hjärtat

jag behöver nog inte ens säga hur mycket hon betyder för mig, tack gullet!
image214


fredagkväll!

sitter i luleå once again och det är mysigt här, har varit och solat solarium bara några minuter och sett film med pappa. kollade nyss på utlandsresor och nu har pappa ändrat sig och vill till cypern och inte tunisien haha;-) hoppas det blir något i juli iaf!
skolan idag var grymt lugn, fick veta att det blir mest troligt mvg i bild eftersom jag fått det på 4/5 uppgifter, har aldrig i mitt liv haft ett mvg så det glädjer mig=D kanske mvg i gympa med för vi hade egen lektion och gjorde en mvg-uppvärmning. någon som är glad kanske?

imorgon far jag och pappa och tittar på ett golf-set på hans kompis affär, kompis-priser nivet;-) sen ska vi ner på stan och jag vill ha en skolavslutningsklänning! annars hittar jag väl en i stockholm på tisdag kanske, men jag börjar bli smått stressad.
ja som jag sa, stockholm! far söndagkväll 20.00. måndagkväll ska vi umgås kill-/tjejlagen och vara nere i parken sa tränarna. tisdag har vi helt ledig dag och får göra vad vi vill mellan morgon och 23.00 på kvällen, för sedan drar vi oss hem mot skellefteå tyvärr. men nu taggar jag! ska bo med sandra anna & petro, hanna & cissi kommer bo i rummet bredvid och vi umgås ju tjejerna som vanligt. grymt bra och det ska vara runt 25 grader, klagar inte så värst!
ha en bra helg, o & u linnea!

at dad´s

japp, som rubriken säger så är jag hos pappa:) det var nog närmare två månader sist så det var på tiden kan man ju säga. men det är iallafall lika skönt att komma tillbaka till sitt "riktiga hem" nån gång då och då, och spec pappa.
så nu stannar jag här till nån gång i helgen får se när det är läge att fara till mum´s igen. och lördag kanske det blir umeå och brännbollsyran, jag är rätt otaggad;-D shoppa och festa i umeå med gulligt folk, det blir inte dåligt!
men först har jag plugg jag måste sitta med imorgon och jag SKA hinna klart det, så imorgon blir det en pluggkväll sen hade jag lovat pappa att åka rullskridkor med honom oxå. hans favoritgrej att se mig plågas 100 meter bakom honom, det kan nog vara nåt att se. är det läge för hjälm och skyddssaker kanske? ah får se:)

ikväll har jag spelat match mot rönnskär och eftersom jag inte tränat på två veckor så är jag avbytare från början en lättnad för mig eftersom min kondition är rätt bra? ne fy, men sen efter bara nån minut slänger dom ut mig på yttermittfältet sen ytterback sen yttern igen osv. så direkt jag bytte skrek pelle "moa vänster ytter nu!!!!" så då är det bara att samla dom få krafterna jag hade och ut och springa igen. men det är alltid roligt att spela mycket så jag ska inte klaga, bara lite jobbigt kanske..men det blev en förlust med 2-1 så det var lite surt! men vi kommer nästa gång:) och match mot kaif på måndag, jag är redan spelsugen:) fotboll kingar ibland!

men nu hade jag tänkt lägga mig och se en beck film med pappa sen ta en dusch, en tur på ica resulterade med kexchoklad, verum yogge, vindruvor, tidning och en cola för min del. dags att hugga i, puss och kram!
image213
jag vill tillbaka, det är det enda jag vill!

onsdag

sagt och gjort. ingen skola och har varit hos hanna (grannen) hela dagen. käkat chokladbolls-smet och legat ute i solen och pluggat lite smått. har inte fått mig någonstans nästan men, lite mer kan jag? 
snart ska jag och se moa kajsa `& stinas match i de 20 grader som är ute, härligt värre;-) men jag har så smutsigt hår att jag inte vill visa mig alltså. men detär bara för att stina ska färga mitt hår efter matchen. mörkbrunt som vanligt. ska göra slingor till sommaren däremot. 
aja dax att dra mig, efter jag har spelat lite mario kanske.. o & u linnea!


världens gulligaste valp! ser ut som en liten isbjörn (emelie w's)

tisdag

borde: plugga som aldrig förr! jag och cissi har gjort klart gympa-uppgiften. nu gäller det bara att lära sig stegen, sen finns ju SOn & NOn som jag knappt kikat på.. varför skjuter jag upp saker till sista dagen? ingen skola imorgon iaf, måste vara hemma och plugga har inget val! men jag vet inte om jag orkar ens lägga en blick på NOn, jag och sandra bestämde oss nästan för att ge NOn fingret och bara sitta där.
på torsdagkväll (efter alla dessa prov!) ska klassen ut och äta på tatung, inte dåligt! ska dela på friterade kycklingbitar & en plankstek med hanna. gud så gott!

nu väntar väl böckerna, skalade mandlar (försöker hitta något annat än sötsaker att mummsa på)
& sedan gossip girl!
image210
blir som en 5åring på studsmattan;-)


born to be alive

jag hoppas nästan av lättnad..av att fysiken är klar nu, måste erkänna att det var en pina att sitta still i fyra timmar.
men jag tror och hoppas på ett g, men jag ska inte säga nåt nu innan jag vet får vänta till måndag då vi får tbk det och lämna in böckerna(tack och lov!) efter ett års fysik är det snart snart...snart slut och det kunde inte göra mig gladare alltså:) igår var jag faktikst riktigt duktig jag satt från klockan sex hela kvällen(pratade med kajsa & jeppi i telen också men det räknas inte.) sen kom min älskling vid halv tolv, han gick från honom bara för att få träffa mig eftersom jag suttit med hatböckerna hela kvällen. han är så söt, snäll, gullig, kärleksgull, underbar & bäst ja listan kan göras hur lång som helst! men vi fikade sen var det sängdags, jag kan nästan inte sova utan honom. det känns så tomt utan nån som håller om en..scary. men efter provet idag gick jag med kajsa till stan sen gick vi omkring där och tittade, jag får inte köpa än ska klara mig nån dag till! sen tog vi en cykelltur hem och nu sitter jag här men inte länge till. nu tar jag några bullar och sätter mig ute en stund. skriver senare, cya!  

