4 dagar!

ja precis, bara fyra dagar kvar tills sommarjobbet är avklarat och jag vill bara att det ska gå fortaaaaare, men snart så har jag äntligen "sommarlov" igen:) i helgen har jag varit på stadsfesten både fredag och lördag. i fredags var jag med jesper stina kajsa linnea och massa andra, jag åkte rätt få karrusar men jag menar bara stadsfesten en gång per år? jag gick däremot inte in på själva området för jag och jesper for hem vid tolv för att lägga oss framför teven och mysa. och i lördags vaknade i av en liten fanny(jesper lillasyster) som var helt exelterad för att vi hade lovat att gå med henne på stadsfesten en stund. så efter jag hade fått två täckningar av gullegumman så for vi ner mot stan, vi åkte karrusar och hon är mer våglig än mig men 10 år yngre..det är nåt fel då tror jag! sen for hon till sin farmor och vi mötte stina kajsa osv för att äta sen gå omkring där och tjollra:) jag s och k cyklade hem vid fem och jag skyndade mig hem och bytte kläder sen for jag till kajsa igen för att vi åt där, jag linnea och stina. det är alltid lika mysigt när vi är tillsammans, finns inga bättre brudar än dom:) kvällen slutade nere på stadsfesten vid nio där vid mötte upp frida jesper och många fler sen bestämde jag mig för att betala in mig, jag köpte ett vuxenband sen var vi inne i öltälten och där börjades det dricka fast än det inte var tänkt så. men det var riktigt riktigt roligt och petter kingade;-D jag linnea & jesper var hemma hos mig tre och vi fikade gott sen for linnea hem och jag&älsklingen somnade!

igår var vi i boviken och det var riktigt skönt, jag linnea ogge jesper sanna alle och viktor sen vi också mötte sandra & ida:) varken för varmt eller för kallt, men bara lillsan som doppade sig i det isiga vattnet, lite oväntat faktikst! och igårkväll såg vi EM-final matchen hos jesper, jag tycker faktikst att spanien var värda att vinna fast när jag ser hur ledsna tyskarna blev så skulle dom ha vunnit!(och ja jag vet att spanien också skulle sett ledsna ut om dom förlorat men ändå...) det var en snabb uppdatering om man ska säga så för snart kommer mammi hem med mitt HM paket som har kommit sen ikväll ska jag umgås med stina! hade gött:)
jesperjohansson, världsbäst!

kurr

fredagen började hos chefen (carina) där folk småfestade och andra inte, vi spelade kubb och hade det trevligt. men vi var riktigt jävla usla på kubb.. jag brukar vara champion i det där.
vid halv 9 drog vi oss mot stadsfesten och genast tappade jag bort cissi och co. men jag hittade stina, och vi drogs mot moa, kajsa och gänget!
såg en bit av europe (hur stavar man?) med sanna och viktor, men jag hatar när jag inte kan texterna så jag drog snabbt därifrån. träffade folk och åkte karuseller. haha värsta var nog när jag och moa flög runt som vantar första åket..

skönt att solen äntligen är framme, har legat ute och solat smått hela dagen. fast mest lekt med hunden som vanligt, alltså hon ger inte upp om pinnarna.. helpjööötis vad det kan bli jobbigt att jaga henne runt gården.

kvällens planer då? ska snart blåsa håret och tjollra så mycket som det går, för att sedan fara till kajsas hus och äta med briddzen. drar sedan ner mot stadsfesten och åker karuseller, sedan skas det in på området;-)


världens sämsta kubbspelare måste jag få säga..


klagostund?

fast än jag är en ganska glad människa så måste jag inte alltid vara positiv. det har regnat i stort sett i 3 veckor och jag har fått blåskatarr...ja precis igen! men bara för att jag fått det fyra gånger på ett halvår behöver det inte vara nåt fel på mig? yeah right! men nu kommer mamma snart hem med medicinen så då löser det sig förhoppningsvis. och ni ska vara glada alla där ute som har klarat er, för att kissa taggtråd är inte roligt! men slutpratat om det, jag skrev just ett lååångt inlägg som försvann av någon konstig anledning så nu blir det ett kortis. jag jobbade inte idag som sagt och kommer nog inte göra det imorgon heller men det återstår att se. och nu har ju stadsfesten öppnat portarna men jag besöker det på fredag och lördag med brudarna och det kommer bli riktigt bra. nu kom lillzy och vi ska köpa godis sen fara till stina och se Arn, bra eller dålig? mja ni får väl höra sen! men kvällen kommer att kinga ändå! sen kommer jag moa vara lite inaktiv över sommaren tror jag, men ni lät väl märka! puss&kram:)

