brother and sisters together we make it threw

en liten speciell helg faktikst, jag har varit med min älskling och myst i stort sett hela helgen & det har varit helt underbart:) det var egentligen tänkt att jag skulle jobba imorse på stat men jag slapp och det var så skönt att få ligga kvar i sängen, uhooo! eftersom det blev lite sisådär med sovningen inatt, en 2 månaders bäbis är ju inte helt tyst på nätterna men lillan var ändå duktig. vi var barnvakt åt brorsans gullebarn från igår vid 7 & kan kom och hämtade henne för bara någon timma sen. hon somnade vid tio igår och vaknade vid 2,6 och 8. hon sov nämligen i mitt rum så jesper såg inte nöjdast ut när hon började skrika men jag hoppade glatt upp ur sängen så det gick super:) jag skulle kunna betala för stunderna då hon tittar på mig och ler, aaaaah hon är så gullig=) idag när jesper for till sin stuga så gick jag och mammsen ut och gick med elsa & hundarna i en och en halv och pratade av oss och det var så skönt. hur dåligt är inte vädret idag då? och ändå sitter jag inne, haha så typiskt:)

igår på dan var jag mamma & pappa och såg oske(bror) & ida(hans flickvän) köra gocart, kan ju säga att det inte var varmast att stå där från elva till sex men roligt var det ändå:) jag blir faktiskt halvsugen att köra, så nästa träning ska jag köra idas som är "växelfri" haha känns ju hur roligt som helst! men nu ska jag kolla egenom en kemiläxa sen kommer min kväll att börja med middag med pappa & mamma sen träning på friskvårds och sen kanske min älskling eller linnea & några andra, får helt enkelt se vad min energi räcker till för:) tjiiiiiing


elsa moa lindholm

kunde haft roligare.

sitter i pappas lägenhet i luleå igen, han är ute på fest och jag softar bara här. ser batman & robin, den är inte överdrivet bra men.
kan glädjas åt att jag har köpt en ny klocka, tröja, armband. hyrt film och köpt godis har jag med. 
och vadå? jag kunde inte vara mer sugen på golf imorgon!! not.


ja

tiden rinner bara iväg, ändå sitter man här.. fifan så kul! *not*
idag slutade vi 13.45 ungefär och då for jag camme & amme till stan, följde amanda på banken sen for jag & camme på waynes och fikade. jag som skulle sluta med sötsaker (brukar låta så).
kom ganska nyss hem från stan, måste ha varit där rätt länge. och jag hittade skor på staan, MEN DET ÄR KLART MAMMA GLÖMDE BÖRSEN HEMMA. tror ni dom kommer vara kvar på måndag? näe. och jag är borta lördag. varför? om det finns en gud så hatar han mig. och jag är fattig, jag har inga pengar. life sucks ibland

vart iaf glad idag när jag åkte bussen hemåt, weho;-D cissi måste tycka jag är så töntig ibland.
snart kommer nog hon hit, och stina. så ska vi handla mat, sedan äta den, jag är inte ens lite hungrig?
ska swisha förbi en fest ikväll med och se om brudarna/grabbarna lever. nyktert är det iaf!
linnea är klar.

rubrik?

mosan här igen, jag har blivit en riktig bloggare nu alltså;-) wihoo! idag har det varit en vanlig dag som vanligt förutom att vi efter lunch for på färg och tapet & hade nåt slags "studiebesök" med klassen om man nu säger så. det funkade helt klart, och nu är jag föööör sugen att byta min fondvägg mot en mörk eller något. kan ju säga att mamma inte var för taggad men om jag tjatar nog mycket så ska det nog gå! vi slutade vid två iallafall så då for jag hem och satt med en tallrik yougurt och en mamma att prata med:) jag hann också boka ett spinningpass halv fem, alltså om 45 minuter och ett corepass på söndag(kan råka glömmas bort dock..) så snart ska jag fara och bränna lite kalorier för att äta igen det på godis ikväll, jag har faktikst inte ätit godis på en hel vecka..nästan så förlåt anna jag fuskar ikväll, hippas du gillar mig ändå:) ooooch justja, jag fick hem mina skor igår som jag väntat på i en och enhalv vecka och dom är underbara, promise! jag försökte hopplöst få upp dom på min skohylla, det är en hylla där jag har alla klackeskor på och nu ryms dom inte eller dom står typ på varandra så mamma sa: men moa du tycker inte det är dags att lugna ner sig på att köpa skor nu, dom ryms inte ens på hyllan! mitt svar: smart mamma, vi spikar upp en till;-) då fick jag en konstig blick sen försvann hon ut från mitt rum..ägd? kanske!

