julie-moments bliss

än så länge har dagen varit hur bra som helst. jag steg upp(ovanligt pigg) där vid halv sju. gjorde mig klar och tog bussen till skolan, där hade vi matte & vi fick veta lite betyg osv. sen så hade vi cad sen hemgång! slutade alltså halv tolv idag:) sen imorrn sov morgon till 10 sen svenska i fyrtio minuter och matte sen slutar vi halv ett! jag kan säga att jag gillar vad jag går för första gången typ=D nu sitter jag iaf med den andra omgången rostade mackor och juice, sen är det cityakuten(favvo) på teve, guda! idag ska jag nog ta tag i städningen i mitt rum sen måste jag skriva klart en redovisning som är till nästa vecka. annars i veckan har det inte hänt sådär jättemycket, varit med linnea & jeppz och tränat! det är nog det bästa iofs:) sen så i helgen ska vi till lillkågeträsk, jesper stuga. skoter, äta, umgås osv, det blir nog grädden på moset! skriver kanske senare, man vet aldrig! pusspuss, sköt om er!

älskling, du betyder allt för mig!
02.01.08


something right

godkväll kanske man ska säga, jag kan säga att det inte blir mycket mer än några rader idag. jag är trött som ett djur & lika hungrig också, typiskt säger jag bara! ikväll var jag och stina hos linnea. vi gick en prommis sen slog vi på en beck film, advoken tror jag den hette. men efter bara några minuter slocknade jag och sov mig genom filmen. ah tyckte det var bäst så! jag hade tydligen börjat prata i sömnen också, inget ovanligt kan jag säga.. dom som har sovit med mig vet att det kan vara ett helvete, men lika bra mår jag för det! igår var iaf en hejdundrandeskväll, verkligen hur rolig som helst! haha iaf det man minns=D sen blev det en tuff natt och en jobbig dag. men efter en bra kväll kommer alltid en mindre bra dag! det var det värt det. i veckan händer inte så mycket hoppas jag, sen i helgen kanske jag linnea jojje och jeppe ska till lillkåge. håller på den faktikst! nae nu måste jag sova eller fika eller vad som helst. vill bara för er som vill se "I am legend" så såg jag och jesper den i fredags och den var ingen höjdare, men japps! puss.


några bilder från igår, sen avsutar jag med:

* jesper & linnea, ni toppar alla listor!


08.01.27

lördagen började med att jag moa & cecilia gick på stan och tjollrade omkring, moa köpte en förbannat fin tröja att ha på sig på kvällen, var i lokalen och softade med lite folk. riktigt kul=D minns däremot inte vissa stunder men det är väl lika bra det kanske. efter allt var slut for jag moa jesper och stina hem till moa som hade huset för sig själv, där bestämde sig moa för att steka hamburgare, mumms med tanke på att det ända jag ätit var några skedar med moas ''fin middags-nudlar'', gott ändå;) men söndagen blev däremot inte lika nådig. trodde jag var sjuk eller något när jag vart väckt av moa? det har nog aldrig hänt förut, och jag brukar inte sova till 10.45 heller.. skyller på en tuff natt. lite förskräckta vart vi när vi steg upp och såg att huset såg verkligen ut som ett bombnedslag? städa tyckte vi var lite senare.. johan kom och beställde skrov & moa beställde en liten hamburgare som jag och stina hämtade, mumms det med! sen självfallet hade vi bakat kladdkaka innan det, ovana haha=D
sedan var det dax att städastädastäda! både lokalen och huset sken efter vi varit igång;)

bithééééééén!


pulsen går i ett

gårdagen: skola som vanligt på skolan. fick veta att de har hittat skotern som nog de flesta vet.
vid sjutiden gick jag moa & jesper och träffade cissi emelie & sanna utanför, för att sedan gå in på minnestund. tungt var det, trodde man skulle kunna hålla tillbaka men det vart inte ens i närheten av det. nu vet man att det är på riktigt. och idag har jag varit på skolan 2 lektioner, sedan for jag till doktorn och kollade min underbara astma, sen for sedan hem och såg lite tv med malfie. jobbade därefter på hockeyn, rätt lite fooolk!

måste ta ett unikt citat jag fick höra av en vän:
''jag är inte religiös av mig,
men jag har bett en bön för honom
och kommer han inte tillbaka
så finns det fan ingen gud''