ensam hos stina

som rubriken säger så är jag ensam hemma hos stinalu. minns inte att hon for och jobbade, minns bara att klockan ringde och hon steg inte upp. ligger i hennes sjukt sköna säng, har gjort det sedan 11.00 och tänker nästan inte stiga upp? som vanligt är alla och tjänar pengar och vad gör jag? ligger i sängen vid datorn och ser våra bästa år. inte alls oväntat. men nu är det ju så att våra bästa år är världens sämsta serie, men jag fastnar ändå vid det varje dag.. måste skaffa ett jobb eller något att göra på dagarna. om solen ändå kunde komma.
var nyss ner och skulle kika efter frukost men det vart bara en slurk mjölk och inte mycket mer. ska hem snart och ta en promenad, sen kanske min sta syster vill laga middag till mig!

hittade några inte så charmiga bilder på stinas dator igår haha, sedan vi var i moas lokal i vintras?


oj

då vart jag helt plötsligt stressad, stadsfesten i helgen och då ska vi väl käka med jobbet innan hos carina, eller ja delar av jobbet kanske. se artisterna där och roa sig lite. helgen efter det ska jag till luleå och vara med pappa. helgen efter det är det gothia cup i gbg. jag cissi och tilda hade bestämt oss att fara dit (jag och cissi var där med laget förra året) och tjosa runt. men nu ska ju syster stina dit också under gothia? hallå kan hon inte tima det lite sämre. så nu kan vi väl inte ha saras lägenhet för oss själva. aja måste prata med pappa om resor och sånt.. kanske ska bila ner med pappa och stina, hem med cissi carre pelle och tilda. jag hatar bilresor med familjen så det ska bli intressant!
fast varför vara stressad? det är ju bara söndag.




haha lillgumman som vart i litet chocktillstånd efter en lång färd utan att veta vars hon skulle,
men hamnade 20m från hennes eget hus. love;-)


elsa moa lindholm

som ni ser på rubriken så har dom nu bestämt ett namn "elsa moa lindholm" det passar alldeles utmärkt på lillstumpan! jag känner mig faktikst hedrad med "mitt" namn som andranamn, nemen det är ju roligt=D idag ska jag och hälsa på dom igen, vet inte riktigt om dom får fara hem idag eller om dom kommer hem imorgon det återstår att se! jesper som ville se henne är i hans stuga och bär timmer? vettigt.. så han får följa en annan dag, jag vet att han kommer bli kär! men om jag ska berätta lite om i fredags, jag vet inte riktigt vart jag ska börja men jesper kom och hämtade mig strax efter fyra så det var bara för mig att sätta på mig ögonbindel och moppehjälm och sätta mig på cometen. kändes lite lurt men eftersom jag kan vägarna riktigt bra så visste jag exakt vart han var och körde tills han började köra i kullar och diken...jag vart lite åksjuk må jag säga men sen skrek jag "jag veeeeeet nu jeeeesper vi ska till boviken, yes jag kom på det...eller ne är vi på väg mot falket?" jag hade inte en aning egentligen som ni förstår eftersom det är åt motsatta håll, men sen stannar han och säger vi är framme. det var någon som tog mig i armen sen ledde dom in mig på en stol, just när jag satt där börjar det sjungas "ja må hon leva ja må hon leva....." och jag kastar av mig sakerna och ser att vi är i min kvartersgård typ tio meter från hemma, så grundlurad var jag! sen ser jag alla gulliga människor som står och sjunger, sen efter sången får jag tusen kramar och sen börjar tre rätters middan! efter det börjar det surras och drickas sen droppade det bara in mer och mer folk och tillslut var det sjukt många där och kvällen hade bara börjat=D men så fortsatte kvällen, och efter sånger, lekar, brännboll och prat så hoppade jag på sandras moppe och vi drog vidare på max och efter några udda stopp haha så var vi där efter tolv någon gång. vi åt och sen begav jag och älsklingen oss hem till honom, och vi somnade väl där vid två. det var en underbar kväll och det enda jag kan säga att jag har världens mest underbara vänner:) tack tack tusen tack!