ikväll ska jag vara med min älskling efter jag har tränat & middag med mamma. får se vad vi hittar på, kanske bara en tvtittar kväll för det är aldrig fel. men ni får väl höra imorn vad vi tillbringade kvällen med, det är dags att byta om och fara nu! tjiiiiiiiiing


kickstart!

en trött moa sitter vid datorn idag så det får bli ett lite kortare inlägg kanske:) som vanligt ser jag på topmodel när jag kommer hem från skolan och för att fortsätta med pussycat dolls, ohoo en vana kan jag säga! idag har varit en helt vanlig dag på skolan förutom att vi tog skolkort och jag såg ut som...nån märklig varelse kan inte direkt peka ut vad för nåt men det var nåt iallfall! annab gjorde helt rätt i att ta en lång sovmorgon för att slippa det där, skulle gjort det jag med! ikväll ska jag vara med min älskling efter jag har varit på friskvårds, träna någon timma känns verkligen bra:)

igår slutade vi halv ett så jag får direkt och tränade och två timmar, kickstart för hösten nu! sen for jag till lisa där vi var jag hon frida anna och julia med en stor fruksallad och många pratglada munnar, en jättemysig kväll och jag hann färga håret också så nu har jag chokladbrunt igen. oväntat, men jag blev nöjd jag brukar oftast ha något att klaga på typ; nae alldeles för mörkt -faaaaan det är grönt/blått/lila! men ne det blev bra så tack frisörjulia;-) meeeen nu ska jag se vem som åker ut i tmodel så sköt om er. puss & kram=)


sing for the moment.

Let's take what hurts and write it all down
On these paper walls in this empty house
And when our ink runs out
We'll burn into the ground

Here I stand won't turn back again
Won't leave you know how hard it's been
Hear me now, you will never be alone.

medle började inte roligt, hade tävlingar som inte var roliga och blä. men slutade lyckat=) brudarna är king haha. vi hade knaytkalas eftersom cecilia hade fyllt år. kladdkaka, bullar, tårta, läsk, godis. u name it! satt vid elden och grillade och hade mysiga prommisar. haha amanda hade däremot inte så tur när hon skulle ner till buskarna. ramlade i ett dike, cissi var inte till mer hjälp när hon råkade knäa henne på näsan. men det var snällt att försöka hjälpa henne upp cissi haha. orkar inte ens ta upp alla roliga komentarer=)
nu ska jag städa mitt fina rum. eller snart iaf.. linnea

stockholm 07. classmate>

måste ge upp med hårfärgerna snart..

har jag inte redan varit alla hårfärger? svart, mörkbrun, brun, ljusbrun, blond, orange, röd, slingor, råttfärgat.
tillbaka till sligorna nu, sitter och är så grymt snygg i min ''hätta'' om det heter så? förbannat ful mössa iaf, ser ut som en rund köttbulle!
moa har redan berättat att vi var på prommis idag så mer har jag inte att säga, det var mysigt och pratglatt som alltid med mosan;-D

nu ska vi se vad jag blir idag.. oranga slingor? ljusbruna? da-da-dadaaaa.. duschen väntar.
medle imorgon fram till torsdag.
o & u linnea!

ettan är tillbaka!

