: vad vill ni att vi ska skriva om då? lägga ut bilder på kläder vi vill ha, eller kläder vi andvänder?
moa: jag håller med linnea, jag älskar att skriva om kläder så visst men vad vill ni veta?

kan ni inte börja lägga upp dagens?

linnea & moa: visst så kan vi börja lägga upp vad vi har för kläder, men vi behöver inte kalla det dagens outfit. okej?

vad använder ni för smink?
linnea: har 4 olika foundations, men en favorit med inbyggd underlagscreme. ögonbrynspenna, mascara, rouge & solpuder.
moa: då jag sminkar mig till skolan etc använder mig av mary kays foundation och concealer(superbra), vit isadora ögonpenna, mascara, rouge(make up store) och solpuder.

hur fixar ni era hår?

linnea: jag andvänder alltid plattång, mer eller mindre:) sen har jag ju hårförlägning som jag sätter i med hårnålar, mest för att mitt hår blir tjockare där nere. då brukar jag bara locka till det så det ser ut som självfall. mitt & moas hår är helt olika. hon har rakt, silkeslent och allt som jag vill ha.. sen kommer jag här med lockigt risigt självfall.
moa: det är väääldigt olika. jag plattar det rakt igenom, lockar det med trippeltång eller skruvtång(..heter det så?) oftast. men tuperingskammen, hårsprayet & borsten är framme oavsett vad-mitt hår är väldigt lätt & bara lägger sig annars.

är det mycket plugg på linjen du går moa?
jo, det är en hel del, eller det kan ibland inte vara något på 2-3 veckor men sen kommer provbomben. om man går ett teknikprogram så får man räkna med att lägga ner tid på skolan, spec matte.

och är spsk en bra linje linnea?
jag tycker den är kingking! delvis för att jag älskar mina klasskompisar men det är också en bra linje för mig som gillar att prata haha;-) man lär sig mycket att tala högt inför folk och man lär sig om kommunikation på olika sätt. det är mer ball än vad det låter!


jobbar ni någonstans?

linnea: jag jobbar på hockeyn bara som jag gjort i ett x antal år och trivs. ska däremot söka nytt jobb till sommaren.
moa: jag jobbar på hockeyn, stadshotellet(serverar frukost) & på somrarna jobbar jag åt min pappa där jag är ute & jobbar med "yttre skötsel" i lägenhetsområden i stan. underbart då man får vara ute & störtsköna arbetskompisar:)

hur lärde ni känna varandra?
linnea: jag började träna med moas fotbollslag och.. moa gillade mig nog inte mest eller hur moa?;) haha näe men vi började småsnacka och tillslut var vi typ best friends? hon kom till mig och vi hoppade studsmatta och var med johan & peter.
moa: linnea stog för den här frågan & det är så rätt;-)

hur ofta festar ni?
linnea: så ofta jag kan!! och har råd och sällskap..
moa: det varierar, men så ofta man kan såklart;-)

moa, tror du att du & jesper kommer gifta er?
det är klart jag tror!

linnea, varför har du ingen pojkvän? eller har du haft någon?

haha king fråga om jag får säga det själv! jag vet inte svaret men, jag är nog för feg ärligt talat. aldrig feg annars men när det kommer till någon jag gillar blir jag nog småfeg=) sen suger ju killar

trivs ni i era klasser? vad är bra och dåligt?
linnea: som jag sa innan, jaaa! min klass är så otroligt olika och ingenting kan ju gå fel med camilla där för mig haha. vi har så roligt tillsammans. det dåliga är väl.. att alla är helt kassa på skridskor.
moa: jag trivs i min klass, det bästa är nog att vi en hel drös med tjejer & att alla är så glada och positiva och det sämsta är..att vi bara är tjejer. haha förvirrade jag er? men ni kanske förstår konsekvensera med 30 tjejer;-)

vilka hatar ni ?

moa: jag kan inte direkt säga att jag hatar någon för det gör jag faktikst inte just för tillfället. man tycker om vissa mer än andra så är det bara. så länge man håller sig ärlig & inte spela någon som man inte är så är alla bra på sitt eget vis!
linnea: hata är ett starkt ord.. kul svar va? haha näe. men jag ogillar nog en liten drös, men det håller jag mig för mig själv/mina närmsta.

har ni något speciell tid som ni saknar?
asså typ förr i tiden eller så ?
moa: jag saknar att vara "ung", året var 06 och inget var särskilt noga. jag umgicks mycket med mari evelina emilia & linnea, vi festade allt för mycket & vi var så lika! hur kan man ta sig tillbaka i tiden?
linnea: ååh jag saknar också dom där kvällarna. när 7.0or och strul var livet. (hahaha sarkasm) näe men det var nog roligaste tiden i mitt liv. vi gjorde alltid något och hade alltid asball


moa, hur länge har du och jesper varit tsm?
vi har varit tsm i 13 månader snart..tiden går snuskigt fort!

vad heter hårfärgerna ni har just nu?
moa: jag har en blanding av schwarzkopf´s 10 minuters hårfärger, tror det var chokladbrun & karamell eller något.

linnea: jag har den mörkare kastanj från schwarzkopf's (snodde stavningen av moa).

vilka är favoriterna(klasskompisarna) i era klasser?
moa: många är störtsköna men jag säger julle emelie sanna anna frida lisa rebeccA osv
linnea: camilla är ju den jag inte släpper på skolan. och alla brudar i klassen är dösköna

till moa och linnea, namnen på era 10 närmaste vänner ?!
linnea: ojobbig fråga.. ingen nämnd ingen glömd? moa stina kajsa ida natha sandra blablablaaa listan goes on!

