valborgs!

jag minns som igår när vi sa: en månad till valborgs brudar;-D men mja, nu är det och jag är rätt otaggad!
det kommer blir hur bra som helst, det är jag stina linnea cissi sandra sanna emelie viktor alle alle frida oge petter och jesper(vad jag vet iaf) som kommer till sanna! vi ska grilla sen festa och mysa ute. senare på kvällen drar vi till a-torp men jag berättar mer imorn om ikväll, justja imorrnbitti har vi match också "samling kvart över tio" känns rätt bra!
hoppas att ingen orkar stiga upp så tidigt imorn så slipper vi publik, tack!

idag hade jag bara en lektion så jag och mamma bestämde oss för att fara ner på stan ist! jag köpte en blomming tajt klänning, tycker faktikst det påminnner lite om hawaii mönster men den var gullig(gina tricot). sen slank det ner en brun väska också som kan vara bra att ha, vi köpte också massa solkrämer och allt möjligt från apoteket eftersom mamma tycker att det är vääääääldigt viktigt att skydda huden! det är bara 9 äckliga dagar kvar tills vi far nu, inte länge ändå. men iallafall idag är det sjukt bra väder, jag for hemifrån bara i leggings och en tiche och jag svettas? och blå himmel så långt ögat kan nå;-D mår sjukt bra och jaaaaaa, jag hoppas att alla har en galet bra valborgskväll jag tror på min iallafall!

image168
 nathioooou & lillan, bäst i test!

desperate

skola idag - 3 lektioner sedan for vi på frejas teater. rolig att se och frida sjöng så man fick gåshud när hon gjorde sin egen låt! for sedan ner på stan och strosade runt, hon hittade sina kläder på H&M som hon ville ha och alla var nöjda och glada! (förutom att värmen kom just när jag har på mig långkallingar och halsduk)

sen har jag städat rummet och inget roligare fanns det att säga om det, sedan kom mosan och vi gick ut på en liten prommis, sedan färgade vi mitt hår (bara aningen mörkare) för att sedan se desperate housewifes, sen kom jeppe-peppe och umgicks med oss. jag vart dumförklarad, men det var väl inte oförväntat det heller?
är ledig imorgon men ska ändå sova på ett litet, litet tag. är trött och sliten. måste tagga inför imorgon, blir nog galet bra;-D ni får väl höra mer senare mehu! kjamiz


do you think about me now and then

slut på skola för dagen, men solen har nog bara börjat steka så snart lägger jag mig ute och solar ett tag!
jag har iallafall haft fysik på morgonen sen slutade jag efter det så då trampade jag hem efter ett snabbesök på stan med emlan och sanna. men hittade faktikst inget idag, får gå imorn med och hitta nåt till valborgs, bra idé!
nåt av det värsta jag vet är när jag måste stiga upp och jesper bara ligger kvar och glassar för att han har sovmorgon. ne fytusans för han då, men han är som så gullig ändå!

igår fick jag sova ut så det var riktigt riktigt skönt faktikst, känns som det var en evighet sen! det blir så när man sover för mycket med lillan på helgerna då hon stiger upp runt sex snåret;-) men jag menar, bara för att man sover ut behöver man inte vara pigg hela dagen? nejnej, efter nån timma är jag lika trött som att jag vakat i två dygn..typ!
men då kom jesper så jag piggnade lite och sen på kvällen var jag hos stinis för hennes mamma hade 50:års kalas, så mycket mat och tårta. har jag nånsin tackat nej till det? nejnej och efter det var det dags för fotbollsträning som slutade halv tio och då kom min babe till tältet och mötte mig sen gick vi hem & myste:) sånt som vi är experter på!

idag ska jag inte göra så mycket tror jag, ska snart ta jesper godispåse och gå ut i solen och lägga mig:) kanske börja läsa min bok på 400 sidor som ska vara klar nästa tisdag? stort vääääldigt stort kanske! sen så tänkte jag gå en långpromenad & sen vara med min pnutta som har varit i luleå hela helgen..justja sen har jag fotbollsträning ikväll också, men jag hinner med det mesta;-D bara man vill så går det, jag lovar!
min egen älskling-jesper johansson!

image167


fences

sovmorgon måndag som vanligt, börjar 09.50 och jag är klar. vaknade vid 7 och kunde inte somna om, men det är bara skönt att ha masvis med tid över. nog för att det brukar sluta med att jag fastnar vid tv-shop men!
sitter och lyssnar på paramore, just nu med låten fences. galet bra är dom! satt och tänkte igår hur guld det skulle vara att se dem live och stå längst fram.. hoppas mer än allt att de kommer till sverige i sommar eller något;-D
idag vill  jag fara ner snabbt på stan och köpa hårfärg, har någon tråkig råttbrunfärg just nu, måste göras något åt kanske?

