bli inte allt för lurade imorgon då;-)(moa)

jag har just följt linnea en bit på vägen, med en hund som vägrar gå och en annan som endast vill leka så är det inte jättekul. men jag är hemma nu iallafall och kvällen har jag spenderat med mamma & elsa sen kom lillsan, nu bor jag hos mamma igen och elsa är på besök tills imorgon. en underbart härlig kväll och jag kan inte sluta längta till stockholm och utlandet, alla som känner mig vet dock att mina pengar kommer vara slut innan vi ens hunnit lämna landet..det är där föräldrar är bra att ha;-) allt jag vill ha nu rymms nog knappast på en A4a men så ska det vara tycker jag, träning idag också vilket förklarar att min kropp är seeeg! men nu ska jag sluta prata strunt och lägga mig tidigt, en dag imorgon med nivet-alarmet står på 07.00..phu

klassfest på fredag!

HEJ sa krabban till karl (linnea)

GRATTIS till ida.m som fick en lillebror idag!! och GRATTIS till mina 2 kusiner som båda fick döttrar under förra veckan. nu blir det massa småbarn att hälsa på, ska (påtal om det) träffa bus-elsa ikväll och moa.. *suck* hihi skämtar. näe just nu är livet bara bra, förutom halsen som bara svider men det är sånt man får leva med. halv åtta hittar ni mig möjligen på gymmet om halsen hänger med. efter det mot bithéns!
sommar 2007. rånat ica på choklad och en apelsin-mer påväg mot boviken.

snabbsvar från datakunskapen (linnea)

Postat av: Johanna

Hejsan! Jag diggar eran blogg jätte mycket! Kan ni inte göra ett inlägg med era kompisars bloggar? Det skulle vara kul!


Postat av: sofia:D

jo och ett inlägg med fiendernas bloggar. skulle vara kul att läsa


Haha mina ''fienders'' bloggar kanske jag inte ska offentligöra men några av mina kompisars bloggar jag läser är:
sandra
camilla
nathalie
amanda
och nu fick jag hjärnsläpp och kommer ej på fler

och jag läser även: skellefteatjejerna, fillippalund mfl. tjineling


torpet (linnea)

hade chans till dessa skor i sthlm med sabbade chansen för jag har TRETTIOSEX och inte TRETTIOÅTTA

bild: minoutfit

från moa

ikväll har jag och mamma grattat ida(min brors flickvän) som fyller 20=) grattis igen, vilken härlig tid! efter alldeles för gott & för mycket fika släppte jag av mig själv hos linnea där jag spenderade kvällen. vi låg i soffan och pratade, ungefär så våra kvällar ser ut måste jag säga..haha det är mycket bättre än det låter! jag tog en prommis hem iallafall och nu har jag förstört mina tajts, dom blev ashärliga och helt gratis dessutom(liknande de trådade leggingsen från gina). en sax kan göra underverk vetni men nu ska jag och mina nymålade svarta naglar bege oss mot duschen sen är det god natt från moa! hörs imorgon, 1000 kronor rikare dessutom av någon timmes städning idag(vilken timlön?!) puss=)

tjejen som skippar drinkar, shoots är tydligen grejen!

. (linnea)

hur lycklig? förbannat lycklig! tar bort my dear tandställning på måndag 07.30 men jag kommer tyvärr inte sjunka till stenis nivå och göra en nedräkning på datorn (endast i smyg isf). och imorgon är det bad på edda, istället för svenska så far jag och gymmar innan det och sen ska vi brudar äta på frasses
(ps. går inte ladda upp bilder. VARFÖR? svar: vet ej)

ikväll ska jag umgås med moa och bara slappa rejält. säkert prata om utlandet och en massa bullshit, me like;-D

måndag(moa)

efter en god natts sömn så vaknade jag tolv, det behövdes minst sagt och idag ska jag städa lite och tjäna pengar. mina vänner står på coop och jag sitter här, men jag trivs ändå=) lite frukost sen maxa volymen på datorn-städa-träna och sist men inte minst en kväll med linnea!

2 år sen? tre?

07.53 (linnea)

önskar jag kunde förklara hur:
stora halsmandlar jag har
trött jag är
ont i tanden jag har
skolless jag känner mig


sovmorgon till 10.40 och mamma väcker mig 06.55 med ljuva ord ''du har akuttid hos tandläkaren 08.15, visst är jag duktig som ordnade tid så fort?'' fast näe inte så snäll. men hon skjutsar hem mig sen då ska jag typ sova igen.


tar mina trötta ben och tar in på hotell för natten nu(moa)


här hittar ni mig, godnatt!

jag mår som jag förtjänar(moa)

kvällen och dagen har linnea förklarat så bra, helt underbart och själv somnade jag halv fem och pappa väckte oss med att stiga in i husbilen 8 imorse och maxa sterion..inte helt okej! efter det har pappa varit en riktig toffel och matat oss hela dagen och vi har trivts alldeles för bra, kvällen avslutades med en beckfilm med stina & linn. och nu sitter jag vid datorn med en fruktsoppa i hopp om att jag någon gång under dagen ska må bra, men det verkar som att jag får somna innamående också men efter en krigarkväll igår mår jag minst sagt som förtjänat! och imorgon har vi ju "företag för en dag" då vi ska stå på coop och sälja lotter(annars jobbar jag åt pappa, inte riktigt bestämt mig.) men stöd iallafall oss och köp en lott eller två, coop imorgon alltså=)

earth hour

JORa (linnea)

gårkvällen var över förväntningarna
somnade jag i en husbil värd 1.3 miljoner
där spenderade jag även hela min dag till 20.15
jag luktar fortfarande curry om mina händer
erkände i sömnen för moa att jag är med henne för pengarna, inte för kärleken
jag är övertaggad till mallorca så just nu bryr jag mig inte om vädret suger där
matteprov i veckan är inte kul, och ante var inte kul som påminde mig igårnatt om det
salt är allt jag behöver dagen efter bravader


far och dotter-dag(moa)

efter en helmysig kväll igår hos kajsa, med massa gott och filmer så låg vi och pratade om allt och inget till 2 inatt. som vanligt skrattade vi imorse om hur jag varit i natt, men jag tycker att jag är mysig att sova med iallafall..pappa ringde tio och eggade mig att fara ut och köra skoter så vi lastade och tog med oss fika, vi satt där på havet och grillade burgare och mådde alldeles för bra. min gastumme dock, den är iprincip förlamad men det ska nog lösa sig. en riktig far och dotterdag och det behövdes=)

efter många om och men så blir det fest ikväll och jag är så taggad som man kan bli, i chebbans lägenhet och brudarna är såklart med så kvällen kan inte annat än bli lyckad. ett litet firande för idagumman som fyllde 18 i tisdags kanske, nu måste jag duscha och fixa mig. just nu luktar jag skoteravgaser, inte för att det luktar äckligt men lite opassande ikväll(kanske?!) puss och kram

moas fredag!

jag känner mig verkligen stolt då jag tränat i 2 timmar, spinning och eget. jag har fortfarande mjölksyra i benen känns det som och det är ingen härlig känsla, men jag har ätit upp mig lika fort då jag och pappa köpte kinamat. det var jävligt gott och det resulterar i uppsvälld mage och spykänslor(ätit alldeles för mycket) men det är fredag vem bryr sig? jag ska sminka mig nu sen drar jag vidare mot kajsa där vi myser på ikväll, kanske en chokladkaka eller två. det som lever får se=) sen ett gracias till min kära far som betalade mina skor, känner mig fortfarande rik alltså.

mina halvor!