igår var jag med jesper hela dagen, vi myste dagen ut. och igårkväll hyrde vi en skräckis om några vampyrer som var riktigt hemsk men slutet var sämst så den får inte toppbetyg! varför ska alltid dom snyggaste & modigaste killarna offra sig och dö för sin tjej? men vi somnade vid ett och det är alltid lika mysigt att sova med honom, kan inte sova själv längre det går inte. och imorse for han tidigt så jag vaknade vid elva jag med och då var det bara att stiga upp och fika sen nu har jag legat framför datorn hela dagen. jag är på ett riktigt konstigt humör idag, okej jag är superglad men typ sprallig och rastlös fast ändå orkar inte mina ben röra sig och mina ögon vill sova..märkligt mycket märkligt! men jag och linnea ska gå ut och gå på en timme sen så far jag nog och hälsar på bebisen och föräldrarna och senare ikväll blir det att träna sista träningen för säsongen(tror jag), hade gött=)









några bilder sen födelsedagen, tack för allt:)

skavsår

jävla skavsårs jävel jag hatar att ha skavsår i munnnen.. och cissi ligger och sover fortfarande, jag är hungrig och vill se en film och mysa i åskan. vaknade halv 10.30 imorse men tyckte att jag skulle inte störa cissi, och jag måste ha somnat om för klockan stod på 12.33 när jag klev upp. men det är inte så noga eftersom vädret kunde ha varit bättre. men åska är mysigt:) skulle egentligen ut och springa med hunden i morse, men tror hela familjen förstod att jag springer inte ute i regn och åska, nej inte för en miljon.

gårdagen var sntizig och skön. började med klassfest ute i lund, men alkoholen sluta verka efter ett tag för mina klasskompisar så jag for hem, eller hem i 10 min sedan till hiller och softade med honom & johan bara!
sen fick cissi hämta mig, för långt och kallt för att gå hem. men nej vi träffade såklart adam och co så vi skulle stanna och prata, tillslut kom vi hem till mitt mysiga, nystädade rum, not. somnade efter en timme och har inga speciella planer för dagen. ska se vad cissi säger. smack
None
stockholm hade ju inte suttigt helt fel just nu?


Haha



Haxxat password!

/h

lördag

igår var det midsommar och en riktigt skön kväll, inget regn och solen kom krypandes fram. schönt enligt mig! har ettblåmärke på benet, och det måste vara sedan jag tappade moppen på mig själv igårkväll. men jag ska låta moa berätta mer om fredagen som var hennes egna födelsedag. hoppas hon hade en lyckad kväll, det förtjänar hon.

idag städade vi upp i lokalen, tog ett bra tag pga alla burkar och dricka på golvet. det var massor med saker som hade fastnat i öl på golvet typ. yummie!
blir en 2dagars i helgen.. ska ha klassfest ikväll. blir nog mysigt med klassen haha, snart kommer sandra hit sedan ska vi gå till juan (sandras kompis) som skulle skjutsa dit oss ikväll. aja, mer om kvällen senare. slash linnea

bilder från fredagen kommer inom kort

grattis mig själv

ett år äldre idag då, det kan inte kännas fel? idag känner jag att jag är på superhumör och jag sitter bara och ler framför datorn:) mamma väckte mig med bullar på sängen och ett släptåg att djuren nuvet, men jag lever med det! sen så fick jag massa kläder, cremer från the body shop, presentkort mm. och på ett tag kommer pappa med sin present(pengar pengar pengar) men guuu vad bra! jag måste bara säga ett stort grattis till ida och bror som fick en liten flicka imorse klockan sju, vilken tajming?;-D att bli faster på sin födelsedag, kan man önska sig nåt mer? åskan(bror) och ida ser tydligen bara en moa framför sig och säger att det är en liten jag som ligger där med mycket mörkt hår som jag hade ,så namnet då?

när pappa kommit hit och vi fikat så åker vi upp på bb och träffar den nya krabaten sen ska jag vara klar halv fyra för att då ska tjejerna och några andra ta mig någonstans och jag har ingen aning vart:) men dom är för söta att dom planerar så mycket, med caman midsommar idag och min födelsedag. ha en kanondag alla där ute=D puss och kram!


pocketful of sunshine

hur är läget idag? det är faktikst rätt bra med mig:) eller förutom att jag har jätteont i halsen och är trött. och att bli sjuk nu det finns inte i min planering, så mamma som ligger där i soffan med hög feber och en igensvullen hals får inte smitta mig så är det bara! det är ju någon som fyller år på fredag och det är midsommarafton, hur skulle det kunna bli mycket bättre? tjejerna planerar min födelsedag så jag har ingen aning vad som händer men jag vet alldeles säkert att det kommer bli underbart, dom är ju trots allt dom bästa!

