luleå!

nu far jag och gosan till luleå, undrar om moa har vaknat än? ;-) mamma ska skjutsa ner oss. sen hämtar pappa-uffe oss på busstation och skjutsar öss till lägenheten, sedan tar vi prommisen ner till stan (2min). och ikväll ska vi se planya (basketlaget) spela, länge sedan sist. konstigt nog tycker jag att basket är kul att titta på=D

fick ett brev i morse och hade förväntat mig något av typ tandläkaren eller astmasköterskan, men det var en lön¨på 1.5k? jävla skönt nu kan jag shoppa! trodde att jag hade fått all lön men det vart en liten slutspurt där. schööönt!
svejs!

06.54?

jag brukar vakna tidigt men när man ser 06.54 på mobilen och känner att jag vill springa ett varv runt jorden är inte alla hjärnans delar med. har vaknat tidigt hela lovet? 8a har nog varit senaste tiden mobilen har visat!
moa hade visst redan berättat vad vi gjorde igår och så, mysigt värre att ligga i badet och se andra avenyn. speciellt om man får dela badet men gosan ;-)
idag ska vi kila ner mot stan och titta runt lite bara för att ha något att göra, får inte köpa något eftersom då kommer inte ekonomin vara på mitt lag längre. men pengar är inget problem right? löser sig!

onsdag - luleå med moa, ska se på basket och roa och lite sådär. gå på stan kommer nog att inträffa det med
torsdag - hem mot skellefteå igen och sedan vidare till moas stuga för att köra runt på skotern lite!
fredag - fortfarande i moas stuga, far möjligen hem på kvällen.
lördag - ida's fest!
image123
moa johan jesper & linnea i moa's lokal!


man ska aldrig säga aldrig!

en myskväll med linnea sitter aldrig helt fel! vi har ändå lika mycket att prata & skratta åt varje gång. vi låg i skumbad och såg ett andra avenyn avsnitt sen så såg vi wallander-fotografen & åt lite godis som mammi hade köpt! jag vill bara somna nu känner jag och hela jag är sliten, match idag och vi vann ;-) det var faktikst lite oväntat men vi var så duktiga så vinst med 4-3, congratz brudar! det var jätteroligt att spela eftersom det var ett halvår sen sist ungefär men min kondition kan diskuteras alltså. jag har typ fortfarande svårt att andas och det är inget skämt! men illafall så är det bestämt att jag & linnea sticker till luleå på onsdag-dag och stannar till torsdag nån gång, shoppa och se basket är inget jag tackar nej till! sen efter det kan väl tiden bara gå jättefort så jesper får komma hem snart, den andra är han hemma så jag får pussa på honom! våran 3 månadersdag så den kan ju som inte bli bättre! ne nu ska jag lägga ifrån mig datorn och komma isäng i tid ikväll för ovanlighetens skull, puss!

image121

back on track!

då var man hemma igen efter en helg i stugan! jag pappa brorsan & kajsis körde skoter både fredag och lördag. kajsa var inte ens lite rädd så jag kan inte ha varit för dålig schaufför, vi körde bara fast en gång & var nära en krossa en stolpe men nära skjuter ingen hare nivet ;-) vi har också sett OC säsong tre och bara softat, idag fyllde ju pappa 50 så hans syskon kom dit. vi har ätit smörgåstårta, tårtor, kakor, bullar, godis och massa annat så det känns som jag har ätit för en hel vecka. men det funkar ju inte så, tyvärr!

ikväll kommer lillsan sandra och ida hit och myser! iddsan fyller ju 17 imorgon så vi sjunger nog för henne vid tolv, så för mig blev det sång två dagar idag, kan vara bra behövs nog lite övning på den där sången:) sen så saknar jag min älskling alldeles för mycket just nu. han kommer hem nästa onsdag, men det är på tok för länge:) jag kommer aldrig mer låta han försvinna såhär länge, ne usch! men jag antar att det är såhär när man är tokkär!
nu ska jag dra mig vidare, puss!
image119
förfest hos alle i torsdags, drog sedan vidare till folkparken!
en super kväll, tackpuss!

sådärja!