image209
chester see-god damn you´re beutiful

"then I go weak in the knees,
fall head over heels baby,
and everyother cheesy cheshea.
yes I'm sweeped off my feet,
oh my heart skips a beat.
and theres really only one thing to say"

musik

Har så grymt mycket nu i veckan med skolan och innan stockholm, hinner inte riktigt skriva något just nu så jag bjuder på en av mina många favoritlåtar med samma artist istället, hennes texter är finaste:

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen.

lördag´s

image206

image207'

image208
*några bilder jag fick av julia nu sen i lördags, mer kommer. keeeeeeep in touch:)

måndag den 26:e

får bli en riktig pluggarkväll eftersom det verkligen behövs, slutprovet i fysik är imorgon och jag har inte öppnat böckerna mer än någon timme. och jag funderade idag på om man får ig på det här provet vad som händer då med betyget & jag tycker jonas(läraren) gav mig ett ganska bra svar på det. "du får inte så är det bara!!!!!!!" som om jag blev mindre nervös för imorgon nu? ahe nene! men optik, energi, kraftsituationer blablabla, vem tycker att det är spännande? den som tycker det får gärna säga till mig vad dom tycker är det intressanta med det:) på tiden att jag lär mig det:) men idag så slutade vi elva efter fysiklektionen så det var riktigt skönt, jag for med frida emma lisa och julle på stan. dom andra utom jag och julia for rätt fort, så vi gick där och strosade & jag hittade några saker jag kanske köper imorgon, bland annat en väska jag kommer drömma om i natt! vi avslutade dagen med en mjukglass som var riktigt gott, dagens bästa!

igår var jag med jesper hela dagen, vi bakade bullar, satt ute i solen och myste:) vid middan kom lilzy på besök och provsmakade bullarna, jag tror hon gillade dom;-) sen igårkväll var pappa på besök, jag städade mitt rum, pluggade en stund och såg stolthet & fördom! förmodligen nån av dom bästa filmerna som gjorts:) och vid 10 ringde min älskling och sa att han ville komma till mig igen(han saknade mig efter tre timmar, han är bäst), och klart jag ville. han hade varit med några grabbar men sen kom han till mig och det kunde inte gjort mig gladare:) som grädden på moset, pricken över i:et och ni vet! jag klarar mig inte utan honom och jag blir bara kärare och kärare för varje dag det är nästan läskigt:) men nu ska jag slita mig från den här dumburken ikväll och plugga jävel så jag fixar ett g, ha det gött!


söndag!

image204
söndag - och det går inte klaga på den här dagen! fick just ett
mail av min syster med lite sommarbilder sen idag.
det har varit sol och hur skönt som helst att sitta i solen och läsa
min GG-bok! min syster & hund kom hem från umeå och hälsade
på idag eftersom det var morsdag. dom var efterlänktade kan jag
lova!sen kom ribban förbi som bara bor längst upp på gatan och
sa hej eftersom hon var hemma en helg från uppsala hon med!

till middag vart det grillat, sommarkänslan var verkligen här idag.
sen vart det prinsesstårta till efterrätt. efter det tog jag och vovven
en promenad till moa för att bara hänga lite med moa, jeppz &
bettan. som hade nybakat bullar med;-)
så nu har jag sett sanningens ögonblick med mamma, har sov-
morgon imorgon men, jag kanske ska lägga mig snart ändå?
är grymt trött så vi ser väl. over and out, linnea!

väntan leder ingenstans.

ikväll for jag & moa till julia, var först inte tänkt men moa vägrade ligga hemma en kväll till så det var bara att springa runt i huset och sedan hämta henne! vi for dit och det var trevligt, alla drack förutom jag och moa, moas mage mår ju inte bra och jag var bara lazy & otaggad. men trevligt var det ändå! bilder kommer väl imorgon.
vid 11 skulle alla ut, jag och moa for hem till bettan och såg eourovision song contest, sverige kom dåligt till, konstigt att de får bra kritik varje år, men hamnar alltid längst ner.

haha men vi fick oss ett gott skratt åt björn gustavson i tv-rutan iaf, åh vilken stjärna han är!
''and 12 points goes to... sweden! hehe nooow.. cause you cant wote on you own country..'' vilken charmknutte alltså! turkarna måste iaf tro att han har någon störning haha. men han som satt och komenterade alla röster var lite smårolig också, eller så var vi bara trötta? ''kolla vilken bred haka han har här!''

dax att lägga sig och se lite tv och somna där nu, imorgon drar jag nog över till moa's place! sov gott.

Melissa Horn
''Där går någon för att bara vara, utan att förklara varför kärleken tar skada
när man älskar varann på ett sätt som bara någon kan''


god damn you´re beutiful

magen stoppade mig för att kunna fara ner på stan...ändå. jag är så arg att det går nästan inte att förklara, det enda jag vill är att bara kunna gå ut och gå och kunna fara till julia ikväll och umgås! men nej självklart inte, magen blir bara värre och värre. igår var jag med stina och kajsa sen kom lillzy och jag kände inte av den så mycket och vi hade roligt som alltid. men sen när jag lägger mig i sängen och ska sova, då börjas det igen. och samma sak när jag vaknar, kan bara ligga raklång i sängen och imorse gjorde jag ett försök att äta med icket. har fått i mig ett halvt glas juice och en mackkant men det är bra moa....jätte bra! mamma har ringt sjukan nu och dom tycker att jag ska komma på akuten, men dom kommer ändå bara känns på magen, ta prover sen får jag SITTA och vänta. och min mage vill bara ligga. men får se hur jag gör, kanske måste fara upp ändå och kolla så att det inte är något farligt iallafall. sen ikväll ska jag väl kanske se melodifestivalen, det är faktikst lite spännande ändå;-) eller får se vad för lungt kvällen har att bjuda på, ha en ett toppen dag och upp med mungiporna nu moa:)


