06.45 hela december (linnea)

alarm 1: 06.45
alarm 2: 09.25

sovmorgon imorgon. men OM jag ska upp och se julkalendern förfan! är det skit så kommer jag dö. ensam hemma 2 nätter nu med så det kommer bli lussebullar till frukost & middag alltså. och som moa inte skulle sagt: rocken är död

så jävla skööööööönt-moa

kammade hem den på tradera för 740 kronor..efter några minuter i krig mot kina blev den min! så nu har jag nog den perfekta nyårsklänningen om jag inte hittar någon bättre villsäga, men till julafton blir den perfekt=) i linneas lilla hörna lät det mer som tolvslaget på nyårs haha ni är för söta brudar. men nu ska jag umgås sen sova med jesper, hadet king! rocken lever=) ps.glöm inte julkalendern 07.15 imorgon då.

konversation vid köksbordet

moa: fan dom här pillrena tar aldrig slut..

vi bestämmer oss för att räkna moas pencilinpiller för att se hur länge hon ska knapra piller

moa: 66.. 67.. 68.. 69!

linnea: FEST OM 69 DAGAR!!

är det inte typiskt oss så säg (linnea)


haha alltså jag måste först säga att när jag ser den här bilden tycker jag alltid att jag ser ut som ett tjockt litet utvecklingsstört barn som inte har någon aning om var hon är. har nyss fikat och duschat och nu ska kommunikations-boken fram. fan vad nice, inte.
sovde iaf jävulst gott i moas soffa inatt, och tjocka katten albin hade det nog mysigt på min skalle med. ja, han försökte somna på min skalle. och nu vill jag ha smärtstillande för ryggen och astmamedicin. och, en kaka eller två? jo så får det bli! ikväll blir det nog brudarna som står på saker-att-göra-listan:) so long!

första advent-moa

..och bara fyra veckor kvar till jul, hur sjukt är inte det? var
det inte nyss midsommar, födelsedag, luleåkalaset, stockholm eller? jag hänger inte med iallafall, men det är bra..då är det snart sommarlov förhoppningsvis. annars så gjorde jag och lillsan ingenting igår, eller jag hade hyrt ut min kvartersgård till en klass och det kommer inte hända fler gånger iallfall haha det säger jag men hoppas dom hade roligt..men annars så satt vi hemma och åt lite godis och olika fruktskålar som mamma gjorde till oss, och efter tolv då vi hade skickat ut alla från lokalen låg vi oss med täcken framför tvn med varsin popcornskål och "10 orsaker att hata dig." skitmysigt och jag sov oväntat bra i soffan, och för första gången var det inte jag som somnade först. och idag har vi sett idol-kevin är en favorit helt klart och robin! vi hann också vara ute och gå en timma, och det känns skönt att ha gjort det nu. så slipper man dra sig ut senare, för ikväll ska jag umgås med stina, kajsa & linnea. blir nog jättetrevligt så brudar när ni ser det här så ring mig=) men nu ska jag hjälpa mamma och pynta, måste slå på lite jullåtar också. åh det kommer bli en bra dag idag, jag känner det på mig! men sköt om er, puss & kram!
"han betyder mer än min familj" haha tål att ses en gång till:
http://www.youtube.com/watch?v=M6MX1BpNUZM&eurl=http://madickenekvall.blogg.se/&feature=player_embedded


grinig men glad

igår hade jag det hur mysigt som helst hos moa och efter jag gått hem (eller sprang, mörkrädd som få) så somnade jag bums. nu är jag däremot vaken och det är 16 jävla minusgrader celcius. men det gör mig inte heller mindre eggad på skoter;D idag blir det stan med mamma sedan iväg för att jobba. hoppas moa ska jobba med mig idag också
nu måste jag torka håret, och platta det. och städa mitt rum. blä
/lg



snart godnatt-moa

linnea har redan somnat i soffan så jag måste sysselsätta mig för att hålla mig vaken tills älsklingen kommer och sover med mig. men först ska vi gå med linnea hem, seeeeen sova och sen stan imorgon. jag fick lönebeskedet 1200 i fickan för inget jobb alls? eller har jag jobbat något?! ahh det var inte helt fel, så nu måste jag shoppa=) ikväll har jag färgat håret, en blandning mellan schwarkopts hårfärger: chokladbrun och karamellbrun. och det blev mörk och lite rött i, det funkar tror jag. har inte riktigt kollat i spegeln än:) men nu ska jag väcka pluttan sen samla lite krafter för att gå ut och gå(alla såna försvann nog under spinningen..) rocken lever=)
 
christian louboutin designar underbara skor..(man kan ju alltid drömma). jag & anna ska iaf försöka oss på att göra ett par modeller i en miniatyr på designen(skoljobb), blir nog skitkul=)

Utkast: sitter nu ...

sitter nu hos bithén med albin i mitt knä, ja jag är allergisk mot kattjäveln men han är ju för mysig för världen. ser pirates of the carribean (stavfel?) med bettan och moa. sen var gulle-elsa här ett tag, man blir lagomt sugen på att ha egna barn!
jesper peter och någon till var hit i och slirade och sa att dom skulle ut med skotrarna. brudarna i det här huset är INTE osugna!!!! jävlar vad det ska skotras i vinter;) solong! /linnea

föressten, idag såg jag ett stjärnfall när jag var som på mitt sämsta humör. det gjorde mig helt tokigt glad, jag började för helvete snurra runt som dom gör i filmer och önskade - som på film. trodde att gud för en gångs skull hade lite medkänsla. jag är för löjlig ibland!

äntligen fredag! (linnea)

kortfattad dag: nöjd brud med VG på novellen, slutade 13.05, ryggvärk, waynes med camilla moa lisa maja & sh, köpt min första julklapp, mamma bjuder på pizza

och ikväll blir det bithén! vi har inga direkta planer men. något roligt blir det ändå alltid!


sov lite för länge-moa

precis 2 timmar för länge, vill ni veta varför? jo för att vi hade en övertrött elsa igårkväll, hon grät och grät så tillslut ville hon sova men sen skulle hon vakna två timmar snare, jo 04.00 och ha mat. så då var det bara att värma välling och mata gullungen, och en timme efter det kunde hon somna igen..pust! så vi låg alla tre i mammas dubbelsäng, och hon höll min hand hela natten eller snarare hon höll mitt finger hela natten heh=) men nu ska jag skynda mig med nästa buss till skolan och sen spinning efter skolan förhoppningsvis om det är någon som vill avboka. men ha en king dag, kramar!

det där är väl typ den exakta ställningen jag skulle vilja lägga mig i nu.


lyssnar på gammalt & gott

ikväll har jag myst i lägenheten med emmy, pia & cissi. choklad och gott sällskap räddade mitt liv. annars hade jag brytit ihop, varför ska mens finnas? annars sitter jag och diggar king gammal musik. mina och moas favvosar går om och om igen. dixie chick - not ready to make nice och shirley clamp - i dina ögon. ska nog lägga mig snart jag är så smågrinig. .
choklad & lussebullar till frukost imorgon? JA!
smärtstillande imorgon? JA!
fredag & helg imorgon? JA!
idrott & träningsverk imorgon? jaaa.. just det fan.


torsdag ooooch det är moa!