Vore snällt om ni kunde ta kort på era favvo kläder och gärna på era favvo skor och vars ni har köpt dom.
moa & linnea: det gör vi mer än gärna:)


dagens outfit kanske? lite oftare ;-)

vi kan ta kort på våra kläder..vi kallar det helst inte dagens outfit haha!

Vad är det bästa ni vet och det sämsta ni vet?
moa: oj så svårt..det finns så mycket men det bästa jag vet kan vara att få skratta så mycket att kinderna får kramp & du ligger dubbelbikt på golvet:) det sämsta är nog dom där dagarna jag bara vill gömma mig under ett stort täcke och man tror att ingen skulle märka om man så är borta en månad-jag tror inte att jag är ensam om dom dagarna, eller?
linnea: de värsta dagarna kommer och går, på senaste kan jag bli ledsen i min ensamhet, orolig för framtiden och jag vet inte vad jag är ledsen för men jag har en dålig känsla i magen. det bästa jag vet, är att spendera en lyckad kväll med mina närmsta, lycklig som få är jag när jag är runt moa och c.o

Eran favorit mat?
moa: det vore dumt av mig att säga något annat än kycklingsallad från wayne´s!
linnea: alla kycklingrätter och ni vet - bacon!

Vad är det bästa minnet ni har?
linnea: jag säger nästan allt från sommaren 06? känner på mig att sommaren 09 kommer skapa något ''bästa minne''
moa: det finns alldeles för många fina minnen, men utlandsresor & sommarkvällar är alla speciella.

Vilket är det fulaste/snyggaste klädesplagget som finns?
moa: det snyggaste klädesplagget är nog kraftigt trashade jeans tsm med ett par klackar & det fulaste måste nog vara såna här jättesmå handväskor som man hade då man var liten & som finns i alla olika märken prada osv..hur kan man ens sälja dom? haha

linnea: såg en pälshalskduk som en tant hade i stockholm.. den var inte alls snygg & bara helt enkelt snygga skor.

Hur många läsare per dag har ni?

runt 150 per dag & mellan 250-400 sidvisningar!

linnea, skulle du hellre ha sex med en kossa
eller bli inlåst med karin i ett rum i 50minuter?
jävligt svårt camilla.. karin skulle ju bara klaga på att jag försämrar diiina betyg och att jag är dålig elev så jag tror, jag tar kossan

DAGENS OUTFIT!!

ta kort på alla era skoooooooooooooor!
moa & linnea: det ska vi bli bättre på & visst det ska vi göra:) kommer snart.


skellefteå aik-modo, 19.00

oj vilken huvudvärk och oj vad sängen skriker efter mig..mer än vanligt! men jag ska jobba på hockeyn ikväll, och det känns ändå king för jag ska jobba med linnea. och jag kan inte säga "men jag sover direkt efter matchen" för då kommer jag vara uppe i varv och berätta för jesper minst 10 gånger allt roligt som har hänt ikväll. men imorgon har jag sovmorgon till halv elva & det kunde inte komma mer lägligt! och idag har det inte hänt något speciellt, vi har stått i aulan och överröstat hög musik. det var faktikst rätt roligt, skrika av sig litegrann men vet inte riktigt vad det har med svenska att göra?asch! och så tränade jag såklart. i nästan 2 timmar, känner mig king nu men nu saknas bara lite mat i magen. mamma håller på med den nu så jag hjälper henne att duka sen måste jag piffa upp mig. svetten har grott in i ansiktet och mascaran ligger under ögonen, något måste göras! hare king, puss=) (moa)

frisörkväll (linnea)

det är kingking när en av ens bästa vänner är frisör. 5 tjejer vart klippta och en färgad, vissa mer än andra. typ mitt hår som aldrig tar slut fick en vacker hög jämfört med idas lilla fjun från luggen;-) det vart som tyst i huset när alla drog.. alla ska överrösta varandra och skratta och vara fåniga, men det är så jag trivs? vi åt även kladdkaka och mamma skulle göra ännu mer kakor. inte alls snällt, men gott! 
imorgon har vi sovmorgon, till 12.30 och hur skönt är inte det millan? just det, hur skönt som helst! 

bild ett är mitt håravfall för kvällen och bild två är en fräsch hanna med fräsch lugg

I´ll be all you need..and more(moa)

jag borde:
-plugga på glosorna till imorgon
-duscha för att stina ska kunna klippa mitt hår
-svara på era frågor
-beställa hem ett par skor som jag drägglat över i en vecka nu
-leta i mammas gömma i hopp om godis för att stilla mitt sockersug
-byta ställning i soffan, min nacke är nog sne för livet nu
och jag borde göra en massa mer också, men jag orkar inte så jag trotsar mig själv..spännande! idag har jag haft en riktigt bra dag, börja iofs med historia där jag var ungefär 2 sekunder från att somna från andreas genomgång. sen idrott där jag och julle åkte längdskidor i bonnstan, riktigtriktigt mysigt och sist så gymmade jag. jag kommer förmodligen inte kunna gå imorgon men jag ska släpa mig till gymmet om jag så inte kan röra benen normalt-för dit ska jag! idag började alltså "det nya livet", nej inget sluta äta och ha inget liv utan tränatränaträna och ät bättre:) men nu ska jag sätta mig ner med sofis mode och sen gå till linnea. tjejkväll ikväll eller ska jag säga hårkväll? skriver mer senare, puss & kram!