kvällens sysselsättning♥ (linnea)


en brabra dag (linnea)


idag
har några brudar i klassen gjort världens bästa dans. sen såg vi dansföreställning. efter det for jag till stan. ikväll skajag se j18's match. resten av kvällen spenderar jag med moa, kajsa & möjligen ida. om sexton dagar far vi till mallorca!


godnatt (linnea)


jag saknar min familj samlad sådär som för bara något år sedan. saknar att komma hem och bråka om vems mascara som är vems. vem som ska få följa med pappa till bensinmacken, vem som ska behöva städa datarummet och vem som tog saras nya klänning. jag saknar att få stöd av storasystrarna som har varit i samma sits och jag saknar klagandet på hur jag har tröjan och hur ojämt mitt smink ligger. för just nu är jag less på att alla bor i södra sverige och jag är bokstavligen fast med mamma på tumstigen två.

långt inlägg så grattis till er som orkar läsa vidare. ikväll var vi i sannas tillfälliga lägenhet och såg dokumentär. mysigt värre. vi hämtade även ut våra skor som var ba kingking!


all fake(moa)

händelserik dag som sagt, men det är så det ska vara. talet gick väl okey, med tanke på att jag inte tränat på det mer än en minut så är jag impad på mig själv. jag är inte lika impad på hur jag lyckas vara hemma kvart över 4 då jag slutat kvart i 10? resultatet är nog en lång lunch, satt alldeles för länge och pratade med tjejerna, gått runt i stan & tränat. idag blev det ett par lackleggings, en tisha och ett vitt linne med hålig rygg. jag är så nöjd och mer nöjd är jag att mitt saldo säger 2000 kronor, vart har dom kommit ifrån är min fråga men så länge dom finns dom så trivs jag=) idag har jag också tränat min första fotbollsträning på...7 månader? det är ett jävla tag sen och nu börjar fotbollskarriären om igen, det känns king! men att först träna på friskvårds sen fotbollsträning på tom mage är inget att rekommendera=brännande känsla i magen, vilket var lite läskigt ja men nu måste jag hoppa in i duschen ska jag umgås med några brudar ikväll. puss

saknar dig syster!

händelserik dag!(moa)

världens sjukaste grej hände mig idag, iallafall så var jag på väg till friskvårds och jag går med klackar så därför går jag på vägen för på asfalten är det ungefär ett 3 cm lager grus som jag garanterat skulle ramlat i. jag går där i min egna lilla bubbla som alltid och sen kommer det en röd bil som kör bakom mig och jag går mer åt sidan för att han ska köra förbi, men han kör fram till mig och vevar ner rutan och börjar med "jag måste bara stanna och säga.." & jag tänker såklart på det värsta att han ska skälla ut mig för att jag går på vägen MEN han fortsätter med "..att köra bakom dig är som att köra bakom en aaaaaaaas het ferrari" jag säger i stil med "jag? va? eeehm okej tack?" han fortsätter med att säga såna grejer och jag var så jävla nära på att knyta av mig skorna och springa för livet men som tur var så tog den 40 årige sitt pick och pack och körde vidare..haha livet är allt roligt ibland och sjukt! men jag vet fortfarande inte hur jag ska ta det? fin bakdel? hmm aja, efter det fick jag mig ett gott skratt iallafall=)

(linnea)

jag amanda och lidman sitter som krigare ännu på skolan. jag sitter mest här för att slippa gå så långt till bussen och tar hellre en senare som går just utanför. efter skolan kanske jag ska och träna. är så trött.. mamma vill att vi ska fara och simma senare ikväll, jag säger kanske. sen kan det hända att jag kanske pluggar matte ikväll
>observera att alla mina kanske brukar gå ersätta med inte

ni som sökte kan hitta dessa godingar på asos.com


nu är det slut för dagen!(moa)

att hålla tal var värre än jag trodde, hjärtat bultade alldeles för snabbt och jag var nog uppe i en skadlig puls. men vi alla tog oss igenom det och några tal gjorde min faktikst tårögd, så en härlig morgon och skoldagen är slut. ska äta lunch med rebecca nu(hört rykten om pizza?!) sen kanske springa igenom stan och hitta något nytt och slutligen träna. det känns king och jag somnade som en lycklig människa igår eftersom min kära pappa lurade mig att aik vann då jag råkade slumra in i massagestolen..det är inte snällt! en glad moa signar ut..slut=)

I could find a million ways to say I love you♥


it's times like these you learn to live again

jag, linnea grönlund, sprang mb-slingan idag. ingen jävla megarunda men det känns king sådär efter! efter subway måndag & onsdag så måste man finna något sätt att förbränna. och nu ska jag och camilla prova på någon ny diet igen, som faktiskt låter king. massa mat ingår, den ni!
nu ska jag sy in mina nya jeans och käka apelsiner!

jag blir bara starkare nu(moa)

nu ska jag ringa linnea och prata av mig sen berätta den underbara nyheten att våra skor väntar på oss på ICA. våfflor till middag med italienska jordgubbar som smakade sommar var allt annat än fel och nu ska jag och mamma ut och övningsköra igen sen åker jag mot pappa och pluggar på talet som är klart nu, wihoo! kram lovers

bilderna har ni min underbara mobilkamera att tacka..höm!

moa bithén var namnet!


yumyum(moa)

första körlektionen är nu avklarad, det gick helt okej faktikst och roligt var det! jag körde med marika som nu blir mammaledig vilket var lite tråkigt då jag tyckte att hon var jättegullig. sen måste jag säga att jag har haft tur idag, marika nämde att någon sofia skulle ta efter henne så jag gick av en slump nyss och skulle kolla hur mycket tider det finns. allas scheman var fulla förutom sofias som tomt, så nu har jag väljt och vrakat i körlektioner och då blir det sofia. hoppas bara människan är gullig nu då=) träning har jag också hunnit med idag och fått ett chockbesked att jag har vg i historia, människan som bara pratar om perspektiv och inte ett skit om historia egentligen är snäll ändå! haha, livet kan förvåna en ibland men nu ska jag ut och övningsköra med mamma sen ska hon hjälpa mig med det förbannade talet..solen skiner för övrigt här uppe i norr och livet är bara allmänt bra, kram=)

08.08(linnea)

för tidig till skolan och dom har bytt kodjäveln till r&r lokalen som jag såklart inte minns. men nu är det bara en timmes lekton sen hål, då ska jag nog sätta mig och skriva lite på engelskarecentionen. eller NEJ föressten ska ju käka lunch med camilla emma & maja. frågan är vars? sub, waynes eller dallas gissar jag på. träning efter skolan sedan sy in jeans och räkna matte. SES
 
jag och camilla för några helger sen! (men hur kom den här bilden till den skoldatorn?)

kräftan (linnea)

var - som alltid - pigg denna morgon och steg upp 06.43 och bevittnade en kräfta i spegeln, kräftan hette linnéa och ska ta med sol solskyddsfaktor nästa gång hon solar. lite komiskt att nu pratar dom i tv om ''vad är att sola lagom?'' det har då aldrig jag förstått. nu ska jag övergå till att fixa håret och ta bussen till r&r där vi ska dansa;-)


feels good to me!(moa)


den här bilden ger mig fortfarande glädjerus i kroppen, härliga minnen minst sagt. men nu ska jag slita mig från min kära dator och skriva hyllningstalet. fem minuter och jag ska kunna det utan och innan, en dag på mig? fy och fan jag är redan spyless! behöver glass nr2, en kopp te och en tv. na jag gör det imorgon helt enkelt och det känns allt annat än kul. men efter det får jag umgås med mina tjejer hela helgen vilket känner underbart, ni är bäst=)