"Nils är mer norrlänsk än vad jag trodde" citat av blondinbella, det är klart att det är för att hon hittar en snusdosa i hans ficka. Jaaa självklart då är man norrlänning, snusare finns väl i stockholm också?eller har jag fel? haha nemen det är för roligt hur dom ser på oss här uppe, och OM vi har isbjörnar på gatorna! till alla er södrasverigeboende så klart vi har det, jag brukar klappa på någon då och då..dom är lite skygga bara! hahah eller vad säger vi skellefteåboende? tog ni renen till skolan idag eller? ;-) haha alltså ne nu ska jag ge mig. men ja vad har jag gjort idag? jag har ju såklart varit på skolan där vi såg en film "frankenstein" alltså oväntat men sjukt bra..kommer drömma sjuka drömmar den närmaste veckan men det var det värt det! och jag kom hem halv fem och morsan hade fått körkortsbevispapperna så vi for ut och övningskörde och det börjar faktikst arta sig med mig i trafiken sen hämtade vi lillelsa som ska sova här inatt, men nu är mamsen ute och går med henne så jag får pussa på henne sen. så min kväll innehåller elsa mamma och tvn, det låter ganska frestande faktikst! och luleå imorgon, maybe?

igår var jag och jesper på bio med julia och matte, vi såg bond men eftersom jag knappt sen någon tidigare bondfilm så var den väl bara sådär och jag tror ingen tyckte den var toppen! men det var jättemysigt och som sagt med bra folk blir allt bra;-D och nu tänkte jag faktikst hämta lite julmust och skumtomtar för att få lite julkänsla sen saknas bara julpyntet. är det någon som börjat pynta än? puss & kram!

övernaturliga kvinnor dedär!

delboende i stockholm?

pappa fick lägenheten i stockholm!! 1:a januari flyttar han in. fan vad roligt! eller, fan vad långt det blir. när ska vi hinna ses? sista helgen i luleås lägenhet för min del på fredag då. frågan är om man ska spendera tid hemma med vännerna på jullovet eller dra upp till sthlm.

kroatien 08

men OM det var efterlänktat

995:- som skulle gå till julklappar, förvänta er inga julklappar av mig.
snälla gud låt mig inte slarva bort den här också!

/linnea

just freak out, let it go!

lyssnar på mitt absoluta favoritalbum sen jag gick i 6:an. ja alla lyssnade väl på darin eller aqua men nej linnea lyssnade på avril lavigne - under my skin. låtarna är king fortfarande? ''nobody's home & take me away'' var mina favoriter. inser att jag lyssnade en lagom mängd på emocore
idag var det en regular skoldag. maten smakade säkert fiskolja för er stackare som åt den, jag camme linda & hägge tog oss en pizza just bredvid skolan. mumms! och ikväll ska jag och mamma baka lussebullar, jävlar så gott! ska höra med moa om hon kanske vill förbi mig en snabbis ikväll? /linnea

are you my greatest love or just a dissapointment in my life?

sitter och dunkar ''heartbreaker - pink'' spelar ingen roll om den är gammal eller ny, den är galen ändå. har varit och jobbat och gud vad det är pinsamt och klantigt varje gång. sporten var där och spelade in live och jag & julia står och sjunger ''ÅH AIK, SKE-Å AIK, MITT HJÄRTA KLAPPAR SKEEEE-Å'' sen märker julia att reportern står och skrattar så hon lägger ner. jag fortsätter utan att märka något medans julia skrattar MED reporten ÅT mig. sen fick jag en tummen upp av honom, sweet. julia spillde som alltid kaffe och välte ut mjölkpaketen och jag fick inte sitta på toaletten ifred försökte 3ggr men dom ska jävlas så jag höll mig..
måste säga att jag gillar flörtande sms från bithén som satt bakom mig på bussen hemåt också;-)


nuuu förstår jag varifrån min träningsverk kom på lördagen. dansandet tog inte slut

godkväll!

inget jobb för mig ikväll, vilket kanske vara lika bra! inget plugg för mig ikväll vilket kanske inte var lika bra men jag ville bara spy då jag såg alla papper om maskiner så jag får helt enkelt gissa hejvilt! men det brukar gå bra, sen ska jag muta min pojkvän att lära mig lite nu innan vi ska gå och sova:) men ikväll har jag iallfall inte gjort ett skit, jag vaknade 7 efter min lilla tupplur sen har jag stekt en hamburgare läst sofis mode kollat kläder på internet och sett desperate. det har varit riktigt skönt med en"vara-med-sig-själv-kvällar"=) men nu tänkte jag lägga mig i sängen med min älskling, vi hörs väl imorgon på dan eftersom jag slutar halv tolv imorgon fast då ska jag och träna eller jag MÅSTE träna så..efter det:) xoxoxoxoxo!

klänningen som ska bli min:)


dagens moa!

det bästa som finns är nog då man kommer hem frusen efter att gått den lilla biten från bussen och sen dra på sig mjukisdressen, ta med sig täcket och datorn till soffan där man vet att oth snart börjar och hämta något att trycka i munnen. och efter det vända sig och somna tills mamma ropar att maten är klart, ooh det är så bra! men idag har det varit en helt vanlig dag, foto och kemiprov vilket gick rätt bra=) efter det gick jag och julle och köpte en chokladkalender och sen till suntan för att sola sen äta lite choklad..mmm! sen ställer jag mig vid busstationen som vanligt och efter en knapp halvtimme ser en tjej som stod med mig vid bussen lappen BAKANFÖR stolpen(notera) där det står "bussen går tyvärr inte här på grund av vägarbete, det går via kanalgatan." haha skönt! så att skynda sig till stan för att hinna med nästa bussen var såklart nödvändigt, men det gick iallfall och jag fick spana på lillsan hela vägen hem not bad=) men nu har oth börjat så jag ser det sen så kommer jag...ja nu vet ni!(sova precis.) sen plugga ikväll..fan vad less jag är! skriver mer sen, rocken lever=)