igår var jag på F&S och tränade med sandralu, roligt värre men gud jag har aldrig varit så svettig tror jag! jag och sandra bara skrattade åt hur jobbigt det var den här gången. det var runt 160 pers i campus tror jag dom sa. och nu i maj när det är gratis kommer det vara rätt LITE folk på passen, usch vad jobbigt..
om inte moa har några planer för kvällen tänker jag paxa henne och mysa lite kanske;-)
ha en bra dag för det ska jag!


kommer inte på rubriken, igen

fortfarande kvar i luleå, men bussen går 13.50 och jag är ganska sliten. hade svårt att somna igår men när jag väl hade somnat så vaknar jag av att pappa står över mig och nästan skriker att han är hemma, någon flög upp ganska fort. men svårare var det inte att somna om;-)
idag ska vi ner på mässan ett tag och kika runt där, sedan far jag direkt till bussen hem ganska nöjd.
har köpt en ganska söt rosa (korall kanske? rosa, vad ni nu kallar det) tunika här, med knappar på baksidan.. men ni vet att jag och moa är inte kung på att visa upp bilder på kläder ''vi skriver om allt förutom mode'' som sagt haha;-) saknar föressten min gosunge, men ikväll får jag träffa henne finally!

träning var jag ganska taggad på, man känner sig så duktig efteråt! jag ska köra på dubbelpass, förhoppningsvis ska moa med på det! om hon inte har fotbollsträning=)
det var väl allt.


luleå.. fan är jag alltid här?

inte längesen jag var här senast men.. här är jag igen! åt middag med pappa för ett tag sedan och planerade lite sommar. ska bor här samanlagt 2 veckor, luleåkalaset är inräknat där.. sen säger pappa att jag och några kill/tjej-kompisar kanske vill bo i hans lägenhet 1-2 nätter medans han bor hos malte. kanske? pratade även om en utomlandsresa, pappa vill verkligen att jag ska börja med golf så vi ska kanske bo på något golfhotell. jag han malte och någon mer kanske? eller så blir det resa med systrarna. inget är alls bokat än s-att.

och nu är hans 2 kompisar här och dricker vin/öl, snart ska de ut och roa sig nere i stan, och det är inget ovanligt. men jag klagar inte för att mysa i lägenheten helt ostörd! fast det var ett par höga ungdomar som försökte bryta sig in här för några veckor sen, men malte tog ner dom till jorden.. fast klart han for på sjukhuset han med. vad ska man säga? malte..
ska se ''she's the man'' på dvd och jag blir inte less haha.. tycker verkligen den är grymt rolig. far kanske ner på statoil och köper en korv och en film till haha. 

morgondagen väntar mässan här i luleå, det är ungefär som våran vårmässa. fast större.. var egentligen tänkt att vi skulle gå dit idag, men migg rygg strejkade och  ville inte alls vara med på noterna, så jag for hem och käkade alvedon i mängder, och tränade magen (magmusklerna håller upp ryggen, och mina magmuskler duger inte enligt doktor. håkan). tog även en varmdusch, finns det något skönare? förutom ett varmt bad med andra avenyn och mosy då! ska även träna med mosy imorgon, core;-) sedan ska jag på anna-karins jympa-pass med. dax att ta i lite för en gångs skull!
image166
hittade en enda bild på pappas laptop, ett år sedan när jag och cillan var på prao här i luleå. det var nog den slappaste praoen man kan ha haft.. vårat hårdaste jobb var att stämpla 30brev var, sen var det ju nästan ansträngande att gå till resturangen på övervåningen varje dag. åkte till 3 andra städer och gjorde en sk. ''linecheck'', inte jobbit det heller. sen givetvis stan!
ica var helvetet själv jämfört med det.

ska sluta skriva nu endast för att jag är rastlös och vill vara mer än allt i skellhell just nu. seya

tidsfördriv

gårdagen med klassen blev väl inte direkt som planerat, 
ingen var specielltsugen på leka lekar en hel kväll!  
så vi beställde bord på tatung halv sex, där åt vi och bara
satt och snackade till halv åtta. det var riktigt ritkigt mysigt:)
efter det drog vi ett gäng till hemmakväll och köpte godis
för "ovanlighetens" skull men alltid lika gott!
sen drog jag sanna emelie viktor julia och anna
till jesper som suttit och väntat hela kvällen typ, lillen då!
och efter lite studmattehoppande och godis cyklade vi mot
alle, vi tappade julia och anna på vägen men hoppas dom
hade en rolig kväll ändå! hos alle åt vi godis och såg två
sjuka filmer "datemovie" och en annan. den första var
faktikst riktigt bra men den andra kan jag som inte säga
nåt om eftersom jag slocknade, men så går det när man
stiger upp halv sex på morgonen! och imorse blev det
en till tidig morgon, fyfyy eller halv tolv men det är tidigt
enligt mig iallafall. eftersom jesper skulle hjälpa sin
pappa då, så jag tog biken och tog mig hem.
sen idag kan jag väl inte säga att jag har gjort speciellt
mycket men jag klagar inte för det? har legat i solat i flera
timmar, gått en prommis och beställt en bikini. kanske visar
den sen om ni har tur ;-) men nu ska jag äta kycklig och ris
med mamma sen rör jag mig mot kajsa sen ut!
ha en toppenkväll, I will! 


