SMAKA PÅ DEN PAPPA!(linnea)

blir så glad, där ser du pappa! skellefteå är överlägsna

let´s have some fun, this beat is sick(moa)

sommaren i skellefteå går inte att klaga över just nu må jag säga. jag jobbar iofs 6-7 dagar i veckan, men det finns ju alltid kvällar som tur är. jag saknar att fara till boviken med tjejerna och vattenmelon, och gå på stan tills fötterna värker. men då jag jobbat klart sticker jag till stockholm och fortsätter leva som fattig, lönen är efterlängtad. jag ska till boviken och doppa mig nu, mamma lagar kött och pommes och ikväll ska jag vara med idagumman. livet leeeeeeeeeker

(linnea)

oh vad KING väder jag och emme har haft i stugan! det är även finaste stugan på gråsidan sen de gjorde om det. det är något speciellt på ön, man kopplar bort allt och bara njuter och tiden flyger förbi. vi har rott gummibåt, kastat i wilma i vattnet, pelle har kommit och supit ner stället, fått färg på kroppen (delvis röd, delvis brun) och tagit klassiska promenaden runt ön och i love it.

måndagen(linnea)

ikväll var vi hemma vid 19.30 och jag for ganska snabbt till camilla. kvällen innebar mest mars-glassar och snack om livet. imorgon lämnar jag huset tidigt med emelie.w för att fara till hennes stuga (känns fortfarande sjukt att kalla det hennes stuga?) och gud vad jag har saknat det stället. godnatt


två ord

aldrig mer.

i helgen har jag utsatt mig och stina för skogsplantering, livet sög under tiden och jag är allergisk mot myggor vilket innebar uppsvällt ben. jag kan inte nämna ETT ställe där jag INTE har ont. moa, ida & kajsa muntrade upp oss över en natt! vi insåg snabbt att arvidsjaur har brist på liv och att jag ska inte låsa upp bilar för då  går larmet och man hör endast:
''måste du skämma ut oss i alla städer...''

MEN vad som var trevligt var lunchrasterna som vi spenderade i poolen (...och i kiosken) och jag fick reda på att jag har två 4meningar som är 92 & 90a. go'a grabbar sådär


me-heart-shoes


oväntade pengar får gärna dyka upp på kontot nu! /m

lyckliga tankar! (moa)

jag gillar att jag hämtade ut mitt körkort idag, jag g-i-l-l-a-r att jag är 18, jag gillar att det är sommar, jag gillar mina underbart röda kropp jag har skapat idag, jag gillar att jag kommer vara rikast i världen i slutet av sommaren, jag gillar att det är mindre än 2 månader kvar vi far till turkiet, jag gillar pappas bil, jag gillar att  vi är bjudna på grillat hos jespers grannar ikväll och jag gillar att jag ska vara med gullejulle ikväll. tack för mig=)

dagens schema(linnea)

11.00 packar
11.30 åker med emmeli till stranden
16.30 titta på lägenhet med mamma
18.30(?) hämtar upp stina
                handlar
                stugan över helgen


idag är det vi arbetslösa som hänger på stranden(linnea)

 

bovikenväder?(linnea)


alltså funderar nästan på att lägga mig i boviken.. fast med tanke på att vattnet var nollgradigt igår så, nix. inte ett moln och det är för varmt för att leva ute. detta innebär frukost på altanen och lägga soldynan på gräsmattan. men hur ball är det att vara ensam? skämtar inte när jag säger att alla jobbar. men jag trivs i solen!


(linnea)

fick ett lite väl tidigt samtal imorse om att vi behöver inte komma och jobba än och min mensvärk jublade. kanske blir helgen istället vilket förstör planer på att softa i boksel.
idag har jag gjort noll tills moa ringde och vi körde upp på maxi för att handla och hämta ida. snart kommer hon förbi igen och hämtar upp oss sedan softar vi med brudarna ikväll, mysepys♥


en dag med sol, regn, åska och moln. som vanligt då(linnea)

klart man blir upphämtad av en brud med körkort som står tutandes utanför huset och självfallet hakar jag på en liten trip med pyjamasen på. hämtade även upp skabbet(stina) som hade på sig sidenkalsonger och pyjamas även hon! vi har varit och tutat på kajsa och självfallet käkat en burgare på krysset! imorgon far jag och stina och jobbar i skogen till fredag. vi ska bo i min stuga med närmaste granne på 1km, därefter kommer moa upp dit (med bilen!!) och vi bor i boksel till söndag! haha som jag sa till någon ut från bilen ''VIII har körkooooort!!'' och moa tittar på mig med jag-slår-dig-blicken när jag inser att det känns som att JAG har tagit körkortet.. men grattis igen gos!
ikväll är det mys och saker som hör till det med camilla den sjuke vilket blir myzigt med massa zäta! men före det ska jag och mamma köra förbi en lägenhet på läkarvägen och spana in läget.