21.07 (linnea)

skoldagen gick igenom, jag och camilla kanske åt ett eller fem för många tuggummin men det var gott. och stina den fina lagade supergod middag med krokketter (stavning?) och kyckling! och där joinade även moa med matätandet och kajsa tittade på så snällt medans vi normala däggdjur åt glatt.
följde moa hem och vi skrev stora delar av ''talet till linnea'', alltså ett  hyllnings-tal moa skriver till mig inom skolarbete. vi kanske lägger upp det här sen? om ni har tur ba

skulle ha räknat matte och skrivit klart engelskan idag. men man kan inte ha för många mål på en dag. affrimera linnea, affrimera


akon är nu officiellt min gud!(moa)

den här dagen har varit king helt klart, en lektion och vi fotade till vårt tidningsomslag. nu får vi hålla tummarna till nästa lektion att det ska finnas ett par hyggliga bilder, sen kanske jag bjuder på någon också. hur kan det ha sett ut: höööga klackar, rumplång päls och låt mig tänka? inget mer, lättklätt och bra! efter det for jag till friskvårds på spinning och sen gymma lite, och sen slutade jag...bara jag! jag orkade inte gå tillbaka till skolan, så jag tog bussen hem helt enkelt. har hunnit sova en stund och nu kom pappa hem med en french & mobilen svämmar över med pengar dessutom, king. jag ska skrapa lotter med min fadersgestalt nu och hoppas på en storvinst, sen till stina & tillsist avsluta kvällen med linnea och skriva ett tal. jag är positiv och jag hoppas alla andra är det en dag som denna=)


pappa försök för dagen:
eehm ska vi kanske göra något vanligt till middag?!
jag: vanligt?
pappa: men vi har ju findus färdigrätter i frysen(helnöjd)
jag: vanligt? haha du är för rolig!

HUR GAMMAL? ARRE BARRE (linnea och moa)


grattis älskade vän, arton år!

alltid lika kul att hitta bilder på datakunskapen (linnea)

sockersöt som liten, don't u think? haha näe fan tappat barn utan ett sinne för beteende och gränser. nu ska jag göra klart min powerpoint som är hur bra som helst, ''köp min iller by linnea.g'' heter den. snart far jag och solar/tränar, sen stina och moa! tjing


sov gott!(moa)

kvällen har jag spenderat med pappa brorsan och elsa, vi har ätit gott och sett hockeyn. var nästan väntat med en förlust men dom är sämre så det är rättvist, så säger jag! jag älskar att sitta vid den här datorn, gammal musik och varenda bild från nu och 4 år tillbaka. minnen sprider sig och leendet likaså, men nu måste jag lägga mig i den ljuvliga sängen och en tung dag imorgon. puss & kram
miss u

var är min favvo-sovkompis


snarkar inte. är en mjuk och stilla kudde. väcker alltid en i tid. sparkas inte. villig att bli pussad under sömn.  tar inte upp stor plats. villig att flytta på sig dit man vill att hon ska vara. gillar att sova vid fötterna. fösök hitta en bättre sovkompis men det gör du fan inte!

måndag (linnea)

läste just cissis blogg och skrattar nu för mig själv när man ser klassikern: vem får inte gå in på systemet? HUNDEN, KATTEN, GLASSEN! hahaa. jaja aik var ju inte kempebra som man säger i norge men better luck next säsong. höll på att somna under andra perioden och det är nog vad jag ska göra snart. imorgon är det fullbokat schema bestående av: skola sola träna klippa & plugga. sov gutt



en moa, en måndag(moa)

det var dumt av mig att börja se oth då man är sådär halvpigg/trött, jag låg till klockan 2 och såg avnitt som jag redan sett men ändå. det var ju såklart bra men jag var inte den piggaste människan imorse måste jag få säga! nu sitter jag på mitt hål som jag kommer ha varje måndag, engelskan börjar om 20 över 1 iallafall och då är det speaking-nationella. för det första så är jag trött och för det andra så är jag verkligen inte sugen på att angagera mig i att prata engelska seriöst. men jag överlever nog och efter skolan ska jag till pappa som fyller 51 idag, hoppas på en god middag! nu ska jag skriva på rapporten och kolla lite bloggar såklart, kram=)

veckan: hyllningstal på 5 minuter(kunna utantill)
nästa vecka: produktredovisning på engelskan(3 minuter-kunna utantill), läst ut en bok(har inte börjat), stort historiaprov och en rapport ska vara inlämnad.
håll alla tummar för mig!

hur mäts lycka?(moa)

två par underjävlabar skor rikare och nu mycket fräschare av en dusch! kvällen har jag spenderat med linnea som äntligen kommit hem från stockholm, vi har pratat mer än vanligt och planerat MALLORCARESAN!!! linnea ringer alltså på lördagkväll och är ovanligt glad och säger: Moaaaaaa ska du med till mallorca? om jag svarade ja? om?! klart jag gjorde, så jag linnea far ner till stockholm på skärtorsdag och myser på där sen far vi lördag den 11 april. mindre än tre veckor kvar och jag kunde inte vara gladare alltså, det här innebär en massa sommarklädesshopping och flera hundra underbara minnen med min bästa vän. jag är den lyckligaste människan just nu=) nu ska jag förresten se oth och jag måste bara säga att jag har världens bästa vänner!

but for you I will


13.59

igår var en lugn kväll för vissa och för andra inte. pappa ramlade hem vid tolv och SUPRISE: han missade sängen när han skulle lägga sig och landade platt på golvet. men jag menar what's new? pappa kära pappa. stina håller på att baka någonting smaskens i köket, mitt plan hem lyfter fem och jag drar direkt till bithéns för att beställa skor. (camilla ring mig sen så kan du swicha förbi och hämta dina jeans!)

livslusten är just nu på tusen (lg)

ändrade planer.. MOA SKA ÄVEN MED TILL MALLORCA! jag mår som en gud just nu
förutom att jag måste ta tag i gymmet som fan, köpa sommarkläder och sola. det är trots allt bara 2 veckor kvar!

RASTLÖSHET I LÄGENHETEN

hej linnea var namnet, fan vad jag och hekla är rastlösa men nu tipsade stenis om att det är american pie 2 på tv. så det blir min sysselsättning tills syster kommer hem från middag och ett (tio) glas vin med mr. x så tills dess ska jag rasta hunden en sista gång. godnatt=)


lördagkväll (linnea)

haha men VÄRT kom på att det är inte ens varmt i mallorca när vi ska dit. max 15 plus, men gratis är gott som sagt och att komma iväg ett tag är inget jag missar. nu ska jag se robinson med pappa & nisse, (brudar Nisse är pappas nya stockholmskompis, han är inte som Malte the man men störtskön han med) jag ska även poppa popcorn och ta en promenad med hunden ner till statoil för att plundra shell på godis. tjingalong!

glädjerus till tusen!! (linnea)


pappa har just bjudit med mig på resaaaaaa
(okej hans kompis avbokade så jag fick hänga istället, men vem klagar?)
mallorca 11 april för fan!