kycklingmacka och solen skiner!

jag ska inte äta godis!!! jag ska inte äta något onyttigt, har legat i min hjärna hela dagen, så jag har käkat banan, äpple, 4 mackor och nu kommer mamma och ska göra fajitas. men hon har med sig en marabou och en gott&blandat-påse med, jag måste ha något att mummsa på under resan till luleå. fy jag måste sluta. eller börja träna kanske?
idag hade vi prov om andra världskriget, gick väl ändå helt okej? iaf inte alltför dåligt. fast man vet aldrig med lise-lott's prov, dom är kluriga.
satt också och solade hela mattelektionen på taket, inget ovanligt right malm? min mattelärare lät inte possetiv om mitt mattebetyg, och det sög ju. IG i matte är inget jag siktar på.. får skärpa mig.

ska till luleå ikväll, känner redan att jag  har träffat mosan för lite i veckan, och nu ska det bli mindre? får väl trösta mig med att se film och fika med pappa haha;-) ska få låna pappas mobil också, min är ju som sagt vattenskadad sedan lördag, jävla onödigt.. aja den ska in på lagning nu och jag ska ha pappas mobil tills dess.
vi ska även på luleås ''vårmässa'' och kika runt, även en vända på stan ska vi hinna med=)

ooh happy day!

det är moa här, länge sen sist faktikst men nu skriver jag iallafall:)
och ja, rubriken säger ju sig självt eller? inte dålig dag iaf, slutade skolan elva sen for jag hem och har legat ute och solat hela dagen och sen har jag hunnit varit ute och sprungit också! jag vet inte varför, men jag har blivit lite hurtig. kanske för att jag ska komma i form till sommaren och utlandet ;-) mest troligt ja! annars hade jag inte orkat men i veckan har jag iaf firat cillan hos tilda som lillzy berättade, varit med jesper och annat. jag minns faktikst inte, mitt närminne mår rätt bra? sen igår var jag och linnea på friskis och sen sprang jag hem en bit, duktig igen! och ikväll hade jag och linnea tänkt fara på core men jag har matteprov imorn och jag har inte ens öppnat boken så kanske är dags att göra det. imorgonkväll ska vi iaf ha nån slags klasskväll med klassen om det nu blir, vi hade planerat det och att vi skulle äta tsm och leka lekar osv? men ingen är väl sådär jättesugen som man kanske förstår, så man får väl se vad det blir av det där:) sen resten av helgen får man ta som det kommer men det blir nog nåt att hurra för ändå!nu hade jag tänkt göra nån sallad till middag sen sätta mig och se oc, men sköt om er!
och här kommer en bild på min skatt också, bara för att hon är världens bästa:)

image162

snow patrol

snow patrol - open your eyes är låten som spelas en hel del på min dator just nu, grymt skön i alla lägen. fastän det inte är rock i den;-D
imorgon är det nationella matte B1-delen, kommer enbart att skratta om jag får IG. kommer inte heller förvåna mig så intensivt jag har läst i böckerna på senaste lektionerna haha. har ännu inte förstått hur man ska dela ett tal som typ.. 12.34 delat med 3.4, hur svårt som helst. och roten ur, vad är det ens? jag ger upp!
men idag gjorde jag och cissi bort redovisningen om Henri Matisse iaf, schönt värre. däremot tyckte cillan att jag kom för djupt in i tavlan när jag började prata om tavlans inre sorg och liknande, tavlan var ju fin;-)

idag for jag och moa iväg och körde core på friskis & svettis, det var inte alls mycket folk där. nästan bara jag moa & tarzan, eller djungel-george kanske det var? haha snygg var han då. raooor! känns skönt att få träna bort all tårta vi käkade igår. 2 tårtor och massvis med chokladbollar till den där cecilia som fyllde år hihi.

fredag ska jag till pappsy min i luleå, igen? är där lite väl ofta om jag får säga så. alltid kul att träffa pappa men att vara där var tredje helg är väl lite överdrift. men han skulle laga god middag så det stör mig inte. han tyckte att om vädret lekte skulle vi fara till maltes stuga och sola litegrann, lät väl hyffsat skönt det iaf.
sen föreslog han en runda på stan, finns inte en chans att jag säger nej;-D

3 pic's sedan senaste besöket i luleå, på basketen och lite av min & moa's shopping.
.image160


suprice!

