update

nu är jag svartsjuk för att mina brudar drog ner till stockholm men jag hoppas dom får det grymt bra där nere:) själv sitter jag i mickes (idas pojkväns) lägenhet och har sett ''high school musical 2'' i väntan på att dom ska vakna. igår myste vi och såg filmen ''honey'' och självfallet snackat skit. (mest om killar dvs)
haha roligaste grejen igår. jag moa & ida bestämde oss för att sola på solarium, sagt och gjort. men vad hände med ida? (ursäkta.. kräftan) som vart bränd? ficki mig många goda skratt efter att ha sett henne när jag kom innanför dörren här. hahahaha. nu på morgonkvisten har det dock lugnat sig.

igår var dom identiska..

bara några timmar kvar nu

tills vi åker ner till våran huvudstad, aa ni vet vilken:) hur taggad kan man vara då? 1 till 100, jag är nog en hundring..minst! med mina två bästa vänner kajsa och stinis(den tredje lämnar vi hemma hehe.) en helg med massa shopping, mys och uuuuunderbart umgänge så kan det inte bli bättre=D tänkte inte göra det här inlägget långt så jag säger hejdå nu, hoppas ni överlever halloween helgen och att ni har det jättejätte trevligt och tadet lungt brudar! jag vill träffa er när jag kommer hem också, nivet;-) love/mos

sååååklart!

godmorgon eller ska jag ska goddag? aja, nåt mitt emellan kanske:) jag & kajsa sov ju hos linnea ikväll(ganska självklart efter filmen vi såg igår..) hela natten har jag inbillat mig att det satt dockor och tittade på mig och jag har nu en fobi att titta bakåt..mary shaw kom alltid bakifrån. se filmen gott folk, men räkna med att sova sämre den natten(erna). vi sov alltså 3 stycken i en vanlig säng och det var ju inte mest plats kan man ju konstatera haha. vi delade också på ETT täcke, så det var lite krånkligt att kunna få täcke samtidigt som att försöka ligga kvar i sängen eftersom jag sov länst ut. haha men jag vaknade halv åtta och hörde katta fara till jobbet, jag kände bara hur skönt det skulle vara att ligga i hennes dubbelsäng men jag låg kvar en stund ändå. tre sekunder senare hör jag linnea "ahhhohahmm, dubbelsängen...nån?" jag är självklart på och vi ligger och pratar en stund där medan kajsa ligger i spökrummet sen kommer hon och hoppas på oss halv elva så det var min natt. trots allt ganska mysig(trång var förordet dock). men snart ska linnea på stan med ida och eftersom jag inte får fara dit(stockholm imorgon=D) så ska jag och stina gå ner till stan och sola lite senare med brudarna. det blir en mysig promenad i det fina vädret idag ju, inte sarkastisk..nej jag är INTE det, det är faktikst sol! och sen ikväll hoppas jag på att få mysa med älsklingen innan jag far imorgon och förhoppningsvis lite friskare men aah så roligt! skriver mer sen, ska röra mig nu men ha det king, kisses.

if there is anything i´m sure of - it`s my love for you!

ikväll blir det skräckfilm

det innebär att ligga ännu närmare mamma på nätterna. jag blir rädd av att bara se omslaget. sen vet vi alla att jag & moa hatar filmer med dockor i, klart vi valde en med dockor. let's go


ny dag, nya möjligheter!

OM man hade varit frisk förstås, men man kan ju alltid byta sovställning eller kanske till och med flytta om kuddarna. jora, det är ganska roligt det här..nat! men ikväll ska jag vara med stina, kajsa, linnea och ida jag kan inte ligga still längre haha men vi ska bara se filmer och mysa så det blir inget ansträngande. och jag förstår inte vad jag har för mig, att jag vaknar fem på morgonen stiger upp-tar en alvedon lägger mig och säger "njaeee men nu är jag pigg, ska vi stiga upp?" jag säger det till världens tröttaste person också, smart moa..väääldigt smart! men han fick mig att somna om och jag vaknade sen halv åtta(är pigg) och vilar sen till klockan elva. och jag som brukar sova till två på dagarna och fortfarande är trött, nu förstår jag vad du menar linnea när du säger att dagen blir längre vilket jag aldrig har insett förr haha! men nu vet ni vad jag har gjort den här fina dagen(nada) oj nu ekar soundtracket till oth i mina öron så dags att lägga ner datorn på golvet och kura ihop under täcket i 45 minuter. sen går jag ut en timma, för jag behöver röra på mig vilket jag inte gjort på ett X antal dagar sen så gör jag middag till mamma som kommer hem vid sex, kommer storimpa på henne! men jag hoppas ni också får en bra kväll sen hörs vi imorgon, tjingalong:) och förresten roligt att statestiken börjar röra på sig, fortsätt så!