onsdagkväll och snart påsklov, tack och bock! ikväll har jag tränat & ska snart bestämma ur HM för att få grejerna nån gång:) blir nån tröja och småsaker sen skulle linnea ha en bikini får se vad som riktigt droppar ner i "kundvagen" brukar bli mer än vad man tror, attans. sen på fredag åker jag till stugan med kajsa pappa brorsan & mamma vi stannar till söndag nån gång. skotrarna och annat är med så det kommer nog bli superduper! sen på måndag hoppas jag ingen har missat att vi har våran första match, går väl inte att missa eller ;-)? ah jag skulle egentligen bara säga grattis till pojjan som jag har lovat=D jag skippar sången men han fyller iaf arton idag så nu kan ni se honom på krogen! ska dra mig vidare nu, puss! sen en sista sak är att jesper och linnea är det bästa jag vet!


nämensi!

morgonen började med att jag var förbi matilda, hämtade mina jeans och var lite trevlig med frukost och sånt! for sedan ner på stan för att kolla synen hos optikern, och ja - jag ska ha läsglasögonan. ska andvändas när jag sitter vid datorn eller ser tv också. skönt att slippa huvudverken kanske men, inte snyggaste jag sett ;-)
jag har nog gått den korta stan-rundan ca 5 gånger, har varit på affärer jag inte varit på ofta om vi säger så.. i väntan på gosan! vi for sedan till suntan och tog oss en liten tupplur i solariumen.
har glömt nämna att moa är världens bästa på senaste.. men det tror jag alla redan har koll på!

vart ganska så överasskad när en hund kommer springandes in från dörren när jag kommer hem, hekla är hemma & ligger och värmer mina fötter. det innebär att systeryster är hemma med, känns inte helt fel. länge sedan sist. dax att prova ut rätt bågar haha, simma lungt!
image116
så glad att jag äntligen kan mysa med någon på kvällarna för tillfället=)

10 million men can't walk a mile in these shoes

en myskväll med lillsan är aldrig fel, promenad och gossip girl! annars idag har jag verkligen inte gjort något alls, jag var hemma idag och låg i soffan under täcket precis hela dagen. jag såg oc som vanligt och nu är jag på femte skivan och det blir bara bättre & bättre! jag var hemma själv eftersom mamma firade moster som nyss fyllt år till åtta nångång, så middagen blev enkel. eller huhu det jag klarar av, värme upp korv sen igår och kokade upp pasta.
igår var jag med älsklingen som sitter på planet till thailand. blev som ett litet hejdå, fast uuh jag gillar inte ordet hejdå men hejdå för två veckor. för alla som inte redan visste så är han världens bästa & ja, jag kommer sakna ihjäl mig! men nu måste jag tänka på annat, på torsdag är det zoo iaf och jag ska förfesta med tjejerna sen åker vi mot folkparken, hoppas på en bra kväll:) men det tror jag alldeles säkert att det kommer bli! sen så imorrn har jag två lektioner sen träffar jag linnea på stan och solar & förhoppningsvis hittar nåt nytt till kaleset ;-) nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och se ett till avsnitt oc sen sova!

image118

money makes the world go round

en riktigt skön helg faktikst och en ovanligt bra söndag! i fredags var vi på marcus sista minnesstund, det var så fint att jag får en tår bara av att jag tänker på det. som jag tror linnea sa så for vi sen till kågehamn och tände ljus och la dit rosor för honom. att se alla ljus som var tända för honom var det finaste jag sett. vila i frid marcus!
efter det for jag linnea sanna emelie och jesper till alle där julia alle och viktor fixat tacos & kladdkaka och hela köret, en riktig myskväll:) lördagkväll såg jag melodifestivalen med stina kajsa & alleaho sen följde jag jesper hem och myste lite extra med honom, vi sitter som ihop nu eftersom han far till thailand på tisdag! uuuuh för dom närmaste två veckorna säger jag bara! sen idag har jag legat i sängen med honom till middag då jag for till ida&brorsan och fikade sen fikade jag ännu mer hos mig kusin som fyller 20 idag:) runt 9 började vi bege oss hemmåt och då bestämde jag mig för att göra linnea matilda ida sällskap. så jag for dit och tjattrade med dom, det var nog lite tänkt att vi skulle se "hide and seek" men med dom tjejerna är det inte många minuter det är tyst ;-) sen kom hiller och fick lyssna på lite tjejsnack också! så idag har jag hunnit göra mer än vanligt faktikst, söndagar brukar för mig vara "mysdagen" men ne inte idag tyckte jag! nemen nu ska jag ringa om prata med min älskling sen sova hade jag tänkt! pussdå:)

image83


kurrrr säger albin.