igårkvälls bestämde jag moa tilda camilla maja benne oskar dennis och elias för att överasska vårat lilla födelsedagsbarn som igår vart 16! jag och tilda tog cissi med ögonbilden och hon fick vimmla runt lite på moppen, kom tillslut fram till tilda där de andra hade dukat så fint med tårta och sjöng när vi kom in!
måste ju även gratulera gullungen nathalie eriksson som vart 18 igår, stort bruden;-D

har nu idag 2 redovisnigar, hade fel om vilken dag vi skulle redovisa (inte ovanligt). så nu ska jag ställa mig och prata om Henri Matisse, och efter det ska jag prata lite spanska om colombia haha. good luck linnea, mer finns det inte att säga.
senare idag ska jag och träna på F&S, har inte gjort det på 2 veckor snart pga min förjävla förkylning. nu vill jag komma igång igen!

image156image157
födelsegadbarnen, love!

mallorca!

hejhejhej, mosi här!
jag har velat fara utomlands i typ ett halvår nu, sen så säger jag till mamma igår "mamma, kan inte vi fara nu?"
och ja, hon säger "moa vi gör det!" så vi började vi leta inatt och satt uppe till sent nångång och bara letade!
sen så hittade vi ett fyrstjärnigt hotell i mallorca som var helt perfekt=D så imorse bokade mamma allt och fixade med tåg ner till stockholm och hela köret! så den 10:onde maj åker vi från stockholm till malle!
så på 2 och en halv vecka försvinner jag härifrån och sticker till varmare breddgrader om jag säger så;-)
kunde jag vara gladare? jag tror inte det! så en vecka med sol, bad en underbar mamma och massa annat!
men nu ska jag på hemlig ort sen skriver jag mer ikväll!
image154

image155

det är rent någe lite..

..läxor och prov!!! det enda som finns i mitt rum
 
måndag - spanska uppsats (gick rätt braaa, trodde det var till tisdag)
tisdag - spanskaredovisning
onsdag - nja inget va?
torsdag - matte nationella B1
fredag - SO andra världskriget, prov
sedan har vi en NOuppsats som ska vara klar 15maj, länge kvar men vi ska förklara om någon mekanisk sak och dess funktioner, det är inte alls min grej så det kanske är bäst att starta snart?
men ni som känner mig vet att jag är ingen pluggare av mig, det jag ska satsa på är SOn, matten är inget för mig.
men idag var jag så duktig att jag hjälpte moa med hennes dikter till skolan, dom vart nog riktigt bra? tror inte vi kommer våga publicera dom här men.. ni ser väl huh;-D

imorgon blir både natha och cissi stora, nathalie blir väl störst. 18 hela, inte dåligt för bruden!
firade nathalie i lördags med en liten ''överaskningsfest'' kan man väl säga haha, hon verkade glad iaf och det var huvudsaken! mer ska vi inte prata om den kvällen..

imorgon är det skola som vanligt och inget nytt händer. ska suprisa cillan en aning men inget mer om det.
imorgon brukar vi sluta 13.40 men efter skolan ska vi ha BIS möte, för att få mer info om stockholms-resan och så. sen ska vi egentligen ha möte om 9ornas fest men det tror jag inte vi kommer hinna? då måste man nästan sluta 4 och det stod inte högst på listan.
hade väl inte mycket mer att tillägga.. att moa är guld värd har ni väl hört förr?
(tänkte igen lägga upp en bild men bloggen vill inte jobba såklart, kommer bilder från lördag senare)




let the sun shine down on me!

image153
(#) solen skider idag också och man blir så glad över vädret. när jag vaknade la jag mig och pluggade lite i solstolen och mummsade på GB gräddglass light, inte illa alls! undrar egentligen varför jag sitter vid datorn i mörkret.. ska nog lägga mig snart igen!
snart så kommer kanske jesper & alle så jag ska få lite hjälp att sätta upp studsmattan, är galet taggad på att hoppa runt på den nu haha, måste kanske först hitta den. kan man slarva bort en studsmatta haha? då har man nog lyckats;-) sen kommer moa förbi efter hon varit på stan med pappsen, då får vi hoppas studsmattan står på benen eller något!

ikväll blir det fest, var ett bra tag sen för min del så det blir nog roligt! ska börja med att vara lite brudar. vet inte om vi ska äta middag eller så, får jag nog veta snart;-D
ha en bra dag, för det ska jag ha hey!

(#)

jag sitter nu hos alle och linnea står i köket och steker köttfärsen, tacokväll i alles lägenhet börjar vara en traddi nu:) jesper & alle är nere på ica och köper ost och nån efterrätt så det blir nog super! idag har jag varit på stan med linnea och älsklingen. inhandlade ett par skor och en tröja, så jag är nöjd för den här dagen också. det är galet fint väder också, så då kunde man unna sig en mjukglass också, årets första till och med ;-D
men nu ska jag hjälpa till med maten, ha en bra kväll!


mr perfect?