Marcus Degerman
1990-01-11 - 2008-01-20


onsdag

i veckan har det inte hänt mycket alls faktikst. varit med linnea och jesper iaf! sen har jag hoppat över alla träningar, kände inte suget direkt! hela skellefteå står verkligen stilla, hela skellefteå! av saknaden av marcus.
det som hände är så ofattbart och ingen kommer förstå, jag tycker så förbannat synd om hans familj och hans närmaste. man tänker inte på annat, hur det hände? vad gick snett egentligen? alla har hoppats att han ska komma tillbaka och ge oss glädjen tillbaka, men nu hörde jag på radion nyss att de hittat skotern i vattnet.
då vet man faktikst inte vad man ska tro. ligger han fortfarande där ute nånstans? det skrämmer så sjukt mycket!
att man inte kan göra nåt heller, är så orättvist, så jävla orättvist! det går inte ens att beskriva. sen igår när jag pratade med mamma sa jag: varför just en så glad kille som marcus? det går inte, NÅN annan. då säger mamma: vet du vad jag tror? jag tror att gud tyckte att han var så fin så han vill ha honom för sig själv. då kan man inte hålla tillbaka tårarna. om gud tog marcus, ska jag aldrig mer tro på honom! så många händer som har varit knäppta för honom, så många som önskat och bett! varför kan inte ett under ske? det har ju gjort det förr. idag ska förmodligen jag linnea & cissi till kyrkan. får se vart det leder! ofattbart, det som har hänt! jag lider verkligen med familjen och de allra närmaste. nu finns det inte många ord kvar, det ända man kan göra är att hoppas jag hoppas så innerligt att han ska komma tillbaka. jag har hört att hoppet är det sista en människa förlorar, det är så sant! kämpa marcus!

hoppet finns alltid kvar!

det här är så overkligt!
du som var en så glad och positiv människa borde inte få råka ut för sånt här.
kom tillbaka dina nära och kära saknar dig!
nyss fyllda arton år och ditt liv hade just börjat, det får inte sluta nu!
lågan har inte brunnit ut förän vi fått ett besked!

image48
 kom och lys upp dagen med ditt leende, vi väntar!
                          

le lite grann nu!

mitt humör är på toppen för tillfället! jag har just varit ute på en långlång promenad i snön, mys säger jag bara. men nu blev jag sugen på att fara ut och springa, hur mår man då? ne jag kan inte må bra, måste nog vara för att jag vill kunna hänga med i tompas tempo på springningen imorrn (en omöjlig grej däremot)! i fredags var jag iaf med jesper kajsa simon och ogge, vi såg fotboll sen for vi till mig och såg film:) sen sov älsklingen hos mig för att sen fara vid 11 på morgonen! då steg jag upp och bestämde mig att fara till linnea till luleå, så tsm med stina carro och emma som skulle till piteå tog jag bussen kvart över två! var framme vid halv fem sen surrade vi hela kvällen! justja vi hann se en skräckfilm också, på andra sidan tror jag den hette. och jag kan inte rekomendera den till dom som vill kunna sova den närmaste månaden men annars för dom andra se den=) nu är det dags för en dusch sen lite surr med mamma, god natt ♥

I know the stars will shine for you and for me
jesper johansson!

you and me

hejhej och goddag!
nu sitter jag bredvid mamma på kaplan & väntar på henne.
vi ska nog svänga förbi stan och köpa lite smått sen bege sig hemmåt!
idag har det iaf varit rätt värdig dag, kom halv nio imorse då kom dom från klassen och sa att stina var sjuk så vi har ingen matte på morgonen vilket innebar att våran nästa lektion började klockan 10 och var cad. rätt taggad?
iaf så på den lektionen började vi med att bygga hus eller det var som sims typ, det var mums:)
sen åt vi och efter det hade vi datakunskap med dagge som är rätt brydd.
satt iaf där ett tag och gjorde mest min etikuppgift som ska vara inlämnad i veckan.
jag gjorde klart den sen sa dagge att vi fick sluta typ sen har vi ingen engelska så då var det slut för dagen.
jajaja, det funkar iaf men nu vill jag ha helg!
inte mycket till skola imorrn(slutar efter tolv) så då tar jag helg! brabra
ikväll ska jag vara med min älskling, var länge sen känns det som.
men i veckan har jag varit halvhurtig? steket alltså.
söndag träning måndag träning tisdag linnea&stina onsdag två träningar!
blir bättre på ett tag!


image47
sen så är den här bilden rätt ful! så här ska ni få nåt att smaska på:)
over and ouuut! *linnea&jeppz!