ligger i soffan här en vanlig lördagmorgon med albin liggandes på röven och bella & majsan ligger i soffan med. lilla djurparken!
steg upp halv 9 och såg lite tv som jag fortfarande gör i bettans rosa morgonrock, har hunnit duscha och pillat runt lite på datorn.
igår var vi först på marcus minnesstund i krykan, sjukt mycket folk. det visade väl hur många som brydde sig om honom. sedan for vi till stället där han hade kört av med skotern.. hemskt att få se, men det känndes bra att ta farväl och lägga en ros vid bryggan. vila i frid!

for därefter till alle med lite folk och käkade tacos & kladdkaka, inte dahligt ;-)  krossade moa & alle i tv-spel också, schöööönt! eller moa var ganska K hon med... för att inte köra på den rätta (fega) taktiken;-) slutade med att alla låg och såg film, och alla var grymmt trötta. så marcus fick skjutsa oss till morö backe vid 2. och nu är vi här! delade säng med bettan eftersom jag moa och jesper hamnade här allihopa, men det  är alltid lika mysigt ;-D

image107
kalas snart kanske?

skolan

om tio minuter är dagen slut, känns inte helt fel faktikst! jag sitter med emelie och julle på datakunskapen, men eftersom vi redan gjort provet så sitter vi och kollar på bloggar hela lektionen. jag klagar inte? igår var jag i vitbergsbacken med linnea jeppe emlan och sanna, äckligt roligt:) lite varm oboy,delibollar och en snowboard med gulliga människor är aldrig fel! jag har ont i benen och rumpen idag men det är smällar man får ta, jätte roligt kväll iaf! sen ikväll får jag se vad som händer, kanske ta en löparrunda? får se helt enkelt!
men nu smiter jag och julia till ica och köper lite godis sen en prommis till stan. ha en grym dag,  hey ;-)

slask

måndagar brukar inte vara dom bästa dagarna, men på nåt sätt har den börjat lyckad ändå:) länge sen man såg tjejerna så vi hade mycket att snacka om kan jag lungt säga! blodpudding till lunch kändes inte så lockande, så vi gick på waynes och tog en kycklingpasta allihopa(inget ovanligt!) sen mätta och belåtna tog jag och julle en promenad till kaplan igen i det underbara vädret? jo tjena, man kunde ju bada i pölarna och inget skämt! men när man bor här så borde man kanske vara van snart. får vänta några år sen sticker jag söderut, guda! men nu är jag iaf nästan frisk, ingen feber iaf. nu är det mamma som ligger hemma ist ;-) men mja, efter skolan gick jag iaf på stan och lämnade tillbaka skorna, köpte linnen och ett par örhängen sen unnade jag mig med en solariestund också:) det var helt perfekt! nu måste jag skynda mig att göra lite mat till mig och sjukamamma sen umgås med älsklingen som har fått räls, ah lika gullig för det:) puss ha det bra!

colbie caillat-oxygen lyrics!


just another monday!

måndagmorgon, jag är inte trött alls? kunde lika gärna flyga upp ur sängen, men jag är så pass sjuk att det ville jag inte heller.. drog på mig mjukisbrallorna, håret hamnade i en knut sen är jag iprincip klar.
har fått feber och är förkyld, ont i halsen och såndant. men jag far på skolan ändå känner jag:-)
igårkvälls såg jag och moa på 2 filmer, step up (danskillar är så grymmmmt snygga) och close to heaven(?) kanske den hette.. ja någon sådant. romantisk och gullig! det är moa också för den delen;-) hon höll sig vaken genom båda filmerna!

dax att plugga gärnet då! eller cissi sa att det kanske blir en normal vecka utan prov nu i veckan.. säkert myt eller 10 läxor ist!
tjenadå ;-D

ey you, follow me!