goddagens, nån fler än jag som känner sig som ett litet barn som just lärt sig cykla? sååå glad är jag iaf, dagen har varit underbar. jag & jesper gick till skolan(strålande väder) och skrev engelska-writing nationella, och mja det gick väl bra eller man får väl se när betyget kommer men ändå ;-) sen så efter det slutade vi för dagen alltså kvart i tio, det var ju inte helt fel! jag tog en prommis med sanna och emlan till stan och tog bussen hem direkt, för att jag skulle hinna fara ut och springa. jag bestämde mig för att gå ner till älven och springa strandpromenaden, det var hur fint som helst att vara vid älven, kändes nästan som sommaren om man ignorerade snöhögarna här och där.
så jag var borta i en l och en halvtimme tror jag och jag känner mig riktigt duktig just nu! efter det gjorde jag en stor fruktsallad och drack massa vatten och satt mig med musik i solen, och det var inte dumt det heller:) jag hann somna en gång men vaknade av att maja låg och kraffsade på mig, det var som skönt sätt att vakna på.
men iaf, en superdag och den kommer bara bli bättre. lillsan ska komma hit ikväll sen kanske hon sover här vem vet? eftersom hon är ledig imorrn och jag har bara en lektion halv nio imorrn och jag vet inte hur värt det kändes att fara på den. jasi, får fundera på den och förmodligen så har jag "helg" nu och det glädjer mig alltså!
det blir nog en promenad imorn också och sen stan med lillzy. kvällen väntar en tacoskväll med linnea jesper & alle och det blir nog superduper! men får se vad morgondagen bjussar på, mamma sa iaf nu att det skulle vara fint väder hela veckan och att dom har lovat nästan "sommarväder" nästa vecka, det kan inte bli bättre än såhär!
men nu ska jag gå ut och gå en långpromenad igen haha, hurtmoa alltså! nemen jag lovade mamma att gå så jag står på mig och går en timma till sen äter jag laxpytt, fråga mig inte om det är gott det får man se helt enkelt ;-)

igår var jag med jesper hela dagen, så vart inget skrivande här då. han kom till skolan när jag slutade och sen följde jag honom hem och var där till imorse, vi gjorde som vanligt rätt mycket? hehe ne men vi var ute och gick, gottade oss och såg harry potter! aldrig fel att pussas och umgås med min älskling!

 
k-k-ken ring!

guld

idag skiner solen och min förkylning håller på att släppa! kunde till och med anstränga halsen för att skratta. sa att jag skulle skippa att jiddra på i skolan men min mun går inte hålla igen mehu.
stod över BIS idag igen, fick lov av rektorn så jag antog att det var helt okej, nu har vi fått veta att vi ska tillbringa 2 nätter i stockholm med BIS! riktigt kul låter det, inte att spela kanske men.. att shoppa eller något haha;-)
efter skolan följde Malfie mig hem och vi solade och såg lite tv, grymt väder ute också. nu får det verkligen inte börja snöa igen.

idag kommer mamma komma hem med mina nya glasögon, skönt att äntligen inte få ont i skallen av att läsa/jobba på skolan. och även har klasströjorna kommit så jag ska iväg och hämta dom efter middagen på ica morön. 
image149
gummibåt i älven sommaren 07
 kommer nog bli en del båt i sommar med!

break the ice

vaknade av väckaren halv sju & sprang upp till tvättstugan och började klä på mig fotbollskläder. haha ja, så klart jag tyckte att jag skulle spela fotboll halv sju på morgonen. nemen jag var riktigt trött och hade verkligen inte vaknat, jag insåg ganska snabbt att jag var för trött och tog en sovmorgon till tio. kanske inte första bildlektionen jag inte kommer på men vaha:) det har iaf varit en vanlig dag i skolan idag och sen unnade jag mig en solning efter också!
ligga där i 20 minuter är nog nåt av det bästa som finns faktikst, mja nu har jag iaf ätit en hårdmacka och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat åt mig. sen beger jag mig till lillsan och myser med henne, jag hade tänkt fara ut och springa idag igen eftersom jag var så duktig igår. jag och stinis var ute och gick med hundarna i 1 och en halvtimma i det soliga vädret efter det hade jag träning i tältet sen så sprang jag hem efter det! så idag har jag galet ont i rumpan och låren, så det får bli en prommis idag ist men det blir nog bra!

image148

desperate housewifes ikväll, dubbelavsnitt 20.00-22.00
jag vet två som kommer vara klistrade framför tvn iaf ;-)

here we go again

image147
åh jag har fått veta att paramore^ kanske ska ha spelning i Sverige och jag vill mer än allt fara om det nu blir så, måste titta upp mer om det där!

har spenderat hela min dag i badkaret och sovit, även sett ''våra bästa år'' som jag faktiskt gillar haha! fastän det går inte framåt i den serien alltså..
igårkvälls vart min hals typ igentäppt och jag kunde inte ens andas med min kära astmamedicin.. men jag somnade tidigt och jag kännde att jag orkar inte skolan idag. så nu är jag hemma och sitter och dricker yoggiyalla! mumma
tänkte svänga förbi moa ikväll och lämna lite saker som är hennes, sen höra om hon vill bara mysa med mig ikväll för jag kan verkligen inte anstränga mig till att göra något kul.. har även nationella imorgon, det blir ju super med förkylningen och halsen -.-
allt för mig idag!