idag har det varit en skön dag på jobbet, vi har planterat hundratals blommor och det är favvo. "man blir glad av blommor" som lena så snällt sa idag(hon jag jobbar med.) sen efter jobbet gick jag en lång skön promenad i solen med hundarna så nu har jag verkligen rört mig idag, men det behöver jag! ikväll ska jag bara ligga i soffan och kurera mig, med nån bra film och sandwich! och imorgon har jag match 5 mot burträsk så innan det hinner jag inte skriva, ha en bra kväll:)

linnea, för mig finns det bara du!


lunch

som sagt så jobbar jag idag igen, men jag ska inte klaga för jag har haft en king helg! igår låg jag med älsklingen i sängen heeeeela dagen, eller jag hade träning 8-9 som han följde med och såg men jag säger att den räknas inte. och sen så såg vi nån asspännande film typ the vanishing kan den ha hetat det? men vid elva bestämde vi oss för att lägga oss i sängen, annars skulle det vara en omöjlighet för mig att stiga upp idag men jag lyckades än en dag att komma i tid till jobbet, lite oväntat faktikst:) men oj jag börjar om nu, pusshej!



i lördags köpte jag dom här skorna fast i mörkmörk brunt, dom är underbara!
jag köpte också en klänning och nya långa leggings så jag är nöjd;-)

söndag - dagen efter

söndagar är alltid, oavsett om det är lov eller inte, en ''dagen efter-dag''. oftast är man trött och sliten och vill bara sova tidigt.. idag är en sån dag! fast jag känner mig hyffsat pigg fast förkyld och allergisk. sovde hos mosan ikväll och då slutar det inte gött om katten ligger bredvid mig!
igår var riktigt trevligt, solen sken till en början men gav upp efter ett tag. vi spelade kubb (självfallet vann mitt toppade lag) och busade på helt enkelt, hoppade studsmatta=D hade planer på bad men när det vart natt var det lite väl kallt för att slänga sig i. bilder sen igår kommer!

vet inte vad som väntar ikväll, om ingen har planer åt mig ska jag bara ligga i soffan och vräka i mig godis.. näe det måste jag nog göra nu, fast jag vill ut och gå men mina grannar var kanske inte lika taggade. jaja nu ska jag och min huvudvärk lägga oss i soffan slash linnea!


efter 9 år i samma skola och som grannar/bästa vänner går vi helt olika vägar,  kommer sakna er mest brudar! 

summermode on!

nu kan man inte klaga på vädret iallafall, det är fortfarande inte varmt men solen steker ändå fan vad bra säger jag bara.
precis som man hade hoppats på eftersom vi ska till stinas stuga ikväll och parta lite och grilla och fira sanna såklart som fyller 18 idag, grattis grattis grattis stumpan:) så det blir nog jättebra! sen idag ska jag på stan med kajsa som var lite trött när jag väckte henne så vi far väl där vid ett, funderar på att klippa mig idag? drop in kanske. återstår att se om det blir något sen funderar jag på att slinga ljusare hår alltså inte ljustljust inte linneavittgråttljust utan typ ljusbrunt? vad säger ni om det:) men det blir nog i så fall att önska sig när man fyller år, jo typ! men jag hade inte så mycket att skriva nu så jag gör mig klar sen ringer jag orangetotten igen, puss ha en uuuuunderbar dag!


fredag - avslutning

upp och hoppa 06.30 på morgonen och göra sig klar, jag är bra på att få tiden att precis räcka! fick skjuts ner till kyrkan av mamma och sjöng för 7 - 8orna, gick snabbt innan det var slut och då var det 9ornas tur. nu är det slut, har inte riktigt förstått det än.. men jag vet att klassen träffas om en vecka igen på klassfesten så jag är inte så deppig;-)
jag hade inte sänkt mig i något ämne, kändes ganska otroligt.. inte höjt mig heller men det hade jag inte alls räknat med!
efter avslutningen fikade jag & cissi med några grabbar från klassen, for sedan hem till farmor, pappa, sara, stina, mamma & hekla. roligt  att se famlijen samlad för fösta gången på något år! grillat och tårta, sen golfade jag och pappsy lite bara.