oh, well imagine!

core-träning på campus idag med moa och stina, själv tycker jag att det var skitjobbigt och jag hade lite svårt för det här med övningar och den skiten som moa och stina snabbt la märke till! men vad spelar det för roll när man kan köra sitt eget race? även extra magträning bara för att vi är vi också=D nu blir det att köpa F&S säsongskort och träna runt 3 gånger i veckan. weho äntligen ska inte brickan i matsalen behöva väga så mycket när musklerna kommer!
 
imorgon har vi 2 läxförhör och jag vet inte om det är prov eller inte? jag har inte tittat på det men.. gunhild är inte så svårövertalad:)
efter skolan far jag till frisören och byter hårfärg från blondt till brownie! får väl se om det går vägen, sen bär det av för att jobba på hockeyn.
helgens planer är iaf: nada! ska till pappa och där blir det inte mycket att göra, hoppas det är någon basketmatch det går kika på, sen kanske lite shopping på lördag:)
-moa & stinis!


skola

johejsan, nu sitter man i datasalen än en gång! känner inte för att rita ett kök så det för bli ett senare problem:) igår var jag med stina och linnea, vi lagade mat färgade stinas hår och såg mulan2! bara mys alltså, sen blev det en till tidig kväll efter prat med min älskling:) sen idag har det inte hänt så mycket, vi har haft träteknik och det kan jag säga att det inte riktigt är min grej, oh no! sen lunch, ingen höjdare och ja sen har vi svenska. en ganska vanlig dag faktikst! ikväll ska jag iaf träna både min egen träning sen ska vi på ett corepass alltså magträning! kan behövas inför sommaren sen får vi se om jag har lagomt med träningsverk imorrn, hehe. japps, men nu ska jag anstränga mig lite iaf. puss!

'älsklingsjesper♥

lunkan!

japps, nu ligger man i stinas säng än en gång och väntar på träning. stina sitter för tillfället på tjottan och mina ögon svider. idag solade jag, vilket kanske inte var det smartaste eftersom jag nu känner hur förbannat trött jag är! sen så åt jag hos linnea och katrin hade lyckats med stuvade mackisar och korv, så då var det bara att äta:) nu är jag stenmätt och otaggad. men ändå har jag en springlista på iPoden & linneas pegasusdojjer nu så vi ska nog överleva den här kvällen med! sköt om er:)
*jesper linnea stina & kajsa!

here in your arms

inte mycket som är fel just för tillfället! har just kommit hem från andra träningen sen min comeback om det nu heter så. det känns super men idag blev det inte mycket till seriöst spel, men inte klagar jag för det? hade fortfarande träningsvärk sen i onsdag så kommer förmodligen ha det imorrn igen sen har vi springning och fys imorrn så man kan säga att jag kommer vara död hela veckan! men nu ligger jag iallfall i min säng med svettiga kläder och två mandariner. ska nog äta upp dom snart för att sen gå in i duschen, sen slå på en film:) hitta nemo brukar vara ganska klassiker så det kanske blir den igen eller crossroads. i helgen har jag inte gjort mycket alls faktikst, linnea berättade ju vad vi gjorde i fredags sen lördan var jag med jeppz. vi åt godis och såg sagan om ringen, trean tror jag det var? om jag inte är ute och seglar alldeles för mycket:) sen låg vi i sängen till middan idag, bara mys med mitt hjärta:)
*lillsan och jesper!


tänkte bjuda på några gobitar också!

arobic weho

linnea här har nu duschat efter ett svettigt pass på F&S intensiv arobic, jobbigare än förväntat men nu är det dax att börja träna minst twice a week. förhoppningsvis mer:) ska snart lägga mig och slappa i sängen och se lite tv för att senare sova.
känner däremot ingen pepp alls för att ha skriller imorgon på gympan.. usch och fy kommer ha lite blåmärken efter alla klumpiga fall -.-

cuz u are my heaveeeeeeeen!


smällkaramell

låg just och såg summerland med min lilla schäfer i famnen, mysigt men nu är allt bra på tv slut. inte ens någpt bra på CN:(
igår var jag med gummsan kajs & mikael, for på maxi i ungefär en timme för att moa skulle bestämma hårfärg och vi skulle handla godis=D mummsss! sen for vi till mig och färgade moa's hår. därefter såg vi ''bad santa'' och bara lullade på.