keep it movin'

sitter och nöter en av mina favoritlåtar just nu med ne-yo, den heter go on girl, riktigt skön. kom hem från skolan för ett ganska bra tag sedan och har nu satt på mig ansiktsmask, hittade en gammal en i lådan;-)
sovde hos moa inatt med kajsa och stina, bakade kladdkaka och tjoade på som vi alltid gör haha, blir inte less på dessa brudar! sen la vi oss i sängen och tittade på andra avenyn, sen minns jag att jag vaknade och tog med mig abbe (moas kisse) in på hennes rum och ville hellre sova där!

sen i morse tog jag en extra lång sovmorgon och for på gympan, fastän jag inte skulle vara med.. kändes som att sovmorgonen kunde blivit ännu längre! men innan dess hade jag hunnit ställa in i diskmaskinen, handdiskar lite, plockat bort och ta hundarna på en prommis. sen drogs det iväg till skolan, snorade mest ner alla men det löser sig väl.
ska mest troligt ligga hemma ikväll efter jag har hämtat ut min tröja från ica, känner mig inte helt frisk.. lite feber och förkylning har jag nog dragit på mig -.-
det var allt för mr.X tack & bock!

försökte lägga in en söt bild på moa nu men det funkade tydligen inte.. får ladda upp den sen!
moa min sol!

superwoman

jag gillar inte riktigt måndagar, vettig dag egentligen? man har en hel skolvecka framför sig innan helg igen, menmen det är inte så många veckor kvar nu till sommarlovet, 6-7-8? nåt sånt borde det ju vara iaf:) jag har iaf haft en riktigt rolig kväll/natt med brullorna! stina kajsa & linnea, bättre än så blir det nog inte skulle jag tro. vitoppade det hela med en kladdkaka också, det sitter faktikst aldrig fel. en kväll tillsammans blir aldrig misslyckad:) sen idag på fysikprovet gick det sämre än jag trodde, får skratta bort det hela helt enkelt haha. efter det gick jag och solade, hann somna en stund också men det är inget ovanligt och sen ett snabbbesök hos tandtäkaren för att kolla så att tänderna sitter som dom ska, och ja det gjorde dom faktikst:)

sen ikväll så har jag fotbollsträning i tältet kvart i nio till tio, nya tider & nya ställen. faktikst riktigt skönt att slippa fysträningarna på måndagar och i stället spela på "gräs", känns riktigt roligt iaf! men istället för fysen och det ska väl tomas mörda oss med att löpa hela träningen men jag hoppas på det bästa! nu kom iaf stina så nu ska jag försöka vara lite trevlig med henne, sen så när våra magar börjar kurra gör vi våfflor. sköt om er! 
    
   image145   image146
everything means nothing if I ain´t got you-
linnea kajsa stina & jesper!

love song

då sitter jag här igen, då jag egentligen borde sitta med fysikböckerna vid näsan. men orken till att ens titta på böckerna har jag inte, så det får gå som det går! idag vid tre då jesper for hem, tänkte jag att jag skulle gå en långprommis..mja lättare sagt än gjort. jag klädde mig som om det var 70 minus ute och började gå men redan vid gångvägen började det piska som tusen nålar i ansiktet så det tog inte många sekunder för mig att helt enkelt vända om. så idag har jag inte gjort mycket alls, varit med min älskling, gjort ett försök att gå, lagat mat & på ett tag ska jag på fotbollsträning. det är som är vanlig söndag, inget planerat men det blir bra ändå.
 
i fredags var vi på tatung och åt sen såg vi 27 dresses med linnea, stina, alle, frida, oscar, petter, alle och kajsa. det var rikigt mysigt och allt det, en galet lyckad kväll:) innan bion gick vi också på hemmakväll och skulle köpa godis & jesper tyckte inte riktigt att vi skulle snåla så vi gick därirån med i påse på 1,5 kilo godis. men iaf efter bion gick vi till alle och började se nån film sen for jag och jesper hem till mig och sussade. och i lördags myste vi hela dagen, satt ute i solen ett tag och gick en långpromenad annars en innedag. så helgen har jag spenderat mest med min älskling, det finns inget bättre att vara nära honom.
nu hade jag tänkt lägga mig och vila en stund sen träna. senare ikväll kommer också stina, linnea & kanske kajsa och sussar & myser med mig! kanske ytterligare en mulankväll? haha varför inte.
ha en bra söndagkväll iaf och sköt om er!