m´s

jag blir så arg då bara inläggen försvinner sådär att jag kan gå isär alltså..men då får jag skriva om det lite snabbt!
ja vad skrev jag..att det är den tredje dagen jag är hemma nu och min mage vill inte ge sig, OM jag är less? ja du kan ju tänka dig. men det är bara att gilla läget, och idag har jag sett "a cinderella story"som min gulliga pojkvän kom med igår sen så har jag vistats ute faktikst. eller jag har legat på altan och känt av sommarvädret så det kändes verkligen inte helt fel, så nu om min mage bara kan börja äta som den brukar och sluta smärta så är allt toppen:) jag måste bara pussa min jesper lite eftersom han kommer varje kväll och bara är världens gulligaste. stryker mig på magen och kramas med mig, han är bättre än alla andra! ikväll vet jag faktikst inte riktigt vad jag ska göra, om jag ska röra mig eller ligga i sängen och bli frisk får se vad som händer sen helt enkelt;-) men mamma hade iallafall planerat att vi skulle äta grillat idag och jag vill inte förstöra hennes lycka så jag ska försöka äta och kanske bjuda över linnea eller jeppi på middag? det låter inte helt fel. och imorgon så ska jag på stan, det finns inget annat haha! vare sig jag spyr inatt, får vattkoppar eller får groteskta vårtor i ansiktet så ska jag ner. har inte varit där på flera veckor och nu när jag har pengar så finns det inte mycket som stoppar mig. och just nu är gråa chinos etta på listan så om det är nån gullig människa som vet vart det finns här i skellefteå så får ni gärna säga det:)

och imorgon var det ju tänkt att det skulle vara fest för emelie & julia, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra.
jag kan inte dricka iallafall då vet jag inte vart det slutar faktikst(hehe) men kanske bara vara med och umgås, aah det låter bra! men nu ska jag ta lite yogge och en apelsin och sätta mig ute igen, ha en underbar kväll:)

harmynt

nu får jag harmynt, bara föra att inte msn fungerar.. och för att jag känner mig stressad, sitter här och låtsas som att allt är helt lungt, jag har prov imorgon men jag kunde inte bry mig midre för tillfället. ska inte ens dit, klaga på att jag aldrig fick ett provpapper.
innan jag far till stockholm måste jag hinna svänga förbi både umeå & luleå, luleå kanske är viktigast. måste köpa golfklubbor med pappa. hur det nu ska gå med mig på golfbanan alltså.
sen måste jag kolla utlandsresor för mig pappa, malte & systrarna. grekland är vi nog alla överens om. är redan taggad. men det blir nog isf i juli, hinner inte under juni!

två bilder sen turkiet, september 07 - kommer däremot ha bättre sällskap om vi far nu i juni hehe!


ja, torsdag(Y)

nej inga glada miner på torsdagar, eller haha okej.. fram till lunch var det helkul. spelade spel på svenskan med anna hanna & petro.. man skulle hitta på egna ''rimliga'' förklaringar till ord. helt omöjliga ord också! slutar alltid roligt haha.
men efter lunch är det heljobbigt, somnade på matten och sov hela lektionen tills magnus först väckte mig, sedan kom min lärare men det var bara att sova vidare alltså.

ikväll blir det städa och plugga, vill fara och träna men det verkar som att jag inte har någon skjuts eller någon som vill med, då är det ju inte så kul hehe!
är så grymt skol-less nu som det går att bli, mest på spanska & matte. känns som en mardrömm att gå in i klassrummet och veta att man ska skriva dialoger på spanska, eller ännu värre - att tänka på matten. blää

hoppas iaf att gosan mår bättre idag, så hon kan spendera lite helgplaner med mig hihi;-) krya gumman!image198
min älskade melon/banan-drink! hur god som helst.

vattenmelon & alvedon!

moa som skriver, som jag skrev i förrgår så var jag jättetrött och sliten. självklart, så ska jag bli sjuk jag sov två timmar igårnatt tror jag sen på morgonen hade jag 39 gradig feber och ont i magen. så jag hade inget annat val än att stanna hemma från skolan och missa nationella, men man kan ju som inte göra nåt åt om man blir sjuk! men igår så låg jag iallfall i sängen hela dagen och jag åt två vattenmelonbitar, två äppelbitar och lite mjölk+kalaspuffar om jag bantar? nej verkligen inte, men jag kände bara att det skulle komma upp lika fort om jag åt nåt om ni förstår vad jag menar;-) men idag mår jag iallafall bättre i huvet men magen är fortfarande lika tokig, får hoppas att jag kurerar mig idag sen är jag frisk imorrn för i helgen då ska jag inte vara sjuk! så är det bara:) men igårkväll kom iallfall min älskling för att sköta om mig, med massa filmer kom han och pussade på mig så för första gången igår kände jag levande! han är världens bästa pojkvän, för dom som inte visste det. men han åkte med mami till skolan idag så nu känner jag mig faktikst lite ensam, nu måste jag sköta om mig själv! men nu ska jag bara orka mig upp ur sängen och hämta en äppelbit kanske till frukost eller vattenmelon. får se vad som känns bäst sen, och ikväll ska jag ligga i min säng och se filmer, bli frisk hade jag också tänkt mig! sen kommer kanske jesper igen, förstår inte varför han vill komma men det är på egen risk om jag säger så;-) hey!

sen ett grattis till julia som fyllde 17 igår;-D
jag hoppas du fick en underbar dag, men eftersom jag var inte var i vaket tillstånd igår så säger jag det nu ist!
och sen hoppas jag du får en bra kväll på lördag, grattis i efterskott gumman!