ikväll blir det att stenjobba på invigningen av nya ishallen, förstår inte varför det är invigning nu när de har spelat massvis med matcher redan? det blir nog bra. lena ph - ledin & någon.. (europe????) ska uppträda så jag hoppas på att få se det, har bra utsikt över ísen där jag står så hoppas det är där dom sjunger=D
*mosigosan!


glädjen själv!

sen funderar jag om jag ska bli ljus-brunhårig?????? eller behålla det blonda, vi får helt enkelt se hur det blir=D

estrella popcorn

godkväll, jag spenderar min kväll med linnea och en popcornpåse. inte helt fel det heller, vi har såklart också hunnit äta kladdkaka:) vi har också beställt kläder ur hm, jadu vad blev det kanske 1500:) bara bra! garderoben är lite tom och vill fyllas på. föresten igår så tränade jag min första fotbollsträning på ett halvår med morön chelsea igen=D gamla goingar är dom allihopa, jag blev astaggad och nu blir det nog så att ta ner skorna från hyllan och börja röra på mig igen! det känns kung men lite värre med fysträning plus springning på måndagar, min kondis har aldrig varit så dålig som den är nu! och mina ben värker idag kan jag lungt säga, efter en timmas träning goodi moa! nu snart ska jeppz komma och sova med mig så jag inte känner mig så ensam för att sen röra sig till skolan imorn och sluta tolv! tackar så mycket johoda:) då springer jag nog på stan och solar sen rör jag hemmåt sen gullan(linnea). sen i helgen blir det bara att ta det lungt och träna på söndag! men nu ska jag umgås med brullan igen, sköt om er!

* jeppz & lillsan:)

leona lewis

I feel it, you feel it
That this was meant to be.
I know it, you know it
That you were made for me.
We can´t deny this any longer
Day by day it´s getting stronger.
I want it, you want it
It's what the people want to see.

We're like Romeo and Juliet
Families can't divide us.
Like the tallest mountain on the widest sea
Nothing's big enough to hide us.
When we make love its overwhelming
I just touch the heavens
You're an angel, you're an angel

I said this world, this world.
Could leave us anyday
But my love for you, it will never go away.
And I don't wanna go to sleep
Cuz' you are like a dream
For every night I see you there,
And I swear you are the answer
You're an angel, you're an angel, you're an angel.

So we take it and each moment that I pause
I see it, you see it,
What we have is made of gold
We're so filled with meaning,
Nothing can make us shallow.
So I hold it, and you hold it
The promise of tomorrow.
When we make love its overwhelming
I just touch the heavens.
You're an angel, you're an angel

And I said this world, this world
Could leave us anyday
But my love for you, it will never go away.
And I don't wanna go to sleep
Cuz' you are like a dream
For every night I see you there,
And I swear you are the answer
You're an angel, you're an angel, you're an angel.

I don't need three wishes
Oh I just need one
For us to never be finished
For us to never be numb
When they say it's over
We'll just say I love you
And when they say it's finished
We'll just keep on building.

And I said this world, this world
Could leave us anyday
But my love for you, it will never go away.
And I don't wanna go to sleep
Cuz' you are like a dream
For every night I see you there,
And I swear you are the answer (x2)

You're an angel, you're an angel, you're an angel.

!

sitter ensam hemma i mörkret, brukar vara mörkrädd men nu är det bara mysigt. har även ny underbar musik att sitta och lyssna på:)
har varit riktigt duktig idag och gjort 2 matteläxor, ska snart göra en tredje (bara för att ha det gjort), gjorde även egen middag. potatissoppa vart det, mumms:)
ao, första skoldagen och absolut inte sista, som tur var kände jag mig pigg på skolan. men kom på nyss att vi går lite mer än en vecka längre än gymnasiet, uschhhhhhhh och sen börjar jag någon dag tidigare också.. weho

dax att räkna ännu mer ekvationer! lovelife
hejs!


lars winnerbäck

fan, det värker
det ilar då och då
det känns ibland som om alla har
förstått utom jag
att världen står och pekar
stackars hon som tror
att livet är en dröm
hon borde ta ett jobb

jag ville skjuta mig själv
redan på tunnelbanan hem
för hur svag jag har varit
och hur fel jag haft
två öl senare
var Skånegatan
ändå lite lockande
och framtidens ljus

jag fattar ingenting...