att hon är gulligast i världen är det ingen tvekan om, elsa moa! 


sätt höga mål, dröm stort och be fabolous!

idag har min röst lagt av totalt, att inte kunna prata utan att kråka i varannan mening är lite halvjobbigt faktikst. men så länge jag är frisk då vi far till stockholm så gör det ingenting faktikst. och idag känner jag att jag kan inte vara ledsen, ni vet en sån där dag då du inte ser problem i nånting-jag lever i en sån dag idag! kanske är det för att mina vänner rockar, jesper är bara värd allt guld i världen, att jag ska beställa uuunderbara skor, en mamma som är gulligast trots att jag aldrig städar mitt rum, att det är lov och det är så skönt(eller det är sköööööööönt..typ) eller att jag inte behöver jobba ikväll och kan då krya mig med godis och film med min älskling. eller så kanske det beror på allt det! och som sagt så ska jag vara med jepps ikväll och han kommer nog sova här så jag slipper vara ensam=) och imorgon kommer julia och beställer skor med mig, ska beställa dom här och kanske ett par till..försöker ignorera dom dock. jag och linnea är för lika så vi kommer förmodligen beställa dom andra bådatvå, men vad gör det? men nu ska jag göra något att äta sen möta min grabb, höj!






vad får man..


om man sätter 8st tjejer på waynes med en kycklingsallad var? det ska jag säga;
 man får stå ut med dom mellan 16.30 till 20.00 och även massvis med skratt

efter waynes drog jag, moa, kajsa & julle hem till mig för att se en skräckfilm & step up 2. jag blir rädd av att bara titta på omslaget av filmen, och det vart dom andra med så.. gissa om vi såg den? absolut inte. men vi har den i en vecka så vi ser om jag ska skrämma livet ur mig;-) moa somnade därefter hos mig och sov sött. men lyssna på den här då. moa bithén väcker mig 05.00 och säger att hon är pigg. PIGG? MOA? 05.00? allt jag tänkte, sen somnade jag om. idag har vi bara softat i sängen/soffan och drog en sväng på maxi. bra shopping där!
sen är det moas ansvar att visa vad vi ska beställa för skoooor i nästa inlägg. nu väntar mat sedan jobb för mig. zez! 

göm mig!

jag har aldrig mått värre, mitt huvud väger mer än tio kilo och mina ögon öppnas knappt. okeej, efter en riktigt rolig kväll igår som började hos cecilia med anna frida och julia oslagbara brudar dedär! senare drog vi vidare till philip där massa var och det var riktigt roligt, jag ägnade mycket tid med gullanna som hade druckit lite för mycket, men vad gör det? mer behövs för att min kväll ska bli dålig! efter en lååång väntan(en timma) på taxin for jag julia och burre till stan där alla for åt olika håll. jag mötte upp jesper som hade varit på olles och gick till max och köpte ett skrovmål(såklart) sen gick en spyfärdig och lite för onykter moa och jesper hem till honom. släckning skedde 03.30! det var iallafall en kortfattade version av gårdagen, men guud så bra! sämre var det imorse då min väckare ringde 07.10 och jag skulle till jobbet, jag vinglade upp och slog i det mesta i min väg. men med en sjutusans huvudvärk och rödsprängda ögon gick jag ner till stat och går in i helt vanligt, men sen ser jag att kajsa håller på att ta fram frukosten då den redan brukar vara framme då jag kommer? jag kollade på klockan och tänkte "faaaan om jag ställde klockan på sex" men ne, klockan var kvart i 8. kajsa börjar då skratta och säger: haha moa du glömde ställa tillbaka klockan va? jag(sombien som jag var) förstår ingenting, sen förklarar hon och just vid den tidpunkten ville jag att nån skulle skjuta mig. och efter jobb i 5 timmar for jag hem och la mig och sov till 5, jag vill bara sova ett dygn till men då vet jag att jag inte kommer kunna sova ikväll så jag håller mig vaken. och nu vill jag bara att min älskling ska komma och han får gärna ta med sig glass, men nu först ska jag gömma mig under täcket och jag kommer inte fram förän nån med våld tar det av mig..godnatt!