what I did to you was hurtful(moa)

födelsedagsbarnet är anneli, min kusin som fyller 18 & med fika och kaffe i hopp om att må bättre måste jag säga att det lyckades en gnutta. det var jättetrevligt och jag vill bara att det ska vara 20 juni nu så att jag också kan bli "gammal". sen for vi ut och övningskörde och for på solbacken där jag köpte presenter till nästa födelsedags´barn´ nämingen min pappa som fyller 51 på måndag. slutade med en tröja, sockar, muggar, glas, blommor och ett härligt kort+att jag ska baka en smörgåstårta(?!) och om jag känner min pappa rätt så kommer han bli jätteglad och använda tröjan, sockarna använder han en gång sen slängs dom(för lat för att tvätta), muggarna och glasen kommer ställas in i skåpen med prislapparna kvar, blommorna kommer ligga på bänken till dom ser för jävliga ut, kortet kommer han skratta åt sen hänga upp det och smörgåstårtan kommer han äta upp till frukost. det är MIN kära pappa det=) nu ska jag återgå till aikmatchen, men det ser väl inte så lovande ut måste jag säga. camman!


lördag (linnea)

nu har jag shoppat klart för idag.
till moa: bruna skorna från h&m (likadana som jag har home!)
till camilla: stentvättade jeans
till mig själv: basic blue jeans, gladiatorskor, solbrillor
(och såklart min chokladmilkshake♥)
mer än så blev det inte denna gång! om jag inte ska ner imorgon..

och ikväll har jag lägenheten för mig själv, festligt värre.. jag, en stor jävla godispåse och robinson maby?

dead and gone!(moa)

några drack för mycket vin och några inget alls, många pratade i munnen på varandra och mina kinder krampade av skratt! det förklarar ungefär min kväll hos matilda med stina kajsa alle och david, vi drog senare till KFUM lokalen där det var fest. härligt folk och mycket dricka, alldeles för fulla gick vi på frasses och åt & träffade förmodligen den onyktraste 40+ gubbe som gick att hitta i skellefteå igår. hoppas stackarn hittade hem iallafall, jag hittade mitt runt 20 över 3, min värld snurrade en gnutta för mycket men jag somnade och nu ska jag på 18års kalas, kingeling=)

taggade brudar till umeå!


live från stockholm (linnea)

»här ska man upp 07.26 och inte en sekund senare, då har man sovit för länge
»»idag ska vi på stan och jag har ingen shoppingkänsla
»»»min hund är sur på mig så jag ska säga förlåt
»»»»ikväll ska jag laga supergod middag (jag ska alltså stå för att hacka grönsakerna)
»»»»»mtv är världens bästa tv-kanal
»»»»»»det är 7+ ute och inte snö här=vårkänsla

från den snurrandes moa!

god natt allesammans, och tack för en jävla kväll=)

men så jävla surt (linne)

var ett litet klick ifrån att beställa de här underbara skorna, ett par till mig och ett par till moa som en fin överraskning. men ser just när jag ska beställa att de är DEEP PURPLE (ja lila) och inte BLACK. en ren glädjeförstörare

goodbye my almost lover.. goodbye my hopless dream.. I'm trying not to think about you, can't u just let me be? (lätt till lite drama så tycker folk verkligen synd om dig för dina stora problem)

stockholm (linnea)

JAMEN VI ÖVERLEVDE RESAN! haha näe den gick galaaant. bestod av maxmål, godis, kaffe, radio P3, promenader med hunden och ytterst lite sömn. fort som fan flög vi genom sweden med flygande bilen
vi har sett wipout och även min syster har insett hur roligt det är. nu väntar efterrätt och imorgon stan! ska springa runt lite ärenden åt moa och camilla, hoppas jag hittar det ni söker briddz. påtal om briddz så saknar jag mina♥

en fredagkväll(moa)

impuls att fara till matilda med kajsa & stina. kanske lite vin och tjejsnack, fan vilken bra kväll! så nu väntar middag & ett snabbt ombyte, puss=)

lika snygga som bra;-)


I love you from the bottom of my heart!


god natt från moa!

det är väl klart att jag har sovit hela kvällen vilket var välförtjänat tycker jag. är dock fortfarande lika trött och ska lägga mig igen måste bara duscha, måla naglarna och göra ett försök om att bestämma kläder till imorgon. kan man ha kjol nu? jag är jättesugen men vi får väl se vad klädhumöret säger imorgon. kvart över 8 utanför skolan åker teknikbussen till umeå och det känns king! massa brudar i en buss och jag antar att det finns en heldel sötsaker också, det kan bli spännande måste jag säga men det blir inte annat än en toppenfredag=) ska sova och drömma om morgondagen nu, kram! som vanligt krånglar det att lägga in bilder så tänk er en bild då jag ligger och dregglar i min sömn ist för så ska jag se ut de närmaste timmarna. ds

klart som korvspad (linnea)

vem tar bussen 0640 till umeå imorgon? JA JUST DET, JAG!
sen stockholm. 8h bilresa med syrran, kan sluta med lite påkörda renar, rattfylla eller i värsta fall en utkastad linnea. men om vi bortser från det kan inget gå snett;-)

syster ett och två -06, my love♥

tidsfördrift

OM JUST DIG
NAMN:
linnéa grönlund
FÖDD:
92.11.11
BOR:
Skellefteå moröbacke
SMEKNAMN:
lilli, linnet, lillan u name me
FAMILJ:
mamma, pappa, 2 systrar
SKOLA:
anderstorp, torpet om ni vill säga så

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

SAKNAT NÅGON:
jovisst
ÅNGRAT NÅGOT:
det har jag verkligen
LJUGIT:
liten (stor) vit lögn hit & dit
SVIKIT NÅGON:
må ha hänt
KÄNNT DIG SÄMST:
om inte sämre än det
GRÅTIT:
inte på det sättet
SKRATTAT:
jo som fan då
VARIT SJUK:
blir inte sjuk, allvarligt
VARIT UTOMLANDS:
om det vore så väl
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN:
gör jag nog dagligen


KÄNSLOR:
GRÅTER DU OFTA:
absolut inte
SKRATTAR DU OFTA:
hela tiden
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU:
trött och stressad
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN:
livet är aldrig perfekt men nivet näst intill
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR:
inte många men ändå ett x antal
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD:
näe gud så kräsen
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN:
ibland, ibland inte
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID:
föralltid finns inte ju
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU:
hell no
OM JA, VEM:
*tomt*
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD
nöll
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN:
har vi väl alla;p
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN:
jamen joja
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU:
bad boys. eller sockersöta
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET?
blanda det så har du tummen upp
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT:
längre än mig
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT:
vilket som
FÅR DU MÅNGA KILLAR:
dom bara checkar in och ut (sarkasm)

OM DIG :
BRUNETT ELLER BLONDIN:
dark brownie
ÖGON FÄRG:
BLÅGRÅDÅ
LÅNGT ELLER KORT HÅR:
mer mot långt
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER
bara typ mammor som tycker att jag är ''sån söt tjej''
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL:
men nej förfan
HAR DU LÅNGA NAGLAR:
4/10 är långa
SMINKAR DU DIG:
behövs ju så -ja
HAR DU ETT JOBB:
jo kan man ju säga
KLÄDSTIL:
helt otroligt tråkig och vanlig som alla andra

mitt hjärta klappar skellefteå (linnea)

jamen jävlart säkert ett G på provet trots att chokladbollar och grannen tog över igårkväll! hoppas mitt sms piggade upp ditt prov moa hihi. ska iväg och jobba nu, ikväll säger vi ba HEJA AIK! haha näe ärligt så är jag inte insatt men go go grabbar. köpte en marinblåklänning, en marinblå jacka och underkläder på h&m idag, och fikade på waynes med camilla, det förtjänade vi efter en helskön dag. bara ellenor-lektioner och det gillas.

glada efter vinst förra matchen. skrura hårt bithén!