nu minns jag det som varmt
det där som frös i TV-soffan
dagarna vi inte orkade
prata med varann
jag tvivlar än en gång
och strör ut frågorna på bordet
nån säger nånting
nån annan nåt annat

jag kunde säga att jag önskar
han förstod
men det är ju inte det
jag vill nog bara ändra sanningen
nu går solen upp
och jag står på en balkong
i ett land jag aldrig känt
och tittar österut

ett land jag aldrig känt
med nya smaker att förnimma
steg som måste tas
och mina hyllor för mig själv
stolt som en bödel
som bara gör sitt jobb
väntar jag på frälsning
och förståelse

jag fattar ingenting...

jag fattar ingenting
och jag ser bara tecken
bilder säger stanna
bilder säger gå
vi pratar inte mera
eller gifter oss till hösten
saker förändras
när tiden går

har jag väntat mig för mycket
blåste jag iväg
jag ser tillbaka på
en radda av affischer
jag tror jag drömde om ett liv
bara utan korridorer
utan korridorer
skulle jag bli lycklig

du kände mig när
åren var terminer
när sommaren var helig
och nätterna var allt
du har vart densamma
som en klippa genom tiden
med en hand som
verkat räcka åt oss alla

it ain't enough

har nu jobbat på hockeyn mellan halv 6 och halv 10, är helt slut fastän jag drack 3 koppar kaffe. fick också info om att jag ska jobba på någon slags invigning på lördag på hockeyn. ska bli skönt att krypa ner i sängen på ett tag. skola imorgon, kändes inte skitkul men. nu är det också dax att välja gymnasielinje för mig, just nu funderar jag på: spectrum skapande/komunikation, spectrum media, spectrum friluftsliv/ledarskap, tbs & vanlig samhälls. vi får se helt enkelt vart jag hamnar!
och beror ju på vilka betyg jag får nu i slutterminen, ligger inte bäst till just nu om vi säger så.


min sol=D


pastasallad

sitter här och är grymmmmmmmt sugen på att fara på waynes, ta en pastasallad med kyckling & en iskall iste persika. imorgon kanske?

känner mig enormt duktig, har nu bestämt mig för det stora: sluta med godis och sötsaker. har lyckats idag, endast ätigt en pastasallad, annanas, och vindruvor! och jag känner mig fullt mätt. det är nog bara för tillfället godisätandet står helt stilla, kommer nog börja sakta men säkert snart. u know me=D

idag har jag inkasserat 3 tröjor och ett par skor på stan, det är sommarskor men jag kan inte vänta på att få fara utomlands eller att sommaren ska komma! efter det for vi (jag moa & kajs) hem till mig och jag gjorde blonda slingor i kajsas underhår, skit soft vart det! vi for efter det upp till maxi och inkasserade det som behövdes.
*moa bithen!

såhär vart slingorna (bilderna från ansiktsmaskerna vill ni inte se, garanterat)
image27

japps!


hahahaha satt som vanligt bara och tittade på bilder på datorn.
alltid lika kul när jag just ser dom här bilderna - stadsfesten 07.
moa: ''det ser ut som du blivit påkörd av en lastbil''

kortfattat så var jag & min kära granne cecilia hos emmy igår, hon bor på tuvan en liten bit från bergsbyn. världens sötaste kattunge och hund hade hon! där badade vi badtunna, bastade, pratade & fikade lite. skitmysigt!
förväntade mig att bli väckt av fröken bithen med icket det;) eller jag hade inga förhoppningar men hon kan ju överraska ibland.

du lever upp till orden ''världens bästa''

2 januari 2008

a okej då var det dags igen "moa1" fortfarande glassig men nytt år!
stämmer så bra faktikst och jag hörde att om hade en bra nyårsafton så kommer nya året bli super isf kommer mitt år vara felfritt stämmer kanske=D vi började hos mig med mat som mammsen hade lagat sen började drickandes vi runt sju(jag linnea stina ida och hanna) sen så kom david på besök sen kom isak också. då satt vi igång med singstar, guitar hero och mycket annat! vid elva drog vi vidare mot oliver och firade 12 slaget där sen var vi på färd för att sluta med lite mat och hemgång runt 4! sen fick jag gå med stinis som hade lite för höga klackar med tanke på vädret, så innan vi var hemma var hon runt fem tror jag! men det var en superkväll iaf som jag hade hoppats! sen igår så vaknade jag och stina vid fyra av en viss linnea som ligger och hoppar på en, tackar faktikst. men nu måste jag gå ut och gå. jag har nog blivit lite hurtig iaf, nåt som behövs:) puss!

RSS 2.0