Dagens humör: tröttare än nånsin men glad såklart
Dagens borde: plugga och träna
Dagens frisyr: utsläppt under sveamössan
Dagens smink: mascara, foundation, rouge
Dagens klädsel: trashade jeans, svart tröja, kofta från vero, mysig halsduk
Dagens planer: sova, plugga, träna möjligtvis, älsklingen
Dagens materiella vill ha: kläder, vilket betyder pengar!
Dagens längtan: oth, fem min!
Dagens fundering: hur ska jag orka plugga ikväll?
Dagens beroende: julkalenderchoklad
Dagens personer: julia, emlan & såklart g7
Dagens roliga: mja, det gick rätt bra på kemin
Dagens låt: beyonce-halo
Dagens bild:

eller ska jag säga årets...hahaha!

ska testa en dagens

Dagens humör: trött, irriterad på kylan, stressad
Dagens borde: sova, skriva novellen, skriva komunikationen
Dagens frisyr: naturligt lockigt, utsläppt
Dagens smink: bas, mascara, rouge
Dagens klädsel: lee-jeansen, klocka, stora silverörhängen, svart tröja
Dagens planer: jobba livet ur mig
Dagens materiella vill ha: pengar, gymkort
Dagens längtan: när fan slutar vi!
Dagens fundering: varför är jag kvar på skolan när vi inte har lärare på våra 2 sista lektioner?
Dagens beroende: godis
Dagens personer: camme, lidman
Dagens roliga: jobb = pengar
Dagens låt: vår gympalärares cd ''fysmix 08''
Dagens bild:
 
såhär roliga saker gör vi med skolan

första lektionen

sitter och har nu nästan skrivit klart hela min novell på svenskan. handlar som sagt om en tjej som blir våldtagen, blä.
idag är det korv och mos igen, ännu mer blä så att säga. jag tror inte det har gått en vecka utan att anderstorps elever inte har blivit tvingade att äta svettkorv. tack och lov att kiosken finns!

har en mapp på min andvändare som heter ''jätte roliga bilder'' och där hittas sånt här:

cissi                             sandra                            linnea


ska inte klaga!

men jag gör det inte heller för jag slipper kemiboken! höhö. jag har skrivit klart min novell om en brutta som inte hamnade i rätt kretsar på väg hem. och ikväll har jag och mamma sytt för fulla muggar, jag spårade väl ur med symaskinen tillslut däremot.. sydde in 4 jeans tror jag? bara lite för att jag orkar inte gå runt med jeans som inte är heltighta nere vid foten. girlstuff
sydde äntligen in mina trashade jeans med. men alltså det är dom stelaste jeansen jag har varit med om, kommer brista på skolan sådär i matsalen, kan vara min sista lösning på raggningsfronten? om inte ragnar misstycker förstås (intent)

klassfesten förra helgen. några av brudarna i ett misslyckat fotbollsfoto


fritt fram nu linnea!

jag orkar inte klaga men jag måste säga att jag hatar kemi..jag har suttit i tre timmar(sjukt stolt över mig själv) och ja lillsan det är rekord men ändå är jag bara ett stort frågetecken. jag har kemiboken UNDER sängen för jag tänker inte vakna och det är det första jag ser..never! och skotta var det värsta jag har gjort, gott folk håll er inne. först var det iskallt och jag var arg för att det blåste så fruktansvärt sen hade jag vantar så att jag inte fick något grepp på schyffeln(snöspade nivet) och sen började jag svettas och det slutade med att jag stog i tisha och skottade hela jävla gården.. men snart kommer min älskling med min plattång och då ska vi se andra avenyn, lyckan på den här kvällen iallafall, tur att det fanns nån:) men lite sörjer jag med julia som for till sin träning och ingen var där..från kaplan till atorp, kort bit? då hon kunde sitta med gjädjens bok och plugga sig galen som jag tror många andra har gjort ikväll. men nu ska jag lägga mig och vänta på nivet vem sen vaknar jag imorgon och allt jag läst i kemiboken kommer vara glasklart, man får ju alltid hoppas. wish me luck! mjaa, rocken lever ännu=)

moa angelica & ida-maskerad för ett år sen:)


måndag-början på veckan.

måndag:tusen engelskaglosor..ungefär(fusklapp)
tisdag:kemiprov
onsdag:träteknikprov
sen kommer det schemat nog utökas så var lugna..det kommer mer(pust.)
men idag har det varit en helt vanlig dag iallafall, tacka min julle som gör allt så mycket roligare! en kemilektion, engelska och 2 timmars matte. och tack gud för att jag hade motvind då jag gick hem från bussen, jag flög iprincip hem med ett ton snö i skorna men det är sånt som händer och ikväll ska jag och kemiboken vara tillsammans heeela kvällen, så dont worry jag kommer inte vara ensam. så det är min kväll, jag har inte öppnat boken än så det är verkligen på tiden..men nu först ska jag äta pannkakor och hjälpa mamma att skotta, roligt? naio! så jag hoppas ni får en toppenkväll och en tröst till min syster(i uppsala) som är mitt i stormen! rocken lever=)

min systers häst som får vila en kväll som denna:) saknar prickelicken!