och ikväll var vi (jag, moa, cillan, sandra, emmeli) förbi vitberget dit det kom folk inhasandes hela tiden, men det var inte riktigt ball så vi drog till maxi och handlade godis sen for vi till moa och såg film!
aja nu ska jag snart lägga mig, känner mig trött och sliten. kanske har rätt att vara det efter dagen med?

gissa vem som har 10 MVGn och vem som inte har något?

o´boy vilket vackert väder!

hejsan, moa som skriver en snutt idag. idag har jag jobbat sista dagen innan helg, någon som är överlycklig är nog jag;-) en toppenhelg framför mig och den kan bara sluta bra. dessvärre missade jag 9:ornas skolavslutning idag och då lillstumpans, så det var ju lite tråkigt men jag har pratat med henne nu och hon verkar då inte haft tråkigt och det är ju de som är huvudsaken:) jag slutade som vanligt fyra idag, och då kom pappa över på tacos med mig och mamma. och nu har jag duschat och fixat mig och snart kommer emmeli och sandra, på bara nån minut bara så det blir som sagt ett kort inlägg idag fredag den 13:onde. jag kan inte påstå att jag haft någon otur mer tur kanske? men det kommer väl kanske ikväll, you never know:) sen ikväll far vi kanske vidare till cillan och linnea sen till vitberget sen....ja får se vart vinden för oss:) men nu tänkte jag röra mig och ha en bra kväll och det hoppas jag ni också får ha, och justja igår spelade vi match mot bureå 1-1 jämt jämt jämt men rättvist ändå. så nu puss=)

bästa vän!


helt rätt!

allt bra? jo med mig är det väl okej, jag är så sliten efter att jobba att det finns typ inte. duvet, gå omkring och trimma en heldag det är inte gjort för människor! men nu ligger jag iallafall äntligen i sängen och börjar få tillbaka värmen efter en ja vad ska man säga..kall och regning dag? men efter jag jobbat mina x antal veckor så kommer jag inte vara fattig längre, så det lönar sig trots allt och jag jobbar med supersköna människor också så det kommer kanske få ett gott slut iaf.
nu har jag snart jobbat första veckan och det är väl i stort sett det jag gjort i veckan, sen har jag varit på "den där kursen om att få köra bil saken." ni vet vilken jag menar, ja det var nog det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv. var inte så intresserad av vad han sa men saksamma, hade ju kajsa där iallafall de tre timmarna det är alltid nåt:) sen har jag varit lite med jesper, tränat, kört lite bil(fråga inte hur det gick) och sett fotboll typ. less på att lägga mig 11 på kvällarna nu faktikst, men snart är det helg och den är efterlängtad:) imorgon jobbar jag som sagt till fyra sen skyndar jag mig hem och gör mig klar sen på kvällen ska jag vara med sandra och förmodligen emmeli, det var alldeles för länge sen jag var med dom brudarna nu. jag vet inte vad vi ska göra faktikst, det får ni höra om sen! meeeen nu vart jag less på datorn, så jag vilar en stund sen har jag match kvart över 7 på norrvalla mot bureå. känner på mig att det blir vinst ikväll, ska jag lita på det? mja återstår att se, o and o moa:)


skolavslutningskvällen med guldbrudarna!


systrarna S!

weho! systrarna S (sara & stina) kommer hem på torsdag eller fredag, riktigt glad att jag får träffa dem båda! även om det bara är fram till tisdag, dom ville gärna vara på min skolavslutning och jag klagar inte! träffade sara senast i julas och även det var bara snabbt. men jag & moa ska dit och bo någon dag under gothia.
nu inser man att det är sista veckan med klassen, fick även avslutningsfotot idag. haha vi hade tema ''grease'' och tjejerna var killar och tvärtom. kan inte undgå att le när jag ser bilden;-)

svägde förbi stan idag med cissi, gick till mammas jobb i regnkläder efter en torr åktur på moppen. såg ganska fåniga ut på stan haha.. for därefter till elgiganten och lämnade in min mobil, once again! fick tillbaka den för bara någon dag sen, nu kommer den tillbaka ''inom kort'' men det är väl i augusti?
jaja nu ska jag få något gjort och käka glass, kanske städa lite.. näe det vart nog inte så..
/linneeeeeeeeea

classmates!




ya-ya-yayaya!

