jag och natha kör impuls-internet-köp








missy h.

skolan är ganska king ändå haha. camilla är king och imorgon har vi världens skönaste dag. mitt msok-arbete är klart ska bara skriva ut det så. man kan säga att jag har hål första timmen. sen är det någon lektion hit och dit, sen vill jag på stan. dax att boka tid hos frissan maby? men håret är ju så långt nu.. och dom kommer bara vilja klippa av allt. och jag klarar inte av kort hår, då måste jag pressa ner det med plattången och må röv med typ hårförlägning. (ja det slutar alltid så)
ikväll kommer nathalie hit så ser vi vad vi gör, bara mysa tänke vi. desperate börjar ikväll ryktas det om? måste se det helt enkelt. och nu ska jag fortsätta lyssna på världens bästa låtar på youtube haha. mitt dc la ner för länge sen.

inget illa menat men..


jag trivs..

..i cillans gästsäng med ravitagumman.
jag hatar däremot att jag har matteprov som jag verkligen inte kan. eller jag trodde jag var på g-nivå tills ante kom med sina förklaringar till vad man ska kunna. shit
tur att camel är with me med matten iaf. /lg

moa mari anne!

ett kort inlägg bara för att jag har noll att göra, sitter hos kajsa och hon är och virrar nånstnas i huset medan vi väntar på att stinis ska komma hit. vi ska nämligen till stat och bada bubbelbad och bastu, huuuuuur fint som helst=) och vi kom just från fotbollsmöte, nu med ett break till 2 november sen startar det om igen känns faktikst riktigt roligt. vi har också bestämt att fara till övik den 18 oktober och bada och roa oss en hel dag, wihoo! men jag ska leta upp kajsa nu, sen ska vi åka moped i minusgrader. kaaaaaanske överlever annars hörs vi senare! xoxo=)


bara för att det här var den enda bilden jag lyckades hitta.
faaaast kan ju inte klaga på att dom inte är söta:)


linnea'g hos nattilou

sitter nu hos nattilou, tidigare ikväll färgade jag håret - mörkbrunt. vart nära svart som alltid men det rinner ur efter några duschar som alltid.
har sjungt singstar hela kvällen. måste medge att jag och emelie ska nog skippa att sjunga DiLeva låtarna och Hey Ya, stackars nathalie som var tvungen lyssna..  och nu är en hundvalp som heter rex här och springer runt helt tokigt. 
men snart ska vi lägga oss ner i sängen, är trött som ett djur. påtal om djur så vill jag kasta lite boll med rex nu;-D ska även lära emelie rulla runt.. *hehehehe* kul
godnatt:)


vi är INTE släkt

bra pappa, du skulle nog inte ha tagit sista whiskeyn eller? hahahahahaha den dagen jag slutar skratta.

när vi kommer till parkeringen har pappa råkat parkera på en genomfart på parkeringsplatsen, då hittar jag en lapp:
''GENOM DIN IDIOTISKA PARKERING - DU STÅR INTE PÅ EN PLATS - HINDRAR DU DINA MEDMÄNNISKORS VÄG I GARAGET. JAG HOPPAS ATT 1000-TALS LAPPAR HEMSÖKER DINA ARMHÅL. FÖR DU MÅSTE VÄL VARA HÄSTÅKARE EL. LIKNANDE''

 


friday, I'm in loooove

jag älskar fredagar
vi har bra skoldag & det är helg. veckan har inte gått sakta heller så det är bra=)
klart jag och moa inte tog oss upp 06.30 utan tog lite ''sovmorgon'' och segade oss lite, jesper hämtade moa. vet inte när eftersom jag for tidigare än henne weho.
sitter nu på ms&k-lektionen och har skrivit klart mitt arbete om ätstörningar i olika former. 3 sidors arbete var riktigt bra för att vara jag ju. camilla och amanda sitter här i närheten och ser småsura ut på datorn haha. lyssnar på idol-musiken och livet leker.
men nu börjar magen kurra, när är det lunch?

nice röv bithen


jomen ni hörde, har som mångaaaaa vet en genomskinlig dusch så jag tjuvkikar bak på miss-sexy-as här vid datorn haha.. ikväll har varit en kväll precis som back in the days, och än kan vi prata och tiden rinner förbi;D
oroar mig nog lite för natten med fröken snarka-dregla-sparkas men dubbelsängen kanske ska stoppa henne!
imorgon ska vi vakna runt 06.30 tänkte vi, hur vi nu ska få oss upp. sedan har jag skola till 14.20 tror jag bestämt. och skolveckan har bara flygit förbi som aldrig förr. imorgon är det helg och jag ska ta det så lungt som möjligt, känner att jag börjar bli sjuk nämnligen.. verkligen jätte bra.
nathalie och andra brudar ska festa imorgon så vi hoppas på att svänga förbi dem ett tag och kanske dra ner på stan sen eftersom det ryktas att det är öppet till 00.00?;-)
nu måste vi kanske sluta lyssna på världens bästa låtar, ten days & where i stood - missy higgins.