hurrahurra!(moa)

bara av tanken av att jag aldrig mer behöver räkna matte ger mig gåshud och jag är redo att klättra på väggarna! fyfaaaan vad skönt, jag hoppas på ett godkänt vilket jag tror. pannkaka till lunch gjorde dock saken bättre, där pratade vi bara matte och alla satt med stora leenden för att det nu äntligen är över, phuu! annars så har jag varit och solat där jag tappade bort mina älskade korta skinnvantar så den som hittar ett par på suntan får mer än gärna hojta till! det var lite jobbigt men många kommer nog säga "det var på tiden" eftersom de har varit borta flera gånger men jag alltid hittat dem men nu verkar det som deras karriär är över..så jag måste hitta nya(vilket känns jobbigt då de är dyra & jag älskade dem men de köpte jag i uppsala) annars har jag varit och tränat i ett varmt gym idag. och en snabb shoppingtur på gina. reultat av 4 timmars matte, solning och jobbig träning=trött så nu lägger jag mig och vilar lite med ett äpple. kram
ps. om det är någon som letat paljettleggings så finns det nu ett par på bikbok-499 så börja spara ;-) ds

bilden gör kjolen orättvis, då den är mycket klarare i verkligheten men jag är nöjd!


birthmark(moa)

hur fan kan en hel mattebok kännas som du aldrig har tittat i den förr? jag vill gråta eller skratta eller sova eller dricka mer kaffe eller ringa julia för att be om hjälp(förlåt anna) eller låta henne sova eller ta sovmorgon imorgon eller stiga upp 6.00 eller göra bort provet eller skita i det men jesus kommer jag tacka om jag klarar det!


glass är en självklarhet då du pluggar(måste bara få säga att alla inte är mina, frida julle och anna är också med på notan!)

jag ska kriga i 4 timmar(moa)

efter lunch spenderade jag och anna någon timma på julles balkong i solen, varför får man får sig att det är sommar direkt solen värmer lite? så är det iallafall och jag fortsätter tro det tills det är så! det var underbart iallafall och då julia kom hem var det tänkt att vi skulle räkna mer matte. men fråga mig om vi gjorde det för det blir ett lätt svar, matte C är för det första inte min grej och det var inte b eller a heller och för det andra så hade vi alldeles för roligt för att ta upp böckerna. så jag har nu ätit, städat och varit på en prommis med lillsan och nu återstår inget annat än att ta upp böckerna och läsa igenom allt. det kommer inte gå det kommer inte gå eller jo det kommer gå bra imorgon! jag ska sitta i 4 timmar och försvinna i mattematikens värld, känns sådär! men snälla håll tummarna för mig, puss & adios!

julia visade sina konstnärliga sidor idag, anna hur känns det att vara tjock och inåtfotad?(hahaha internt skämt) aooush!


kom ihåg att AFFRIMERA spsk(linnea)

haha SATAN SÅ DÅLIGT det gick på engelskan idag. förväntade mig inte att vara king men jag stammade och hade noll koll om vad jag sa. men SATAN SÅ BRA att det är asfalt ute så jag promenerade med grannen efter skolan. sen har jag öppnat ab&s-lärande boken men den stängdes fort. provet imorgon kommer inte kinga. men det kommer stockholm på fredag

nu ringde moa och vi ska på promenaddd med massa d


samsung touchwiz(moa)


du är fantastisk och jag diggar dig..bäst av allt är att du snart är min=D

vilken jävla mattedag!(moa)

7 timmar och 50 matteC uppgifter gjorde mig 1000 glasskalorier rikare och många skratt. som ni förstår så är min hjärna helt slut och min kropp har ont överallt från träningspassen igår. det resulterar i en sjutusans sömn efter en härlig dusch och desperate housewifes. imorgon väntar två lektioner sen över till julle och plugga mer matte, provet är på torsdag så imorgon kommer ni inte höra mycket från mig. taggad på matte? inte ens pyttelite! kram från mig=)


det finaste jag har sett!

dagens görande (linnea)

önskar att jag var en mer motiverad person gällande skola och städning. jag tänker bara ''jag satsar ändå bara på G'' och ''det ser inte så illa ut, måste bara stänga dörren'' sen är det klart. vilket resulterar i: dåliga betyg, en arg mamma och ett fult rum.

ikväll ska jag städa mina rum, eller åtminstonde ett. skriva klart engelska anteckningarna & titta lite på ab&s-provet till torsdag. (och färga min utväxt som inte ens syns enligt alla) hörs zen

13.58

TJA linnet här. sitter och diggar pussycat dolls-i hate this part och den är ju ok. idag och imorgon gäller plugg för livet sen drar jag direkt på boxerxise, kan behövas efter mina 20 slösade kronor på godis idag. nu ska jag försöka göra ett bra powerpoint till datakunskapen och heja aik som var kingeling igår!

från julles källare!(moa)

rätt jävla oskönt AIK! dom krigar till sista minut..och ännu längre, här hos julia skreks det alldeles för mycket då det avgörande målet gjordes. jag har iallafall tränat dubbelpass och nu ätit igen mig av chips och glass. men nu ska vi fortsätta se face off sen sover jag och anna hos julia. imorgon är det matteC dag, 60 uppgifter och mycket godsaker lovar jag. match på torsdag igen då, ååååååh aik skellefteå aik! hare king, livet leker=)


min jullebulle+anna då!

20.54(linnea)

ska göra:
se tv
ta en värktablett
duscha en långis
måste göra:
kolla upp vänster knä
träna
trappa ner med godis
plugga i sinne
vill göra:
sova
dra till stockholm
äta ett ton godis
färga min utväxt
kan inte göra:
träna pga horknä
plugga för alla böcker är på skolan

♥ (linnea)


stockholm igen? (linnea)


är en glad person idag för snön har börjar smälta! inte lika glad för en muntligt engelskprov och ett as&l-prov i veckan. ser the hills och snart ska jag och träna poweryoga. först ska jag nog sy igen mitt hål i byxorna, annars blir det inte roligt för alla deltagande. och på torsdag eller fredag ska min syster köra bil ner till stockholm och erbjöd mig ett shotgun på framsätet, vilken jag mest troligt kommer acceptera=)


ikväll har jag hunnit:

-räkna 10 matte tal
-boka sminkning på make up store
-boka min första körlektion
-övningsköra
-insett att melissa horn är en kvinnlig gud
-se massa tv & sno mammas choklad
och nu ska jag fortsätta se beck med mamma(♥) som servar mig med te & mackor, känns mer än bra! /m


work it (linnea)

behöver man ett helt knä för måndags-poweryoga? nja det vi inte vet bryr vi oss inte om därför kör vi boxersize tisdag med. och tränar onsdag med. jag vet en ovan träningsbrud som kommer lida av träningsvärk inom någon dag
tror jag ska bädda ner mig och se tv, läsa lite bok och få massage av min mamma som är hemma igen.

mercy (linnea)

tittade på bilder från fredagen på kameran, tittade snabbare bort men dom kommer ut ändå
wipout tog just slut och jag och mamma har skrattat åt de förnedrande, hysteriskt roliga komentarerna deltagarna får. inatt sovde moa & stina här eftersom jag bott ensam denna helg och hör eller häpna: jag vaknade inte av fröken sparka-slå-dreggla inatt. sovde som en stock och det tackar jag gud för
dagens tips släng er aldrig från erat eget tak, kan påverka knän och andra ömma leder som resulterar i haltande gång

vår sista dans(moa)

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är
Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans
Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i
Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans
Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals
Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans
Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans
Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

en sommarkväll(moa)


kan inte sluta längta till sommaren!


en vårdag?(moa)

vilken sjutusans dag vi har idag i skellefteå! solen steker, asfalten kikar fram, det droppar från taken, det är plusgrader och våren är mer än välkommen=) jag kom just hem från en promenad från lillsan där jag & stina övernattade, klockan hann bli 3 innan vi somnade och det var verkligen inte helt fel med dumlekakor och maxpommes som kvällsfika. vi hade en king kväll med mello och hur oväntat var det inte att operatjejen vann? det kom som från ingenstans, hoppas hon gör bra ifrån sig bara! dags för sverige att klättra högre än typ 3a sist,  eller vad säger ni? men idag hade jag tänkt hinna fara ut och springa, plugga matte och ligga extra mycket i sängen. men nu först fortsätta se filmen på tv och ta en skål nyttiga flingor och mjölk. livet leker såna här dagar=)

det här iallafall min "jobbiga" vecka:
måndag: vanlig dag
tisdag: ledig
onsdag: slutar 11.30
torsdag: matteC nationella sen slut för dagen
fredag: umeå med klassen!