moa är tillbaka efter ett lååååångt uppehåll, men jag har insett att det är ganska roligt att blogga ändå;-) jag har inte tid att berätta vad jag allt mest har gjort i sommar men det är det mesta det kan jag säga; solat, badat, festat, alla möjliga festivaler, tjejkvällar, myskvällar med min älskling, stugor, shopping och en massa annat. det har var en toppensommar, men allt bra har ett slut man säger så va? men skolan är inte så pjåkig ändå, förutom ett äckligt schema då, men att träffa tjejerna igen kan inte vara dåligt:) idag var iallafall jag och anna och gymmade på friskvårds, ja ni hörde rätt gymmade! jag köpte ett guldkort så jag både kan gymma och boka tid & vara med på olika pass, så imorgon börjas det med spinning det kommer bli toppen 1300 för det kortet men det kommer nog vara värt det. lönen rann in igår så nu blir det att slösa slösa och slösa, min favorit såklart;-) efter det gick vi på waynes och åt en kycklingpasta och toppade med en kladdkaka, sista till julafon! kommer bli jobbigt men vi ska nog klara det! ikväll har jag varit med lillsan och vi har tagit en långprommis och tjattrat som vanligt & snart kommer min älskling och sover med mig:) men nu ska jag fortsätta se "view from the top" men mammsen. puss & kjaaaaam slash mosan!

takida-pdoooooooool

alltid i tid, och för tidig.

klockan 07.45 ringer jag amanda och frågar om vi har utegympa. ''ja'' svarar hon, ''visst vet du att vi inte har någon svenska idag, så vi börjar på idrotten 09.50?''
''jahajaaa..'' säger jag och sitter där med skolkläderna på. det var bara att byta om och ja, jag tog en kort prommis med hunden i det fina vädret. men jag klagar inte för det skriker låtar med anberlin från högtalarna. bittersweet memooooory

imorgon far vi till medle på klassresa? haha kan man kalla en natt för klassresa? nja en övernattning lät bättre. länktar mest efter att få käka mina fajita-kyckling-baguetter som jag ska ha med mig hihi. näe men det ska nog bli vad man gör det till right? men om vi ska sova i tält ger jag upp, tält och sovsäckar är inte riktigt min grej -.-


luleåkalaset 08



yellowcard

It's okay to be angry and never let go
It only gets harder
The more that you know
When you get lonely
If no one's around you know that I'll catch you when you're falling down
We came together but you left alone
And I know how it feels to walk out on your own.

sitter ensam i huset och spelar igenom alla yellowcards låtar, har käkat kyckling- & pastasallad mamma gjorde när jag kom hem från nathalie. 
igår for jag natha & emme ner på stan med bussen och träffade anette för att käka på matfesten, vi tog med oss våran thai-wook till älven för att käka. mysigt men, där började det. vi kom på låten ''apologize'' och att man kan göra om replikerna i låten, körde på dom hela kvällen. funderar på att publicera på youtube, ni lär väl se eller snarare höra.. 

jag emelie och natha somnade sött hos nathalie vid, 03.00 kanske? vi hade gått hem från antons lägenhet, var inte så jobbigt som vi trodde. men jag hade 2 hyffsat mörkrädda brudar bredvid mig..
vaknade glatt till emelies mobil som ringde för hon skulle iväg och jobba, men jag och nathalie vi drog till bureå med nathalies bror och hans tjej för att dra med nathalies pojkvän på deras släktträff. vi hann ganska mycket idag känns det som? och senare ikväll ska gosan ringa mig och då ska jag förbi henne och få träffa henne lite:) /linnea

vad, bara jag som var sugen? 
 