onsdag

linnea som skriver!
veckorna går snabbt nu! om 2 veckor far vi med BIS-laget till stockholm. börjar bli taggad nu=D däremot inte taggad för att möta sm-mästarna i basket, innebandy & fotboll. lilla laget från norrland haha! äsch det är inte så noga som ni vet, vi far söndagkväll och spelar matcher på måndagmorgon, efter det är vi lediga måndagkväll & tisdag hel-dag. kommer bo endast 2 tunnelbans-stationer från stan så det tar ju kanske bara 20min att gå till stan. det är en fördel det med. eftersom jag är riktigt urusel på sånt här med tunnelbanor, spårvagnar och vad mer det nu finns.. de som var med mig i gothia & sthlm i sommras vet!

ska försöka få tag på min lilla gullunge och höra om hon ska med på en prommis eller något ikväll, men jag undrar om hon har träning nu.. alltid värt ett försök;-)
moa bithén - can't get enough!

20

hej bloggen, moa som skriver ikväll! idag har jag sprungit broarna på idrotten, det är verkligen det jobbigaste jag vet. jag kan visst fara ut och springa själv men att ha press på sig, ne det är inte riktigt min favorit. sen så hade vi matte & fysik alltså bara repetion för kursproven. matten är alltså imorgon och jag vet inte vad jag ska göra för att kunna plugga in allt det där, 90 repetionstal att göra och jag tror jag gjort 20? önska mig lycka till säger jag bara.
sen mår jag faktikst inte bra idag, jag sitter ihopkrupen för att jag har så ont i magen och det känns som jag har feber. sen är jag bara less tror jag? men det ordnar väl sig! ikväll är ju linnea som sagt på wayne´s med ida & matilda men jag kände verkligen inte för att röra mig så jag har legat med matten & gått en långprommis(svängde förbi shell och köpte sofis mode också!) ne nu vet lite av min dag och nu börjar desperate housewifes om, min lycka för ikväll:) hade gött, puss!

linnea du lever verkligen upp till uttrycket "världens bästa"

basket & waynes!

image192
Kom hem från skolan idag runt 3 och tog en varmdusch direkt, man
fick ett litet leende på läpparna när man såg att det var sol ute med!
Slutar egentligen halv 2 på tisdagar men jag hade 2 omprov att göra
efter skolan på TTF. (nej jag är inte bra alls i skolan!)
Proven var spanska & musik. började med att skriva uppsatsen i spanska,
jag hatar spanska? hur ska man kunna skriva ett brev på spanska om
man inte ens får instruktioner på svenska? aja tur att musikprovet gick
helt ok iaf!

Men nu kände jag att jag har gjort mig förtjänt av en liten fikakväll på
waynes med Ida & Matilda, ska ringa Gosan på ett tag och höra om
hon skulle med hon också! Kajsa skulle höra av sig efter hon har sett
teater så hon kanske kommer förbi hon med, mysigt värre;-)
Innan jag ska på fika med brudarna så ska jag iväg och se vårat
BIS-lag spela basket. Bara liten träningsmatch och så. Ska inte spela
själv eftersom jag har ont i mina benhinnor, har haft mycket krångel
med dem!
Jaja, nu ska Linnea mot Cissi som är kvällens skjuts, ha en bra tisdags-kväll;-)

hallelujah!

image191
då var det sista avsnittet av andra avenyn sett och jag vill bara ha mer mer och...mer! varför ska det alltid sluta när det är som mest spännande?egentligen, ärligt nae. idag hade jag fysik sen slutade jag, alltså hemgång vid elva:) sen så nu har jag sett andra och ätit lunch. jag känner att jag verkligen måste ta itu med pluggandet nu, kursprov i matte på onsdag och fysik nästa tisdag. om jag ska klara G så måste jag förmodligen sitta i mijloners timmar, men jag får göra ett försök:) annars igår var jag med jesper hela dagen sen vid åtta kom min lillzy och hälsade på oss, det var ju som sagt över en vecka sen vi sågs & de flesta vet nog hur vi blir då.(våra munnar är inte stängda många minuter ehe.) sen när hon drog sen hemmåt fortsatte jag & min bäbis se andra(stora fän är vi) sen somnade vi vid ett någon gång, och eftersom han inte börjar förän två idag så var det lite småjobbigt att ta sig upp imorse medan han låg i min säng och bara såg extra mysig ut. så än en gång, sovmorgon till 10! men nu ska jag försöka att stå ut de två veckor som är kvar av skolan, sen är det lov och det kunde inte komma mer lämpligt eftersom jag är rätt sugen på skolan för tillfället. mangd!

och i helgen ska vi förmodligen fira emlan som fyllde 18 förra veckan, litet partaj på lördag möjligtvis!
men jag kan ju passa på att gratta i efterskott iallfall eftersom jag var borta när du fyllde år,
så....grattis gullan=D hoppas du läser det här bara! men nu ska jag hämta mina matteböcker och förstå mig på att lösa den här ekvationen: 40x+10x²=0 sen ikväll kanske jag ska träna eller gå ut och gå en sväng sen kommer lillan förbi sen vet man inte vad som mer händer, puss:) nu såg jag att nån hade frågat vart jag köpte den blommiga "klänningen" jag hade på valborgs, och det är på ginatricot för den som ville veta:)
jesper johansson-jag vet inte vad jag skulle göra utan dig!


måndag

image190
& linnea är ledig!
känns inte helt fel.. men jag lovade mig själv att sova ut i morse, gick inte så bra tycker jag? vaknade vid 7 och var uppe och strosade, la mig däremot och såg tecknat på tv så jag vilade iaf haha.
nu sitter jag här och om ett tag hör väl cissi av sig, vi skulle kila ner mot stan. har inga pengar men får svänga förbi mamma. hon är skyldig mig pengar för mat. hoppas på en kycklingsallad på wayne's!
ska nog tillägga att jag är lyckligast i världen, ni vet varför? moa är hemma:D:D sen hade hon köpt med en urgullig tröja till mig. så igår var jag med hon & peppe, åt godis och såg andra avenyn!