du om nån kan nog få mig på bättre humör!

lördag

en feber/förkylning och jobb dagen efter kan inte stoppa mig från att festa en sån här dag. jag är taggad nanting så varför inte, sista gången på aslänge kan inte en förkylning stoppa mig! börjar hos cecilia med goa tjejer sen får vi se vart vi landar senare ikväll!
och gårdagen kan jag berätta mer om senare, vi var sju i en bil till hällnäs 11 mil härifrån. det var det äckligaste jag har varit med om i hela mitt liv(ett mentalsjukhus eller vad det nu var) men jag berättar mer imorgon då jag fått lite bilder. far inte dit, säger jag bara! men säger inte mer nu, meeeen nu måste jag sminka mamma sen duscha och fixa mig själv. ses ikväll då? tjingalong;-D

saknar att sova med min lilla björn


lillan i luleå

ett bra tag sedan jag var här känns det som. lagade mysig middag åt mig och pappa, ikväll känns det skönt att bara vara i lägenheten och ta det helt lungt. det som inte känns bra är att jag har rasat, men inte ner i vikt, utan upp. inte lite kilon heller! zatan. får ge upp godiset och dra mig på träningar istället. bra ide!
sen moa jag vart lite ledsen när du inte hade på mobilen idag när jag ringde, men jag testar snart igen don't worry;-) och nu börjar pappas klassiska snarkningar i soffan. det betyder det är en bra film på tv. ses

'' att vara någon mittemellan är bara skrot''

klarar inte av att det är varken varmt eller vinterkallt. värmen hade nog ingen sagt nej till just nu right? idag har jag iaf insett att min mattelärare hatar mig.. jag menar det verkligen och jag var långt ifrån den ända som förstod det. nu sitter jag och lyssnar på yellowcard - words, hands, heart och dom är så bra och så gamla hahaa. ikväll blir det träning fast jag har fortfarande ont överallt men det är bara att härda, lov snart och då blir det ingen träning!

helgen består av luleå fredag, lördagkväll party hemma med camilla hoppas jag. något skall styras! sen vill jag skicka en varm hälsning till min moa som ska vara äta medicin och vara nykter i 3 måndader. vilka gissar på att hon håller igång efter 2 veckor igen? nej men moa - mamma sa att medicinen hjälper skitbra. så min lilla ros får krya på sig:)

superwoman!

hoppas ni mår bra idag, själv är det lite sisådär. har varit på lassa i några timmar för att undersöka mig, en cystoskopi och gyn var det jag gjorde. alltså fyfan, säger jag bara det kan vara det absolut värsta jag gjort än så länge på dessa 17 åren. jag vill inte förklara vad dom gjorde, då mår jag bara illa haha! men dom hittade inget jättestort fel förutom att jag har en stor infektion i blåsan som gör att jag får upprepande urinvägsinfektioner så nu äter jag antibiotika i 3 månader!! är mitt liv över nu eller, nemen alltså sjukt tre månader är en jävligt lång tid och dricka alkohol får jag inte heller. men det är väl det minsta problemet egentligen men ändå, det känns inte bra att äta medecin så länge. jag får väl överleva detta också, på ett sätt känns det ju jätteskönt att jag kanske slipper ha problem nu för ett tag men samtidigt är det aldrig roligt att vara "sjuk." men slutpratat om det, nu ligger jag hemma i soffan med två duntäcken, en mysig katt och crossroads på tv. ska jag sluta prata om det, ni kanske är less nu? aja, ikväll ska jag vara med min älskling och bara mysa och det kändes jätteskönt kanske se oth säsong 5:) och igårkväll var jag linnea jesper och pojjan på edda och badade, det är faktikst alltid lika skönt! och efter det for vi på drivein på max och kpte burgare och körde sedan upp på vitberget och satt oss och såg ut över stan, haha hur mysigt som helst! meeeen ne nu ska jag hitta nåt gott att trycka i min mun sen se min favvofilm:) love /mos