+4 grader(moa)

vårkänslan bryter snart ut i kroppen..och jag kommer överskatta den och snart gå barbent. jag är sååå sugen på sommar, utlandet och gassande värme, feels good! i går var jag iallafall på skolan och på ett spinningpass och då gick ett ljus upp för mig "varför svettas jag så otroligt mycket?" alla andra cyklade och såg obrydda och torra ut, medan jag då redan hade svettats ut en liter..men då tar jag fan i också, mamma gav mig dock ett bättre svar då jag kom hem  och det var att jag måste fått det av min kära far eftersom då han satt på träningscykeln förr i tiden så hade han en handduk under cykeln för att han svettades så mycket. haha tack pappa för den extremt svettiga egenskapen!

kvällen spenderade jag med min mamma, vi såg tv och övningskörde. jag har blivit övertaggad att ta körkortet nu och jag har redan börjat läsa teoriboken, och det är inte ens tråkigt? 300 sidor blir en lätt match;-) jag måste nu gå ut & gå sen jobbar jag 16.00 på hockeyn, AIK vinner ikväll! sen så förstår ni vad jag ska göra med tanke på linneas tidigare inlägg, kram=)

ett längre svart kavaj kommer vara king i vår!

linnea - såhär ser min kväll ut♥


we came together but you left alone

kortfattat var gårkvällen händelserik. lisa hittade sina skor på grannens uppfart. en våg ligger på en annan grannes tak och att hoppa från tak är tydligen den nya grejen. bränna varandra med strykjärn är också asball.  försökte kontakta moa men hon frågar bara vad fan jag ringer så tidigt för och jag ska vara på jobbet om någon fattig timma. och ojobbig jävla grej att städa och diska hela tiden. /linneag


07.45 (linnea)

vad gör jag uppe nu? nästan pigg också. mycket sömn blev det då inte

svart helg (linnea)


det blev ingen vit helg som planerat. men det blir nog halv-lugnt. kanske.

07.06 (linnea)

erik hassle ska på skelleftefestivalen 2009!!! det gjorde min morgon.

en bra dag!(moa)

ett bra tag sen jag skrev något vettigt här och jag måste göra er besvikna och säga att det kommer inte idag heller..dagen har varit lång men king, efter skolan for jag julia frida och anna hem till julle för att plugga matte. hur tänkte vi när vi trodde att det skulle hålla? istället blev det prat i flera timmar och gosaker-myckeeee bättre=) då julia for på tränings besökte jag mitt andra hem "friskvårds" och tränade sen gick jag och solade. så nu känner jag mig fräschare, starkare och..mjaa svettigare! jag tänkte därför besöka duschen nu sen ska jag dricka te med mamma & prata av mig..har redan gjort två försök att prata med linnea & jesper men jag har mer att säga;-) sov gott! grattis till jeppe som klarade körkortet idag!

elsa får pryda det här inlägget också=)

20.37 (linnea)


död, dödare, linnea. har gymmat med jossan idag. vi körde på ganska bra, blir mer motiverad om jag har någon att träna med, annars kan man ju fuska. så nästa vecka är det gratisträning på edda för medlemarna. därför ska jag testa box & poweryoga. och det är klart jag bokade in dig med jossan (I know u love me!!). nu ska jag ta en varm, lång dusch. och det är för mig 40min och inte 15min som ni andra anser vara lång dusch.. sen ringer jag nog bithén. ska prata av mig. hihi solong!

onsdag (linnea)

jag har ingenting att göra ikväll. suttit och sörplat te (det är så mycket godare om man sörplar hårt. moa tycker jag sörplar för mycket däremot) och käkat rostat med mamma. sett lite tv och länktar efter min bok. fan vad jag är töntig

gjorde ett beslut idag. jag ska göra om mitt rum. vill/ska ha:
• choklad(bajs)brun fondvägg
2 vita soffor
massa bruna kuddar, kanske lite färg
ta bort garderoben
ta bort allt det röda
nya överkast
nya hyllor
byta ut min stora tavla

och det bästa av allt. mamma är på med allt? och designer-moa ska göra något bra av (nästan) alla mina små påhitt här. gud så bra;-)

storyn om ögat

 
vaknade en morgon och tänkte fan vad äckligt öga som hade massa var i sig.


sen såg jag monsterögat och första tanken var ''vad i helvetet''
ser ni varbildningen runt ögat? jävlart fullt med var. såg noll


hahahahahahaha förstår inte varför jag lägger ut den här men. hahahaa
sen tyckte moa att ''du ser ut som den lilla fula jäveln i ice-age!''

tradera.com

har ute helt ok saker till helt ok priser ibland
  

summertime (linnea)


jag vill ha kvällssol. jag vill ha värme. och jag vill ha den i stockholm!
(bild: cillan och jag stockholm 08)

20.23(linnea)

jag (som inte har tålamod, tid eller vilja till att ligga i soffan och läsa) av alla människor är helt besatt, uppslukad och galen i min bok. ljudet av ditt hjärta (ja som alla redan har läst) men nu har jag dessvärre läst ut den, läste ca 3h i sträck. och vad ska jag göra? gå upp på maxi och köpa uppföljaren.

annars idag då? lunch på waynes med cam. en engelska-lektion och efter det slutade vi. mycket bra. imorgon kommer nog inte bli en fullt lika bra, för jag vet att jag måste ta hem matteböckerna.

jag vet iallafall en som ska försöka sig på att sova nu..

sov så gott=) /m


please dont stop the music..music..music!(moa)

efter skolan gick jag direkt till sängen och somnade..förvånade? naaa, men det var underbart iallafall och mamma väckte mig igen klockan åtta. elsa & brorsan var på besök då och hon visade att hon kunde gå, skrika, prata eller mer säga "dadadadagagagaga" och vara söt som vanligt. en helt okej kväll och nu såg jag plötsligt att desperate housewifes är på tv, hur kunde jag missa det här? fem minuter av programmet kan lika gärna vara 3 år, så jag måste sätta mig och se. nu blev jag plötsligt glad och hm-katalogen var king! en promenad ska hinnas med ikväll hade jag också tänkt..sena nätter och långa dagar, det är livet som levs nu! kram. dagens shopping blev en underbar svart längre kofta från vero moda, 200 kronor!