ikväll kommer jag nog svänga förbi moa fastän jag vet att jag måste plugga på mitt prov för att få G i musik, men ärligt varför ska jag ha G i musik? tycker inte det är mest nödvändigt för man ska ändå välja bort ett ämne. aja jag ska försöka iaf, det var inga glada miner från Cuba-Lasse i fredags eftersom jag hade dragit ut på omprovet så mycket jag kunde. men det är inte så noga som vi brukar säga;-) 

lasse lindh - ''jag är bra på att vara själv, men usel på att vara ensam.''


söndag

ingen ovanlig söndag kanske.. har ätit rostade mackor med stina som somnade här med mig inatt. vart hämtade från matilda vid halv 3 och for hit och sussade till! hade spenderat kvällen med matilda & ida, hoppat studsmatta och myst på balkongen med lars winnerbäck.
hade planerat att jag skulle till moa idag direkt kom hem men hon for till jesper så. jag får väl fara till henne efter min träning eller något om hon inte ska sova där, hoppas inte då hihi:)

det är gossipgirl-maraton på kanal5 så jag och stina har nött hela morgonen. nu ropar stina att det har börjat så jag ska krypa ner igen!
x o x o, lg;-) hahaha

arlanda!

hejgoddag nu är jag i sverige igen, och det brukar ju sägas "borta bra men hemma bäst" men jag vet inte riktigt.
det har varit en undebar vecka och jaa det som kunde varit bättre är väl vädret, mer sol hade faktikst inte skadat.
men ändå har jag saknat särskilt mina gullbitar så mycket att det nästan varit jobbigt, men nästa gång får jag ta med dom så blir det utmärkt..tror jag! jag vet som inte vad jag ska säga, det finns så mycket men det var iallfall i stort sett hur mycket shopping som helst i planja(planya kanske?) inte så noga. nemen så där var vi två halv dagar och shoppade, slutade med några tröjor, byxor, smink skor och några örhängen. det ända dumma var väl att det var nästa lika dyrt som i sverige, men jag menar "pengar är inget problem" right?;-D sen så lägger jag väl upp bilder sen när jag är hemma imorrn eller nån annan dag!

nu sitter jag iallafall vid en 7elven servering och det luktar nybakad kladdkaka, en döhundrig mage och den lukten man kan inte stå emot, ehe. linnea you know me! men nu ska jag gå och leta upp mamma någonstans här på arlanda som är rätt litet så det blir nog en lätt grej? mangd
sen åker tåget härifrån elva ikväll till bastuträsk(vilket är alle´s hometown) så då får man se vad det har att erbjuda;-) kanske tillochmed ett ica? ne men det är säkert jättebra alle, för jag vet att du kommer läsa det här;-D
ha det gött och det var moa som skrev om det var någon som inte förstod det!
måste bara säga att jesper & linnea är det bästa jag vet, så tack för mig!

torsdag

inte den jobbigaste dagen i veckan faktiskt. brukar vara helt slut när jag kommer hem med jag slingade direkt hannas hår och följde sen sandra upp på rusta, billigt är bra right?
lyssnardelen på spanska-nationella gick ju inte som en dans på rosor som var sagt, sen ska skriftliga tydligen vara svårare? mangd

fredag imorgon och det finns inget skönare än att känna ''nu är det helg'' är för den delen ledig måndag också så jag har extra lång helg, finns inget skönare!
ska på stan direkt efter skolan för att möta kajsa, vi ska pierca överdelen av våra öron haha, tufft! eller jag ska göra insidan & överdelen, har gjort överdelen hemma förr men det vart lite infektion kan jag säga.


hitta en gammal goding på mig och gozy sedan sommaren 06!

soft!

image188
tisdagen var soft, inte en förbannad måndag! hade 2 lektioner. på SOn
såg vi bara slutet av american history X och skrev lite i boken..
sedan hade vi slöjd och jag målade min fina spegel. som har tagit mig ett år att göra nu?
den blir schnygg det är väl huvudsaken! såg därefter film på kaplan, kanske tråkigaste filmen på ett bra tag?
om en präst.. sen somnade jag.
träffade matilda nere på stan, for till matilda och gjorde nudlar och efter det en liten glass på ica;-D
sen fyller ju burre-gubben 19 idag så vi for dit och roade oss.
 jag och ida gick till alla tusen grannarna och frågade om aluminium-folie men konversationen slutade med:
(turk öppnar fönstret)
turk:
hej!
I & L: hey.. har du aluminiumfolie hemma?
turk: alominioinoenm.. va?
L: jamen.. sånt man har runt maten ibland?
turk: ront mater? jahaa.. tomater!

men det slutade med att vi fick folie av en trevlig kvinna och hennes söta unge (som hade ny tröja och fyllt 5 haha)
sen fick killarna igång vattenpipan, och matilda hämtrade dit sin 10-åriga lillebror. stackars liten;-)
det var nog min tisdag. o & u linnea!

en förbannad måndag för linnea!

det fanns inte så mycket uppmuntrande saker med den här måndagen.. igårnatt vart jag upphämtad av robin och johan som hade krigsmålat sig och varit på äventyr så vi for på statoil sedan till johan och såg film, robin skjutsade hem mig senare på natten och självfallet ska jag glömma mobilen hos johan. eftersom jag glömde mobilen hos johan så försovde jag mig, men det var inget värt att fara på skolan ändå.. hade inga viktiga lektioner tyckte jag! satt med min cafekompis mia och vi roade oss hela dagen haha;-D

nu är det dax att jobba lite på min uppsats om motorer, ja motorer? vet inte ens vart jag ska börja.. kommer nog på något att sluddra på om på mina 2 sidor;-)
förövrigt är jag lite sur.. missade att gosan var inne på msn idag såg jag efter jag hade vaknat från min eftermiddagslur. ska nog skicka ett sms på ett tag!
over and out, linnea!
image187
finns inget jag njuter av mer!