förmodligen världens bästa fotbollslag..inte på fotboll dock;-)


slow start

hade sovmorgon till 11.30 idag, skulle luncha på skolan med camme. tålamodet sprack däremot där alla ruttna druvor till pensionärer är segast i världen. tog alltså 23 minuter till stan och det är grymt segt klockan 10.15!! sen sitter en kille och pratar om att han orkade inte ringa hemfärdstjänsten imorse jag ville bara skrika åt honom för han var segast med sin rullator! annars var dagen kalas för vi hade bara 2 lektioner. måste däremot plugga matte ikväll (som jag har sagt i en vecka nu) och inte rört boken än. men.. det kommer linnea.
sen vill jag träna ikväll men ingen är ju träningsvillig!! får helt enkelt fara ensam

spenderar även min tid med att lyssna på gamla favoriter med larsw

tidsfördriv!

hej bloggen! mosan här, och jag tänkte bara säga hej för dagen. har ingen tid att skriva för jag ska till stina ikväll, och mysa med henne det blir inte helt fel;-D sen vid nio kommer lillsan och ser desperate med oss också. och idag har jag inte gjort mycket, två lektioner och ett gigantiskt hål som jag sprang på stan med emlan och sanna, solade och hann  träna! nu är jag värd en chokladbit? japps, men eftersom stinis har godislöfte så blir det nog inget av, lika bra egentligen. nemen oj nu måste jag äta min redan kalla mat sen en promenad till stina. hare bra, sen måste jag bara göra er lite avundsjuka med att jag har en lektion imorgon(idrott) det känns braaaa! tjiiing:)


Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: trött men glad!
Är det nåt du absolut inte äter: palt, kroppkakor, blodpudding och den listan kan göras oändligt lång.
Kläder just nu: jeans & en tshirt
Musik just nu: beyonce-if I were a boy
Vad sa du senast: "mammaaa när är maten klar?!"
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: epok, saru?
Längd och vikt: runt 1.67 och viktfrågan ignorerar jag.
Hur många kuddar sover du med: minst fyra
Favoritväder: sommarvärme, sol & blå himmel!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: jesper, ipod och en chokladbit
Spelar du nåt instrument: haha nej.
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: slösare, ingen tvekan..
Vem är viktigast för dig: jesper, mina underbara vänner och familjen
Bästa film: står mellan sex and the city och crossroads, båda!
Tror på liv på andra planeter: tveksamt faktikst.
Kommer du ihåg din första kärlek: lite svagt men jo det gör jag!
Har du några homosexuella vänner: inget jag vet om, har du något att berätta?
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: det är klart!
Hur många barn har du/vill du ha: 2 eller möjligtvis 3.
Bio eller promenad: både och!
Snarkar du? måste jag svara? men jo det gör jag..
Rädd för insekter? livrädd!
Äckligaste insekten: spindlar, maskar, benskrankel men allt.
Bästa bok? några år sedan jag läste senaste boken så jag är lite osäker haha.
Vad vill du jobba som? en egen inredningsaffär, ni ser mig på några år;-)
Pizza eller hamburgare? burgare!
Stökigt eller välstädat? stökigt
Gungar du på stolen? jora, jag lär mig inte av egna misstag..
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? haha nej, eller vad får jag?
Hur många syskon har du? en syster och en bror.
Vad är du mest rädd för? mörker, hissar och flygplan.
Är du rädd för blod? nej inte det.
Saltar du på maten? nope
Gillar du att sjunga? haha ääälskar, då ingen hör på förstås!
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? inredning och design, min grej tror jag!
Anser du att du är stark? armarna är väl inte för pjena;-)
Brukar du sola? ja så ofta som jag får tillfälle!
Vad gör du om du får hicka? håller andan.
Röker du? på partyn!
Snusar du? ovanligare.
Kaffe, te eller inget? vid sömnbrist-kaffe!

måndagkväll

bestod av middag med moa (och philip eftersom han satt med oss 80% av tiden) på waynes. kycklingsallad, rhode iland dressing och en iste. finns inte bättre middag! nu ikväll har jag varit med moa och vi har tjoat runt litegrann. drog även till med ett.. litet (?) kvällsfika: 2 annanasburkar, varm choklad med grädde och maschmallows, en påse godis.