"do you know what its like to dream a dream
baby hold me tight and let this be"

my world revolves around you

torsdagkväll & snart helg igen, inte illa. jag är så glad att veckorna bara flyger förbi, sommar snart då? mja men jag vet inte riktigt, när jag hör traktorer utanför och grå himmel, får inte riktigt känslan av vår/sommar konstigt nog. men man får väl hoppas att solen tittar fram snart. annars idag har det väl varit i stort sett en ganska vanlig dag. vaknade med jesper & det var som vanligt en plåga att få upp honom ur sängen men vi fick oss iaf till skolan och jag hade matte, engelska sen datakunskap. jag och frida bestämde oss däremot för att sluta lite tidigare och åka hem med mamma kvart i ett! när jag kom hem städade jag mitt rum, jag kände att det var som dags när golvet är täckt av mina kläder och det låg glasspapper överallt! så nu har jag städat garderoben, dammsugit & torkat av det mesta. om jag har tur kan jag hålla det rent över helgen, men den risken är som att se mamma vara ut och springa dvs inte stor. sen så samlade jag mina krafter och tog fram fysikböckerna och försökte utan några vidare framsteg att klanka mig igenom någon uppgift eller två! vi har alltså fysikprov på måndag och om jag säger att det kommer gå dåligt så låter det bra, det kommer gå så jävla dåligt men jag antar att det är sånt man får ta när jag har pratat mig igenom alltför många lekioner nu, huhu. men ikväll är det iaf tjejkväll här, jag kajsa linnea matilda ida och sandra. vi ska gå till ica och köpa nåt gott sen bara prata och umgås, det är aldrig fel! och idag for mammi till lund/malmö för att hälsa på min syster, jag är bara lite avis okej jättemycket. saknar henne otroligt mycket men jag får åka ner i sommar ist, blir nog bäst så skullt jag tro:) jag skulle kunna skriva hur länge som helst känns det som, men jag måste röra på mig nu eftersom brudarna snart rullar in! och ifall nån skulle missat det, så är jag världens gladaste människa just nu. puss & kram=D
image144
mitt lyckopiller!

bubblor...mina bubblor!

kom just hem från ett svettigt pass på F&S, har köpt kort nu! bättre sent än aldrig, måste skärpa mig lite nu innan sommaren haha. däremot var det ett svårt pass, typ massor med dans osv. men det blir nog roligare om man kan det! träningsverken kommer redan eftersom jag och malfie stod och fnissade som vanligt istället för att stretcha.. men då känns det att man har jobbat;-) duscha var det skönaste jag gjort på länge! men nu gruvar jag mig lite.. imorgon ska jag till tandläkaren under SOn, igen. jag är alltid borta från SOn och det gör inte liselott speciellt klad. ska nog köpa ett äpple på väg hem från tandläkaren, kanske fungerar?

imorgon ska jag vara med moa ida & matilda, tjejkväll och mys känns ruggit skönt. har en ända läxa under hela veckan, så förbannat sweet! fast jag har den där inlämningen också.. men det är inte förän om en månad så jag skiter i det just nu;-D ha en bra kväll, för det ska jag ha med andra avenyn!


i can't find the words to tell u

image142
min skatt där

sad dag igen, vart är alla läxor vi skulle få? har några engelskaglosor, inget mer med det. det är nog allt vi har haft på 2 veckor. idag hade vi bara 2 lektioner sedan skulle vi stå och sjunga mellan 11.30 - 14.00, var lite smått less efter 10 min men det är väl skönare än att sitta och glo i en mattebok eller liknande.

kom sedan hem och bestämde mig för att ta en powernap så jag tog på mig mjukisar och somnade i sängen, vart dock inte långvarit.moa ringer vid 15.30 och jag inbillar mig att jag har försovigt mig till skolan så jag rusar runt u huset och tänkte nästan börja packa till skolan haha.. sånt som händer!
ikväll ska mest troligt jag moa & jesper till alles lägenhet vid norrhammar och softa lite, men det blir ingen cykeltur dit nu när snön har kommit (igen). det blir nog bettan/katta som vi får haka på.


saknar gamla fotbollsgänget, gothia och allt. tack briddz!

you think you know me but you have no idea

jag ligger nu hemma och bråkar med maja om täcket, det verkar vara fler än jag som tycker att det är lite kallt här inne! idag var det iaf en ganska vanlig måndag, fysik på morgonen sen slut för dagen klockan elva. inte illa alls faktikst:) i helgen har jag varit med jesper och ja.. jesper! har faktikst varit med honom sen onsdagkväll iprincip, haha men det är faktikst inte fel en minut! i fredags förfestade vi hos sannah med stina kajsa & matilda sen drog vi till drängsmark, förutom att båda mina klackar gick av så var det riktigt roligt ;-D aldrig fel med ett kalas nån gång då och då! i lördags åt vi tacos som var smarre sen myste vi hela kvällen typ, men jag menar varför inte?
jag kände nu att jag inte har så mycket att skriva men igår tänkte jag på att bara äta GI-kost! alltså skippa pastan osv och äta grönsaker ist, men lätt gjort på skolan och så? ne skulle inte tro det. men jag & mamma bestämde oss iaf för att börja äta mycket nyttigare och se vart det leder. idag ska vi äta en lins och bönsoppa, kanske inte låter så gott men man får väl vänja sig kanske hehe. sen träning ikväll, sista fysen förhoppningsvis:)
nu tänkte jag ta en kiwi & sätta på en bra film!