moa fran mallorca!

godafton sverige, hoppas allt ar bra med er darhemma. tankte bara skriva ett kort inlagg sa att ni vet att jag lever i alla fall och det kan jag saga att det gor jag verkligen! vi har det jattebra, jag mami och syrran:) vadret behover jag val kanske inte saga nat om eller ja, regn regn & regn det var val det! men man kan bara hoppas pa battre dagar och jag kommer komma hem lika vit som fore men saaaaa manga minnen! jag vet som inte riktigt var jag ska skriva eftersom det finns en hel del att beratta, men flygbolaget tappade bort min resvaska sa jag fick leva utan det en dag och jag var helt galen kan jag saga men allt ordnar sig som sagt. och igar var det nagon galamiddag har pa hotellet det var galet god mat och sen sa var det tre tjejer som var "ABBA" och alla var jatteduktiga pa att bade sjunga och dansa sa det var riktigt roligt, efter det gick vi ut och strosade pa gatorna for att sen somna tidigare an vanligt. imorgon ska vi pa nan cowboyridning och jag ar ratt otaggad? ehhe nej, rida vid stranden ar aldrig fel tror jag ni far val hora sen nar jag kommer hem hur det var! sen onsdag ska vi in till city och shoppa och massa annat;D men iallafall, hotellet ar grymt fint, palmer overallt och bara jattefint, och hela mallorca ar underbart sa jag stortrivs fast an vadret kunde vara battre. justja, och till frukosten far man inte ga i shorts, linne eller helt enkelt sloffsig sa man maste kla upp sig for frukost haha det har ar inget for dig linnea;D ojoj, tva minuter kvar maste skynda mig, men ha det underbart i sverige och jag saknar er alla jattemycket!
speciellt mina blotdjur(jesper & linnea) saknar er hela tiden, alskar er!


linnea stina & kajsa i luleå!

här är jag igen, men den här gången sitter stina bredvid mig. kajsa var här tidigare idag men for hem för att umgås med sin pojkvän fatie, jonte, alm mfl.
jag och stina har väl softat med pappa och malte mest hela kvällen och sett film;-) tills de drog ut på krogen, som alltid! jag och stina såg en film som hette georgia rules men lindsat lohan, filmen var riktigt bra men som stina säger: den var ''klurig''
man förstår inte riktigt hela poängen förän filmen är slut. eller så är det bara vi;-D
eftersom vi tog bussen 08.10 imorse så var vi här runt 10.30, stan ganska direkt på det. men det var riktigt skönt!
åt kycklingsallad på wayne's, om man kan kalla det sallad? kanske 3 kycklingbitar, ingen pasta och 80% sallad.. 65spänn åt inget haha! håller mig till wayne's i stan isället tror jag!

kajsa köpte ett par solglasögon, aladdin-byxor (vad kallar man dom annars?), ett grått & ett svart linne
stina drog till med ett par solglasögon och aladdin-byxor med och ett annat svart linne haha..
jag köpte ett we/sc-linne & ett par korta svarta shorts till sommaren hihi

image186
stina lundqvist & kajsa tegelind!

sen har jag stina malte & pappa suttit och pratat om det här med golf, och i sommar startar jag;-) se upp på golfbanan alltså! nästa gång jag kommer hit ska vi köpa mig ett golfset och golfkläder eller vad man nu ska ha haha.. men jag har redan 2 lovade resor! om jag skjuter över burre's rekord får jag en thailannds-resa av honom. samma deal med pappa fast om jag skjuter över 200m. man vet aldrig jag skulle kunna lyckas?;-D 
ska även passa på att nämna hur mycket jag saknar moa bithen som glassar på i mallorca nu, åh.. 8 dagar kvar säger jag! 
allt för linnea idag då, ha en trevlig lördag/söndag;-)
 

fredag!

linnea här. skolan var ganska skön, jag och malm skippade som vanligt BIS som första lektionen på fredagar. fast nu har jag riktigt ont i benhinnorna så jag har anledning! sedan hade vi matte engelska so & no. sedan är den tröga fredagen slut, känns skönt med helg. drog ner på stan med cissi där vi träffade jonte emmeli & maja vi hängde med ett tag!
cissi köpte örhängen och jag köpte en ny sommarväska & nya glasögon;-) sen är det klart att man ska ta till en glass när det är så varmt ute! men solen har försvunnit..

ikväll ska jag vara med stina & kajs, är ensam hemma så vi ska nog ligga här och.. se mulan? haha det är då vad jag hade planerat. ingen blir förvånad om vi ses uppe på maxi heller:-)
ni är väl inte förvånade om ni hör att jag redan saknar gullan som bara har varit borta i en dag? 9 dagar kvar!


tillbaka till deppandet..

moa far till mallorca imorgon.. det suger.. jag far till luleå lördag och cissi kanske inte kan följa, ännu mer trist..
medans moa är borta kanske jag ska satsa på skolan och att träna.. har bara en inlämningsuppgift men, träna kan jag alltid försöka göra! men vars ska jag nu hänga hela veckan, hemma..?