rostade frallor och mjölk väntar nu. sedan pågår white chicks just nu på tv, vadå favoritfilm? (efter mulan ofc)
linnea'g


I dont know who I am without you, linnea!

kvällen tillbringas hos miss grönlund, som alltid förut. jag mår så bra trots en jobbig blåskatar och att det gick uuuuselt på matte provet idag. någon som vill vara med mig och fira om det gick vägen? mja annars jag gör jag det själv. ikväll har vi iallafall myst, ätit glass, sett på tv och behöver jag nämnan att vi pratat-om-allt-och-inget-o-a-v-b-r-u-t-e-t? ne förstod väl det:) jag ska sova här också eftersom katta är utomlands så linnea lyckades på något vid övertala mig utan att hon visste om det att sova här bland alla vääääldigt konstiga ljud..men det bli skitmys jag ligger oftast väldigt nära på nätterna, så vi slipper skrämmas:) dom som sover med mig brukar oftast ha något att klaga på morgonen efter som gnisslande tänder, snarkningar, prat, mummel, dräggel...amen ni vet, linnea är trots allt ganska van vid det här laget så det blir nog bra:) men nu tycker hon att jag ska följa med ut, promenad? njae inte vanligt för att vara linnea;-) det blir en överaskning, men nu har jag uppdaterat för en gångs skull. ska bli bättre, promise! love mb


inte igår, men oooooooooh så bra:)

did you really think I had gone when you could'nt see me anymore?

vill först säga att moa borde krya på sig som ligger hemma och är sjuk. igen! sen måste hon plugga även matte C. kommer inte ens fundera på att gå matte C.. skulle krävas många butterbullar.
jag och camel var på stan idag. imorgon måste mina skor finnas kvar, annars blir det en ledsen brud på stan. dom fanns kvar 16.12 idag. kom igen finns kvar då!

ikväll kom zandra min granne förbi som jag inte har träffat på länge och vi pratar och det är så kul att ses igen ju=) färgade hennes hår och såg idol sen drog hon till juan.
har även tvingat cissi att sova här idag. verkligen tvingat eftersom det är så jobbit när vi bor grannar.. ''men jag har ju ingen frukost hos dig..'' jamen ta med en macka då???
''men jag har ju gympa.. och vi ska ju åka med pappa till skolan..'' jamen då lämnar du väskan hos dig och tar den sen!!!
så hon ska ha det mysigt i dubbelsängen med mig inatt ja=) det måste hon. /linnea

allt förutom söta


rastlösa som få

rastlösa som jag och camel är så sitter vi i bunkern här på anderstorp och väntar på.. vad? inget.
lektionerna börjar inte om förän om kanske.. näe just det nästa lektion är lunch. kanske ska dra oss ditåt nu.
tycker jag är jätterolig som kommer på att camilla borde börja röka ''camel'' hahahaha.. gud så tråkig. (för er som inte förstår så kallar jag henne camel)
hon röker inte om ni tror det heller;b /lg

jag lyckades igen.

bandage runt foten, är det ovanligt eller? däremot inget allvarligt, bara liten infektion i hälen.
pappa är här nu och kom med en skiva med bilder från dubrovnik. men den här datorn är segast i världen så jag lägger in när jag kommer till den andra:)


ensam hamster söker, inte


vad ska man säga? cillan skickade en bild, skrev det där i sommras vid älven haha.
imorgon är det prov, jag & millan har gett upp. hon ligger och sover och jag sitter här och skriver. vi tar nästa prov istället ju

var hemma runt 21.30 ikväll från jobbet, hade jobbat asbra men ska fortfarande ha personalmöte. vi har tydligen varit för slarviga och dåliga på sistonde. fick hem värsta papperet vi skulle tänka över och skit. mycket hade nog med våran kiosk att göra haha. men jag och julia jobbar ju alltid som as! tar inte ens rast ju.

torpet

jag och camilla är jävla stolpskott på att jobba, sitter i ''bunkern'' nu vid varsin dator och.. skriver med varandra? camilla kopierar även arbete och skriver in det i sitt. medans jag helt enkelt hittar på nästan allt jag har skrivit?
vi har käkat godis idag, och en chokladmunk. mumms
ikväll jobbar jag, vet inte om mosy också gör det. ska nog sända henne ett text-meddelande och höra om hon har samma planer som mig, prov imorgon och det är inte lätt att vara jag. kommer på det igår, och idag jobbar jag.. när ska jag då ha tid att kunna ett prov till tisdag?
just another monday.