*

förbannat dåliga saker med snö
- det är jävla orkan ute
- jag får skavsår av mina skor (som jag måste ha när det är snö)
- min spark har jag tappat bort, men vem är förvånad
- skotta jävla uppfarten
- håret blir lockligt och fett och förjävligt
- det blir tråkigt att gå hem med mig själv från favvobittan
- jag orkar inte gå och köpa nutella på maxi för det är som sagt orkan

bra saker med snö
- klippsnö = snöbollar = linnea blir 2bast
- anledning att få hämtning
- julstämning
- skoterbruden i mig kommer fram!!
- känner suget för att bo med brudar/grabbar i malå varje ledig stund

stormvarning?

dagen på skyltsöndan var helt okej, men jag har ingen julkänsla så det var inte ens mysigt med alla tomtar som sprang omkring runt alla ungar. men med en linnea, waynes och massa annat folk så blir det inte dåligt..plus världens snyggaste kofta från veromoda(tack älskling som stog för priset!) men vid fem åkte vi hem och jag skrapade det sista ur nutella burken, det är det godaste som finns..dock det fetaste jag kunde hitta på ica maxi tror jag! men vid sex följde lills mig hem och nu har jag städat mitt rum, och sandra är nooog impad vilken rekordtid det gick på;-) men nu ska jag övningsköra till jeppe och hämta honom om vi får oss dit i stormen vill säga, men ha en kingarkväll=) love/mos
ps. om någon i TE2e har glosorna till imorgon, hör av er!ds

indianstammens ledare!

söndag


oj vi är så seriösa bloggare helt plötsligt! men vi ville visa att igår trashade vi jeans som ni ser på bilden på moa. och satt på henne en grymt fräsch hårförlägning. sen har vi köpt likadana söta halsdukar, fast olika färger. annars hade det blivit genant. som sagt skyltsöndag idag och nu hoppas vi på mycket folk på stan!

. skyltsöndag


bild: skyltsöndag 07
tiden går för fort, ett år sedan känns som igår. men nu drar jag ner med min bästa vän iår igen!

linneas dag i bilder

vaknar med en söt camilla liggandes brevid mig


träffade en söt wilma utanför wallmark som jag skulle möta för att dra mot stan


gick på stan med dom här två luringarna och efter shopping mummsade vi på waynes


och nu äter vi nutella och slappar så det bara ringer i husets alla klockor

gårdagens bravader

kalaskväll igår! jag och camilla skulle gå från blå kiosken till stan senare, men vid anderstorp såg jag en turk hoppa in i en bil, en fan fin bil. ''HEJHEJ HÖRRU SKA DU IN TILL STAN ELLER?'' jarå nog får vi skjuts, och han var hur gullig som helst. camilla klämde dock sönder min hand och var redo att hoppa ut i 110km/h
när vi kommer ut från bilen säger camilla ''haha det här var då inte första gången du liftade med en turk märker jag'' hon tyckte nog att jag drog till fina ögat för honom

sen hade vi panik som inte fick oss hem från max . men klart det kommer en man (lennart 44bast) fram till oss som säger ''jag betalar taxi, fast jag ska ju till anderstorp'' vi tyckte ju att han var snällast i världen, tills han undrade om vi ville följa honom och hans svarttaxi och äta korv hos honom, ja korv, hemma hos honom innan vi for hem. nej för helvete

on fire! boksavligen


det är så varmt om mina kinder.. dax för vår andra klassfest. och det kommer bli änu mer kung för den här gången är camilla med! om hon kommer till mig någon gång vill säga. har just sminkat klart min mamma och ikväll kör jag på ganska basic kläder. imorgon är det waynes med bithén och det kommer behövas. säkert prat om kvällens kommande bravader? /linnea

vilken stjärna!



Andra gången gillt. Först utvecklade professor Ian Frazer ett vaccin mot livmoderhalscancer.
Nu slår han till igen - med ett vaccin mot hudcancer.

 http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3790047.ab

men nu ska jag fortsätta med mitt arbete om arne jacobsen sen måla lite på våra hus.
ha en fortsatt bra dag=)


anna säger:

anna säger:

jag heter det bara för jag är en frustrerad honkatt

moabithén säger:

jag kände att jag orkar inte ens tänka ordet histora just nu..så det får bli imorgon! how do you feel?

anna säger:

nej och ordet perspektiv får mig att vilja spy hårbollar!!!! ja det låter toppen=)

moabithén säger:

haha okej vem är jag nu: vi mååste se det från det historiska perspektivets inre kärna för att få ut det ypperliga historiskas framtida svar...OCH för det måste vi kolla upp i himlen och ja vi kanske ser stjärnor? säger det dig något eller kanske historiens grundning? hur tänker du..berätta och skriv sedan 20 sidor om det.

anna säger:

asså du förstår inte hur illa jag mår när du säger sådär........... bläbläbläblä!!!!!

asså helt seriöst jag mår psykiskt illa

moabithén säger:

jag får bara en bild av andreas som kastar sig runt i rummet som en jojjo och på en sek...vipps är han uppe i lampan och ska förklara dess perspektiv på klassrummet. nee jag gillar inte andreas..förlåt ante!

anna säger:

hahahaha jag orkar inte! hahaha asså he's wild!! men seriöst han är ju jättegullig och allt, men någonting måste ha gått fel i hans huvud under hans uppväxt, och då menar jag VÄLDIGT fel, alltså sjukt jävla fel! han kanske vart misshandlad
och tappade förståndet eller något ???

anna säger:

ja galnare än galnast, alltså jättegalen. men inte på ett coolt party-galet sätt, utan mer på ett han-gör-andra-galna(i negativ form)-pga-av-att-han-är-galen-själv-sätt


älsklingsannan=)


du é den bästa.

aik förlorade mot linköping men dom kommer igen..tror jag=) det var rikigt roligt iallafall eftersom jag stog med lills(babbel och skratt) och åt popcorn..mja det är väl i stort sett det vi gjorde. när det är som krigigast i pausen så hör jag linnea "eyy mooa vad är 25 gånger 3?" innan jag ens hann tänka på 25 svarar kunden "75" det blir ett pinsamt skratt mellan linnea och kunden och sen kommer linnea närmare igen.."moa om hon gav mig en hundring hur mycket ska hon ha tillbaka då?" efter ett kort tänkande säger jag"25 kronor linnea..tjuga och en femma." hennes blick sa"men det där kunde jag ju..jag är inte så duuuum, nej men det där var ju lätt." men gumman, jag förstår dig när du säger att du har problem i matten. jag kan vara din privatlärare, promise så länge det håller sig på matte a eller max b=)

och jag läste just på julles blogg att vårt löshår har kommit, scooore! då blir det att hämta ut det sen färga och sätta in det på lördag, då jag spenderar kvällen med mina brudar=) och medan jag kommer ihåg det så du som frågade vart löshåret är köpt så beställde vi det från tajmahal.se men nu måste jag nog börja med historialäxan..typ..eller..kanske eller ne jag orkar inte ikväll det får lösa sig innan 24.00 imorgo helt enkelt. så nu ska jag lägga mig och sova till halv tolv eftersom jag börjar tjugo i ett, ooooj så skönt! men först ska jag beskriva mitt hat till historia och andreas till anna och fortsätta nynna på luciasånger. rocken lever=)

om den här klänningen bara skulle ligga i min brevlåda imorgon så ska jag aldrig mer klaga på något..eller nästan aldrig=)


såhär bra gick det på kulturprovet idag:

camilla säger (21.11):
jag vill dö

linnea säger (21.11):
men OM jag tänkte skriva samma sak
vad är kultur?