I'll never let this go (linnea)


smärtstillande forever (linnea)

idag blev min skoldag kort. svenska sen flippade min rygg ur igen så mamma fick skjutsa hem mig. ska aldrig ryggproblemen ta slut? jag kan iaf glädjas åt att imorgon har vi sovmorgon till 12.25 och innan det är det lunch på waynes med camilla! sen funderar jag om jag ska haka på camilla hem efter skolan och påbörja r&r-grejen. vad säger du cam? och nuuuu la jag just över 3.7k på mitt ''sommarkonto'' det sved bara lite. men ska vi utomlands eller vars fan vi ska, så ska vi;-D

en glad camilla i umeå!

omslag(moa)


sitter på foto som vanligt på tisdagförmiddag & har inte gjort mycket till värde. tror att jag har bestämt mig vilket tidningsomslag jag vill göra iallafall, det här med mary-kate olsen..människan är inte ful någonstans. nu är det lunch, hörs efter middan huuuuuuug!


in the end of this road (linnea)


22.38 (linnea)

jobbat klart nu och aik förlorade. just nu är jag bara dödstrött och det rinner var ur mitt öga. ska lägga in en bild hur jag ser ut en måndagmorgon med igenvarat öga (får ej missas!!). moa ansåg att jag såg ut som den fula killen i ice age. jag tycker bara att det är bild of 2009.
och det var INGET MATTEPROV IDAG! var hade jag fått det ifrån? bara king. och jag gjorde so-läxan efter skolan. varför så duktig? har bara flyt nu. gillar livet, gillar inte min garderob men gillar min bok. nu ska jag läsa och sova, gunat:)

favoritbrudar(moa)


kvällen då lovet började, leenden & alkoholhaltiga drycker!

sa du...måndag?(moa)

första skoldagen och det känns verkligen sådär..men att prata av sig med tjejerna och få veta att talet blir uppskjutet till v13 gjorde mig otroligt glad! en hektiskt dag iallafall men nu har jag och mamma hunnit äta, tacos för 4e dagen i rad och vi har kommit på att det faktikst är underskattat! men nu måste jag slita upp ögonlocken och kleta på mascara sen jobbar jag från 18.00 på hockeyn, efter det ska jag lägga mig och mysa i sängen med lite choklad. ha en bra kväll=)

såg den här på idas blogg & det måste vara den sötaste brorsdotter man kan ha!

sämsta tiden på året är ju mars. (linne)


tvåtusensju→ turkiet. alanya. solbränna. shorts. blond
tvåtusennio→ sverige. skellefteå. likblek. långkallingar. brunblandning

Du är avstängd från internetbokning på obestämd tid(moa)

när man är på väg att boka pass för hela veckan och faktikst fullfölja det så loggar man in och ser "Du är avstängd från internetbokning på obestämd tid", måste säga att det känns sådär faktikst. jag ber nu att det inte är dyrt. för ekonomi och jag är inte på samma nivå just nu, jag vill ha allt och köper allt..men snart inga pengar kvar. snälla någon, lär mig att spara och bli ekonomisk-det kommer gynna mammas och mina tjaffs också. ni vet hur det låter "du behöver fler skor moa, de där lämnar du tillbaka imorgon för du kommer inte använda dom!" man svarar då stensäkert "jomen DOM HÄR kommer jag använda flitigt, jag lovar!" sedan står dom och samlar damm och mamma har rätt. kanske ska man lyssna mer på våra föräldrar? naaaiiee, men bättre ska det bli!

jag och linnea har förövrigt haft en helmysig kväll, mycket godsaker-promenad-suckat då vi sett alla snygga skors priser och sett beck. en vanlig kväll för oss helt enkelt, men nu ska jag hoppa in i duschen och lovet är slut..jag ville inte säga det men nu är det gjort. kan inte förstå det själv, okej skola imorgon uuuuuuuurk!

perfekt i sommar!

lätt sjuk imorgon (linnet)

PANIC! har vi prov imorgon??? satans hora. matteprov? jävla skit. jag klarar inte fler ig nu. livet är kört. ska flänna ett tag och dricka te. sen ska 1/3 av boken vara läst till onsdag. JAHA lätt
för det första jag jobbar måndag hela kvällen från fem.
för det andra så är boken på engelska
för det tredje så..  tisdag? okej jag hade ingen ursäkt då men tisdag är ingen pluggdag

14.51 (linnea)

igårkväll hade fab4 myskväll här och det var king
igårnatt läste jag halva twilight2 boken vilket innebar ca 2h läsning och jag är helt crazy inlöve
idag har varit ännu en ryan schekler-dag på mtv så där har jag hittats
nu är det off to gymmet och jag är inte galet sugen
ikväll ska jag mysa sönder
inatt ska jag läsa mer bok

om det är någon som vill sälja!(moa)


alldeles för snygga skor, vilket betyder slutsålda överallt. kuuuul, men om det är någon ska ska sälja eller vet av någon som säljer är ni urgulliga om ni säger det till mig:) kramkram(nu ska jag fortsätta min sovmorgon)

klockan är någon timma för mycket(moa)

men ändå känner jag mig piggare än nånsin, har nog kollat igenom de flesta modesidor nu och jag blir bara mer och mer inspirerad för vår/sommar. jesper snarkar och jag måste borsta tänderna sen lägga mig och kolla igenom tv-kanalerna och imorgon tar jag en riktig sovmorgon, så räkna inte med mig innan 5;-) kram

efterklok (linnea)


lite konstateranden från gårkvällen: vadå bara vin? varför inte spetsa med sprit. det var king med brudar. jag och moa skriker och vinglar för mycket på max. jag tappar väska(tack sanna som hittade den). jag tappar plånbok(tack emmew som hittade den). vi ska prata med kassörskan och höra hur livet på max är. jag vägrar resa mig ur snöhögen. jag kramas med randomkillar. vi hittar nya vänner och vi undrar varför alla stirrar. jag trycker min hamburgare med bara ketchup på i andras käftar. jag insåg att MOA VI SKA INTE LEKA ''GET LOW, GET LOOOOOOW'' när vi dansar. och sist men inte minst så mår vi skit idag och det var det värt för gårkvällen!

get low (linnea)

många saker hände igår. många saker är svarta och många saker vill jag inte minnas. men jag hade då fan askalas. tack sandra, och grattis once again b.girl!

ps. jag slet av mitt hår igår när jag skulle krypa till sängs. jävlar vad det knakade och det känns en deci kortare. inte king


sandra, 18 år!!!(moa)


ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade ååååååår! grattis gumman, det var väl ungefär sådär det lät en minut över 12 inatt med lite mer sludder och oklara texter men annars så. ville passa på att gratta henne en gång till på sin efterlängtade födelsedag, hoppas du får en bra dag och tack för en superkväll. love u!

hur mår ni idag tjejer?(moa)

gårkvällen var helt fantastisk, tjejer-lekar-dans-drinkar-för många shots-sång-lång natt och viktigast av allt födelsedagsbarnet! eller vad säger jag..barn? hon fyller 18 idag och är allt annat än barn, vi är inte på samma nivå nu men snart-mycket snart. natten har inte varit bra på något sätt(förutom att jesper har sovit här) men annars sov jag 3 timmar på en hel natt, och legat och druckit vatten iprincip hela tiden. men då har jag legat i sängen hela dagen och sett the hills och life of ryan och såklart sovit mellan avsnitten. så dagen har varit lat men helt perfekt! kvällen och lovet avslutas med en myskväll med lillsan, stina och kajsa. godis och melodifestivalen hos linnea och förhoppningsvis blir det en övernattning också annars kommer jeppe hit. livet känns king, förutom min vin-baksmälla..uuh! kram


bilderna talar för sig själva!

typiskt. (linnea)

huvudvärk -.-
men det kommer inte stoppa mig från att ha det karatekul ikväll. ska dansa bort min huvudvärk helt klart. och nu borde jag laga middag men jag är stenmätt från waynes kycklingsallad. men lite stekt kyckling skadar aldrig! nu ska jag gå och gräva ut min garderob (som jag tydligen måste städa) och bränna upp min garderob. naken-linnea kommer jag bli känd som ikväll!