godkväll, moa som sitter här. jag skulle bara vilja sjunga för jag är nog gladast i världen just nu förutom att lovet är slut så är allt på toppen! men va, det kommer ett nytt lov snart det är nog så man ska tänka:) igår var jag med pappsi på stan, jag köpte silvriga örhängen, ett linne, en kofta av nåt slag, ett par skor & 500 för att köpa småsaker för! det kändes faktiskt inte helt fel, men skorna är jag lite osäker på. jag har ruggigt ont i hälen och har haft det ett bra tag nu och skorna trycker just där jag har ont så jag kan verkligen inte gå i dom. frågan är om dom bara ska få stå på skohyllan och se snygga ut? mjara det tycker jag låter bra:) annars så igår åt jag på dallas med lillsan natha emelie och sandra(umeågänget) sen softade vi hos linnea, det var en toppenkväll och den slutade ännu bättre när jesper kom och fick lyssna på vårat tjejsnack ;-) sen följde han mig hem och sussade så fint, vi började se en film men alla som känner mig vet hur vaken jag är när jag ser film på kvällen/natten?! och idag har vi legat i sängen hela dagen och myst det vanliga söndagsmyset faktiskt! kvällen slutade med jag linnea "step up" & "just like heaven" och en liten påse godis, bäst så! sen så nu tusans har vi skrivit ett kontrakt om att sluta äta godis, äta regelbundet, motionera osv så nu är det på allvar! tror ärligt att det är lillsan som kommer bryta det först och då är det bara att promenera minst en halvtimme per dag i tre veckor för hennes del! huhu
men nu ska jag se ett avsnitt andra avenyn och sova! hey ;-)
min jesper ♥
                             image104


dalalalalalas

på ett tag ska jag moa nathalie sandra & emelie iväg till dallas för att trycka i oss go' mat! funderar på pizza.. hawaii lät inte dåligt! efter det vet jag inte vad vi ska syssla med men det blir alltid roligt med brudarna. eller ''umeå-gänget'' som vi var förra året;-) grymmmt!

umeå-gänget ofc! haha..

glömnde nog nämna att jag fick in 22 cheezeballz i lillkäften igår, nytt personligt rekord;-D


claes-göran

sitter nu med elisabeth i soffan som vanligt och dricker en god kaffe hon har ansträngt sig för att göra, moa håller på att fixa sig för stan med greger (hon hittade kläder igår, då måste hon ju på stan med daddy!) men det är så hon gör det ;-)
igårkvälls var jag och moa hos sandra, där elin även var. sandra fyllde 17 så  vi grattade henne och satt mest och snackade bort kvällen.
vid 11 kom erik och hämtade oss och vi fick skjuts till stan, vart inget långvarit eftersom våran buss gick 23.45!
när vi kom hem såg vi crossroads som vanligt och somnade till i soffan, väckte sedan moa och la oss i sängen. vart inget långvarigt för mig där eftersom moa tyckte det var skönare om jag låg på golvet.. så jag hamnade i sängen brevid bettan ;-)
vi får se vad kvällen väntar! hey

godmorgon!

jag har haft en jättebra vecka i malå med grabbarna och lillsan! vi har varit ute med skotrarna alla dagar utan sista och åkt bräda. jag & min snowboard var inte riktigt vänner, han ville mest in i stolpar och resten kan ni ju räkna ut! men det var ändå sjukt roligt så då kanske det blir att försöka lära sig att stå på den iaf nästa vinter! jag har också hunnit tappa 1000 kronor i bussen kanske eller nån annanstans. och sen när vi körde skoter första dagen tappade jag min ippe då kände jag mig rätt värdig, men jeppe körde tillbaka för att leta den & vi sa att det var omöjligt att hitta en silvrig ipod med vira lurar i snön men nai han kom tillbaka med den och nu har den bara en skråma på sig men den lever ju iaf! då var han värd en extra puss ;-) annars på kvällarna har vi bastat, softat, pulkrace och mycket annat. känns tråkigt att vara hemma nu däremot plus att jag har blivit sjuk. jag har sjukt ont i halsen och jag hade ont i huvet tills jag tog två alvedon & en glass så jag får nog leva på det, mjasi jag klagar inte! det är nog jesper som har smittat mig skulle jag tro, attsans. annars så ska jag nog inte göra så mycket idag, tänkte gå på stan men det är inget jag ids och sen ikväll ville linnea att vi skulle vara med ellan och sandra och det skulle vara underbart! så jag får vila extra mycket nu så jag orkar ;-) men nu ska jag lägga mig vid tvn ha en bra dag, pusseli! en sista sak bara, grattis z=D



jesper johansson, mitt hjärta & mitt allt!