image139
en helt vanlig dag i sommras vid älven & med gullan såklart!
enjooooy:)

luleå once again!

här sitter jag igen, på pappas grymt snabba dator. not..
skolan idag var hur okej som helst, hade nationella i engelska hela förmiddagen. läs/hörförståelse. läsdelen gick helt okej, andra delen ska vi väl inte skryta om?
sen for jag ner på stan och jag & sandra kollade på hamstrar. 95:- för världens sötaste dvärghamsers-flicka! ska köpa den helt klart om vi har kvar buren hemma, hade en hamster vid namn olly. fast han dog i förstoppning.. inte mitt fel! funderar på att döpa den här till olly med.. eller musho? musho lät nästan lite mer som en kille, men mushcita? haha äh får se om det ens blir någon hamster haha=D hoppas nästan..

ao kvällen väntar väl.. ingenting? ska chilla med pappy och kanske träna lite, gillar hans träningsmaskin som han har här. synd att den inte är i resestorlek. han andvänder den ju mest dom klädhängare? that's uffe bara.
sen imorgon om det är bra väder ska vi en snabbis till Maltes stuga, saknar malte! måste tacka honom för ett par bra högtalare & stereo jag fick av honom, istället för gamla skrället till radio=)
om det är sämre väder ska vi nog ner på stan, mobilen måste fyllas! sen har jag hittat 2 söta tub-klänningar kallas de va? aja inte så insatt bara de sitter på så!


image137
grymt sugen på att ha hamster igen, dom är inte jobbiga att hantera heller vet jag. 
ska nog ner på stan och kika på dom en gång till;-)

3 månader!

med världens bästa pojkvän, det var iofs igår men inte så tokigt ändå! den kunde inte blivit bättre eftersom han kom efter en för lång resa i thailand, han var brun jajaja. så jag får väl försöka att sola eller kanske inse att jag måste vara vitare än honom? ah får se. iaf igår vid halv sex kom jag till mamma igen och då ser jag något hänga på dörren till mitt rum, så jag snålar inte på sekunderna och springer(okej halvspringer) och ser att det förmodligen är ett bukett eftersom det är inslaget i "bukettenpapper". jag öppnade den och såg en bukett, alltså den finaste bukett man kan ana! det var rosor och massa annat (kan inte så många blomsorter) men den var iaf underbar och sen på en av rosorna hänger det en lapp där det står "för alltid du och jag! / Din jesper" ni kan ju bara tänka er om det var någon som började gråta! nemen han är verkligen bäst och han gör mig till den lyckligaste lilla flickan! men iallafall idag bestämde vi oss för att inte fara till skolan, så vi låg och myste hela dagen och sen badade vi i nästan två timmar, inte illa! ahh slutskrivet skulle bara säga att han betyder allt för mig 020108 sen finns det nog inget slut! love you:)

regular

ingenting nytt egentligen för dagen, moas peppe har kommit hem nu så dom ligger väl hos gosan och myser;-)
själv känner jag mig som en av de sju dvärgarna just nu alltså. då menar jag trötter också! har haft en hyffsad dag på skolan för att vara onsdag, var däremot inte med på BIS sista lektionen. vad ska jag tjäna på att spela fotboll utan fotbollskor? njamensi.
är ändå hyffsat go & gla' eftersom jag har nya låtar på musiklistan, med paramore mestadels. jag klagar inte alltså;-D
fast just nu sitter jag och försöker småplugga på min redovisning om egypten, men det är inte lätt att sammanfatta när jag har seglat omkring med massor av olika småsaker. svenskan ids jag inte ens lägga ner en minut på.
hey!



skolan är skönare när den är oseriös!

lyckosyrsa!

godmorgon, jag steg upp i tid för ovanlighetens skull faktikst, jag tänkte att jag skulle träna på min redovisning som jag har på morgonen men ne det får ordna sig på annat vis! igår var jag på stan med pappa och åt på tatung(grillspett & pommes) inget ovanligt. sen så hann jag gå in på doris också och köpa nya jeans så att, pappa är som gullig:) igårkväll var jag med stinis kajsa & linnea, vi gjorde inte mycket annat än prata, sätta på min hårfärlängning & äta ostkrokar! men vem mår dåligt av det? idag ska jag på skolan, får se hur länge jag blir där sen går jag på stan & köper en huvtröja på carlings! och ikväll kommer min humla hem, jag kunde inte vara mer glad?! han kommer vid åtta så då ska jag pussa på honom sen får han berätta om thailand!
men annars vad jag har gjort på lovet, mjasi stugan luleå umgåtts stugan igen spelat match och massa annat.
jag har också hunnit vara på stan rätt mycket, som vanligt. kanske på tiden att jag börjar tagga ner med inhandlandet snart, eller på ett tag säger jag! men nu tänkte jag börja röra mig på bussen, så att jag kommer till skolan nån gång. ha en bra dag, min blir nog det=D

stugan med lillsan-torsdag till lördag!

RSS 2.0