jag börjar med att säga att det var en riktigt mysig kväll igår, det började med att jag kajsa stina linnea frida och sanna grillade hos mig:) som vanligt var det gott och underbara personen allihop! sen satt vi och pratade hela kvällen och vi gjorde några försök att se lite teve, men det var hopplösa försök. så tjejsnack hela kvällen eller där vid halv tolv for vi till viktor jeppe och massa killar som spelade fotboll på moröhöjden sen vid halv två cyklade jag och jeppi hem och sov.
och imorse fick jag en riktig sovmorgon, eller 1 men det var länge sen jag sov så länge så inget klagande från min sida.
efter fika och lite annat for jag och linnea till stan, och självklart bara för att jag inte har pengar så hittar jag en skitsnygg tröja så jag ska till pappa och "låna" lite pengar för jag måste ha den:) så är det bara!
och ikväll ska jag frida och linnea till sanna och se gröna milen, förmodligen fler också men det får vi se sen:) nu hade jag tänkt hinna gå en långpromenad och äta middag innan jag ska träffa linnea kvart i sju, dags att skynda mig lite. hade gött, puss:)









några bilder sen skolavslutningskvällen, kommer mer!


sommartider för fullt

guuuuuuud så skönt väder! man ska inte klaga men det kanske är lite väl varmt.. fast inte när man har legat i en pool och glassat hela dagen med sköna grabbar & cillan;-)
dagen började med att jag gick en promenad med lite folk från skolan (hade friluftsdag), fick gå ut och gå med min lärares hund, en golden - en riktigt tjurig golden. han ville mest lägga sig i skuggan hela tiden.
sedan for vi och kollade på arbetslagen som hade tävlingar mot varandra, självfallet vann mitt arbetslag hehe;-D
sedan hade rektorn sagt att det var inga mer lektioner för dagen, gissa om det kändes skönt? så det slutade med att vi hamnade hos johannes i hans pool!
sen for jag och cissi på stan en snabbis för att titta på klänningar.

image218
bjuder på en bild sen gröna lund, stockholm. livet leker!


hej igen!

det var ju ett tag sen jag skrev(moatoan) nästan för länge sen. men jag har inte haft någon tid alls att sätta mig vid datorn nästan, på dagarna är man ute och glassar i solen för det är rätt kallt? sen kvällarna spenderar man med vänner, och jag är rätt oglad;-D ne fy vad skönt, det är sommarlov och allt är toppen! i tisdags gick vi ju ut skolan och halv nio samlades klassen och fikade nere vid kyrkholmen sen var vi i kyrkan och vi avslutade med att fika på lilla marie med favobrudarna. sen for jag hem och plåstrade om mina fötter som täcktes av skavsår och blåsor. men jag och mami drog till apoteket och köpte "happyfeet" och massa plåster. och "happyfeet" är som något geleaktigt man lägger i skon så blir det mjukt och det räddade min kväll kan jag säga. men kvällen var underbar den med, vi var först på balen sen drog vi till älven med mat från wook and roll sen började festen! och hela kvällen kingade och den slutade med kvällsfika med mamma och älsklingen hos mig, så det var min tisdag!

idag sov jag hos jesper, så vi vaknade där vid tolv och gick direkt ut i solen. det var så sjukt varmt och till slut lånade jag bikini av mamma anna så jag äntligen kunde andas igen! sen låg vi och stekte hela dagen i solen, och det är inte alls fel! men nu är jag hemma eftersom jag på 2 timmar ska till ida(brors tjej) som tagit studenten idag, vi ska dit och äta tårta och fira! sen efter det ska jag till älven där kajsa stina ida och linnea är om inte fler också men det får jag se sen:) en toppendag idag alltså och hoppas ni också får en! men nu måste jag skicka ut två flugor som är riktigt irriterande sen är maten klar, lövbiff och potatisklyftor står på menyn idag! pyss:)

image217

moa bithén!

image216

aoutch!

tog inte så lång tid att packa ändå, nog för att jag har glömt massvis med saker som jag måste upp och handla på maxi efter jag har sett fotboll med cillan! vet inte vilka som skulle spela men, alltid roligt att hänga med!
har laddat mp3n med bra musik och jag for upp på ica med mamma i morse och handlade rätt lite mat till resan haha, inget godis däremot! ersatte det med russin - russin är så jävla gott!

jaja, kanske dax att pallra sig mot cillan nu då. ha det bra i skellefteå säger jag väl;-D
linnea.

imorgon gäller det!

ska bara packa hela dagen imorgon, måste till lite olika männsikor och samla ihop mina saker. sen 20.00 far bussen till stockholm! kommer bo ganska centralt. grymt skönt att dra bort ett tag.
kommer sakna mosan däremot.
o & u lillzy!

RSS 2.0