kunde däremot inte ha sett äckligare ut här men.. det var gott jag lovar!

men det är ju gudförbannat

matteprov? har jag rört mina böcker eller något.. nej jag ligger 33tal bakom än. engelskaglosorna? tur att jag kom på det i tid iaf. men böckerna är ju på skolan. dax att skärpa sig snart känner jag. moa bithén du har inget val, du ska bli min stödlärare i matte. nu ska jag dra ut på min sovmorgon ännu mer!

jag slutar aldrig hitta uglypictures.com på oss


i like it

igår var det fest hos micke och mycket roligt. slutade med jag ante & matilda somnade hos henne.
idag var jag på dubbelpass med linda, core & jympa
nu har mamma spelat in gossipgirl så jag ska ta en varm kopp choklad och mysa.
imorgon har jag sovmorgon till 12.50

just nu saknar jag även min syster! bild: kroatien 08


.


den här bilden kunde ha varit söt. om den inte var så jävla ful. luleåkalset 07

vaknade 07.33 imorse av ingenting, jag är illamående för jag vill ha frukost, eller nej inte det heller. men jag ska ta mig en kopp varm o'boy, en rostad fralla och se barnprogram (min favoritsysselsättning på morgonen då). igår kom jag hem vid 12tiden efter att ha varit hos moa, var tydligen hur trött som helst märkte jag. men gud kärringen som stod runt kröken höll på att skrämma vettet ur mig när jag lungt rullade på cykeln hem. men vi såg iallafall film och idol, snackade om allt och inget. självfallet åt vi popcorn och godsaker med;-)
ikväll jobbar jag till 09.30 och därefter ska jag mest troligt på en fest, var och när vet jag inte alls. men det brukar väl alltid lösa sig tillslut. over n' out

fredag igen

veckorna går bara för fort, som vanligt är jag småstressad. har inget att vara stressad över för jag har städat och ska vara hos moa på 30 min? men that's just me! idag fikade jag på waynes med lidman och anna. sedan gick jag och moa på stan, och det är klart fröken linnea glömmer sin väska på peppercorn. kan man glömma så mycket saker som jag gör? glömde väskan på waynes också men lidman hann säga till innan vi drog. ooops..
nu ska jag gå mot min älskade bithén där stina även väntar. jag är glad och snurrig idag=D
let meeee goooooooo, I just can't look it's killing meee (8) okej det lät väl inte som att jag var gladast när jag sjunger på den låten? men det fortsätter ju faktiskt såhär: CUZ I'M MR. BRIGHTSIDE!


that's simply love

jada

rosa mjukisdress köpte jag idag, finns det skönare?
moa ska jag vara med ikväll och det kunde inte kännas bättre
waynes har gott fika
städa är sen, eller nej.. snart, gruvar mig
matte ligger jag 34 tal efter i
anna gjorde engelskan till den roligaste jag kanske har haft
musik gör livet bättre
träningsvärk i armen efter min och camillas starka insats på badminton
ensam hemma är guld när man är trött

en dag kvar!

vad sa du? en vecka har gått sen..igår känns det som, lite sjukt är det att veckorna flyger fram men jag klagar inte eftersom det då bara är ett steg närmare stockholm. om exakt två veckor flänger vi omkring i stockholm(om jag längtar alltså) och jag får träffa min syster igen, några månader sen sist.. men den här dagen har inte alls varit jobbig, började med historia på morgonen till kvart i 10. sen så hade vi en redovisning i aulan för alla 2ans teknikare och fan vad nervös jag var, min röst darrade och i micken lät jag som en man. inte roligt någonstans, men nu är det så skööönt att ha gjort bort den här veckan och ett mindre psykologiprov & redovisning. så idag slutade vi halv tolv, och vad gör jag fortfarande på skolan? nemen vi satt och skrev en rapport som ska vara inlämnad om två veckor typ första gången jag börjar i tid med något. och sen ska jojje skjutsa hem mig men han slutar inte förän 10 i 2. men det blir toppen, jag kände verkligen inte att jag orkar åka buss och sen skulle han få "klämma på bettans tissar" så jag menar vem skjutsar inte då, johan haha? sjuk människa det där:)
nu tänkte jag berätta lite om min helg, eftersom den är ganska hektiskt men himla bra! ikväll ska jag vara med linnea sen hittar vi nog på något roligt, vem vet! och imorgon åker jag tillsammans med världens kingigaste fotbollslag till övik och badar och umgås hela dagen/kvällen och på söndag är det dop för lillaelsa sen fika och såna grejer som hör till. och på kvällen ska jag träna och plugga! min helg, och den kommer bli toppen;-D kommer kanske inte skriva överdrivet mycket i helgen(för ovanlighetens skull) men ha en kingardag och jag bjussar på en bild också, hare bra=)