ett år sen:

min livsdryck(moa)


att unna sig en gaionamax med chokladsmak efter träningen gör mig ännu mer motiverad till att döda mig själv på gymmet. jo idag köpte jag äntligen ett guldkort på friskvårds(1 år) och trots att det nu är tomt i börsen så känns det underbart! men ville bara rekomendera årets dryck cocaco.....gaaaaaaainomax! ses på gymmet:)

pappersbitar är mättande (linnea)

imorse var jag dödstrött och följde cissi för att ta blodprov typ 08.00
idag hade jag och camilla en lite flummig dag
åt jag och camilla iprincip upp ett a4-papper. (ja vi satt och svalde/tuggade pappersbitar)
efter skolan tränade jag med mamma
ikväll kom ida hit och vi såg ''mamma mia''
nu sitter vi här och ska snart lägga oss i sängen och somna till ''next'' & ''a shot at love with tila tequila''
imorgon orkar jag inte ha r&r som första lektion och ett megahål


äntligen har min syster taggit tummen ur

& skickat min svarta kappa som jag köpte och sedan glömde den i uppsala..3 veckor senare finns den åter i min garderob, snabb brud! vill ni se den? annars har det faktikst inte hänt mycket alls idag, framkallat bilder på foto, gått på stan med emlan & såklart hittat två tröjor, kemilabb och sovit. jag känner mig inte alls pigg & frisk trots att jag somnade vid sex idag och vaknade halv tio..vaknade av mammas röst "meeeeeen moooa nu kommer du ju inte kunna sova ikväll!!!" men det kommer gå king. ikväll hann jag också upptäcka att skotta kan vara världens jobbigaste grej & att man inte ska sparka isklumpar åt hunden-reuslterar i blånagel! nu börjar jesper kittlas & vara allmänt jobbig så jag tror att det är en pik om att jag ska lägga ifrån mig datorn och mysa. det har jag inget emot så jag lägger mig nu, puss & kram!


från Vila(fanny) & gina tricot-skönt & bra:)

09.01.20


ett år sedan du försvann och sorgen över skellefteå ligger kvar


skolan (linnea)

sitter med camilla på bärbara i skolan. vi har allvarligt ingen aning om vad vi ska göra? har redan skrivit klart mitt referat så jag ska gå och hämta skavsårsplåster, jävla skor. vad ska jag säga mer? läs camillas blogg om hur det ska gå för oss idag på skridskorna - www.caaamiilla.blogg.se

 
ooh la, she was such a good girl to meeeee

waynes (linnea)


det här drog jag på mig mot waynes igårkväll. moa kunde tyvärr inte joina, dessvärre inte stina heller (men vi ses nog imorgon eller onsdag hihi)
först höll jag på att halka ihjäl mig när jag kommer in på waynes, sen tappar jag min kaka (hur ledsen som helst för all glasyr försvann) på matildas hår/jacka. kommer snart få psykos.. sen sitter det en kille och stirrar som om vi vore någon utställning, han hade också psykos!
åh jag vill inte ha skriller idag. vem ska halka ihjäl sig? linnea. eller camilla, vi ser ju sen.

godmorgon (linnea)

är klar för morgonen nu och väntar på att få fara till cissi och åka med henne till sjukan en snabbis. därefter skola, och skridskor. jag är nästan nervös. det kan sluta på två sätt, antingen bryter jag eller camilla något.
mamma påstår att jag fixar mig mer nu än förr till skolan. ''är det någon snygg kille du spanar på vavaa?'' och näe för det har tagit slut på snygga killar här kan jag berätta för er. ha en bra daggggg

sådär allvarlig som bara jag kan vara;-)

jespers nya intresse-sugmärken!

hur är det med er idag då? själv känner jag mig tröttare än allt annat, fast dagen ska jag inte klaga på. den började toppen då mamma lagade jättemysig & god frukost till mig och jeppe. och sen skjutsade oss till skolan, hur gullig är inte hon då? jao, sen har det varit en vanlig dag faktikst. äcklig mat & dåliga skämt-en vanlig dag i skolan! jag hade visst inte så mycket att säga idag, men jag tror linnea bjuder på något roligare när hon skriver. nu ska jag nämligen se oth sen måste jag byta om...vad ska jag ha på mig? jag & jesper ska och äta med hans pappa och malin på mr greek sen se allting flyter. better be good! puss & ha en bra kväll!

pappa är min gud!


hemfärd (linnea)

snart ska jag flyga hem. planet landar i skell 23.25 prick. trist tycker jag, lämna pappa, syrran & stockholm. men nog har jag saknat er där hemma! träffas senast imorgon och inga ''men''
och fortsätt fråga hörrni, vi svarar ju på allllllllt - passa på!

en häääärlig söndag(moa)

filmen igår var jättebra, för de som inte vet handlar den om Christine(angelina jolie) som förlorar sin son Walter som en dag bara är spårlöst borta. och hon får sen tillbaka honom men det är inte hennes son och polisen vägrar tro på det och säger att hon bara är förvirrad och så vidare. hon hamnar sedan på psykhem och sen händer det massa mer..men det får ni se själva. men det var en sån film som du bara vill hoppa in i filmen och döda vïssa personer, helt klart värd att se:) så jag och mamma hade en riktig myskväll och idag sov jag till 2, ooooh så skönt:) & jag har hittils duschat, pixat mig, städat, hjälp mamma med maten och nu måste jag ut med hundarna. min moster, lars, frida, emil, oske, elsa & älsklingen ska komma och äta här i vårt lilla kök..men det kommer bli toppen och kvällen ska spenderas med jesper och förmodligen andra men ni lär ju höra mer senare. hoppas ni har en bra kväll ni med, jag måste gå & tjuva lite godis i mammas gömma och gå ut med hundarna för snart kommer dom ju. puss!