camilla säger (21.12):
vem fan bryr sig
hatar kultur

hur kunde vår chef misslyckas så mycket?



haha nej vi är faktiskt hur duktiga som helst. och klantiga? julia halkade till snyggt när hon mosade kartonger och moa drog en ännu snyggare gräs-smekare på vägen hem. med lite hjälp av mina vackra händer förstås;-) nu ska jag sova och sluta tänka på att jag ska till tandläkaren imorgon 07.50 som innebär buss 07.15. fråga mig om jag älskar livet?


jag vill va din verklighet!

jag ser bara en kväll med jobb framför mig nu, och det kan faktikst bli rätt roligt. jag och lills ska stå i en kiosk på hockeyn och kan vi ha tråkigt tsm? i en fängelsecell tror jag vi skulle ha något att skratta åt=) det är ganska najs. och jag vet verkligen inte vilket humör jag är på idag, bra dåligt pigg trött? jag är nog mittemellan allt, men att få igen ett engelskaprov där det stog MVG gjorde min dag tusen gånger bättre kan jag lova:) annars har det varit en helt vanlig dag, och vi hade luciamöte. haha aa du läste, ska vara med i luciatåget vilket kan bli rätt roligt att sjunga själv går ju inte men jag har en känsla av att det kommer bli skitbra=) nu ska jag sluta vara så positiv haha och göra mig klart för jag börjar klockan sex, kan bli stressigt men jag brukar fixa det galant. då "hejjar" vi på AIK ikväll då, överens?

nu är min brunhårigabubbla påväg till spanien & jag är inte ett dugg avens..nejnej!
men jag hoppas du får en underbar resa, love you=)


linnea vill ha


nyårsklänning? någon som vill dela frakt typ? (jag är pank tjena)

måste ju få säga

att jag tänker inte plugga. det här gåååår inte. vi har prov i ''människan socialt & kulturellt'' lätt när jag inte vet vad ordet ''kutur'' betyder. men jag ska anstränga mig. och imorgon jobbar jag, vill så mycket hellre vara med moa & ida men det kan jag inte. och jag måste köpa en ny plattång och nya glasögon nu, det står som 1a på min saker-jag-slarvat-bort-och-måste-ha-tillbaka lista (tro mig den här listan kan göras oändlig). och har jag råd? nae klart jag inte har. och sen är det julklappar också.. ska man ge till vänner eller bara familj iår?


beyonce - halo

"remember those walls I built
well baby they're tumbling down
and they didn't even put up a fight
they didn't even make a sound 
I found a way to let you in
but I never really had a doubt
standing in the light of your halo
I got my angel now

it's like I've been awakened
every rule I had you breakin'
it's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out"

någon som säljer smärtstillande?

bröt ihop på bussresan hem och spenaderade 4-5h på akuten för vad? urintest, massa blodprov & en hel del klämm på magen. var det värt? nej
dom anar att det har något med bildtarmen att göra eftersom verkarna varade så pass länge. pappa kände också likadant när han var tvungen ta bort sin, kanske hamnar där igen snart who knows? kommer hem utan blindtarm!! kan iaf inte skriva med mitt långfinger för det tar ont fortfarande sen blodtesterna. matteprov imorgon, king


moa dagen!

det är faktikst 6 stycken som har kommit ihåg att jag har namnsdag idag, det var lite oväntat eftersom jag knappt själv kom ihåg det. men som tradition valde jag maträtt och det blev smaskiga plättar med älsklingen. sen har vi myst, promenerat och nu ser vi 50 first dates det kan bli spännande om jag har sett den eller inte för jag kommer verkligen inte ihåg=) nemen jag tänkte inte skriva något långt nu eftersom jag har träteknikprov imorn också och jag har knappt börjat läsa på det..och maskiner och jag? vi hör helt enkelt inte ihop! vi får helt enkelt se hur det går, men så länge vi inte ska såga någon bräda eller liknande för sist jag rörde mig nästa justersågen(åhå se vad jag kan) så kom en bräda flygandes mot mig i minst 120..så lite skeptiskt är jag! men nu ska jag fortsätta se filmen med mamsen & jeppe nu. ps har ääntligen beställt löshåret nu och krya på linnea=) rocken lever!

rosa, svart, rosa eller svart? vad säger ni=)


lång sovmorgon

är nog det bästa som finns, just för att jag egentligen inte har det..då är det extra skönt! det blev sent igår eftersom jag var hos julia och marielle var ju där, en hudvårdsspecialist. ojojoj så roligt det var, och OM vi lärde oss något? hon sa för mycket att jag knappt hann ta in något. men jag beställde en foundation en highlighter/concealer och världens snyggaste nessesär där försvann 900. men ibland måste man unna sig något för hyn också. och det kan vara något nytt att jag använder en fondation som faktiskt är bra för hyn, man ska använda den så ofta som möjligt och det känndes som en vanlig ansiktskräm alltså inte en kaka som lägger sig i fejjan. det låter bra va? plus att det skyddade mot uva och uvb strålning olala=) men kvällen kunde ju faktikst inte bli bättre, och innan kvällen var vi fast beslutna om att inte köpa något men det var ingen som gick därifrån tomhänt haha:) om ni vill veta mer om vad vi gjorde så tror jag julialii har skrivit mer om det, så läs där. rocken lever=)



tack marielle och brudar=)

sötsuget tar över

jag vill ha godis!! och dumlekakor ska jag fan sätta mig och skriva på önskelistan till jul. helvete så gott. men hur går det då? näe allt huset bjuder på är köttbullar och plugg. och lite mer plugg. och varför är jag så lat? jag sitter alltid hemma och orkar aldrig gå ut eller träna. men eftersom det är femtiosex minusgrader så kanske man inte jublar när man halkar ut. nu ska jag sätta mig vid mitt bärbara värmeelement och.. äta köttbullar. /linnea

jesper (moas kille) som jag träffade i turkiet en vaaarm afton i turkiet. 