söndag söndag ljuva söndag.

har aldrig skrattat så mycket i min ensamhet inatt. ''batman, dadadaradaaada'' alla ville sova men nej, linnea är helt igång full rulle och ska ha mer hela natten. hämtade även matilda på moröbacke så vi var hemma 04.30, men det skulle inte sovas än. piggare än vanligt nu ensam hos matilda, nu ska jag duschaaaa=)

och till ''emma'' så har jag inte fått bilderna än, tappade som sagt bort min kamera så pappa ska bränna bilderna på en cd så jag får dom snart=)

varför så ensam?!


kommer hem från jobbet, någon hemma? neraaa.. helt nystädat hus, fast klart jag har hunnit  stöka ner litegranna.
jag skämms nästan för min rädsla för att vara ensam i mörker. som dom säger ''skaffa pojkvän då!''
jaaa smart idé, sagt och gjort!
allt jag vill är att min gulliga mysiga hund ska vara här så jag känner mig trygg.

idag har jag inte varit helt mig själv, världens spralligaste person på skolan. jag var så borta på morgonen att när jag kom till skolan efter en lektion inser jag ''just det, glömde lägga på mascaran idag..'' vart lite utskrattad i min grupp. haha sen kommer jossan och gör så att jag skäms så mycket..
''jossan hahahaha jag minns när jag trodde du var adopterad!!!''
''jag är ju det?''


''haha jaaa din låssas-pappa leif ja... haha!''
''leif?''
''NEJ BO!!! BO!!''


men det var skönt att vara tillbaka. förutom att det är prov på tisdag i kommunikation.
cremig cram lillan

saknar dig med moa!

gosh vad tråkigt arlanda är.. men nu är det ju bara 2.5h kvar av väntandet på mitt plan. det var ju hela 5h var i början.
har redan käkat middag, godis, pluggat i mängder, handlat lypsyl & pappa har lärt mig hur hela systemet fungerar här på arlanda, nog för att jag kunde det mesta men bra att vara hundra.
men pappa kunde ha tänkt ett steg längre och satt mig på ett LITE tidigare plan? kunde ha varit hemma long time ago isf. men neeej.. men mamma hämtar upp mig 00.05 på skellefteå flygplats.
lite roligt hur alla i familjen bara skiljs åt, pappa far till luleå, stina till umeå, sara till göteborg. och vars far köttbullen? skellefteå.. gud förbannade tråkiga skellefteå. men jag medger att det finns några av dom bästa personerna där;-D

skola imorgon 08.30, känns inte så farligt för jag har saknat min roliga klass haha, men jag kommer ha lite svårare att ta mig upp;-)  och dom har redan haft matteprovet så jag gjorde typ 893475 uppgifter helt i onödan idag.
undrar vad jag ska göra om 17min när min tid här är slut. ta en kaffe och kaka.. mmmm.. det blir nog så!
linnea mot skellefteå (först mot pressbyrån, godast kaffe där..)


a song for your heart













hej bloggen!
jag tänkte skriva ett långt inlägg om mina senaste dagar men jag lägger upp lite utlandsbilder ist och säger bara att jag längtar tillbaka sen skriver jag mer imorrn=) sovmorgon till halv elva så jag sätter på en film nu & myser i pappas underbara säng..och till sist linnea jag saknar min högra hand, kom hem nu plutttan=) goa kramar från mosan!

lilla olga in kroatien

ah det ar sa bra har.. vill inte hem, fast vadret ar ju inte sa braaa.. men vada.. vad ar inte battre an sverige! och det har bara regnat en dag, annars har det varit sol, moln & dis.
sitter med pappa pa internet cafe har i gamla stan, har dumpat sara (svetoslava) och stina (olga) har naganstans dar dom skulle festa, undrar om dom kommer levande hem.. eller med en kroat kanske!

har massa bilder att lagga upp, fina och mindre fina. men dom kommer upp haha. det ar riktigt kul att vara har med pappa och mina systrar. vad mer har jag att saga.. vet inte hur man gor fragetecken och saknar mammas kottbollar men jag ska trostata med varldens godaste glass nu, yummieeee

saknar mina brudar ocksa jattemycket!!! hoppas ni laser det har och saknar mig med, om ni nu vet att jag ar borta.. har fatt nagra sms som fragar om vi ska hanga.. kanner att folk har koll pa livet haha.
kram linnea (lillolga..sry)