HON HAR ÖVERGÅTT FRÅN KVIGA TILL KVINNA, GRATTIS TILL KÖRKORTET BABY!


17 till ARTON(moa)


från 17 till 18 är allt hittils positivt. jag är inte utslängd, jag får fortfarande pengar, jag behöver inte laga min egen mat nej ni ser tjejer-allt är som vanligt! ville bara säga att jag lever och mår som man ska må, jag älskar mina tjejer och jag har haft en minst sagt underbar helg! nu tillbaka till filmen med sis, puss=)

midsommar 09




bilder från fisket, lördagen osv kommer när stina har lagt in sina bilder!

en helg i holmträsk med fab4

• fyra brudar i en våningssäng
• linnea & moa ska inte göra ett engelskt radioprogram 01.30 som varar i tjugofem minuter när kajsa och stina vill sova
• mygghattar var en räddning
• på midsommar förfestade vi vid 18.00 och landade i philips stuga vid 01.00 vilket resulterade i att vi var tillbaka i kajsas stuga 07.00
• sötsaker
• holmträsk har aldrig varit så livat
• dansa runt midsommarstången och sjunga: små grodorna, små grisarna och ofc: små muchorna
• nästa gång ska vi veta vägen till hundra innan vi sätter oss i en bil och kör tusen mil fel
• vi fick noll fiskar vilket ingen är förvånad över
• linnea & moa ska inte heller impovisera en duett som handlar om ingenting 01.20
• jag fixade lite med en turban och såg tydligen ut som en byaslampa
• äggkastning rekomeneras inte, kläder förstörs och ägg är hårdare än man tror men roligare får man söka efter
• tårta serverades och stina sjöng sin specialsång
• linnea åt 3/4 av en prinsesstårta
• skratt till miljoner över allt & inget
• stina & linnea bildade en orkester av tutor och kastruller på lördagmorgon
• grillat serverades varje dag

brunt hår, känns bekant! (moa)

en dag då det hänt mycket roligt måste jag säga, men nu är jag moa marianne mig själv igen..brunhårig alltså! kvällen spenderar jag i mammas säng med körkortsboken, en ramlösa och tortilla chips. föressten, någon som vet om aha har öppet imorgon på dagen?

våran midsommar verkar resultera i en stughelg, och det kunde inte kännas bättre! 18 på lördag dessutom och det är sååååå efterlängtat=)

min 17års dag som jag sent kommer glömma.

linnea en torsdag

nu har vi iaf burit swedens tyngsta ica-kassar (tjejer jag undrar varför vi inte bad grabbarna köra hem våra kassar med bilen????) hem till grönlunds och sett en full gubbe backa in i bilar och stolpar, men det är värt helgen vi ska spendera i holmträsk. det blir ägg-paint-ball, bad, god mat, fest, lekar och en drös king brudar! jag har redan gjort en ''ram'' till min midsommarkrans som kommer bli lika ful som alla andra år och midsommarstång är något vi okunniga brudar ska försöka bygga!


god morgon(moa)

jag är sjuk och jag har ljust hår. vad mer kan vara fel? pax sticka på maxi och köpa en mörkbrun hårfärg!

GRATTIS J.GUMMAN


du har fixat en av målstolparna(körkortet SÅKLART), pusspusspuss


I have to learn!(moa)

halken var något av det roligaste jag varit med om, jag och elin höll varken hastighetsbegränsningar-höll tyst i mer än minut-fixade inte en jävla sladd-brydde oss inte mycket och alla överlevde. kunde det sluta mycket bättre?! det är verkligen inget att oroa sig för(sandra), jag skulle inte tveka att göra om det en gång till kan jag säga. men tack vare min sjukdom ligger jag i sängen nu, helt död efter en dag. jag vilar upp mig för helgen hur nu det ska gå, eftersom mamma ligger än sjukare än vad jag är så jag har mycket att se fram emot? nu väntar en kväll med näsdukar och körkortsboken då alla mina vänner är ute och roar sig, känns lagomt kul men vad har man för val...bläää

noll på lokalsinneskalan(linnea)

idag är moa sjuk så hon följer inte med till sandralu och myser ikväll, hon får krya på dig ändå♥
är less på att mysa och vill bara att det ska vara midsommar och massa sol NU. annars har jag pysslat med moas present idag och vaknade med ett stycke camilla vid min sida, hög trivselnivå. att fantisera om en hemsk spökflicka hela natten var inte en höjdare däremot. men nu, nu ska bruden med sämst lokalsinne och ett förarbevis som borde vara ogiltigt försöka följa sandras patetiska karta (den sög sandra) och hitta till henne. jo vi har kännt varandra i ca 3år och jag hittar inte till henne än, bye!