you have made it harder just to go on

gårkvällen spenderades hos matilda som hade fest. jag somnade nykter i sängen och tillslut for jag och ida till jonte där vi sov gott. vaknade av att moa ringde, ja hon väckte mig(!!!) och frågade om vi skulle ut och gå:) for hem och duschade, och jag är helt hängig idag. blä fy och usch. gossip.g var lika bra som alltid, och nu har min hund dragit till umeå så life sucks. camilla får göra mig glad imorgon på skolan, du lyckas nog:)

spsk crew

we break the dawn

tack gode gud för chips då man är hungrig, mamma är och handlar till pasta och skinksås men min mage kurrar eller mer..skriker? men idag har jag jobbat på hotellet och vi var fyra st som jobbade så det gick väl rätt okej trots 130 gäster..sen for jag hem och sov, sov och mja sov och varför känner jag mig fortfarande inte pigg? men nu får jag hålla mig vaken för att sen kunna sova ikväll. och jeppe ska komma för att mysa med mig och sen måste jag tvinga med honom på en prommis också, bara för att jag vet hur mycket han hatar det haha;-) men jag vågar inte gå själv på kvällarna, jag är alldeles för mörkrädd! och ni vet alla andra avenyn fans ikväll att ikväll kommer tre till avsnitt, kan bli spännande haha, kanske fem av dom dör eller tre som gifter sig? you never know!

imorgon är det en speciell dag faktikst och kan bli vääääldigt rolig, det är en tjej som ska komma och prata om hudvård och smink. hon ska ge tips och vi får testa hennes produkter, ska man ta med ett anteckningsblock och anteckna allt hon säger allt? haha nemen, mycket tips kommer nog hit också om ni är sugna. sen följer cameran med(om mitt glömska minne minns den) och vi kanske äter middag innan hon kommer också. jag julia anna felicia lisa frida och maja, det kan inte bli annat än underbart brudar! så jag hinner nog inte skriva något imorgon eftersom det nog blir rätt sent jag kommer hem, men jag skriver på tisdag så får ni höra. ha det bra, idag och imorgon..och alla dagar efter det också=) kisses.
lägger ut lite bilder av elsa från igår också, enjooooy=)




och här är en hög med kläder jag köpte i stockholm:)

the party is in youuuu

igår var det fest, ni vet som är förbjudet egentligen men det kunde inte stoppa mig den här gången. jag linnea och ida for till mig direkt efter stoppet på lindex, vilket gjorde att vi alla två timmar senare hade nya hårfärger.  ida ljusare linnea mörkare och jag rödbruntmörkt, det blev najs! sen någon timma efter det satt vi hos jonte och smådrack sen drog vi till skelleftehamn och linnea har väl berättat allt om det. meen det var iallafall jätteroligt och jag låg äntligen i min säng halv tre, så jag hann ringa älsklingen men tre minuter efter det låg jag i den djupaste sömnen..ever! jag vaknade inte en gång av att elsa skrek om mat eftersom hon har varit här sen igår, lillgumman. men idag kom mamma in vid tio och jag pussade på henne lite sen somnade jag om och vaknade vid ett. och efter två alvedon och ett glas oboy senare levde jag igen! och idag har jag bara myst med henne vs legat i soffan och sett henne skratta, varit ute och gått och nu kommer snart mamsen ropa om maten..och jag är inte ens hungrig? kan man ens vara hungrig "dagen efter". så jag säger som alltid men det är klart jag kommer bryta det "jag ska aldrig mer dricka..." känner på mig att det är fler som känner som jag. men jag körde iallfall med mina älsklingar från zara, jeans och en spetströja.
 
ikväll ska jag till jesper sen sova tidigt för att jobba imorgon, känns väl sisådär men jag överlever. ha en jättebra kväll allihopa, puss & kram:)

man mår som man förtjänar

min rygg är katastrof tack vare boxersize och många smällar från gårdagens bravader. men roligt var det! vi var hos jonte fram till 9 då jonte vart för sugen på alkohol så vi (jag moa jonte lubba ida) drog med bilen och hämtade upp ante också sen var det fullfart mot philips källare. förbannat så snyggt dom hade gjort det! före och efterbilderna var sick;b en mysig liten bar och soffor. som krogen fast bättre? sen var det god dricka och gott folk som inte gjorde saken värre!


här trivs jag bra


yey!

eftersom vi inte har lärare på forumspelet så bestämde vi oss för att vi har hål. och våran engelskalärare tror inte vi är nog smarta att förstå att vi har oförberett engelskaprov idag, hon lämnade ju bara lappen där datumet stod för någon vecka sen. men jag måste dra efter halva engelskan så det kvittar för mig.
sitter mest och skakar, kunde minst sagt inte sminka mig efter gympan idag, ingen annan heller tror jag? vi har haft boxersize och det var det jobbigaste jag har varit med om. blä.. men ser framemot ljusare tider för idag ska det festas på. i skelleftehamn av alla ställen!!
hoppas camilla vill köpa godis och lägga sig i söder-sofforna med mig nu.

never mind what haters say, ignore them 'til they fade away.

mamma borde lära sig att man INTE ska lämna en marabou framme när moa är hungrig och kommer hem från skolan. för nu ligger den nämligen i min mage, japps och jag tvekade inte ens! idag har det varit en bra dag iaf, haft skrivning på engelskan som gick sådär bara sådär faktikst men det funkar säkert. sen hade vi dans hela eftermiddan och till min förvåning så var det faktikst roligt? det var inte så seriöst så därför gav det mååånga goda skratt bland annat åt min och annas kordination och teknik i dansstegen, fifan;-) och ikväll ska jag till gullida med linnea och prata om allt eftersom det var ett tag sen jag träffade henne, och kanske sova hos jeppe? det låter som en toppenkväll! men vetni, jag måste ringa jeppe nu, äta och sen gå till linnea och hjälpa henne med nåt skolarbete. så jag är tråkig idag men skriver mer senare om jag har tid eller imorgon! kisses=)

en positiv sak kan väl vara att vi slipper ha skoångest över 1 miljon skor varje morgon?
men den ångesten hade jag nog kunnat stå ut med om jag levde med den skosamlingen, eller vad säger ni:)?

little miss sunshine!