. my little miss sunshine


have u ever thought about how fast you let somebody in,
but you'll never let them walk out again.

i was wrong from the start


sitter på engelskan bredvid camilla och spelar alltså ''ormen''  man ska lista ut engelska ord. ja sånt som man gjorde i dagis villsäga=D
åt på pizzan idag med några brudar, äckligt - nej!! måste äta pizza oftare, idag börjar ju faktiskt jag och linda träna på friskis. om vi orkar oss dit vill säga, haha nej nu är det dax att bränna pizza ju. men först har vi karin och matte, gud hur kunde du göra en sådan kombination!?
ikväll ska jag se bonde söker fru med mamma där min kusin är med hahaha. jaja så kul var inte detta inlägg. tjing;-D


 


ont i magen

grymt ont i magen.. inte där man brukar ha ont heller. just under brösten har jag ont.. snart är det bara att kila över till cillan och åka med janne för att få sig till skolan, skola.. taggad var jag då i morse, verkligen vägrade stiga upp ur sängen. igår for jag till jeppe, där gullemoa johan och pojjan var. vi svängde in på max med johan finbil och käkade, sen tittade vi på grabbarnas träning. vad ska vi säga moa? byske/bergsbyn vargarna.. värsta namnet gud har skapat!
dax att ta tag i skolan nu då. camilla hoppas du gör mig på bra humör idag!

men tänker jag efter så har jag inte så allvarliga lektioner..


yeah yeah yeah...yeaaaaaah!

som det märks på rubriker är jag på ett superhumör idag, vet inte varför eftersom jag inte kunde somna om efter älsklingen for halv sju(praktiserar på ALIMAK), mitt hår vägrar jobba med mig och...mitt rum ser ut som ett bombnedslag där nu båda hundarna och abbe har hittat en mysig sovplats så jag kan bara inte städa nu som jag lovade mamma..ne jag säger att det inte gick! och idag ska jag inte skulle till skolan förän tjugo i ett, jag bestämde mig helt enkelt för att skippa fotografiska bilden inte ett dåligt val eftersom inte doris vad där och vi bara hade en praktikant;-) sen idag har vi en kemilektion och sista cadlektionen, hur skönt är inte det då? jag hade faktikst bestämt mig för att gilla cad, och det började gilla mig med tror jag, det mest gick & jag förstod var jag gjorde men efter provet vi hade förra veckan så HATAR jag det, programet vägrade jobba med mig och inget gick..dont trust it!

i helgen festade jag på fredan och det var kingkingking, hos tobbe i boliden iallfall eller ska jag säga strömfors? tror det hette så:) hans syster hade en häst och hon och en tjejkompis skulle ut och köra så jag satt väl limmad till hästen innan de for och de flesta andra stod och skrek "en äääääääääälg på gåååååååårdeeeeeen!!!!!!!!" haha, det var himla roligt iaf=D tack snyggtobbe för att vi fick komma, haha! och i lördags såg jag oth hela dagen(jesper var med såklart), nu är fjärde säsongen slut så någon människa där ute som har femte säsongen som vill låna ut den till mig? jag är väldigt galen i serien nu så det skulle vara guld av den personen=) ni vet vart jag finns. oooch i söndags jobbade jag på morgonen sen for jag till gubben och myste med honom, och sen hem till middan och såg tv med mammsen och väntade på att jesper skulle komma och sova med mig:) det var i stort sett min helg, helger är king behöver inte säga något mer! eller till sist..thailand den 3 januari-18 med jesper julia och matte? skulle det var helt fel kanske, jag tänker inte på mycket annat för tillfället=D men nu ska jag fixa mig det sista sen åka ner till stan, tjiiiiiing!
 