guuuu vad man ser bra..aja ettan är vad jag ska ha på mig ikväll & tvåan är vad jag hade på mig igår, kan man ens se;-)?


förtydligar linnea-FRÅGESTUND!

fråga allt ni vill(det är väl kanske inte säkert att vi svarar på precis..allt)
& säg precis vad ni vill att vi ska skriva om,
 vad ni tycker vad ni vill vad som helst iprincip!
vi ser ju att ni läser bloggen,
& hur svårt är det att kommentera egentligen?
ni ställer frågorna, vi ger svaren;-)
KOOOOOOM IGEN NU!
idag: BÄTTRE ÄN DET HÄR KAN NI, C´MOOOON=D


ni suger på att kommentera

säg något vi ska skriva om då? det här börjar fan bli långtråkigt, jag är mest arg och moa gillar att skriva noveller så vad vill ni se?! kläder, bilder eller ska vi ha en föbannad frågestund? fråga precis vad ni vill, vi svarar på allttttt=)

but you're missing - den perfekta låten för en ensam kväll


biokväll med mamma..


och det känns så bra, med massa godsaker popcorn & en mamma vid sidan av. båda är väääldigt känsliga när det gäller filmer så vi snyftar nog oss igenom hela filmen. jag håller tummarna på att den är bra, annars har dagen varit great. jag och rebecca stog på skolan och kletade på klister och väv så vi gjorde ett bra jobb & är värda ett plus i kanten..tycker jag iallafall! nu ska jag se lite av körslaget sen åker vi mot stan och självklart så kör ju jag, nu måste jag ta varje chans att köra annars kommer jag ingen vart. nuuni, puss! livet leker förresten;-)

nu måste ni säga vad ni vill att vi ska skriva om? annars kommer vi fortsätta babbla om ingenting, mycket roligare om ni säger något nångång, kom igen nu då!

(linnea)

ps. gissa vem som har lite knäproblem då? jag
varför? jag är för inåtfotad
ska jag plågas på stan imorgon? yes sir
slog jag ihjäl min fot igår? ja, den vänstra sidan av foten är typ död. jävla sängkant
vill jag hem? helvete heller
ska alla kompisar komma hit istället? bring em' on

dead and gone (linnea)

rubriken passar ju perfekt. död efter en hel dag på stan och borta i sthlm - dead and gone. har bara köpt ett par skor, två tröjor och ett par leggins än så länge. men det finns en morgondag att släpa runt med syster också!
vet ni vad? idag drack jag den godaste chokladmilkshaken i världen.. gjord på äkta grädde med chokladsås och grädde på. fiket ligger mitt emot monki, jag kan inte sluta tänka på den

nu ska pappa laga revbenspjäll och till det är det potatisgratäng.

update (linnea)

landade i stockholm igårkväll och mötte upp min syster. får alltid pirr i magen när jag landar på arlanda, jag älskar arlanda. pappas nya lägenehet är mindre men fler rum, mysigt ställe som jag tror moa skulle gilla att inreda;-) har varit och vandrat nu i hagaparken (jo vi steg upp 07.40 frivilligt). guuuuuud så vackert det kommer vara där i sommar. längtar efter picknicks där, och en badbrygga finns det så man kan slänga sig i vattnet. visst är ni sugna brudar?
snart blir det stan, vi hörs senare!


hejdå till pappas lägenhet
på stationsgatan, luleå centrum.
men vi har lämnat många minnen
i luleå stad så oroa er inte!

ansiktet bakom namnet(moa)

idag har det varit en riktigt skön dag faktiskt, förutom att jag gick i skolan till fyra men det är bara att vänja sig. för så ser schemat ut till sommaren, phuu! men direkt efter det for jag på waynes och träffade linnea amanda och pernilla, som redan hade fikat så det blev ingen kladdkaka för mig denna gång. men vi fortsatte våran korta vända på stan, och som vanligt pratade vi för mycket för att angagera sig i shopping men lika glad är jag för det!

senare mot kvällen kom johan & patte och hämtade mig och vi styrde färden mot amanda. där spenderade vi kvällen med en skräckfilm och lite crousing och jag kom inte hem förän nu..och jag som hade lovat att se film med mamma ikväll men snäll som jag är så ska jag bjuda henne på en biokväll imorgon och se changeling, en riktig mor & dotter kväll:) det känns toppen men först har jag en lite tyngre dag framför mig, stå på skolan från 12.00 och svara på frågor om mitt program-alltså inredning & design & limma upp väv i vårt "rum", vad säger ni om det? låter det spännande? nee inte det mista och sen ska jag jobba på hockeyn och efter det får jag fara hem sen iväg igen och se bio. en hemtiskt dag..justja jag skulle hitta med att se en bit av ammes match också, vars i schemat finns det plats. asch det ska gå att lösa, jag sviker inte ett löfte som sagt. men nu ska jag ringa min älskling som är full och mysig. skriver mer imorgon. lovee

anna har äntligen funnit sig sin krigarprisse!

brittan i nästa SATC film?

Sarah Jessica Parker hoppas på Britney i nya ?Sex and the ci 
Sarah Jessica Parker hoppas på Britney i nya "Sex and the city"-filmen. Foto: AP

Britney Spears kan vara aktuell för en roll i nya "Sex and the city"-filmen skriver brittiska Heat Magazine.

Enligt tidningen är det Sarah Jessica Parker som vill att Britney ska spela hennes kusin från landet.