dumma rubrik

godmorgon mos som sitter här! mina ögon vill bara trilla igen så jag satt mig här annars skulle jag nog lyckas somna, på ett eller annat sätt! linnea & katta kommer på 25 minuter då bär det av till alex(hämta snowboarden) sen malå! vi stannar nog till torsdag skulle jag tro, beror på vädret. nemen usch att sitta på bussen i tre timmar nu kändes inte roligast faktiskt. igår iaf var jag med linnea och kajsa, vi köpte lite gorre och hyrde en film! jag minns inte riktigt vad den hette men den var sjukt spännande sen såklart efter knappt halva lägger filmen av, vi försökte allt att byta dvd, byta lite kablar allt! men inget hjälpte, det kunde ha gett mig harmynt alltså! så vi fick gå den långa(korta) biten till ica och lämna tillbaka filmen och byta till en wallander. filmer vill inte riktigt vara på min sida längre tror jag:) men det löser sig! nu måste jag packa klart kom jag på sen krama lite på mamma. cya ;-)

rubriken som inte fanns

nu sitter jag här igen, jag min dator (som faktiskt har slutat hacka) och min musik. är verkligen hur rastlös som helst, då är det alltid en bra grej att skriva på bloggen huh!
idag har jag varit och solat på stan med moa, har aldrig varit på sun tan sedan dom gjort om, riktigt bra vart det, och billigare än solsystemet så varför inte? ;-)

är grymmt taggad till malå nu! far imorgonbitti, katrine skjutsar oss ner till bussen efter vi har hämtat moa's bräda hos alex. bussen går 09.10 och för mig är det inga probbs, är vaken med tuppen ändå s-att det blir bra! däremot har den där lilla fröken bithén en tendens att sova lite längre.. och inte vilja stiga upp! men det löser sig som sagt.
ikväll vet jag inte vad jag ska göra.. sova tidigt kanske? vet inte om jag drar mig och sover hos moa eller om jag sover hemma, blir ett senare problem.
dax att se lite kyle xy nu. hey!;-D

''Blunda ett tag
Slut ögonen, blunda ett tag
För vi kommer alla blunda en dag
Blunda ett tag
Blunda dig bort, det kommer funka ett tag
Men om du blundar mot allt kommer allt blunda tillbaks''

2 månader

Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara så länge våra hjärtan
klarar av att slå.
jesper johansson, my love!

lördag igen!

då har det gått ännu en vecka, vars for den? har väl pluggit i stort sett hela veckan & varit med lills och jepps. igår så berättade ju linnea att vi var med micke oliver och stina. sen sov jag hos lillsan(inget ovanligt), sen så är hon rätt morgontrött den där damen så hon väckte mig halv elva tror jag! då steg vi upp och åt frukost med katta och hans. linnea och katrin diskuterade som vanligt, jag vill bara att katrin ska komma ner till jorden det är det enda jag behöver säga! efter det tog jag mig en dusch sen en prommis hem. och jag som tyckte att det höll på bli vår hade nog fel, nu är det så mycket vinter som det kan bli! aah det får vara det tills vi kommer hem från malå. japps vi ska dit, jag har nog inte varit där sen jag hade storlek 128 på täckisarna. men det kommer nog bli superduper får man hoppas ;-) jag ska låna en snowboard av min kusin så om nån råkar se en röd jacka ligga nånstans så är det stor risk att det är jag! jag var på stan med mammi idag och köpte en ny jacka och täckisar och hämtade ut en present till jesper(vad nu det kan vara?!) sen nu ligger jag här och ser nån film med en jättebaby, scary! ne nu ska jag städa mitt rum sen ut och gå med hundarna, cya!

  
it sure looks good to me!

jävla rubrik

hallå just nu sitter jag brevid min lilla moa här och vi har smetat på hårförlägningen som var sisådär ute och seglade på öppet hav. men det är löst nu som sagt ;-)
ikväll har vi varit upp på maxi och varit med moa stina oliver & mikael, mysigt värre. såg harry potta som var en kopierad film jag hade hemma (från thailand) och det märktes att den inte var riktigt bra gjord.. dom sa en sak, men det stod en helt annan grej på texten där nere.. sen laggade filmen ihop så det vart inget av med den helt enkelt!


allt jag kan har jag lärt mig av dig,
även fast det inte är så mycket ;-)


RSS 2.0