grattis

bettan my love, bara ett år äldre och fortfarande lika vacker=) /linnea


gårkvällen

trevligt. mycket trevligt. skrattanfall lite väl många men det är så det ska vara festliga dagar. dans, skratt, moa stina jesper erik och nils. de andra 20 personerna var random, men vem har förväntat att man ska känna halva bolidens ungedomar? mat på det och kvällen var lyckad;-)


i väntan på mat

1. en bild på dig själv


2. din bästa vän



3. en lycklig stund 


4. när du är som busigast


5. någon du litar på


6. en bra dag
 

7. en konstig bild


8. en bild där du var fotograf



12. senaste personen du talade i telefon med
(carlos..........)

13. något/någon du saknar


14. din visningsbild på msn


15. en dag du förändrade ditt liv


16. någon du vet förstår


17. den fulaste bilden på din dator


18. någon som alltid ställer upp


19. din första kärlek


20. något du ångrar
(att jag tog bort det blonda)


21. en konstig bild


22. en bra lyssnare


23. något som gör dig lycklig (mina närmsta)

cameila

jag och camilla vart framröstade till klassens kamratstödjare.. vad gick så snett med denna klass? vi anmälde oss för att få fika.. vad innebär det att vara kamratstödjare ens? vi får se vad som väntar.. 
matte i 2.5h med karin väntar iaf.
.
..
...
....
.....
......
.......
........
.........
..........
...........
............
.............

då var det det här med rubriker

ni som känner mig vet (ni som inte känner mig vet säkert också) att jag hatar mens, jag hatar hatar hatar. jag ska utrota mens efter skolan. jag vill slippa humörsvägningar, feber, uppsvullnader, chokladsuget. camilla räddar mig däremot. kram på dig camelia
när klockan var 08.35 hade jag redan tryckt i mig 3 chokladgodisar som emmy hade med sig, hon räddade min morgon genom att komma tidigt och hålla med mig på den här fronten. dax att.. kolla på internet om ingenting för jag är klar med mitt arbete.


en evig väntan..

på josefin som verkligen inte slutar förän 4a, själv slutade jag 13.20 och sitter nu i bunkern med camilla och äter kinasnacks & lakrisal. förbannat vad jag måste sluta äta all denna skit. camilla försvinner även om några minuter så hon suger.
även en stor guldbagge till gullebithen, som skrev här i bloggen!! hon gör sakta framsteg;)

men jag är världens gladaste för stina ska klippa mig gratis på deras salong på fredag, kanske även färga mitt hår fredagen efter det. vilken stjärnaaa!

vi är dom som kan skratta åt allt som är svart.

heeeej, moa som skriver ikväll. förvånad? nää förstod väl det;-) hoppas det är bara med (alla) er, med mig är det hyfsat ändå. känns som att mitt huvud väger mig än mig själv och som att jag ska svälja något riktigtriktigt vasst när jag sväljer, på väg att bli sjuk kanske? jora det är mycket möjligt det, men jag känner inte för det nu två prov och jobb och partey i helgen. taggad är nog förnamnet skulle jag vilja säga:) annars vet jag som inte vad jag har gjort eller i helgen bodde jag och min älskling i brorsans lägenhet eftersom dom var på gocarttävling i linköping så vi var kattungeskötar, helgen blev perfekto! med en myskväll på fredan med kajsa och jeppe, jobb lördagmorgon sen sov jag till fem då jesper kom hem. och kvällen erbjöd bowling och film med julia och matte, det var huuuur kul som helst förutom att det var lite dålig stämning då matte och julia fick strike på strike på strike och jag fick ingen....med staketet..dock så blev jag ju inte sist, förlåt jesper men du har tyvärr ingen bowlingkarriär framför dig;D men det var väl i stort sett min helg men jag kan väl lägga till några liter godis också under de kvällarna(2.90 på ICA, det är fan inte mänskligt!)