- Det är dags att få in lite ungt blod i filmen. Att någon som Britney Spears spelar min kusin och flyttar till New York, så kan Carrie lära upp henne, ska Sarah Jessica Parker ha sagt enligt en källa till tidningen.

hur king skulle inte det vara då, själv tycker jag brittan är klockren! vad tycker ni? tyck till nu! kram


nu är det väl snart helg, I hope!

nu har jag jesper farit till hemavan över helgen för firmafest..tycker synd om honom när det är långt neråt minussträcket där nu. och de ska köra skoter och allt sånt, men han överlever det vet jag. jag saknar honom redan nu faktikst, fast än jag pussat på honom i två timmar innan han for. men jag träffar min kärlek på söndagkväll igen! och vad händer för övrigt i helgen då? ja jag vet då inte, linnea är också borta så jag har lovat att vara med mamma en kväll sen får den sov lever se vad jag gör av min helg. och vart finns all min inperation vad gäller shopping? inget är bra nog och allt känns bara gammalt, jag behöver nyttnyttnytt. linnea shoppa åt  mig i stockholm, och ge mig skor och nya tröjor..nu ska jag trasha mina nyfunna svarta jeans och sedan avguda dem. men sen ska jag ut och gå en lång promenad med hundarna-köpa gott på shell & hyra en film sen väntas en myskväll med mamma. mjukisdressen klär snart min kropp, ha en go kväll!

trashat, kavajer, långa västar, höga klackar, paljetter, bohemic-allt det får gärna infinnasi min garderob inom snar framtid:)


torsdag (linnea)

morgonen började inte bra, förutom att jag sovde gott bredvid ida. jag kom på att allt mitt smink hade jag glömt på r&r, vilka är förvånade? och tror ni det fanns kvar när jag kom dit? näe det tror ni inte.. men det gjorde deeeeeeeet. kingking kände jag!!
nu ska jag skriva ett referat om en kung som hade en störd läkare och sket för mycket, intressant? nepp och det kommer jag aldrig hinna klart idag. hörs sen hade:)

.


and i don't understand all the things you've seen
but I'm slipping in between you and your big dreams

tisdag (linnea)

kvällen fick ändrade planer. skulle egentligen vara med ida men hon kunde inte komma sig hitåt, om hon inte kommer hit och sover på ett tag. så gosan ringde mig och vi gick på en skön promenad med lill- & storkorven. efter det for vi hem till moa, moa och bettan hade en het (inte) disskution om att moa ville köra bil till jesper och de missförstod varandra hela tiden, och det tycker jag är superkul att se på. slutade ofc med att moa fick göra bil och hon är faktiskt kingen på det nu. med det säger jag godnatt och krya på dig lilla millan som ligger hemma och är döds-sjuk♥

for some reason I can´t explain.

den här skönheten från stylebystars för 249 kronor. en perfekt festklänning, är det någon som ska beställa därifrån snart så säg till! då delar vi på frakten:) oj, nu måste skynda mig för att möta linnea och gå en långpromenad. skriver mer seeeeen, tjing:)

långa långaaa tisdag!

det var inte långt ifrån att jag nu legat kvar i sängen och sussat så gott ..jag ställde väckaren på 07.00 sen snoozar jag alltid en gång men då när jag vaknade upp igen hade jag drömt att jesper låg bredvid mig och pratat med peter och han skulle köra till skolan kvart över, så jag kunde fortsätta sova. jag stänger av mobilen och är överlycklig för att få sova men sen just när jag är i tillståndet mellan vaket och sovandes kommer jag på..att nej jesper sover inte hos mig och nej peter ska inte köra oss..faaaan! bara att kliva upp ur sängen och bege sig till skolan. och nu sitter vi på fotografiskbild lektionen & gör ingenting. ingen lärare=inget gjort! men jag trivs ändå, och sen ska jag sanna & emlan köpa någon mat sen åka till sanna och mysa innan kemin. vi har alltså ett hål på en och en halvtimma, får inte gå på stan för då bränner jag bara pengar och jag har inte hunnit köpa gymkort än så jag kan inte träna.

nu en halvtimme senare kom jag på att jag skrev ett inlägg som låg i utkastet, vi var nere i ateljén och fotade. nu ska jag försöka fixa lite bilder sen far vi och äter någonstans. vi hörs senare, puss & kram:)

it´s the wrong time, somebody knew. it´s a small crime!

det är moa som är uppe den här tiden på dygnet..linnea ligger nog förmodligen i sin djupaste sömn. vilket jag också borde göra, men vad gör man då man är piggare än barnet och är rastlös. vilket leder till att jag lägger mig under täcket sen börjar det förmodligen klia överallt..tillslut blir jag galen och går upp och lägger mig aldrig igen. så nu drar jag ut till det sista, sen ska jag ringa jesper och slå på en film. och imorgon är det världens tråkigaste dag, en dag på balder. fy sjutton vad jag vill stanna hemma men jag ska dit och sitta i skolbänken och vara en stjärna. som jag fått bevis på idag, G på matteC provet och VG på engelskaB uppsatsen, jag är stolt, nöjd, förvånad och allt det där:) men idag har jag också köpt nya träningsbyxor, slimmade trekvartsbyxor och såklart nike som matchar mitt träningslinne. nu saknas bara ett par svarta nikeskor så är ju outfiten complete! jag är glad och jag hoppas alla andra är det också, finns inget att vara ledsen över:) pusselipuss, och jag har världens bästa pojkvän!
friskvårdskompaniet:
Årskort 2500:- Nu kan du köpa årskort för 2500:- (gäller januari månad ut) Detta erbjudande gäller alla våra årskort.
min fråga: gäller det här guldkortet också? alltså att du ändå bara betalar 2500, tacksam för svar:)


jag saknar er varje dag 9c1


(linnea)

jag tänker bara på en film när jag ser den här bilden:
mulaaaaaan! därför ska jag se den nu och göra mig en varm kopp te.

