söndag - göteborg!

som ni ser så drar jag iväg till götet på söndag med cissi. vi har nu planerat det här ett tag och hittade en billig tågresa vi satsade på. går däremot från umeå men vi får skjuts dit så allting löser sig!
kommer nog bli en hel del shopping, och tilda ska ner med umeå södra och spela på gothia så någon av hennes matcher ska vi nog se. vi kommer mest troligt även träffa 2 grabbar vi lärde känna där nere förra året. sebastian & anton, kanske styr något roligt, eller styr inget alls man vet ju inte med oss.
mest orolig är jag för tågresan, jag & jonsson på ett tåg, det vet man aldrig hur det slutar. hamnar möjligen några mil fel? har inte jobbat något med min packning men det löser sig alltid, ska tvinga fram solen. kommer inte gå varma kläder ens om det börjar snöa.


classm8's som sagt.

baby!


cause my world revolves around you.

sol, nat.

ett tag sedan man skrev här känner jag. mycket har inte hänt så varför skriva menar jag? har inte varit hemma mycket heller, fast nja nästan mycket kanske har hänt ändå..
var hos pappa i luleå fredag lördag, for hem söndag. cillan var med mig dit och vi handlade kläder och gick och såg bio. direkt när jag kom hem var det bara att slänga bikinin i väskan och sätta på mig mjukisar, åkte med sanna & viktor till jespers stuga. där vi badade badtunna, åkte ring bakom båten, jetski och sånt! somnade i jespers stuga och när vi vaknade for vi till stranden nära stugan och solade. gled även runt med båten och lyssnade på musik. riktigt skönt!

när jag kom hem därifrån tisdagkväll (?) måste det ha varit.. ringde jag ida, var bara att duscha, byta om och fara iväg igen. ner mot mannhemskajen där phille har båten och somnade där.
inatt sovde jag hos stina och det går inte klaga på, stormtrivs i hennes sköna säng;-) somnade till filmen ''mean girls'' i sängen. man blir inte less filmen den filmen alltså haha. ja och nu har ju kajsa stina & ida fått för sig att jag har massvis med skabbiga sjukdomar som pest. för att det bara dyker upp köttsår på mina ben och ingen vet varifrån? kommer även upp på fötterna. mysigt värre, har däremot plåstrat och lindat om benet med bandage nu eftersom det tar så jävulens ont att gå med benet, känns lite bättre idag däremot. och nej jag har inte skabb, pest eller något annat!

nu har jag fått liv i emeliew för att fara till deras stuga (våran x-stuga) i hamn. gråsidan heter ön. vädret kunde ha varit bättre däremot men. klaga det är senare. o & u linnea


ja

klockan är egentligen för mycket för mig just nu, jag har blivit världens morgonsovare och älskar att sitta uppe på natten.. fast så roligt är det ju inte. kom ganska nyss hem från kajsa, försökte sova där men jag är för pigg alltså. och för allergisk, fastän hennes feta katter inte är hemma!
har gjort lite patetiska försök att väcka henne genom att blåsa i örat och stirra på henne, inte så lyckade försök däremot.

ikväll var det ju tänkt att vi skulle till boviken och mysa med brudarna lite, gissa om vädret ville vara med? nej klart inte.
vi körde mot hemmakväll för att hyra film men det slutade under ett tak mellan kanal - freja. regnet tog så jävulst ont när man körde. bättre vart det inte när vi bestämde oss för att ge oss ut igen, vart smått utskrattade på hemmakväll. kändes som att det simmade fiskar i skorna. inte torrt!

tidigare idag sken solen som aldrig förr och ja, kajsa har smittat mig - jag har bränt mig. på kinderna hade jag förväntat mig men inte på bröstet.. wow mycket intressant
vaknade 10.45 och drog bara på mig bikini sedan var jag hos kajsa 11.10 och drog med henne till mannhemskajen, solade och myste. sedan träffade vi phille så vi la oss i hans båt och solade lite och käkade en glass.
finns inte så mycket mer att säga om dagen och mina otroligt intressanta dagar, not. heys


bästa brudarna man kan hitta må jag säga, och jag menar verkligen bästa brudarna.

RSS 2.0