hon och favorit-mammsan bettan är hemma om 10 långa dagar.. nedräkningen börjar!
image184
mitt allt, mitt liv & mitt.. allt:)

homecoming

hejgodag, det är mosi som skriver, opigg men glad och det leker!
idag slutade vi vid 1 så jag tog bussen hem direkt till mami som är ledig idag, jag hjälpte henne att städa lite-jag skrev en packningslista och sen kom vi på att jag fortfarande har borta batteriladdaren till min camera.
så vi bestämde oss för att köra de 7 milen till stugan sen efter en halvtimmes sökande(hann nästan ge upp) så letar jag i några smålådar och är arg så våldar ut dom i den nedersta lådan ser jag något som var likt.....och JA det var den! så nöjda körde vi de 7 milen hem igen, hann faktikst ser några renar och höra mamma sjunga så förgäves var det inte! nemen nu har jag iallafall börjat packa(kanske på tiden) och jag kan verkligen inte göra det för jag tänker "ja den här kan jag ju använda nån gång....och den här också....ja den här kan vara bra att ha och JA den här måste jag ha med mig!" kanske nån som känner igen sig? vad vet jag:) men nu börjar det iallafall närma sig och jag är galet sugen på fara nu, kommer bli grymt!

snart kommer stinis hit, så ikväll ska jag vara med henne och softa. och hon ska sy om mitt löshår också, så att det sitter hela resan men det får jag väl hoppas! sen kanske jesper kommer om han hinner komma hem från IKEA nån gång, hoppas hoppas hoppas:) men ska röra mig nu, skriver mer imorgon hey!

image183

hos bithéns!

moa har krypit under sitt täcke här i soffan och vi ligger och väntar på att desperate ska börja.. har en grym huvudvärk men det ska nog en ipren fixa!
hade skola som vanligt idag sedan for jag moa och jesper & solade på suntan, skönare än någonsin alltså.. behövdes också må jag säga haha.
jag och moa tog bussen hem och beställde en pizza, stod först och lutade mot bacon men... nja? inte om man är så galet sugen på pizza alltså! tzatsiki och möjlk till var inte äckligt heller, sedan fick jag trycka 2 av bettans jävulst goda choklad-daim-dumle-muffin, ni hör bara hur goda dom är?

dax att mysa lite med mozy nu som snart far utomlands.. fredag kommer inte bli så rolig, moa far och jag ska sitta hemma och sörja haha, vad ska jag hitta på? jag ska kanske satsa på skolan! eller så inte, nationella i matte gick inte så bra idag haha, hade C delen.. inte riktigt min grej det där med matte, andra IG:et för 9an kanske kommer nu i slutet;-)
allt från linnea, hoj!
image182
kolla vad gulliga vi är tillsammans, för väl överleva en vecka utan lyckan själv!

now I´m just rollin home into my lover's arms

5 maj och bara fyra äckliga dagar tills jag rullar mot stockholm sen vidare mot malle, måste nog packa snart annars kommer jag få panik och glömma allt. sooom alla andra gånger jag ska nånstans!
men idag har jag iaf varit hos jesper till jag började tio, hade då en timmes fysik sen var karin i stockholm så ingen bild. då blev den en till tidig dag, men måste få säga att för att jag slutade tidigt behöver ju inte vädret vara på min sida. nejnej, motvind och sand i ögonen hela cykelturen hem ni kan ju bara gissa om det var nån som var glad? aha men jag fick mig hem iallafall och när jag kom hem tog jag ett stort glas varm obo´y och satt mig här, philip har just hjälpt mig att instalera nåt WinRAR eller vad det nu heter. tyvärr är det på tyska så jag fattar ungefär ingenting men det är på tiden att jag börjar öva på tyskan! "entpacken nach" betyder nog packa upp skulle jag tro. du ser, jag gör framsteg!

ikväll ska jag träna tror jag, är inte riktigt hundra på våra träningstider än men jag tror att det är idag kvart i 9 i tältet!
faktikst lite sugen eftersom det är inne, för ute skulle jag inte spela för pengar. annars ikväll ska jag plugga lite smått och min bok på 400 sidor...är på sidan 40 och den ska vara klar imorrn. om det är nån snäll som vill ge mig orken att ligga vaken hela natten och läsa så finns jag här! men får väl låsas att jag har läst den men inte riktigt minns den, haha? ah nu ska jag hämta lite glass och vila ett tag, pusshey! ahjustja moa som skriver förresten:)
                                                                                             image181
"I'm down for you for whatever
 Anything you going through
 What's mine is yours"

and I get scared but..

...I'm not crawling on my knees.
goo goo dolls, kommer nog aldrig sluta lyssna på dem! let love in, slide, sympathy, before it's too late. allt är bara så bra.
hade inget bättre för mig så jag tänkte bara säga det haha,
skriver mer om dagen sen. snart väntar mat sedan ett svettigt pass på FS med malm!

någon bad oss även att börja säga vem det är som skriver inlägget.. det kanske inte alltid är helklart men de som känner oss märker haha;-) tack för linnea nu iaf, hey!

m-m-moa

hejgoddag, hur är läget? med mig är det toppen förutom lite ont i fötterna och nacken, men det är bara småsaker!
idag blev det en jobbdag ändå, och med jesper. haha han ville verkligen följa och "plocka skräp" så visst får han det. må säga att förmodligen var vääärldens längsta fyra timmar, men jag hade ju min babe med mig så skratta fick jag ju iallafall;-) har just duschat och sminkat mig, så jag ska snart ta cykeln och fara till matilda där massa brudar är och ska fira emelie som fyller 16, grattis lillan;-D sen vid åtta drar jag vidare mot norrvalla där jesper sanna och viktor är och ser alle´s match, ehe. och efter det kanske vi ska till älven och grilla, det är min kväll och självklart inte en lung en! lillzy är på middag hos wallmarks men jag hoppas jag hinner träffa henne ikv ändå, men det brukar lösa sig! det hör ni ganska ofta, "men du det löser dig, det gör det alltid!" vilken inställning ändå!

imorrn ska jag jobba igen, förmodligen med jesper om han inte blev helt avskräckt av dagen. men nu är det snart klart ska bara köra en liten bil till bershan och plocka skäp där sen lite till på mb så det löser sig alldels utmärkt.
men jag börjar ju inte förän vid elva-tolv så det är ändå ganska lugna dagar, och jag känner mig riktigt duktig:)
sen hade jag hoppats att hinna med ett corepass, fotbollsträning och plugga lite! men nog pratat, ska svänga förbi ica och köpa en LOKA sen rullar jag vidare, puss!