första skoldagen (linnea)

min dag började bra. jag och camilla ska göra ett arbete tillsammans. hur ska det gå då? king ska det gå! påtal om king så vart inte resten av min dag det. på lunch satt vi och skrattade på hyffsat bra och något utlöstes i min mage, igen. precis som när jag fick fara på akuten förra gången, fast mycket mindre ont. men jag tog ändå bussen direkt hem efter engelskan istället för att fara på stan & träna med moa.. kändes väl lite surt att dra hem men.
det tog så ont att skratta och ändå säger camilla världens fulaste replik..
linnea: jag åker hem. jag tar bussen som går prick.
camilla: jaha okey.. när går den då?


inspiration H&M(moa)


det här skulle gärna få infinnas i min garderob sommaren 09, mer än gärna! eller vad säger ni?:) annars idag har jag inte gjort så mycket, sov till halv fem men med många tvärväckningar av mr johansson som skulle upp på toan och spy varannan kvart. det var inte jättemysigt, men det var första gången jag har fått tagit hand om honom..eller tagit hand om och tagit hand om. jag fixade skjuts hem till mig så fick han gå och sova och jag fortsatte festa. jag är ingen dålig flickvän, men det var riktigt roligt hos linnea med mycket folk & för många shottar. linnea lägger nog ut någon bild senare, och jag tänkte lägga mig tidigt ikväll för att vara pigg första dagen i skolan..men om jag kommer kunna somna? pju, det kan jag glömma. jag väntar några timmar till, då kanske jag börjar känna mig halvtrött.


lite bilder från malå med grabbarna-jesper peter spence & johan. vi körde skoter(med ett antal skador för skotrarna), åt alldeles för mycket, bastade, jag & jeppe drog ut en sväng med skidorna i backen och ramlade mer än småungarna som nyss lärt sig åka, spelat yatzy-noll vinster från min sida och bara softat riktigt mycket. jag hade jättetrevligt, och pojkarna är för goá! tog kort med min mobilkamera det är därför bilderna är så klara och fina..nat. men nu tänkte jag ta en tallrik med mjölk och nyttiga flingor, oj hör och häpna! jo mitt nya liv börjar ju imorgon, så jag tjuvstartar lite ikväll. ha en bra dag imorgon, min är fullspäckad så skriver nog senare på kvällen. puss & kram:)

stockholm på fredag, kingking (linnea)

ja jag har alltså en pappa som har jobbat på nordic airways (flygbolag) hela sitt liv. han är vice vd (eller vd nu, jag vet inte vad han snackar om) men han fattar inte hur man bokar en ungdomsbiljett? haha men det löser vi. ikväll var brudarna hos mig, min favoritbrudar. moa stina ida kajsa ni vetttt.
oooooooooooooch imorgon är det: skola
+ får träffa camilla som jag har saknat. lite sarkasm behöver jag
- karin och mattte
+ doris och kolagodis
- skolmat som smakar gamla gristassar
- tidiga morgonar
- sämre schema

moa bithén.


igår hann jag bara komma hem från malå och på en timma göra mig klar för fest! men det gick bra, och mitt hår fick bli till en hårboll mitt på huvet. nu ropar mamma på mat, så jag skriver mer senare om malå och gårkvällen! det har varit suuuuveränt;-) annars hade jag inget speciellt på mig igår, som ni ser en tubtopp från bikbok, ljusa jeans från vila och armband från indiska. so long:)

kingking (linnea)

solen skiner för fullt. jag vill ut men det skulle krävas en hel del för att jag skulle röra mig utanför huset just nu, typ en pizza med tsatziki (stavning?) och en hel del godis, vilket inte finns i vårat hus.
gårkvällen var kingking enligt mig och jag fick mig i säng halv 6. det är ju lite mindre kingking att jag var uppe 10 och pigg då. kanske slänger in en bild sen, men nu blir det att rota genom hela frysen, vet att det finns kakor någonstans

kvällens planer


01.59 (linnea)

woho stockholm nästa helg! har inte bokat resa men vi har iaf sagt att jag drar ner? får träffa min pappi och kanske kika en vända på stan? inte värt egentligen har ju nöll kronor men det kanske löser sig om man gullar lite med mammpapp (eller så inte men det är värt ett försök)
egentligen tänkte jag och amanda göra mosan sällskap i malå ikväll men det fanns två problem, sovplats och bil. men imorgon kommer hon hem och då är det parti istället!

ikväll fick iaf jag och amanda låna bilen ett litet  tag av mamma. hon kom hit vid 10.30 kanske och vi tog en macka på subway - ingenting jag ångrar. förstår inte hur folk kan vara less på submacka!? sen lekte vi kurragömma med killarnas 2 andra bilar, men grabbarna gav upp fort och nu sitter jag här. ska nog sova för imogon vill jag på stan! hade hej

jag behöver en ny väska tjaalalaaaa (linnea)


kan ju vara ett alternativ? 499:-

rastlös (linnea)