linnea says:
SEn kommer en tunnel, följer vägen under tunneln, sen kommer en bro?

sandra says:

......

sandra says:

du är fan

sandra says:

dum

sandra says:

i huvet?!?!?


MOA ÄR TILLBAKA!

1. min älskade dator är hemma igen, och det kunde inte gjort mig gladare!
2. jag är sjuk, vill säga ingen röst, värkande hals och feber. kuuuuuuuuuul
3. imoron är det halken, elin jag sviker dig inte trots att jag kommer låta lite hes imorgon;-)
4. grattis till julle som klarade teorin idag!!
5. jag är fortfarande bakis sen lördags
6. glass och jordgubbar med syrran & anton nu
7. midsommar/18-års fest är fortfarande oklart?
8. jag bränner pengar fortare än jag hinner blinka
9.ska jag slinga håret ljusare imorgon, hair and face tar emot mig men jag är osäker.hjälp(?!)
10. vädret suger trots det är det skönt med sommarlov och tusen mail från lärare om oinlämnade böcker. DYRt


bruden är en klass för sig!

Linda Bäcklund says:

HAHAHAHAHAHAH VA? är gotland i sverige?

Linda Bäcklund says:

haha men sluta, det är ju iaf en ö utanför sverige

.


.



.



.



.



.



.


it's all gone grey(linnea)

har lätt varit sjuk i minst 3 dagar nu. märkliga vändningar i kroppen och så. idag steg jag upp 11 (ni hör att något är fel redan där?) och la mig direkt i soffan med morgonrock och såg tv tills nu, ja klockan är runt 23.. precis allt är grått och trist just nu och det är ju inte så att vädergudarna försöker göra saken bättre. imorgon ska jag ta tummen ur och fan i mig springa en runda innan detta urartar!

en cam en linnet en addep en torsdag


livet är en fest! (moa)

igår fick jag som många andra sommarlov, och trots att sommarkänslan inte riktigt finns där så känns det såhääääääär skönt. efter en k-i-n-g kväll så mådde jag som förtjänat idag. för mycket alkohol, utefest, barbent, allt folk, underbara tjejer i klassen(två grabbar okej då), dans, kubbspel och bara helt enkelt den bästa kvällen på länge! ikväll har jag varit med mina brudar kajsa stina linnea och ida, för första gången i år satt vi på linneas veranda med jordgubbar och sorbetglass och snackade förmycket igen..kubbturnering slutade i kaos och livet kunde inte kännas bättre. ida och linnea ligger redan och sover och jag funderar på om jag intar soffan då sängen ser packad ut, eller varför inte töja maxlasten på sängen. sov gott=)


ettorna har två år kvar(linnea)

moa är en ledsen E:are nuförtiden och jag tycker det är askul(och hon kommer hata mig efter detta inlägg♥). blev en lugn kväll hos bithéns igår med 2 portioner mat, 4 kaloribomber, nya sommar-marabou(som var hur god som helst) och jag undrar var fan aptiten kom ifrån?
ikväll kommer camilla efter middagen sen är vi bjudna på fest med brudarna och det blir nog kíng med stort k, trotsar mest troligt vädret med för lite kläder eller något. och ikväll ska jag ha en baconburgare



tisdag. sång. sommarlov. spsk. bonstan. goda drinkar. sol. pizza. musik. korta klänningar.


imorgon: (linnea)

݊r det avslutning
›tittar jag och amme på balen
›ska jag och mamma titta på en lägenhet vid älven, sörböle
›bjuder mamma på fika
›festar spsk i korta klänningar


sånt som inte händer, hände idag

...jag steg upp vid elva
nu ska jag ta mina ben och vandra till moa för att störa hennes skönhetssömn. eller snarare sagt kanske ha syjunta med bettan så att moa vaknar;-) idag måste jag plugga samhälls för att klara ett G angående FN, EU och allt vad det innebär. tre bokstäver beskriver det bra: b l ä


nu far jag på sista kvartersfesten med världen bästa tumstigen (linnea)

våra grannar vill att vi ska stanna på tumstigen, förstår inte hur eller varför vi har inte varit annat än stökiga och livade med bla:
• långa nätter på studsmattorna (med tanke på att grannen har sovrummet just brevid studsmattan)
• ''ungdomsgård'' på tumstigen2
• livade fester
• högljudda kvällar på altanen
• mopeder sladdandes på gården
• världens mest störande ungar (linnea, hanna, sandra). cissi du var lugn så du får inte vara med på svarta listan.
och ändå har de inte klagat EN enda gång. det är vad jag kallar äkta grannar

och nu ska vi flytta härifrån.