beautiful disaster


jag fick G på matteprovet, trodde först att hon hade missat I:et före G. men nej jag smsade mamma direkt ''jag fick G på provet:D:D:d'' hon var väl.. nöjd. däremot kanske nästa prov kommer gå sämre. jag och camilla har nog inte räknat ett tal sen vi började. och nu vill karin ha prov igen? idag var jag en snabbis hos matilda efter skolan, vi var fula med videobloggar (som inte kommer upp här) och käkade mandariner. nu har jag sett tv med mamma och innan det var jag hos min favvobrutta och där finner man glädje som alltid. linnea är done

nu när jag väl är igång-rond två!

förtusan, jag skriver ett till bara för att jag är på sånt bra humör idag och att jag verkligen inte har något för mig och jag väntar på älsklingen som ska komma och sova hos mig. jag kan verkligen inte kan sova själv, jag drömmer mardrömmar, känner mig jätteensam och svettas ovanligt mycket? usch säger jag.
men idag har det varit en riktigt bra dag, började tjugo i 1 så en ordentlig sovmorgon som var riktigt skönt. hade två timmars kemi sen gick jag på friskvårds och tränade eftersom det var ett bra tag sen nu. ni har nog hört det förr "träna inte om ni är förkylda!" så jag höll det mottot tills nu..och efter det bestämde jag mig för en promenad hem, trots att jag skulle ha duschat och fixat mig till klockan sex då vi skulle fira linnea. men ni som känner mig vet att jag inte har mycket till stress i kroppen, så jag tog en skön promenad hem och insåg då att klockan var kvart över fem. men trots det var jag klar kvart i då mamma skjutsade dit mig-lite impade är ni, haaa?;-) men där var jag mattan sandra natha emelie och stina-kajsa en stund. eftersom det var linnea vi firade så förstår ni nog att det gott om fika måste säga att dumlekakorna var godast. och som ni förstår med dessa underbara tjejer så var det gott om skratt och prat men det gillar jag så kvällen blev jättelyckad! sen mötte mammsen mig kvart i nio eftersom jag skulle se desperate, vilket jag aldrig missar, är jag ensam eller? nää tänkte väl det=)


och vad glad jag blev att flera ville se kläderna jag köpt jag kan dock inte lägga in bilderna på den här datorn men jag ska till pappsen till veckan tror jag så då fixar jag det. hoppas det är lugnt och ni får gärna komentera kläderna om vad ni tyckte etc=)  men nu kom minpojkvän och vi ska lägga oss och se slutet av walle det kan bli spännande. sen har jag en lektion imorgon så det känns rätt bra, sköt om er puss=)

vad kan ni om oss?

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811111555353129&a=1&

grattis, best friend!


äntligen 16, LILLAN(förlåt..)men nu har du ju bara två år kvar till den stoora festen!
och ingen kommentar om denna bild men det är trots allt..ett år sen? och en halvt.
hade inte tänkt skriva nån lång text nu, bara ett stortstoooort grattis till min pumpa!
du är och kommer alltid vara min linnea lills grönlund. love/ mos

dumlekakor föralltid

en av de oseriösaste skoldagarna för mig och camme är ju självfallet måndagar. har ritat av iprincip hela klassen och tagit bilder. men det är inget fel med det. och ikväll kom min granne hanna över och vi pratade gamla minnen (har ALLT för många) och det är alltid lika roligt, måste krypa ihop och skratta ibland. sen bakade vi ''moröbackekakor'' som dumlekakor & cheesecake, godaste som finns kan jag svära på! vi fick oss en liten prommis med:)


^jag & hannas valp        ^de berömda dumlekakorna,
.                                           och andra godsaker 

imponerande moa!

jag tog tummen ur arslet och läste engelskaboken som vi skulle läst klart till imorgon.
1.hade jag börjat läsa? nix, inte en sida.
2.var det 266 sidor? japp, det var det!
men nu är jag stolt som tusan, det tock dock ett x antal timmar och jag ville dö vissa stunder men boken var okej och nu kan jag nog göra vettiga recentioner och allt man ska göra till den. så idag har jag varit duktig, och imponerat på mig själv! jag är värd en varm och skön dusch nu sen ett samtal med älsklingen och sova? varför inte göra det nu egentligen eftersom mina ögonlock väger tusen kilo. och förlåt att jag inte skrivit på evigheter men jag har haft för mycket plugg i veckan att jag knappt hunnit med min själv känns det som. men jag skriver imorgon om veckan och stockholm som var toppen förresten och alla kläder läggs ut sen om ni vill se? och en sista sak haha, grattis alla pappor på farsdag(speciellt min pappa) som fick choklad och trisslotter:) ha en bra dag imorgon iallafall och sov gott! puss & kram=)

farsdag

känns lite konstigt att inte fira pappa på farsdag, fast jag har aldrig typ gjort det eftesom han inte bor här. gav honom hemmagjorda kort när jag var liten om han var hemma. inte så fina heller
idag har jag varit med min syster, johan & hans tjej på waynes och käkat. det var mumms som alltid! och johan kan ju vara någon av dom roligaste kompisarna stina har. han tänder en cigg inne på waynes på ett ljus och springer ut hahaa. vilken king!

värt att det inte går ladda upp bilder. igår var jag iaf med kajsa tills hon for hem, då for jag till cissi och bastade. sen kom min onyktra syster hem, och var hungrig som ett djur. slutade med att hon hade dressing fulla ansiktet. hon är för söt

it's hurts too much, so I'm letting u go


blödande skalle och en galen traktor

hörde massa ljud från köket och tänkte ''nu är syrran hemma och hungrig'' men nej det var en galen traktor utanför vårat hus som körde i cirklar och tappade sin ploggrej. han var grym och arg
en annan grym grej är att jag började blöda i duschen från skallen, fick tydligen ett sår idag när jag slog skallen i skåpet. går inte beskriva hur mitt glada humör föll i bitar efter den där skåpkanten.. ante och camilla fick åtminstonde sig ett gott skratt

haha helvete nu dånar det från gatorna!! ska se vad farbror traktor gör

7 saker ni inte vet om moa

 

1.jag är en jävel på att slösa pengar
2.jag somnar ALLTID framför teven
3.ogillar skrytiga personer
4.kan verkligen inte laga mat därav att..
5.-jag småäter alldeles för mycket
6.lär mig inte av egna misstag..
7.är gaaaalen i choklad!

torsdag

förnedrad på matten idag igen men vem bryr sig! är glad att camilla är back on track på skolan, king. pratade just med moa i telefon som hade fått tillbaks ett oväntat bra resultat på provet, grattis tjompan! och ikväll far jag på bio med jonte ante & ida, efter jag har skrivit klart min svenska novellanalys. men det börjar övergå till musik och matlagande känner jag. jo nu vart jag sugen på bacon.