Jag har insett att
det finns ingen tråkigare stad än skellefteå och jag vill flytta
Jag lyssnar på paramore för jämnan
Jag pratar hela tiden och för mycket
Jag tycker om allt som innehåller socker
Min bästa vän är moa bithén som ni nog redan visste
Min första kyss var med killen jag ska gå på balen med
Jag avskyr att vara ledsen utan att veta varför
Kärleken är inte min grej verkar det som
Jag gillar att umgås med vänner, gå på stan, fara på fest, mysa och allt möjligt
Jag kommer aldrig att glömma kan jag inte säga för jag glömmer allt
Jag är hemligt förälskad i stephen i laguna beach
Sist jag grät var jag helt tom
När jag är glad ser man det på mina ögon och jag kan inte sluta le
När jag vaknar på morgonen ser jag tv till middag helst
Innan jag går och lägger mig är jag rädd att halloween-mannen står i rummet
Just nu tänker jag på att jag är sötsugen
Idag har jag sett tv och tränat
Inatt ska jag äta på subway
Imorgon kommer jag kanske dra på stan, och fest låter det som
Jag vill verkligen inte gå upp ännu mer i vikt
Jag undrar om jag kommer klara matte a-kurs sen undrar jag om min mattelärare kommer sluta hata mig någon gång och sluta skylla camillas ig:n på mig

jag har börjat gilla.. (linnea)

..att sticka igen, senast jag gjorde det var typ i 6an men nu är jag där igen. hittade 2 garn och det var bara att börja jobba med en halsduk åt mitt lilla kusinbarn. känner mig inte alls cool som stickar dessvärre, solong
varje morgon fram till 6 sitter jag här och stickar.
ser även the hills, oth, desperate, fresh prince, days of our lives and so on

den försvunna bruden har återvänt.

jag har faktikst en ursäkt att jag aldrig skriver..jag är aldrig hemma! men mitt lov har varit toppen:
-inte haft en innekväll på hela lovet..I think.
-varit uppe till mitt i nätterna och sovit bort stora delar av dagen.
-sett tre skräckfilmer och en komedi
-ätit ton med godis
-min solkarriär har startat..ja jag tänker se ut som ett russin vid 30 års ålder.
-köpt en väska att dö för och två andra tröjor
-spenderat 1000 på ingenting
-hittat en ny brud, amanda is her name.
-sist men inte minst..umgåtts med massa gott folk!


men jag har inte så mycket att skriva om det, kan skriva om min fortsättning och det är att jag snart ska till malå med jesper, pojjan och johan. där fick ni en förklaring varför jag är vaken nu också..annars hade jag sovit i min djupaste sömn nu! jag tror att jag ska vara där till imorgonkväll eller lördag, och party på lördag är det ingen tvekan om;-) jag är ungefär såååååååhär glad nu, och jag känner att livet är great! hoppas ni känner samma sak, kram!

skräckfilm=sömnproblem (linnea)

näe alltså skräckfilmer får 11/10 points medans man ser dem med någon. men när man ska sova ensam får de 0.3/10. tror fortfarande att halloween-mannen ska stå i huset, blä

jag anslöt mig till hårförlägningen och nu vet vi alla att jag kommer vara fast, igen


hockeybriddz (linnea)

igår hämtade amanda mig sen drog vi till jesper där moa pojjan oscar och patrik även var. vi såg jvm och jag sov nog första perioden, sen vart vi brudar mest inne i matchen. moa lekte coach för ''grabbarna'' som spelade och vi kan inte mycket om hockey men jag vet att dommarjäveln sög. sweden var kanske inte bäst heller, men canada är inte king någonstans.
idag hoppas jag på subway och en chicken tikka med currysås!
två (oseriösa?) brudar som spelar någon barnspel hos jesper för längelänge sedan


okej jag saknar lite saker som jag gärna tar tillbaka hörrni (linnea)

ingen aning vem som har dom så..

vem har
mina cheep.m-jeans (dom ljusblå)
min jobbtröja
min spsk-tröja
min gröna långa kofta
min kamera som försvann på valborgs (ger inte upp hoppet än)
min svarta bodyklänning (eller vad dom nu heterrr, från gina ni vet)
min vita bodyklänning
mitt svarta långa linne
mina skor som skulle ha kommit innan jul (hm's fel men ändå)
vore ju gulligt om någon visste var allt är för jag orkar inte leta mer eller köpa nytt=) king tjing


har ni hört att man lär sig saker varje dag? idag lärde jag mig att mamma slutar kittla mig och slutar jävlas om jag kastar tv-dosan på henne


you can have whatever you like


but we take whatever we like

löshår (linnea)

nu har jag mött upp emelie och matilda för att hämta upp vårat löshår. nu kommer jag vara fast igen, fastän det just'se pass blir någon skillnad på mitt eget hår.. men det blir ju tjockare:D:Ddd (sarkasm eftesom jag har tjock hår som vägrar bli tunnt). och snart ska jag gå (gåååååååå) till ishallen för att jobba. åh långt och jag är trött och har träningsvärk.. det är smällar man får ta helt enkelt;-D ikväll är det destination unknown så vi ser var vägen leder. hade hej

happy new body(moa)

jag och linnea var ju som sagt och tränade idag och det var verkligen underbart, det är två veckor sen mitt friskvårdskort gick ut och måste styra upp det där igen. men linnea har ett på edda och det skulle vara kul att vara med henne, faaast jag håller mig nog på friskvårds det är nog bäst trots allt:) och som ni kanske förstår är mitt nyårslöfte att verkligen ta tag i träningen och att jag ska trivas med min kropp till sommaren. så i vår hittar ni mig på gymmet och ute&går, jag hoppas att jag ska se förändringar. så linnea, nu jävlar! jag har fler nyårslöftet också men dom håller jag mig för mig själv men det viktigaste är nog trots allt "ha kul och lev livet moa!" det är fan vad jag tänkte göra, och året har startat riktigt bra! men nu måste jag städa mitt rum sen kommer jesper hit och äter med mig och mamma..fläskfile och potatisgratäng, mumma! jobb på hockeyn ikväll, sen får vi se vart vinden bär mig! kram lovers2 x Hydroxycut Hardcore i gruppen <a href=/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?Avd=1&funk=steg_tva&artgrp=1>Fettförbränning</a> hos Gymgrossisten.com (SETJAN10)
för effektiv fettförbränning...haha undra om det funkar?