..och igår bestämde vi oss för att fara och bada, jag julia linnea älsklingen och alle. med en kort stund på vattengympan och några längder simning så blev det nog ganska nyttigt ändå, skulle jag tro:) det var också king att göra något annorlunda, med rätt folk kan det inte bli illa! meeeen nu känner jag att det här inlägget räcker för dagen(okej veckan) haha nemen jag ska bli bättre, men du kingar lillsan som håller den här bloggen levandes;-) ha det jättebra tills vi hörs nästa gång då, tjiiiiiiing!


inte igår, kajsing=)


my crew


jag undrar bara varför vi hamnade här bithén!? moa ser då kärleksfull ut!!

är inte så bra på rubriker som sagt

2 lektioner idag. hade röst och röresle där vi låg på en madrass och spände muskler, efter det lunch sedan redovisningar engelska/svenskan så det var nice. det är däremot inte alls nice att vi har bad imorgon, har blivit en sk. soffpotatis, min kroppsfigur börjar även likna homer simpson. men eftersom jag inte bryr mig mer har jag ätit köttbullar till frukost, fil till lunch, bacon med smörmakaroner till middag, 2 rostade och 5 chokladrutor.. däremot är jag duktig och ska ut en promenad med malm om ett tag:) sen hoppas jag på att gosmoa är ledig ikväll så vi kunde umgåssss!
men det är klart mamma ska fråga om jag vill ha en daim nu också, vem skulle säga nej?

emelies söta hundvalp som hälsade på för någon dag sen, liten vit sprallig & fluffig!

JAAA

finally! mamma har gjort hemmagjorda köttbullar, hemmagjort potatismos och brunsås!! gissa vem som inte lämnar matbordet i första taget!? ännu en dag spenderades i min säng (som nu har ben efter 2.5 år) och såg the hills, har även sett en grymt bra film på 3an som handlade om en tjej som vart fel behandlad i skolan. sedan var jag pratsugen så jag ringde moa och tjattrade lite=) och gårdagskvällen spenderades hos natha med hennes lillasyster. himla mysigt! vi sjöng singstar och FAN VAD JAG SUGER!! måste nog nöta det där ett tag innan jag kör offentligt.

jack-problem

jag har rent utav börjat skriva mycket här i bloggen. måste verkligen skaffa något att göra för det ända jag gör är att nöter tv hemma.. what a life!
ni vet väl att jag har dålig ekonomi.. min syster vill köpa min jacka för 1000:- och det var mamma som betalade min. så jag tjänar alltså 1000:-
problemet är väl det att jag älskar min jacka grymt mycket och den går inte köpa i skellefteå/luleå/umeå längre..

You don't know what you got till you missing it a lot
I have to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

iskallt

var är värmen på min sida av huset!? det är skönt på andra sidan men nej, linneas sida är iskall. min syster och vovven är hemma i helgen jippie! påtal om syster så ringde hon nu och jag måste kolla om min kappa finns kvar på hemsidan för hon vill ha en likadaaan så nu ska jag kolla upp det. för det så är hon söt och köper spets-tights till mig om hon hittar på stan hihi. sen ska jag ringa lilla fröken bithén och höra om det blir något bus ikväll=)

but it's not.

känner ni aldrig att man vill flytta hemifrån? då har ni tur. jag vill bara mysa med min hund, som inte ville mysa med mig när min glass var slut, sen kommer mamma in med dammsugaren, tänder alla lampor när jag ser the hills, och tar loss munstycket för att suga fast på min mage. fast det är klart, lite kul är det ju;-)
idag var jag och mamma på stan och köpte anisktskräm, halsduk, nagellack, ögonskugga, leggings, hårkräm och andra saker som är nödvändiga nu mot hösten.

alltid lika söta & glada på skolan julle!

mylove


ja, det är jobbigt att ha världens snyggaste vän

det luktar..

..plättar!!! må dom vara tunna och knapriga. med jordgubbssylt & socker. massor med socker såklart.
idag har jag mått dåligt och legat hos sjuksyster stor del av dagen. blev bättre efter ett tag och jag tryckte i mig tacos på skolan, yummie. och amanda är så rolig i matsalen så jag julia & camilla får ett gott skratt;D
skrattar nog bort alla mina skoldagar just nu, och förstör många av camelias låtar genom min vackra ton. nu ska jag städa på bordet sen ska jag och mitt flottiga hår jobba. pengar.

RSS 2.0