igår fick jag kvällsbesök av ett flygande.. sak


du borde få en tegelsten i skallen


min mattelärare och jag är mer osams än någonsin. värd grej? nae för jag är sämst i matte.  jag andvände miniräknare på uppg. 9 på vårat prov idag, trodde man fick ha miniräknare & hon sa inget fast hon satt mittemot mig längst fram. då hör man bara
''MEN LINNEA, ingen miniräknare, det här måste jag skriva''
då tar hon mitt prov och skriver ''ANDVÄNdER MINIRÄKNARE'' på halva A-delen typ. DET ÄR JU SOM ATT GE MIG ETT IG DIREKT
 ''HALLÅ jag skrev ju bara på uppg. 9?'' allt hon gör är att fnysa och titta ner i bänken. bara tanken gör mig arg, gick ofc först från provet eftersom jag förstod inget och ville kasta en stol i skallen på henne. hoppas moa, kajsa & stina gör mig glad iaf. kramiz

7 saker ni inte vet om linnea

> jag är ständigt stressad över absolut ingenting


>
jag skämtar alltid om min pojkvän, som inte finns såklart


>
min homosexuella kusin är med i ''bonde söker fru 2008'' eller ''bonde söker man'' kanske man ska säga


>
min pappa bor i luleå, flyttar kanske till umeå snart


>
jag lyssnar helst på hårdrock


>
min favoritsysselsättning är att sitta och leka med mitt saliv, dra det upp och ner utan att det får röra handen eller något föremål. misslyckas lite väl ofta


>
mitt hår är naturligt halvlockigt & jag är naturligt blond




jag utmanar moa bithén att göra samma sak;-)


grattis grattis grattis!


säger jag till min älskade kajsa och den bästa brorsan(som jag vet av) som fyller år idag, den 4:e november:) jag har inte hunnit krama på kajsa än men det kommer..det vet du;-) och hoppas ni får ett jättebra år och jag älskar er båda två väääldigt mycket. / eran mos.

can't stop this feeling

det är kul att skrämma vettet från grannungarna när dom plingar på och man softar i anisktsmask ''h-he-hee-HAHAHAHAHA-HEJ vill du köpa ju-u-ultidningar?'' och nae det vill jag inte! idag fyller gulle-kaisa 17 bast och det firade vi med att fika på waynes. en latte och sen delade vi på tårtbit. det suger att jag snart fyller 11 stora år och alla andra blir 18 alldeles snart. men ni får ha det så kul på krogen brudar! kommer bli det nyktraste året i universum
imorgon är min favvodag. 3 lektioner och världens hål, efter det ska jag och stenis på stan. på kvällen hoppas jag på att umgås med mina brudar! film?

grattis gullbulle

7 veckor till jullov

sitter i datasalen och snorar/nyser ner hela stället. måste nog prata med mamma om att fara till doktorn och höra om det här för nu är halsmandlarna lite väl stora - igen. jag är hur nöjd som helst för jag fick vg på min svenska uppsats som inte ens var noga skriven och det känns guld!! men nu har vi en till uppgift fram till den 11/11 då jag faktiskt fyller år. ovärda år så jag vill nog inte ens fira haha. men presenter kan man alltid få ju!
7 veckor till jullov, visste ni att jullovet är 3 veckor långt iår? det är hyffsat skönt jadå. sen är det bara jag som inte kan skicka sms idag? nej inte det inte, ingen i min klass kan. har dom blockerad spsk? nu ska jag slå moa en pling.
 tjoho♥


bruning like a candle

kom hem då moaaaa. ska mysa med moa stina & kajsa imorgon och länktar redan. vart så glad av att höra mia min mias röst i telefon, världens bästa mest förstående lyssnande moa. min syster & hunden kom alldeles just innanför dörren så jag har varit och kramats med dom, även jag och min syster har lite snack att sköta.
sen vill jag tillägna en mening riktad mot camilla lindström som fyller år idag. inga värda år men jag ska även få spendera 2 födelsedagar till med henne under skoltiden. love u hun!


dela med dig - av det här go'a?

sitter hos josefin, såg alldeles just att the grudge sätter igång nu. 2 mörkrädda personer i ett tomt hus. here we go again!
måste få tillägga att nathalie ger mig ett litet leende på läpparna och en förvirrande tankekrets när hon säger att ''kvällens värsta går till linnea!'' tack och bock är väl allt som går att säga.


rastlös

lovar att jag ska sluta skriva inlägg snart.. satt och funderade om vi har beställt skorna från gojane.com än eller inte. och för ''dude'' som säger att vi inte kommer kunna gå så tycker jag att klackar är till för att falla så ni får läsa pinsamheterna som händer oss right? och jag verkar ha fått fetdiss på min te & filmfront. ska till ida eller matilda efter farmor, och ida undrar alltså om vi ska dricka vin. min hals spottar ut vatten och jag känner ingen smak av mjölk så jag undrar inte ens hur jag gör. nu är jag sugen på lax. måste även skryta om att jag tog tag i båda mina rum. nu är det bara popcornhögarna som jag skulle behöva dammsuga upp. senare problem ofc, nu ska jag ta på mig mjukisarna mina

it's all gone grey

gårkvällen var askalas! var i en lokal med dans 2orna, sandra & nathalie. när vi sitter där och roar oss med våra grymt sjuka lekar så kommer det in en gammal kärring med rullator och börjar dansa.
''jamen det är cecilia (som hyrde lokalens) farmor, vilken king!!''
grejen var bara det att cecilia var lika chokad att se henne som vi.. men kärringen berättade inte allt för tydligt att hon var psyko. hon var däremot ganska grym på att leka med dansgolvet - inget skämt
.
.
.
.

hur kan du göra såhär mot dig själv linnea?

< förbannat ont i halsen
< 3 timmars sömn
< hungrig som ett djur
< kan inte svälja
< mitt rum är ett bombnedslag
< mitt andra rum med
< jag vill inte ha en nokia tegelsten
< solen skiner genom fönstret och jag hatar den
< moa stina & kajsa är gone away

> jag ska till farmor och äta lax
> tänker inte städa mitt rum
> jag ska dricka te & se film hela kvällen
> dåliga kärleksbalader är det bästa jag vet


RSS 2.0