gårdagen bestod av (linnea)


mysiga brudar, massvis med fett och kalorier, 2 skräckfilmer.
det är vad jag kallar en riktig tjej-kväll som alltid är lika sköna att ha. innan vi for till amanda och såg film så körde vi och solade, det börjar bli god tid att styra upp brännan. efter det välte vi ut minst 10filmer på hemmakväll men hyrde tillslut 2st. och jag måste säga att ni som inte har sett den nya versionen av filmen: halloween (2007) så rekomenderar jag den. bra handling och en hel del skrikande från våran sida.
nu ska jag snart väcka moa och då drar vi vidare till gymmet för att brännaaa. hade hej


nyårsafton!!!!
















nu har vi bjussat på lite bilder från nyårsafton och det känns mer än bra då man ser bilderna..hur taggade är ni brudar på att köra en favorit i repris snart? vi orkade inte kommentera alla bilder så ni får helt enkelt se & njuta av dem(fler kommer förmodligen senare nån gång.) nu har iallafall jag & linnea ätit mat med hennes familj och vi väntar på amanda som ska komma och hämta oss sen kör vi mot suntan och solar sen hemmakväll för att hyra skräckisar, köpa godis, chirre och dipp..sen måste jag vara jobbig och tvinga amanda att köra förbi ica för att köpa morötter och gurka också. jag mena, hur gott är det inte att doppa i nån god dipp? så kvällen spenderas med brudar i amandas källare, kunde inte bli bättre! imorgon ska jag & linnea och gymma på edda förresten och se om det är något att satsa på. ha en bra kväll, tjingalong/ the sisters

jag är i drömmarnas värld eller kanske i den sovande(moa)


nu sitter jag här i soffan med datorn i knäet..once again, och nu har jag börjat drömma om vilken bil jag vill ha. och jag har nu kommit fram till att det är en mercedes, pappa pappa snällaaaaaaa....just den här vill jag ha!men nu ska jag flyga tillbaka från drömlandet till verkligheten och kanske lägga mig att sova, jesper har ju trots allt frågot i över en timma nu om vi ska sova så nu har jag gett upp och jag hör tunga andetag bortom hans rygg..asch, nu är nog moa ganska trött. så nu ska jag drömma om bilar och sen upp tidigt imorgon för att se julias cup med amanda jeppe patte och linnea, det blir bra! ses vi? klart vi gör!

hos ida (linnea)

vi är inte lika bra på att uppdatera längre.. jag sitter hos ida som är nere och skäller på sin hund. vi har snackat smått om åre. eller mycket om åre, och kommit fram till att vi är riktigt dåliga på att boka resor. när ska vi fara, var ska vi bo, vad ska vi göra, hur ska vi åka och  blablaa men att fara blir det!! vid senare tillfälle.
idag ska jag jobba och vara med moa efter jobbet hoppas jag? men innan det ska jag och gymma. måste kanske bränna bort frukosten som vart chips, dipp, godis och en kopp te.

man blir inte glad när man hör ''pling'' på msn och sen kommer man dit och ser:

[u] (L) LuCa...The...BesT... (F) [/c] säger 22.25: hello beauty! did you have a big party yesterday?? Oh you look nice>>

linnea säger 22.27: egentligen vill jag bara säga att du kan ha förstört min natt men det blir för svårt för mig på engelska så.. Yes I had. Thanks and good night.

[u] (L) LuCa...The...BesT... (F) [/c] säger 22.29: what u said?? good night beauty......

italienska grabbarna vi träffade i gothia. jag tror det här är killen som såg ut som en sönderkörd ekorre. jo det var nog han! och det är inte lite smilysar till varje bokstav/tecken han skriver.. lättläst
gothia/göteborg 07
 

nytt år nya möjligheter(moa)

 
efter snart 44 år tog sarah jessica parker insitiv att ta bort den äckliga vårtan..fast nu är det inte hon längre utan den, men ne det var på tiden:)

sen ska jag bara säga att jag hade en ooooootroligt rolig nyårsafton, ojojoj! skriver mer imorgon, jag ska till kajsa med brudarna och mysa. det kan inte bli mycket bättre, pusspuss!

har ni några nyårlöften? (linnea)

jag har bara kommit på fyra

* gå ner minst 3-4 kg
(har ju fått gymkort så kanoners)
* bo ofta hos pappa i sthlm (kommer väl inte hända mycket)
* sluta platta håret på skolan slash vardagarna (camilla nu gäller det jö)
* bestämma om jag ska bli blond eller stay brunett (hjälp?)

sammanfattad kväll (linnea)

king förfest med middag och king brudar hos stina
havresprit
taxi hit och dit
3 fester
mat
jag förlovade mig?.. med ring och skit
fick en cola spilld över mig
fick en cola kastad över mig
kastade en cola
for till  lägenheten med emelie och nathie
kom hem 05.00

bilder kommer inom kort, tack för en bra kväll brudar:)
och jag ska upp 04.30 imorgon för att dra till sis i umeå. tur att jag är morgonmänniska iaf


RSS 2.0