måste jag ens nämna hur jävla kallt det är? (linnea)


nyss hemkommen från mat på vb-resturangen och OM det var gott! är nog mätt för livet, eller för någon timma. kvällen består av camilla och en rulle som brukar sluta i tragiskt val av film. mest troligt sötsaker om vi inte ska försöka skärpa till oss? brukar låta så men sluta på en annan melodi. snart är skolan slut och jag är den ända som är ledig fram till runt 23juni? vem ska sociala med mig här då. skönt med noll skolarbete iaf. vad hände mer? pappa kör fullt ut på råsunda med dansken max ikväll och jag undrar hur lilla fröken bithén mår idag;-)

ante & vår lärare ellenor skapade veckans schema åt oss
måndag brännboll 10-12 (översättning: kom dit 11)
tisdag avslutning, klassfest
onsdag bakis


♥ top of the world


(linnea)

gårkvällen var allt möjligt: rolig, trevlig, mysig, men även kall, otrevlig, lång, nykter och hemfärden i kims bil var väl lite sådär obehaglig..
MEN klockan tio denna morgon stod ändå jag och cillan i tildas trappa och sjöng ''ja må hon leva'' och det var bra gjort av en linnea som kom hem 03.30 inatt. plockade ihop en fin bukett (inte från bakgården iaf...)åt födelsedagsbarnet och var grymt nöjd över min insats för morgonen! grattis sötnos.

sista skoldagarna(linnea)

 
bara att hålla ut, men det är typ ball nu. bara sitta och hänga med klassen eftersom lärarna kommer inte på något att sysselsätta oss med. ska hämta upp camilla 12.45 för att vara på skolan någon timma

gårdagen bjöd på frisörsalong hos grönlunds, moa har börjat få för sig att, mja, hon är en bra frisör så hon skulle klippa. frisörstina var stolt över hennes insats och kajsa var nervös att någon skulle se att hon klippt 0.5cm av rapunzelhåret. allt är som vanligt så att säga! kanske ska nämna att moas dator är på lagning ett bra tag så hon skriver inte sådär megaofta:-)


 


this night is calm and so are we(linnea)


jaha hur bra är vädret då? kunde lätt skriva en novell om det men skiter i det så ni har tur.
idag kom jag och camilla in på skolan och fick höra att det ända vi skulle göra idag var att se en film, men jag tackade för 2 till vg:n i fickan av ellenor. annars har dagen mest bestått av mat. subway, grillat, västerbottenspaj och butterbullar och tänkte bara påminna er om att det är ingen bra ide för er som vill tappa vikt. nu är det vidare till moa för att mysa med brudarna♥ vilket jag tycker låter kanoners.

wiom bapba(linnea)

hur värdigt är det att tillbringa tid på skolan nu egentligen? vi gör nada. vill bara vara ledig nu och slippa all stress som jag känner för ingentingggg. nu har emmeli och camilla dragit sig från vår myskväll och imorgon får jag veta om det blir utlandet för min del eller inte. ser det som en pessimist skulle ha gjort så saker kan bara bli bättre! wiom bapba wiom bapba

mallorca 2009 med bff


nu ska jag på morgonpromenad med världens finaste


(linnea)

tisdag hej.  imorse hämtade jag upp en seg camilla som sovit för länge. igår var det galet vattenkrig och det var blött. idag omringades vi av 3or utklädda till tjuvar och poliser som slet i min väska, sen skulle dom trängas med oss i soffan och röjja stämmningen. 3ornas avslutningssaker börjar skrämma mig. ikväll har ida konsert som jag ska dra och se med moa och efter det samhällsplugg och en mammadiskussion. hatar politik 
 


ELLE(moa)

nu är sista skolarbetet klart för iår, och jag kunde inte mått bättre!!! nu går jag till suntan och solar sen åker jag hem och pluggar teori..körkortet justja! sen körlektion>idas konsert. en härlig dag, puss=)

RSS 2.0