moa's sweet seventeen 2008


det går inte snett ikväll (linnea)


ca trettio brudar i en lokal och sandralu fyller arre barre på tolvslaget. låter ju inte helt fel och kommer inte heller bli helt fel! vi ska trängas sju personer i bilden ner och det kommer vara jättekul för jag har shotgun! det som däremot känns lite snefylla är att jag vet absolut inte vad jag ska ha på mig, då menar jag allvar. finns inte en bra klänning, kjol eller ens folkdräkt i denna garderob. var är syster när man behöver henne?


tjejer och alkohol=högljutt(moa)

nu är jag nästan klar med mitt rum, det blev inget skrivande av ett hyllningstal igår istället for jag och mamma på solbacken och köpte massa nytt till mitt rum. jag har inga garderober nu bland annat, utan klädställningar och det är inget annat är ursnyggt! det är ett nytt rum och inget står där det brukar och jag är så nöjd som man kan bli. vi höll på till 2 inatt och vi har städat ut nu med sen ska vi på mio och hitta några saker som behövs för att göra det king. kan lägga ut bilder sen på det "nya" rummet, annars så ska 30 tjejer fira sandragumman ikväll som fyller 18 imorgon och om det känns roligt? fyfan va king säger jag, men två problem..kläder och alkohol? hur löser man det då man inte har någon tid över. men nu spelar rihanna på mtv och jag måste fortsätta och jag hoppas ni får en bra kväll! love u guys, kanske lite för positiv idag;-) ahh!

min fotografi-älskade vän!

att sova bort ett lov(moa)

godmorgon för min del, dagen var tänkt för pite eller skoter men ändrade planer totalt. jag sitter här själv och har en hel dag på mig att göra något men istället väljer jag att skriva ett hyllningstal på 5 minuter. ska vara klart nästa vecka och om jag har börjat? ni behöver inte ens fråga, men jag tänker skriva som att jag är på linneas bröllop men vem gifter hon sig med..harald! bara av namnet kommer jag inte kunna hålla mig för skratt, men jag måste ta tag i det här nu annars är jag fräst. ikväll ska jag jobba sen fara till sandragumman, feeeeeels good! ps. nu far jag ut och springer först och tydligen går det inte att lägga ut bilder..som vanligt ds.

mitt framtida yrke?(moa)

snart är det bara ett år kvar tills jag ska göra något av mitt liv, jag vill göra så mycket och jag vill komma så långt. men den dagen jag har bestämt mig för vad ska jag skatta mig lyckligt. nu svävar jag mellan allt till frisör/make up artist, egen företagare, inredningsdesigner och reseledare. förmodligen om ni säger pilot kommer jag nappa på det med, för jag vet verkligen inte vart jag vill eller vart detta kommer sluta. men efter följandet av semestersvenskar så kan jag inte sluta drömma om att vara reseledare något/några år möjligtvis i Thailand. som sagt så brukar mina brudar alltid säga att jag ska bli flygvärdinna för att jag "ser ut som en sån" men reseledare då? jag ser mig själv som en positiv tjej och jag älskar att få människor att trivas, vad tror ni..kanske något för mig? jag har läst allt om det nu iallafall och det är inte jättemycket som krävs, jag har trots allt ett år på mig men sen är jag så sugen på att åka. men nu ska jag äta kladdkaka och mysa till det framför tvn, älsklingen kommer snart och imorgon blir det pite eller skoter. den som lever märker:) kramkram

jag utmanar alla jag känner(moa)

1. Vad heter du?: Moa
2. Ett ord på fyra bokstäver: mysa
3. Flicknamn: madicken
4. Pojknamn: måns
5. Yrke: målare
6. Färg: mörkgrön
7. Klädesplagg: militärbyxa
8. Mat: makaroner
9. Sak i badrummet: minitamponger
10. Plats/stad: malmö
11. En orsak att vara sen: missbrukat snoozen
12. Något man skriker: MEEEEEEEN HEEEEEEJ!
13. Film: monsters inc
14. Något man dricker: mintu
15. Band: mando diao
16. Djur: mink
17. Gatunamn:  musselvägen
18. Bil: mustang?
19. Sång: mamma mia
20. Aktivitet med mer än en deltagare: motorsport av olika slag

såhär mycket har jag att göra, och den var verkligen knepigare än jag trodde. jag har nu ätit och övningskört tills jag var less och jag hoppas på att älsklingen vill vara med mig ikväll. kram!

mitt i veckan(moa)

dålig uppdatering, sorry guys! men jag har haft fullt upp, eller jag vet inte men något gör jag då hela tiden. lovet har varit great hittils och jag vilar verkligen upp mig om jag säger så;-) det känns toppen och imorgon ska jag till pite och bada. och vad har jag gjort hittils då? shoppat, umgåtts med skönt folk, festat, firat jesper(igen!) och sovit skönt! undra om jag kommer bli firad en vecka efteråt då jag fyller år? det är tydligen så man gör i johanssons släkt, så igår åt vi tårta..prinsesstårta så jag kunde inte stoppa mig själv från att sluta äta. idag tog jag därför en skön promenad hem, och nu tänkte jag fara ut och springa sen använda mig av min & mammas iForm gåva-en skiva med pass. det blir great, sköt om er!

jag föll pladask!

10.13 (linnea)


det är bara att packa väskan igen (linnea)

efter många om och men så far vi till umeå. me like impuls;-D


sthlm vs. skell (linnea)

glömde säga att jag kom hem från stockholm söndagkväll istället för tisdag. en liten moa blev förvånad när hon fick höra ''jo sitter i bilen påväg hem från flygplatsen nu'' och sanningen är att jag fick lite hemlängtan. inte till själva skellefteå aka hålan då. men till själva människorna(♥) här så söndag satt fint.

många minuter för mycket spenderades med vibratone och vet ni vad? köp den för fan inte. man får bara sockerdricka i magen, benen eller var man vill använda den. (kommer ändå sätta på mig den när jag kommer ner igen)


kanske det jag hade länktat efter mest. sveriges mest utsökta, underbara, fantastiska chokladmilshake och en kycklingtoast. något man inte får missa ba


mer sötsaker. en cappuchino och pistage/choklad-dessert


ett litet stycke pappa smsandes med sin hemliga girl_lover_49

måndag (linnea)

igår var jag moa emeliew stina kajsa och julial och såg ''män som hatar kvinnor'' och den var så jävla bra. och hemsk. hatar motsatta könet kanske lite mer nu. eller den delen som inte tänker. innan det hade jag moa och annab vandrat på stan och jag fick mest hålla  deras händer i styr. på något sätt lyckades jag ändå bränna några hundringar, på vad? sen for jag och moa hem och bara åt våfflor. en bra dag!
gillar övetaggade brudar med övertaggade mänger olagligheter

morgonpigga linnet

man sover inte längre än 09.00 när man har lov säger jag. ingen av mina vänner verkar hålla med däremot.

mottagna sms i inkorgen tisdagmorgon:
''sover.....vad...''
''ok''
''nejjJjJ godnatt''
''lägg dig snorunge''

som en sommar ska vara (linnea)


fyra brudar i lilla boviken. kajsa ligger under filten annars blir resultatet räka och ingen vill bada med henne varje kvart. moa får bli fotograferad. linnea leker fotograf och stina vill inte vara med på bild. det är vår sommar och jag vill ha den nu.

jag känner ett starkt behov att dessa ska bli mina(moa)


forever21, någon som ska beställa därifrån?

RSS 2.0