image179
 


du-duruu

sol sol & åter sol, går inte att klaga nu alltså;-D fast det blir lite väl varmt på altanen, men en magnum mandel gör susen haha.
har varit förbi utterströms och köpt en moppe nu ändå idag, och handlat mat på ica. eller snarare frukt & grönt, mamma ville att vi skulle ta lunch på frasses, men jag klarar inte av en hamburgare i värmen tyvärr!
la mig i solen sedan ett tag och bara njöt, fast jag blir så less på solen tillslut att jag måste lägga mig i mitt iskalla rum och se lite andra avenyn haha, ibland mår man guld;-)

ikväll är jag mamma & hasse bjudna till wallmarks på middag, grillat mummmmms! det var inget ovanligt att vi åt grillat hos dom förr, händer inte så ofta längre tyvärr.
skriver väl mer sen. tack & bock!

image178
skulle inte tacka nej till att ligga och glassa
i turkiet på en luftmadrass alltså!

claes-göran

igårkväll var jag med lillzy, sen vid tio då hon skulle hem tog jag cykeln och for till jesper:) han flyttade in i en lägenhet med sin pappa igår vid norrhammar, så jag var nyfiken hur det såg ut. det var riktigt mysigt och hans är rätt liteeeen så får nog tjuva en del av den sängen:) det ska nog gå bra! sen idag ringde pappa tjugo över elva och frågar om jag vill jobba, haha och förvånande nog säger jag ja! men jag känner att jag måste vara duktig eftersom jag kommer en del pengar av han innan jag far utomlands(bara 7 dagar kvar), sen känner jag att jag snart måste på stan och köpa lite sommarkläder! så från halv ett till halv fem ungefär, plockade jag skräp. inte jobbigt faktikst, man får motion & jag hann med två glasspauser också men nu värker mina fötter värre än igår, inte bra. jag funderar på att jobba några timmar lördag och söndag också, ska förhandla med papsen sen;-)

ikväll ska jag vara med min älskling, vi har varit tillsammans 4 månader idag som ni kanske såg i förra inlägget.
jag kunde inte vara mer glad egentligen eftersom han är världens bästa pojkvän & jag kommer älska honom så länge han låter mig göra det:)



några bilder sen valborgs(mer kommer sen)
som ni ser på dom här så var det är underbar kväll!

4 månader!

Du öppnar dörrar jag inte visste fanns
en dörr till livet, jag fick en andra chans
jag älskar dig mer än du kan förstå
jag vet du bär mig när jag inte orkar gå
sen du gav mig din kärlek förändrades livet brutalt

Visst finns mirakel och för mig är det faktiskt du
i dina kyssar öppnar himlen sig för mig nu
allt är så enkelt och så självklart, så skrämmande och underbart
mitt mirakel är du-jesper johansson!

fredag!

ska snart på utterströms och sitta där och lyssna på någon som pratar i ca 5-6 timmar, känns som skola under ledigheten! efter det vid 6 ska jag och jobba på sound of music som jag nog redan nämnt. där slutar jag vid 09.30 och far hemåt. får se vad kvällen väntar för vädret suger hur som helst;-( sol är vad vi vill ha!

moa bithén, min guldklimp!

holy m.

mycket rolig kväll igår men jag är så arg på mig själv, jag kan inte ta ansvar för mina ägodelar alltså. kameran är borta och åhhh.. hoppas mer än allt att den är hos sanna, för jag vet att jag inte hade med mig den efter vi varit där?
kan inte ladda upp några bilder helt enkelt meeen.. det kommer nog några från fridas kamera sen=)

är just nu hos moa, fast hon ligger och sover. oväntat?;-) har ätit grillat ute i kvällsolen med bettan och moa, mycket mysigare blir det nog inte! jesper kommer nog på ett tag, kanske far och grillar bara här brevid moas lokal. vi får se helt enkelt!
imorgon är det jobb som gäller, iaf fram till 9! ska jobba på sound of music. får se vart det bär av sen, hey=)


ja tack!

såja, jag överlevde gårdagen med mycket skratt och underbart folk! vi grillade vid sex efter att jag knappt hade ätit nåt under dagen så du kan ju gissa om det var nån som var hungrig? vi åt och drack, spelade "jag har aldrig" där det var sjuka frågor, typ "har du en könssjukdom?" vem vill svara på den haha;-D men det var galet roligt och ni är alla underbara, men det vet ni nog redan. sen vid tio kom kim pojjan och rönken så vi begav oss till atorp(efter en viss skogsfärd) men det löste sig, träffade massa folk sen avslutade vi kvällen på max:) aldrig fel med lite mat innan man ska cykla hem i det vaaarma vädret. ne fyfan, jag bestämde mig för att skjutsa jesper för att jag skulle få lite värme. men med 70 kilo(eller vad han nu väger, kändes så) på pakethållaren från stan till morö-backe är man inte på sitt bästa humör, ehe. nemen så min kväll blev tusans bra, fråga hur linneas var? ;-) nemen några fritidsledare ville vara idioter och ta fast henne och inte dom som inte kan stå typ, nejnej klart dom inte ska. mer behöver vi inte gå in på det, men om hennes mamma blir bitch så är hon ju välkommen till andrahemmet så!

imorse ringde väckaren kvart i nio, efter en halvtimmes dragande och en jesper i sägen; bytte jag om, åt frukost och pussades med min baby. sen tog jag cykeln till norvalla och spelade mot sunnanå, 3-2 så det var riktigt surt!
men vi tar dom nästa gång, bara en träningsmatch så att:) nemen nu kom linnea, så jag ska ta mig lite mat i magen sen lägger vi oss ute och solar! puss

image169

RSS 2.0