moa´s

nu var det ett tag sen jag bloggade igen, glömmer som bort det sen är jag inte vid datorn så ofta heller. mysigare att vara med min älskling eller göra något annat. klassfesten i lördags var iaf toppentoppentoppen, att träffa alla var så sjukt kul. så om nån vecka styrs det upp igen, kan inte bli fel alltså;-) och jaaa vad ska jag säga idag då, jag har inte gjort så mycket i veckan. förutom att jag har varit med linnea, kajsa, matilda, jesper, tränat som en galning, spelat match & ja det vanliga vad nu det är:) vi har alltså gått i skolan i 4 veckor nu? hur sjukt är inte det, det känns som att vi började om igår snart är det ju lov igen och OM jag längtar? det gör jag! eftersom jag stina & kajsa ska till stockholm & bo på hotell, shoppa, virra bort oss i huvudstaden och mysa. det kommer bli huuuuuur bra som helst och biljetterna är bokade och klara så nu saknas det bara att det är den 31/10. ehm, ikväll ska jag jobba på hockeyn och det känns faktikst lite nervöst eftersom min huvudräkning i stress inte är den bästa men eftersom jag ska stå med ange & linn kan det inte bli tråkigt, haha:) och på lördag ska jag jobba på stat, nu gäller det att bygga upp kassan inför sthlm. meeeen nu är jag jättetrött och jag vill se oth. så förmodligen hinner jag se 5 minuter sen somnar jag men jag klagar inte. ha en underbar kväll, puss!


klassparteeeey!

om bara några minuter kommer pojjan(våran skjuts för kvällen) & hämtar oss sen sticker vi direkt till lokalen! det är äntligen dags för att den bästa klassen 9c1 ska parta tillsammans, kommer bli hur bra som helst och det var inte igår jag träffade dom. hoppas alla kan komma & ni andra också får en bra kväll! tjiiiiiiing;-D


9c1, inget klår oss!

hos cillan!


ända bilden i världen med hela min familj samlad hittade jag på cillans dator.

svinigt jävla kallt är det ute, så jag färdas inte på annat sätt än med bil. och vem skjutsar för ''ovanlighetens skull'' om inte janne jonsson! guuuld.
har världens skönaste dag idag, först röst och rörelse som är världens.. skummaste lektion? vi springer typ och hoppar omkring som ormar. efter det har vi ett lååångt hål, men vi ska hinna käka där med. och efter det en kort matte- & engelskalektion. slutar 13.20 jabaaado
och igår svammlade jag lite här.. jag skulle inte alls vara med mina briddz, det är idag jag ska det! igår skulle jag plugga, men jag for istället ut med nathalie och sedan softade jag hos henne, när jag kom hem är jag förstås för trött för plugg.
linnea signar ut, slut


I was born to tell you I love you.

hoppas alla(tusen läsare) mår bra där ute & att ni har haft en bra dag. min har varit helt okej, fotografisk bild och rolig kemilabb med emlanbemlan:) sen gick jag på stan med henne en stund och hann köpa ett linne med mimmi pigg(om hon nu heter så.) idag vart det ingen träning för att jag skulle iprincip klara en vikt och sedan somna så jag tog bussen hem och nu ligger jag under täcket i soffan istället. myyyycket skönare=)

igår slutade jag också hyffsat tidigt så jag hann gå en sväng på stan med kaisa & inhandla en randig tröja som jag sökt ett tag, det var dock xl på den men då blev det en lite "oversize" istället, snyggt! vi bestämde också med emmeli & stina att vi skulle se bio på kvällen och efter vissa diskussioner blev det batman-the dark knight klockan 9 & den var riktigt bra faktiskt. förutom att jag har hade svårt att sova och att jag sen drömde sjuka drömmar om jokern.. men det var trots allt en riktigt bra kväll, och emmeli träffar jag inte för ofta så det är lika roligt varje gång!

åtta månader med min älskling just idag: 020108!
finns ingen bättre än dig, mer behöver jag inte säga=)


millan_cool

vi är alldeles för bra på att jobba millan, så nu har vi 40min rast. dåliga då;-)
har kommunikation just nu och vi skulle bara göra några skriftliga uppgifter. lunch på coop var inte helt fel heller ju. nu väntar bara roliga forumspels-lektionen sedan är vi klaraaaaaa. ska på stan med ida och ikväll blir det bara mys med brudarna mina:) slash linnea


aceton som rengöring?

mitt ansikte svider än. jag är känd för att vara klantig men, hur lyckas man ta nagellacksbortagning i ansiktet istället för anisktsvatten? jag måste ha sett att det stod ''aceton'' på  burken.. aja deal with it.
sovmorgon som alla andra måndagar, så skönt! röst & röresle som första är inte heller det värsta, grymt glad att jag valde bort spanska steg 3.

i morse hade jag ingenting att göra så jag tog fram saxen och tyckte jag hade för lång lugg, slutade med en sne-/pannlugg?


RSS 2.0