SPSK1

guuuuud så mycket krångel med klassen.
moa (våfflan) hade ju valt frisör som första, men kom bara in som 8de reserv. men nu har tydligen 8 personer ur frisör-linjen slutat, så moa skickas automatiskt dit? john bauer imorgon för hennes del alltså. inte roligt alls ju, blääää
måns hade samma problem, fast han hade valt spfl som första. varför ska dom ändra på reglerna just iår?
men imorgon kommer både amanda och ante till klassen, nu vill jag bara att moa och måns ska stanna. och att camilla ska komma.

efter skolan gick vi från skolan till stan, och klagade förstås. vi hade suttit ganska länge och pratat med rektorn, spectrums syo & mentor. skiljdes från våfflan i stan för hon skulle och jobba.
då drog jag på gymmet och tränade, drog ett hårt pass & imorgon ska jag gymma igen!
slash linnea.

mina vackra briddar!

sovmorgon.

vaknade 08.30 av att min hund trampar runt utanför sovrummet. kan självfallet inte somna om & nu är jag rastlös, har sovmorgon till 13.00 idag
ska mest troligt och käka lunch med våfflan och camilla innan skoldagen sätter igång. sa jag att jag hade fått världens sämsta skåpplats? vid huvudingången, mot sofforna, längst ner, litet skåp.

eller ja nu sa ju camilla som inte ens går i min klass att vi börjar 12.30.. varför ska jag alltid ha minst koll?


första skoldagen.

reeeeegn är allt jag säger! tur att vi fick skjuts till skolan på morgonen iaf. hemresan var då inte rolig alls, fuktig buss och man känner sig bara blä, och cissis kina-paraply får 1/10 på en skala.. och det är bara för att det är rosa. for ju upp och ner hela tiden.
ikväll ska jag ner på gymmet med mamma och bygga muskler, men då kanske man ska bränna fettet före?

vi ska på ''klassresa'' nästa vecka, eller ska man kalla det klassresa? vi skulle övernatta någonstans över en natt -.-
haha nej nu ska vi inte negga, klassen fungerar fint! shemat är ok & camilla har nu bytt över till spsk. strålande millan=D

som ni ser, ingen sovmorgon. men vi slutar hyffsade tider så.
och jag som morgonmänniska klagar inte.

anderstorp, spsk1

vad ska jag göra nu då? det är söndagkväll, skolan börjar imorgon och jag är piggare och sugnare än vanligt på att göra någonting roligt. ska nog försöka slå igång en film med mamma eller syrran och bli trött. går det bli mer otaggad på skola?
spenderade natten i lägenheten bredvid emelie, somnade runt 03.00 efter att ha sett fjorton suger och innan dess hade nathalie varit med oss och sett boys and girls. en bra tjejfilm med en urgullig kille om ni frågar mig, freddie prinze jr.

sommaren är slut och min brunfärg finns inte längre, hur bra känns det?

i never learn.

paramore
No sir, well I don't wanna be the blame, not anymore
It's your turn, so take a seat we're settling the final score
And why do we like to hurt, so much?

I can't decide
You have made it harder just to go on
And why, all the possibilities where I was wrong

That's what you get when you let your heart win, whoa
That's what you get when you let your heart win, whoa
I drowned out all my sense with the sound of its beating
And that's what you get when you let your heart win, whoa

I wonder, how am I supposed to feel when you're not here
Cause I burned every bridge I ever built when you were here
I still try holding onto silly things, I never learn
All the possibilities I'm sure you've heard.

sommarsista

mirakel, linnea upptaderar!
sitter nu i antons lägenhet. emelie och nathalie har ansvar över lägenheten under hela veckan. har varit här en gång tidigare och då satt vi ute på balkongen i sofforna och hade på värmelampan och käkade godis, bara soft!

men ikväll var det fest för fullt! meningen till bara en liten förfest men slutade med en grymt rolig kväll med en.. stor fest? haha jag säger bara tummen upp för kvällen! stannade här till 00.30 och for och käkade, nu sitter vi i lägenheten igen och är lulliga än, men varför inte? har en macka och ett glas vatten att trösta oss med. nathalie ligger i sängen och pluppan sover förhoppningsvis som en sten nu.
sanning och konsekvens är en farlig lek.


''bästa'' bilden jag hittade på oss 3.

RSS 2.0